Ήθελα να γράψω το παράπονο μου, στη συμπεριφορά του συμποδηλάτη μου,όταν από δικό του ελιγμό, έπεσε πάνω μου με συνέπεια να με κάνει να πέσω κι εγώ. Αποτέλεσμα πτώσης: γόνατο τούμπανο παλάμη χτυπημένη, άγκώνας χτυπημένος και υλικές ζημιές όπως : Στραβή ρόδα, φθορές στον λασποτήρα, σπασμένο πετάλι, φθορές στο ρολοι μου.
Σταμάτησε στιγμιαία και πριν ακόμα σηκωθώ με ρώτησε αν είμαι εντάξει, κάτι που δεν ήξερα ακόμα, μου έδωσε το ρολόι μου που το βρήκε και σηκώθηκε κι έφυγε! Αν ήμου στη θέση σου φιλαράκο, αύριο θα σου είχα φτιάξει το ποδήλατο, μα κυρίως θα ενδιαφερόμουν αληθινά, για το αν χτύπησες εξαιτίας μου!
Λυπάμαι όχι για το χτύπημα, ούτε για τις ζημιές, λυπάμαι που συμποδηλάτες μου είναι κάτι τέτοια ανευθυνα άτομα!
Εδώ πάει το ... κάθε καρυδιάς καρύδι!
Berry εγώ τα έγραφα κάποτε αυτά, αλλά με ειρωνεύονταν! Τώρα απλά δικαιώνομαι από τα ίδια τα παιδιά που πηγαίνουν...
Το 5άστερο πάει για το "κάθε καρυδιάς καρυδι" :P
Ρε παιδια ηταν σουπερ σαν εμπειρια χτες, αλλα πολυ αναρχεια!!! Οτι να ναι, οπως να ναι , οπου να ναι... ο καθενας πηγαινε οπως γουσταρε και πολυ ποδηλατες εκαναν σφηνες και "κολπακια" συνεχως, οποτε φυσικο ηταν οι τουμπες!!! Εγω τουλαχιστον μετρησα 6!!! Ασε που ο δρομος δεν ειναι δικος μας μονο!!! Στην Μεσογειον και οι 4 λουριδες με ποδηλατα??? Υμαρτον ρε μαγκες!!!
Δυστυχώς παντού συμβαίνει αυτό... Πάντα θα βρεθούν οι "κάγκουρες" που θέλουν να κάνουν επίδειξη και φιγούρα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που παλαιότερα είχα σταματήσει να πηγαίνω στις μοτοσυγκεντρώσεις... Είχα βαρεθεί να βλέπω να "στουκάρουν" και να τους μαζεύουν τα ασθενοφόρα...
Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα, καθώς το "μπουλούκι", ο όχλος δεν μπορεί να οργανωθεί...
Και λόγω της φύσης του Freeday, δεν υπάρχουν υπεύθυνοι, αρμόδιοι, οργανωτές, αρχηγοί που να "τραβήξουν το αυτί" του "κάγκουρα".
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να φροντίσετε να πηγαίνετε 4-5 φιλαράκια μαζί δίπλα-δίπλα, ώστε να είναι δύσκολο να μπει "σφήνα" κάποιος.
Αλλά φυσικά και αυτό δεν είναι 100% σίγουρο...
λιογτερος κοσμος απο αλλες φορες,ωραιος σχεδιασμος διαδρομης αλλα οπως λετε κι εσεις πολλα περιεργα στη διαδρομη απο περιεργους που μεσα στο πελοτον κανουν τα δικα τους.
αναγκαστικα και η αστυνομια μας πηγε κουρσα για μεγαλο διαστημα απο λυκοβρυση σχεδον μεχρι και βριλλησια για γνωστους λογους.
ερχομαι στο freeday για καποιους 30 γνωστους και φιλους,ποδηλατουμε μαζι οπου κι αν παμε και οχι για να δουμε ευτραπελα.
πολλοι χθες κουραστηκαν και ειχαν σοβαρες ασταθειες ακομα και σε λεωφορους οπου προκαλουσαν πτωσεις.
αν δε μπορουν να το αντεξουν υπαρχει ο δρομος της επιστροφης γι'αυτους χωρις καμια ντροπη.
οσο για τους καγκουρες που σε προσπερνανε απο οπου αυτοι θελουν απο την αλλη φορα θα δινω κλωτσιες και οπου πεσουν.
