ΗΑLF EARTΗ RIDE ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 10.30 ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ+ΠΟΔΗΛΑΤΟ

24 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kounoupis
Απών/απούσα

Ειπα να αλλαξει το iora ride προρισμο και να παει προς μεσογεια.Επιβιβαση στον προαστιακο της νερατζιωτισσας προς κορωπι στις 10.30(οποιος θελει μπορει να τον παρει στο σταθμο λαρισης στις 10.06 και να αλλαξει στα ανω λιοσια για αεροδρομιο) και να κατευθυνθουμε προς καλυβια(οχι απο λαυριου) σαρωνιδα-αναβυσσο η διαδρομη ειναι 30 χλμ αλλα μπορουμε να την λιγοστεψουμε πηγαινοντας κατευθειαν αναβυσσο κανοντας 25 χλμ.Αποφασιζουμε τοτε αν θα γυρισουμε παλι κορωπι η να παμε προς βουλα για τραμ.
Σημεια επιβιβασης
Σταθμος λαρισης 10.06 με αλλαγη στα ανω λιοσια στο συρμο προς αεροδρομιο
νερατζιωτισσα 10.30
κηφισιας 10.32
πεντελης 10.34
δουκισσης πλακεντιας 10.36
παλληνη 10.41

O ησαπ λειτουργει απο πειραια-φαληρο,καλλιθεα-αττικη και απο νεα ιωνια-κηφισια
Ακουω συμμετοχες
Το κινητο μου 6974830446

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

φίλε kounoupi, αύριο στις 1030 ξεκινάει όμορφη ασφάλτινη βόλτα που έχει οργανώσει ο mbiker.ex, ως εξής:
0930 ομπρέλες φάρος ψυχικού
1030 ΗΣΑΠ Κηφισιάς
προορισμός λίμνη Αγίας Τριάδας, Ιπποκράτειος Πολιτεία
link: http://www.podilates.gr/node/7770
από το να πας μόνος καλύτερα να ακολουθήσεις μαζί μας.
τι κρύο εγγυημένο, όπως και η παρέα

ΥΓ: η προσφώνηση της βόλτας Half Earth μου άρεσε πολύ, όπως ούτως ή άλλως μου αρέσει και το IORA RIDE και κυρίως ο τρόπος που προέκυψε

GeorgeHH
Απών/απούσα

χμμμμμμμμ καλή βόλτα εύχομαι

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

georgehh wrote:
χμμμμμμμμ καλή βόλτα εύχομαι

έχεις χαθεί γιώργοhh, γιατί? γιατί αφήνεις το bianchi να σκουριάζει?

kounoupis
Απών/απούσα

Γιατι δεν ερχεσαι ρε;Θα ναι μια εναλλακτικη βολτα.Φοβασαι το κρυο;
Στο κρυονερι θα εχει 2.5 βαθμους με ασθενες χιονονερο και υγρασια 86%.Καλο κουραγιο.
Στο κορωπι θα εχει 5 βαθμους με πιθανη βροχη και 83% υγρασια.Παντως η διαδρομη που προτεινω ειναι απολυτως παλεψιμη

GeorgeHH
Απών/απούσα

Έχει αρκετό κρύο τους τελευταίους Μήνες και δεν έχω εξοπλισμό μπορεί να έρθω όμως...

kounoupis
Απών/απούσα

Moνο γαντια κρυου χρειαζεται.Α το ξεχασα οτι θες και κατι για το κεφαλι π.χ σκουφο

Yanpappas
Απών/απούσα

Εγώ ψηφίζω την κουνουποδιαδρομή.

