friday + [(free)+(day)] = freeday
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:
-Μαζευόμαστε στο σταθμο του Θησειου -στην επάνω είσοδο- στις 20:00 .To ΣΑΒΒΑΤΟ
-Αναχωρούμε
Καθε ποδηλατης εχει την ελευθερια και την ευθυνη του εαυτου του.
.
Δεν εχουμε αρχηγους , ειμαστε μονο μια γελαστη παρεα οδοιπορων ,που συνυπαρχουν
αρμονικα στον δρομο ακολουθώντας μερικους απλους κανονες-και τιποτε αλλο ! .
(=freeday)
Πιο αναλυτικα :
Κανονες FREEDAY : http://www.vimeo.com/4713744
Παρακαλειστε να τους παρακολουθησετε και να τους εφαρμόζετε κατα την διαρκεια της βολτας.
Στο facebook : http://www.facebook.com/group.php?gid=49283986544&ref=mf
(για chat , μηνυματα , προτασεις , ιδεες , φωτογραφιες κτλ)
| Συνημμένο | Μέγεθος |
|---|---|
| 0 bytes |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
ελπιζω με τα Τρελα Αγορια!!!
Κοναν μας λειπεις!!!!
χα χα ωραίο !!
πάμε γερά !
..αυτο βεβαια δεν καταργει την βολτα της Παρασκευης..
Εχω διαβασμα και θα με λαμια......δεν μπορω να ερθω καλο ξεβιδωμα(λογικα θα χωρεψετε κιολας)
ανησύχησα προσωρινά!
Σας πείραξα τον κώδικα, για ταχύτητα. Εκανε τρεις ώρες να κατεβεί η εικόνα.
Eπίσης έφτιαξα και το όνομα της σελίδας σας για να το λινκάρετε πιο εύκολα.
http://podilates.gr/bitchbeachparty
Καλή διασκέδαση το Σάββατο
..σφαιρα θα πηγαινει τωρα (φανταζομαι) , για τους dial-up ..!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
douleyw brady
tha skasw myti meta tis 2 an eiste akoma ekei
krima
poly eyxaristws mporw na boithisw se otidipote xreiastei prin
FREEDAY.................
μερικοι να μεινουν ως αργα οποτε μαλλον θα προλαβεις να παρεις κ εσυ μια γευση απο το παρτυ...
..ονοματα δε λεμε !!χαχαχαχαχ
VAMOS ALA PLAGIA....OO...OO-OO-OOOO...!!!!! XAXAXAXAAAA :DDDD
ψησταριά βρήκαμε ποιος έχει να φέρει ??
XD
είμαι πολύ κοντά θα πάω εγώ μία με το φορτηγάκι
"ΕΧΤΡΑ ΔΩΡΟ 150 gr κάρβουνα"
θα αναλάβει καποιος να κάνει τον σεφ ή θα το αφήσουμε στην τύχη?
Γιά επιβεβαίωση.... η παραλία είναι μπροστά από το εκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου με τα σκαλάκια ???????
πράγματα για ψήσιμο εννοείται πως θα έχουμε, όσο για τον σεφ.. παντού υπάρχει τουλάχιστον ένας !!! οπότε αναλαμβάνεις και κάρβουνα ??
εντάξει......αλλά αναπτήρα και σπίρτα να φέρει άλλος όχι όλα εγώ
De xreiazontai, exoume tis petres tis paralias apo tin mama fisi....tha anavoume fotia san tous Neadertal...xexee!
df ise na skasoume miti me ta psarodoufeka k tis stoles k na vgaloume kana fresko psari?
FREEESKOOO PSAAARIIII???? XAXAXAXAXAAAA STIN PARALIA ALIMOY??? KALO, TO ALO ME TON TOTO TO KSEREIS?? :DDD
κανα χρυσόψαρο μαζί man....
θέμη ισχύει η σπιτική γευσιγνωσία ? να ετοιμάσω βραβειάκι ??
ξανθο 85 50 65 τοτε μεσα
καλό το ποδήλατο, αλλά όχι και Σάββατο βράδυ. Θες να βγεις με την παρέα σου για κανα ποτάκι να χαλαρώσεις ή και να ξενυχτήσεις. Καθημερινή βραδάκι μια χαρά (Παρασκευή π.χ.)
νύχτα, φακός και ψαροντούφεκο απαγορεύεται αυστηρά και όποιον δείτε βαράτε του. για μέρα βασίλη το κανονίζουμε.
Εγω κανονιζω να ψησω 2 ταψια... απο οτι μιλησαμε στο 3ο Halbike και καποιες κοπελιές θα φτιαξουν...
ας γινει οπως στην Κυριακή στο χωριο , απλά να δοκιμάσουμε, μην το καλουπώσουμε με βραβείο και νικητή μιας και όλοι θα φέρουν κάτι διαφορετικο ;)
καλά έτσι και αλλιώς για τον χαβαλέ θα ήταν το βραβειάκι !!
koita.... 1)tha eimaste ooooloii mia parea, fere kai tin diki sou ama thes! 2)tha pinoume kai pota 3)mporeis na xalaroseis stin paralia 4)mporeis kai na to ksenixtiseis mesa sto xoro kai xavale stin paralia. kai ola afta giati einai Savvatovrado file...de katalavaino pia einai H diafora metaksi tou Savvatovradou pou organonoume me to diko sou. ektos an to ennoeis me to na pareis to amaksi sou na pikseis stou Savatovradou tin kinisi, na aganaxtiseis na parkareis kai na katalikseis se pezodromio kai na strimoxteis me olous tous alous klassikous ellines tou savvatovradou....xaxaxaxaxaaaa :DDD ....se peirazo man! esu tha xaseis an den ertheis pantos! A, kai paraskevi exoume alo event (Alarm Ride)!
Γιας το post σου Κινέζε!!! πες τα , πες τα!