οπως εδω και πολλα freeday δε τους ενδιαφερει ο διπλα τους και ετσι πρεπει να τους τη κανει καποιος ωστε με αυτο το τροπο να εξαφανιστουν δια παντως.
μεσα σε 1000 ποδηλατα περιπου ας λειψουν οι 100.
επισης δε δεχομαι τυπους με σαγιοναρες που σε τυχον πτωση ειμαι αναγκασμενος να τους περιθαλψω κιολας για τη γυφτια τους!!!
ελεος πια με τους γυφτους που ειδαν φως και μπηκαν σε μια προσπαθεια καποιων ανθρωπων για μια ευχαριστη βολτα και παρουσια μεσα στην αθηνα.
οσο για τα προβληματα καταληψης δρομου τα ειπαμε και σε προηγουμενα ποστ.
τη χθεσινη διαδρομη λογω ωρας την αφησα πριν τη γλυφαδα αφου οι υποχρεωσεις τρεχουν ακομα και σαββατο στο περιπου 65 χιλιομετρο αρκετα ξεκουραστος και ευδιαθετος.
καλες διακοπες στους πραγματικους ποδηλατες του peloton!!!
berry περαστικα ρε φιλε
εχω παθει τα ιδια και εγω στην σαλαμινα
εφυγα με ματωμενος και με 300 ευρω ζημια απο εναν βλακα που εκανε σφηνες \
δεν ειναι της ωρας
ουτε επι του θεματος
...ασε ρε japal
εξω απο τον χωρο ολοι ξερουν να χωρευουν
στην μεσογειων πατησαμε για 2.7km για να στριψουμε αριστερα
δεν θελεις αυτοκινητα στην αριστερη λωριδα αναμεσα σε ποδηλατες
οταν θελεις να πας 1000 ποδηλατα αριστερα
xana dose aflo!
θωμα περαστικα!
'μπραβο'??? στον ανεγκεφαλο ποδηλατη που συμπεριφερθηκε ετσι (τα υπολοιπα τα λεμε απο μεσα μας......)
Έξω από το χΟρό;; (με Ο).
Μα... αυτοί που πηγαίνουν τα λένε!!!! Άρα τι καλύτερη επιβεβαίωση;; !!!
Και είναι λογικό... Μέσα στα Χ άτομα ο καθένας έρχεται για διαφορετικούς λόγους.
EOD γιατί δε λέει να γίνει flame.
"Δυστυχώς δεν υπάρχουν αρχηγοί;"
"Ο όχλος δεν μπορεί να οργανωθεί;"
Συγνώμη που θα το πω ξανά, και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αλλά μήπως πρέπει να αλλάξεις το άβαταρ με τον Comandante;
Ναι ρε παιδιά, δεν υπάρχει ένας τσοπάνος εκει χάμω, με 5-6 τσοπανόσκυλα, να μαντρώνει τον κόσμο, να μας κάνει τη βόλτα μας και στο τέλος να μας βάζει στο παχνί???... τσ τσ τσ ΤΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ!
ρε apal αφαντε σοφε μονοποδηλατη
εγω θυμαμαι να βλαστημας μονο και να φωναζεις ποσο λαθος τα κανουν ολοι ολα
προτασεις μηδεν
μονο κακια και γκρινια
εξω απο τον χΩρο λοιπον apal(eute)
παντοδυναμε apal πες μας την επομενη προβλεψη σου
τι θα συμβει ?
θα μας καταπιει η γη τωρα που γιναμε 1000 ποδηλατα σε μια βολτα?
Προτάσεις για ποιο πράγμα;
Για κάτι στο οποίο δε θέλω να συμμετέχω; Γιατί να με ενδιαφέρει;
Κακία;;; Μάλλον το'χεις χάσει λόγω ζέστης μεγάλε.
Γκρίνια ναι, με 1000. Όταν υπάρχουν άτομα που λένε ότι το freeday είναι ιδεολογία και κάτι άλλα κουλά (περσινά ποστς είναι) και μάλιστα με κεφαλαία, ε αυτό νομίζω είναι για γέλια.
Όταν πέρυσι είχαν πάει 5-7 άτομα διακοπές και οι υπόλοιποι 80 ήταν εδώ και σκάει μύτη ο άλλος και λέει "ώπα παιδιά. μην την ονομάσετε τη βόλτα freeday. Δεν είναι freeday αυτό, είναι ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!!!!!!!".
