Πολύ καλή ήταν και η χθεσινή βόλτα ωστόσο κάποιες παρατηρήσεις:
1. Δεν είχε αποφασιστεί από την αρχή η πλήρης διαδρομή με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά σε κάποιες διασταυρώσεις να υπάρχει σύγχυση για το που θα πάμε.
2. Κάποιοι δεν έχουν τη νοοτροπία της μαζικής βόλτας (νταουνχιλ) και σε κάποιες ανηφόρες ανέβαζαν το ρυθμό τος παρασέρνοντας όλους με αποτέλεσμα μια κοπέλα με ένα μικρό Dahon (ίσως είχε έρθει και πρώτη φορά) να το πάρει στα χέρια προσπαθώντας να μη μείνει πίσω. Ζητάω συγνώμη από την ίδια αλλά δεν αποφάσισα εγώ να περάσουμε από εκείνο το σημείο (Κουκάκι προς περιφερειακό Φιλοππάπου αντί για Δημοφώντος που είναι πιο βατή).
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
dahon d7hg: αρκετά ευρώ
πράσινο μουράτο κράνος¨30 ευρώ
ανεβαίνοντας με τα ποδια το ποδήλατο στο χέρι τον λόφο φιλοππάπου κ γυρίζω πίσω κ βλέπω στο 1 μέτρο να με ακολουθούν 4 ζητάδες: priceless!
ευχαριστώ το παλικάρι που μου έδωσε νερό στην κορυφή του λόφου τα είχα φτύσει.
Πάντως για cmr ήταν αρκετά δύσκολη η ανηφόρα. It's OK γιατί δεν έχω ακόμα αντοχές που έχουν άλλοι αλλά αυτό ίσως αποκαρδιώνει κόσμο που να θέλει να ακολουθήσει σε επόμενα. Γνώμη μου πάντα, ίσως σε CMR θα έπρεπε να επιλέγονται βατές διαδρομές.
Δυστυχώς κατάλαβα ότι μετά τη βόλτα το dahonaki μου έχει πρόβλημα στο λαιμό του τιμονιού κ τώρα είναι στο συνεργείο :(
φιλικά
pixel
Πόσοι μαζευτήκατε;
εκεί γύρω
Θα θελαμε να δούμε καμιά φωτογραφία ανεβασμένη!
γεια σου ρε bin με τις εξηγήσεις σου!
Υμηττόστ πάουερρρρρρρ
Δυστυχώς εγκατέλειψαν οι αδυνατότεροι πολύ νωρίτερα
Από Γ.Σεπτεμβρίου ως το Κολωνάκι κατέγραψα μεγάλες διαρροές
Απελπιστικά αργά στα ανηφορικά (καθημερινά ανηφοράκια) της διαδρομής και χύμα στα κατηφορικά("καθημερινά" κι αυτά) κούρασαν και τους "pro και τους newbie"
Η βασική προϋπόθεση, οι μπροστά να χουν μια έννοια τους πίσω , (που είναι πολύ σημαντική
για οργανωμένη βόλτα) απουσίαζε
Ο "σκούπας" (*) του cmr
*(αυτός που μένει πίσω για να βοηθά τους έχοντες πρόβλημα, ατύχημα, κ.λ.π όπως επιβάλει η ποδηλατική αλληλεγγύη και τα πλαίσια της στοιχειώδους αυτοργάνωσης )
οι φωτογραφίες του cmr!!! ε;ε;ε;ε;