Θα είμαι με δύο φίλους στις 10:30 στο σταθμό της Νερατζιώτισσας.

kounoupis
Απών/απούσα

Θα χρησιμοποιησουμε για λιγο την βαρης κορωπιου για 1 χλμ περιπου..Αν και θα ειναι ψιλοαδεια ας εχουμε την προσοχη μας

kounoupis
Απών/απούσα

Πηγες κανεις;Εγω ειδα οτι με τετοιο κρυο στα μεσογεια θα γινομασταν παγακια και δεν πηγα

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

kounoupis wrote:
Πηγες κανεις;Εγω ειδα οτι με τετοιο κρυο στα μεσογεια θα γινομασταν παγακια και δεν πηγα

Νωρίς το πρωί εδώ έριχνε καρέκλες ( γύρω στις 7:30-8 ) και μετά το γύρισε σε χιόνι και χιονόνερο. Και εγώ ήθελα να πάω σήμερα σε μία ποδηλατοβόλτα και δεν πήγα τελικά γιατί δεν παλευόταν το κρύο. Τώρα για να πάρεις μία ιδέα του τι κρύο κάνει το θερμόμετρο που έχω έξω λέει 0 βαθμούς. Αν σταματήσει να φυσάει μπορεί και να στρώσει χιόνι.. ( αλλά είμαι κοντά στην θάλασσα και ίσως να συμβεί πιο δύσκολα αυτό). Πάντως τώρα που γύριζα με το ποδήλατο είχε και πάγο στον δρόμο ενώ δεν είχε ρίξει καθόλου νερό.. αυτόν τον πούστικο που δεν φαίνεται... Παραλίγο να σαβουρωθώ σε κάποια δόση.. Nα προσέχετε παιδιά αυτό το πράγμα. Δεν φαίνεται και γλυστράει θανατερά.
Δεν έχει άλλο έξω για σήμερα.. Δεν το κουνάω τώρα από το σπίτι...

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

george leo wrote:
φίλε kounoupi, αύριο στις 1030 ξεκινάει όμορφη ασφάλτινη βόλτα που έχει οργανώσει ο mbiker.ex, ως εξής:
0930 ομπρέλες φάρος ψυχικού
1030 ΗΣΑΠ Κηφισιάς
προορισμός λίμνη Αγίας Τριάδας, Ιπποκράτειος Πολιτεία
link: http://www.podilates.gr/node/7770
από το να πας μόνος καλύτερα να ακολουθήσεις μαζί μας.
τι κρύο εγγυημένο, όπως και η παρέα

ΥΓ: η προσφώνηση της βόλτας Half Earth μου άρεσε πολύ, όπως ούτως ή άλλως μου αρέσει και το IORA RIDE και κυρίως ο τρόπος που προέκυψε

Αυτό σημαίνει πως όταν διοργανώνεις μια βόλτα να είσαι αξιόπιστος και να ενημερώνεις πιο έγκαιρα για το ότι δεν θα γίνει. Όχι με ποστ , ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!

kounoupis
Απών/απούσα

Eιμαι για το πεοντα το ξερω!!!!Δηλαδη αμα ελεγα δεν πηγα ξερα θα αλλαζει κατι;
Δηλαδη να επαιρνα τον προαστιακο μεχρι κορωπι(μενω κοντα στη νερατζιωτισσα) και στη μεση της διαδρομης να γυρναγα πισω;Δεν θα ηταν σπασιμο για τους συμμετεχοντες αν υπηρχαν(που μαλλον δεν υπηρχαν).
Στη τελικη μια προταση κανω.Δεν ειμαι διοργανωτης ουτε ηγητωρ.Δοξα τω θεω υπαρχουν google earth,viamichelin.com,drivemegr και μπορει ο καθενας να παει μονος του.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Berry wrote:

Αυτό σημαίνει πως όταν διοργανώνεις μια βόλτα να είσαι αξιόπιστος και να ενημερώνεις πιο έγκαιρα για το ότι δεν θα γίνει. Όχι με ποστ , ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!

Kαλά ρε συ.. διοργάνωνες βόλτα και δεν πήγες;
Καλά σου κάνει τώρα ο Berry και στα χώνει.
Δεν είχα προσέξει ότι εσύ είχες κάνει την πρόταση για την βόλτα.
Όταν ξεσηκώνεις τους άλλους kounoupi βρέξει χιονίσει κόβεις τον κώλο σου να πας. Πολύ φιλικά στο λέω....έκανες μεγάλη μαλακία ... :)