Ε συγνώμη μεγάλε, αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα τη στιγμή που κόπτεστε ότι δεν υπάρχουν "αρχηγοί" κτλ κτλ. Ίσως όχι με τη δική σας έννοια. Για να πάει κάποιος όμως - γιατί φαντάζομαι πάλι θα σταματήσουν για το καλοκαίρι - να ονομάσει μια βόλτα freeday. Μακάρι να τον αφήσετε, αλλά πέρυσι δεν το κάνατε. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Τέλος τα ως προς τη γκρίνια λοιπόν.
Όσον αφορά αυτά που λες τα λάθος κτλ κτλ. Ποια είναι τα λάθος δεν κατάλαβα! Η όλη φάση ξεκίνησε πριν από κάτι μήνες επειδή ανέφερα και άλλους λόγους για τους οποίους έρχεται κόσμος στη βόλτα. Δικαίωμά σου μεγάλε να μη θες να παραδεχθείς ότι κόσμος δεν έρχεται μόνο για ποδήλατο (επειδή το γουστάρει), για την εμπειρία, για να ξεσκάσει, γιατί κατεβαίνουν φίλοι του ποδηλάτες και θέλει να πάει μαζί τους. Είναι και αυτοί λόγοι, αλλά είναι κι άλλοι. Δε γουστάρεις να το παραδεχθείς; Δικαίωμά σου. Ισχύει όμως...
Μεγάλε... ας γίνετε και 2.000, μαγκιά σας. Τώρα που θα σταματήσετε για καλοκαίρι (λογικά όπως και πέρυσι είχατε σταματήσει), αν αφήσετε κάποιους άλλους να πουν την Παρασκευιάτικη βόλτα freeday, αυτό θα είναι μεγαλύτερη μαγκιά! Και μη μου πεις ότι δεν κολλάτε σε ονόματα και οργανωτές!!!! Άσε!
Αν αρχίσετε πάλι τα περί ιδεολογιών και δεν ξέρω γω τι... τότε...
Αυτά, για να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει...
End of flame
Άντε πάλι τα ίδια...
Παλικάρι μου, άντε να αγοράσεις κανένα βιβλίο να μάθεις για τον Che, μιας και κόπτεσαι τόσο πολύ...
Ακόμη και η επανάσταση και ο ανταρτοπόλεμος χρειάζεται οργάνωση και αρχηγούς... Δεν παίρνει ο καθένας το τουφέκι, το τόξο, τη σφεντόνα και κάνει ότι γουστάρει...
Μάθατε όλοι λανθασμένα ότι ο Che ήταν κομουνιστής (με την έννοια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης), αναρχικός, χύμας και ανοργάνωτος...
Άσχετοι...
1000 ποδηλάτες σε μία διαδρομή δεν είναι βόλτα.
Βόλτα λέμε κάτι που το κάνουμε με τους φίλους μας και όχι με κάθε καρυδιας καρύδι, ( όπως αναφέρθηκε πιο πάνω), όχι με τον κάθε άσχετο που τον καλέσαμε στο facebook, όχι με τον κάθε κάγκουρα που έτσι και μας ρίξει κάτω, χεστρίλα του και η βάρκα γέρνει.
Όταν ονοματίζουμε την βόλτα μας, και θέλουμε και το όνομα δικό μας, αυτό σημαίνει ότι και διοργανωτές έχουμε, και "αρχηγούς" υποτίθεται ότι πρέπει να έχουμε, που θα πρέπει να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η διαδρομή, και φυσικά κάποιους στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας, για να μην πηγαίνουμε χύμα στον δρόμο, για να μα μην πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον και άλλα τέτοια φαιδρά.
Όταν από την μία λέμε ότι κάνουμε οργανωμένη βόλτα με ονοματεπώνυμο, και από την άλλη δεν θέλουμε να έχουμε κανόνες και αρχηγούς, τότε απλά κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας αλλά το κυριότερο τους θέτουμε σε κίνδυνο, όπως θέτουμε σε κίνδυνο και εκείνους που καλούμε, που ούτε ξέρουν τι ρόλο βαράει η βόλτα μας και ούτε τους αφορά στην τελική.
Αν πάλι δεν θέλουμε να μπλέκουμε με όλα αυτά, τότε απλά παίρνουμε τους φίλους μας, αυτούς που τους ξέρουμε και έχουν και κάποια σχέση με εμάς, και πάμε βολτίτσα 100 άτομα και όχι η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα..
Τόσο απλά είναι τα πράγματα..
αφου μιλησαν οι σοφοι αφαντοι μονοποδηλατες
δεν μου μενει παρα να απαντησω για να μην λεμε οτι θελουμε
επειδη παμε να ξεφευγουμε απο το θεμα που αναφερει ο τιτλος
αν θελετε να μεταφερουμε αυτη την συζητηση στην ανακοινωση της βολτας
Συγνώμη βρε bullgr αλλά to freeday δεν είναι ούτε "επανάσταση", ούτε "ανταρτοπόλεμος". Και δε πέρνουνε οι συμμετέχοντες τουφέκια, δεν πέρνουνε τόξα, δεν πέρνουνε σφεντόνες. Τα Ποδήλατά τους πέρνουν και κάνουν βόλτα στην Αθήνα.
Και ελπίζω να μη μου πεις πως μιλάς μεταφορικά, και ότι αυτη η κίνηση έχει κάποια πολιτική σημασία...
...λεω πάλι πως (από ό,τι έχω αντιληφθεί τουλάχιστον)είναι μόνο μια βόλτα για να περάσει ο κόσμος καλά.
Οπότε οι "κανόνες" της εκδήλωσης αρχίζουν και τελειώνουν στα αυτονόητα: Σεβασμός του ΣυνΠοδηλάτη, τήρηση του Προγράμματος, Ατομική Ευθύνη του καθενός για τις Πράξεις του.
Όσο για τον Che, αυτοί που ξέρουν δυο πράγματα (δυο και όχι παραπάνω) όχι μόνο κουβέντα δε βγάζουν, αλλά τουναντίον του βγάζουν το καπέλο.
..παρεπιπτώντος δεν νομίζω πως ο CrisRC ονομάζοντάς σε Commantante καταφέρεται κατά Che...μάλλον τις απόψεις σου περί..."μαντρόματος" της βόλτας σατυρίζει.
Ρε μάγκες όταν υπάρχουν 1,000 ποδηλάτες ένα λάθος από απροσεξία να κάνει ο καθένας φαίνεται οτι γίνεται χαμός. Σίγα τις καγκουριές ρε παιδιά, επειδή έκαναν δυο παιδιά καμια σούζα;
Εμένα χειρότερο μου φαίνεται που δεν είχαμε ρυθμο(τουλάχιστον εμένα με κούρασε πάρα πολυ)δηλαδή ντάξει ας πάμε αργά για τους Χ και Ψ λόγους αλλά ας πηγαίνουμε με μια σταθερη ταχύτητα και στην κατηφόρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με 10χλμ, είναι αδύνατον δηλαδη...
Εγώ μετά από κάποια ώρα είχα κουραστεί τόσο πολύ να πατάω τα φρένα που πήγα και στούκαρα σ ένα διάζωμα στου Ζωγράφου
με βαση αυτα που επαθε ο συνποδηλατης εχουμε ενα ατυχημα (τακι) με σωματικη υλική και ηθική ζημια
ελπιζω ο ποδηλατης που προκαλεσε το ατυχημα τουλαχιστον , επαναλαμβάνω
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να επικοινωνησει με το θωμα εστω και με π.μ. για να μη γεμισουμε σεντονια το ποστ
κι εγω ενθουσιαζομαι να βλεπω σουζες και αλλα κολπα που δεν κανω αλλα καλυτερα να μην τα βλεπω αν ειναι σε μια βολτα- ποδηλατικη δραση- επανασταση αυτου του μεγεθους να προκαλουν ατυχηματα
Καλά ρε έλλειψα και πάλι έγιναν ατυχήματα? άσχημο πραγμα αυτό Θωμά πως είσαι ??? η συμπεριφορά του ποδηλάτη ήταν ντροπή και άισχος
... γιατί πολύ φόρα πήρατε όλοι!
Δεν αναφέρθηκα στο Freeday, αλλά συγκεκριμένα στον τύπο που με έριξε. Και σ' ότι αφορά στο "κάθε καρυδιάς καρύδι" ναι είναι αυτονόητο κι ας φαίνεται ως διαπίστωση στο ποστ μου! 1000 άτομα και βάλε, σίγουρα θα υπάρχουν και 100 που είναι ζώα!
Αλίμονο στον καθένα από εμάς, αν πηγαίνοντας στο Freeday (δεν μπορώ να το πω απλή ποδηλατοβόλτα, αλλά ούτε και επανάσταση), να ζητούσαμε από τους headquorters να μας αστυνομεύαν!!!! Το λένε καθαρά, ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτού του και σε τελική όποιου του αρέσει.