kounoupis
Απών/απούσα

Ουυυυυυυυυυυυυ με προσβαλανε μαμααααααααα με λενε μαλακααααα

Kαι ξαναλεω μαλλον ουτε τα παιδια πηγανε για να μην απαντανε αρα μονος μου δεν θα πηγαινα αλλα και ουτε θα εγραφα πηγα νερατζιωτισσα και δεν βρηκα κανεναν,
Ξεκολληστε λιγο απο τη ζωη σας
.Τοσες μαλακιες υπαρχουν στη ζωη μας και κανεις δεν μιλαει γιατι βαριεται ελα μωρε ωχ αδερφε κλπ
Εμενα βρηκατε να κραξετε.
Δικαιωμα μου να γραφω βολτες και να μην πηγαινω.Ειμαι διοργανωτης και δεν το καταλαβα;
Στην τελικη δεν γουσταρα να ξυπνησω.Μονο με μεγαλη συμμετοχη θα ξυπναγα και αν.
Υ.Γ Την αλλη φορα θα λεω ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΚ; και θα γραφω οτι σκεφτομαι να παω εκει με πιθανοτητα να μην ξυπνησω;OK
Και θα το κανω.Ετσι και αλλιως απο το google earth ειδα την διαδρομη,οποτε παιζει και να χανομασταν
Δεν ξεσηκωσα κανεναν τι ειναι παιδακια και τους ξεσηκωσα.Και δεν διακινδυνευεις το αν θα κρυωσεις η οχι για μια βολτα.Ναι εβγαλα τη φημη του αφερεγγυου απλα αποπατησα=χ......κα

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

marlene wrote:
Berry wrote:

Kαλά ρε συ.. διοργάνωνες βόλτα και δεν πήγες;
Καλά σου κάνει τώρα ο Berry και στα χώνει.
Δεν είχα προσέξει ότι εσύ είχες κάνει την πρόταση για την βόλτα.
Όταν ξεσηκώνεις τους άλλους kounoupi βρέξει χιονίσει κόβεις τον κώλο σου να πας. Πολύ φιλικά στο λέω....έκανες μεγάλη μαλακία ... :)

καλά σου τα λέει η merlene βρε φιλαράκο, ο Berry ήταν πολύ ευγενής μαζί σου. κόβεις τον κώλο σου και πας.
έαν δεν θέλεις να τον κόψεις ποστάρεις τηλέφωνο (έγκαιρα) ή ανακοινώνεις (έγκαιρα) ότι η βόλτα είναι subject to weather conditions,κλπ............ σωστά τα λέω marlene?
επί πλέον ανακοινώνοντας την μούφα βόλτα σου (μούφα γιατί η πρόγνωση του καιρού σου ήταν γνωστότατη όταν πόσταρες την βόλτα) δεν άφησες τους υποψήφιους να συμμετέχουν στη βόλτα του mbiker.ex ... ξέρεις υπάρχουν και ποδηλάτες παντός καιρού.

αυτά για σένα φιλαράκο. εμείς πήγαμε Ιπποκράτειο Πολιτεία, ήρθε και η Αννα μαζί, ναι και τα κορίτσια τολμούν, κάναμε +50χλμ, το δαγκώσαμε λιγάκι και λέμε να επαναλάβουμε την άλλη Κυριακή εκτός εάν ο καιρός μας τα χαλάσει, δλδ ανέβει η θερμοκρασία και λιώσουν τα χιόνια.

καλά τα λέω marlene και berry???

kounoupis
Απών/απούσα

Μην προτρεχεις.
1.ειχα βαλει τηλεφωνο στο πρωτο ποστ
2.Και ομολογησα μετα οτι ειμαι για τα πεοντα.Αλλα αλλιως ειναι το κρυο τη μια μερα και αλλιως την αλλη.
Ας που ειχαμε ανηφορα στο γυρισμο και κοντρα ανεμο!!!!
Δηλαδη η μουφα προγνωση μου δεν αφησε κοσμο να συμμετασχει;Tι αλλο θα ακουσω θεε μου.
Καταρχην η προγνωση ηταν του προηγουμενου βραδιου απο το freemeteo.gr που ειναι πολυ αξιοπιστο site.
Nαι το ομολογω η βολτα ηταν μουφα.Την αλλη φορα δεν θα γραψω ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ,O ΚΟΥΝΟΥΠΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
ΑΝ ΕΚΟΒΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΑ και το ανακοινωνα στο site τι θα ελεγες;
Δεν θα λεγες εμεις σου φταιμε που κρυωσες; η θα
Χαλαλι αρκει που τηρησες την υποσχεση σου;
Στην τελικη τι σκατε;αφου ουτε ο Yanpappas ειπε οτι πηγα νερατζιωτισσα και δεν βρηκα.