Είδα όμως κάτι παιδάκια που έκαναν σούζες μέσα στον ελάχιστο αέρα που είχαν. Ρε κάγκουρες, αν πέσετε, θα ρίξετε κι άλλους και οι πίσω θα σας τσαλαπατήσουν, θα γίνει θύρα 7 μετά και οι μανούλες σας θα κλαίνε στα κανάλια που με μανία θα καλύπτουν το γεγονός σχολιάζοντας τα πάντα περί ποδηλασίας!!
Ούτε στρατιωτάκια σας θέλω, αρκετά πρέπει έχουμε στην καθημερινότητα μας και το χρειαζόμαστε το ξέσπασμα, αλλά λίγο ρε γμτ να σκεφτόμαστε!
Για μένα το tour ήταν υπέροχο και μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω και τα 100χλμ, αλλά ο κάγκουρας που με έριξε, φρόντισε να κοιμηθώ νωρίς!!
Και κάτι άλλο: όποιος νομίζει πως μπορεί να οργανώσει ένα Freeday ας το κάνει κι ας μη λέει ότι του κατεβάζει η κούτρα του. Αλλά ότι κι αν κάνει, σίγουρα δεν θα είναι Freeday!
Φιλάκια!
Γιωργο δεν ξερω εαν διαβασες αλλα δεν εξαφανιστηκε αμεσως, εδειξε ενδιαφερον για τον Θωμα, ρωτησε εαν ειναι ενταξει. Δεν ξερω τι συνενοηση εκαναν οι δυο εμπλεκομενοι οσον αφορα τις ζημιες. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν εφυγε τρεχοντας, εμεινε αρκετη ωρα στο σημειο.
ΥΓ την ωρα της πτωσης ειμουν δυο ποδηλατα πισω εγω και ο Γιαννης (gianis-scott)
Δεν ξέρω πόσο χρόνο έμεινε αφού σηκωθήκαμε, δεν υπήρξε διάλογος άλλος πέρα από το αν είσαι καλά και το ρολόι που μου έδωσε. Δεν είπα ότι έφυγε τρέχοντας, είπα ότι έφυγε χωρίς να περιμένει να συνέλθω από τον πόνο και να δούμε το ποδήλατο και το γόνατο πιο ψύχραιμα
Εννοείς κάτι?
Καλά είμαι, ευτυχώς θα υπήρχαν και χειρότερα αν έπεφταν και οι πίσω μου πάνω μου!
H απάντησή σου με επιβεβαιώνει πλήρως.
Δεξιούλικο με τύψεις....
Και φουλ ανιστόρητος.
Συμφωνώ για αυτά που έγραψες πιο πάνω εν μέρη.
Η διαφωνία μου έγκειται στο πως διαχειρίζονται τα θέματα ασφάλειας οι διοργανωτές.
Την υπογραμμισμένη όμως ατάκα σου την θεωρώ απόλυτα ψωνισμένη και αυτή καθώς και άλλες απαντήσεις που μπήκαν εδώ.
Τι πάει να πει δεν θα είναι freeday και δεν θα είναι πούτσα-day;;;
Το ζητούμενο είναι να γίνονται βόλτες, ( ΒΟ-ΛΤΕΣ - όχι διαδηλώσεις έτσι.. και για αυτό είναι και απαράδεκτα τα επαναστατικά και τα αναρχοαυτόνομα που λέγονται κατά καιρούς ) , να περνάει ο κόσμος καλά, και να περνάει καλά με ασφάλεια.
Το 90% των συμμετεχόντων χέστηκε πατόκορφα για το πως ονομάζεται η εκάστοτε βόλτα.
Και όπως έχει βρεθεί να διαχειρίζεται το πράγμα, αμφιβάλλω αν ορισμένοι γνωρίζουν και σε ποια βόλτα μετέχουν..
Λυπάμαι που χτύπησες στην βόλτα, λυπάμαι που ο άλλος δεν κάθισε να ασχοληθεί όσο θα έπρεπε μαζί σου, αλλά μήπως θα έπρεπε να υπήρχε και κάποιο κουτί με είδη πρώτων βοηθειών, και κάποιος για να μην σε αφήσει να φύγεις μόνος σου, χτυπημένος και με το ποδήλατο χαλασμένο από την βόλτα;
Σκέψου αυτό που σου λέω;; Αυτό είναι η έννοια της ομαδικής παρείστικης ποδηλασίας.. Να αποφύγουμε να μας συμβεί κάτι και αν μας συμβεί να έχουμε και κάποιον δίπλα μας..
Αλλιώς.. πάμε και μόνοι μας βόλτα.. ( τον γύρω του κόσμου σε 80 μέρες :) )
θα το βρεις στο wall του freeday@facebook, αναρτήθηκε πριν 22 ώρες
"Emmanouil Georgopoulos Στην αποψινη βολτα, ποδηλατης κουρσας με μια ιταλικη Atala λευκη με μπλε διακριτικα, παντελονακι cyclist.gr, κιτρινες φοσφοριζε επιστραγαλίδες=γιλεκακι και κρανος γαλανολευκο θα φερει στην πλατη του σακιδιο με ειδη πρωτων βοηθειων για προσφερει τις ιατρικ.γνωσεις του για τυχων ατυχήματα (μακρια απο εμας...) Manolo (6938633825...."
υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι εθελοντές που έχουν επισήμως κληθεί πριν μήνες να δώσουν το παρόν τους
Δεν έχω έρθει στο freeday ποτέ, αλλά ας κάνω την επισήμανση, ότι πολύ πιθανόν αυτοί οι ηλίθιοι που θίγετε, παίζει να μην διαβάζουν καν αυτό το φόρουμ.
επικεντρώνομαι ΜΟΝΟ σε αυτο κ λεω πως είχε ήδη δωθεί τηλ απο κάποιο παλικάρι στο fb
,λογικά ήταν γιατρός κ ειχε μαζι του τα απαραίτητα .
Απο εκεί κ πέρα καθένας ειναι υπεύθυνος για τον εαυτό του (ενα πουλβο ,χαρτομαντιλα κ κανα τσιροτο μπορείς να έχεις μαζί),δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να βοηθήσει ,οσοι το κάναμε το κάναμε επειδή το θέλαμε (σταματησα για να βοηθήσω 5 φορές ) .
καλό είναι να μην πηγαίνεις μόνος σου αλλα με παρέα (για αυτό υπάρχουν κ οι προ συγκεντρώσεις)
περαστικα στον φίλο
φιλικά Πάνος
..μετα την ομαδικη ποδηλασια , εχουμε και την virtual reality συμμετοχη σε βολτα !Μεσα απο τις αφηγησεις ! Ουαου..
Ειναι αξιολυπητο .
Οπως και να εχει παιδια , το freeday απευθυνοταν εξαρχης σε αυτους που συμμετειχαν στις βολτες , οχι σε αυτους που σχολιαζαν ιντερνετικα..
Ειναι πολυ μιζερο ακομα και σαν σκεψη να κρινει κανεις σαν παντογνωστης του θεματος στο οποιο δεν συμμετεχει καν .
Για εμενα , η αποψη του δεν εχει καμια απολυτως αξια , ακομα και αν ειναι σωστη.Πρωτα ζουμε , μετα ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ και μετα γραφουμε..
Σορρυ παιδια αλλα μερικοι εδω (καμια 1000αρα) νυσταγμενοι και κουρασμενοι χτεσινοβραδυνοι ποδηλατες στιβουν τον ιδρωτα απο τις μπλουζες τους και φευγουν για διακοπες με μια ολοζωντανη αναμνηση απο μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Με ενα χαμογελο στα χειλη.
Για αυτους το freeday θα υπαρχει και αυριο
Θα πω και εγω την γνωμη.....στο freeday λιγες φορες εχω ερθει. εχω την δουλεια, την αποσταση..ειναι και μια μπεμπα που θα περιμενει σε λιγο αλλα οταν μπορεσει θα την φερω σε βολτα...
το freeday βαζει κοσμο στη κουλτουρα του ποδηλατου και γενικα ειναι κατι ομορφο. απο την αλλη συχνα βολτες τεινουν να γινουν brands..την ταδε μερα ειναι η ABC βολτα..αρα ολοι εκει ή πουθενα αλλου. σε αυτο εχει ενα δικιο και ο αποστολης, ισως να πρεπει σιγα σιγα να μπαινει ενα καλουπι...οσο παει και οριμαζει το πραμα πρεπει να πει σε καλουπι.
για το χρονου...εγω λεω τοπικες βολτες..να μας δει ο κοσμος, σε ωρες απογευματινες, στον κοσμο.να πουμε ειμαστε εδω!!!!!