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

Θέλεις να πεις πως άμα προτείνεις σε κανένα ... άπαιχτο γκομενάκι να πάτε ραντεβού και κρυώνεις, θα της στείλεις SMS την επομένη και θα της πείς : Μανάρα μήπως πήγες? γιατί εγώ είδα τον καιρό με 86% υγρασία και είπα ότι θα μου μαραθεί και μετά δεν θα δώσεις εξηγήσεις?
Ή μήπως θα της ζητοούσες τα ρέστα αν κρύωνες?

Τέλος πάντων, αρκετά άκουσες και νομιζω πως δεν υπάρχει λόγος να σου τα χώνουμε!
Απλώς δεν μιλάω για αντριλίκι και μαγκιά, για απλή ευσυνειδησία μίλησα, λέγοντας σε κάποιους πως θα είσαι εκεί για μια διαδρομή που έχεις βγάλει και μετά εσύ την κοπανάς. Κάτι σα να καλείς κόσμο στα γενέθλια σου και να μην πηγαίνεις.

Φιλικά στα λέω!

kounoupis
Απών/απούσα

1.Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα .
2.Σε ενα απαιχτο γκομενακι αν της ειχα υποσχεθει οτι θα παμε γλυφαδα δεν θα πηγαιναμε γλυφαδα.Μπορει να πηγαινα και να της ελεγα να παμε αλλου.
3.Εχω πει σε συμφοιτητη μου το απογευμα oτι θα παω σε εκδηλωση σχολης που διεξαγεται το βραδυ και δεν πηγα.Αρα ναι ειμαι ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ.
Την κυριακη δεν θα πω ΒΟΛΤΑ αλλα θα πω ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ νταξει;

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Που θα μαζευτούμε να πάτε βόλτα?

kounoupis
Απών/απούσα

Αυτο θα πω!!!Θα βαλω βολτα αυτοματος ποδηλατηγος.Που θα μαζευτουμε να πατε βολτα;

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

mbiker.ex wrote:
Που θα μαζευτούμε να πάτε βόλτα?

ή καλύτερα ...
θα φέρω γκομενάκι να γ@μίσετε

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

kounoupis wrote:

3.Εχω πει σε συμφοιτητη μου το απογευμα oτι θα παω σε εκδηλωση σχολης που διεξαγεται το βραδυ και δεν πηγα.Αρα ναι ειμαι ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ.

Θαυμάζω την αυτογνωσία σου! Στο γκομενάκι πάντως μπορείς να αλλάξεις και να γίνεις φερέγγυος!
Μετά θα της τραγουδάς : μείνε μαζί μου έγγυος, είμαι πολύ φερέγγυος!

Ενώ τώρα δεν κάνει ρήμα!

Σε ότι αφορά στο Πρόταση για βόλτα που λες, με τέτοια δείγματα, θα παραπονιέσαι πάλι πως θα πας μόνος σου. Καθρέφτη στο ποδήλατο έχεις? Πάρε πιο μεγάλο για να έχεις παρέα, όπως βάζουν στα καναρίνια

kounoupis
Απών/απούσα

Θα βαλω προταση για βολτα για να μη μου την πεσετε ολοι.
Ναι εχω καθρεφτη.Πως τον μεγαλωνεις;
Θα κανω παντως αυτη τη βολτα να δω πως ειναι και θα σας πω εντυπωσεις.Παντως απο το 0 να ανεβεις στο 110 απο οτι ειδα τωρα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.
Παντως αυτη την κυριακη με τα μουφα προγνωστικα μου oπως θα εχει 13 βαθμους και 72% υγρασια 27 χλμ ο ανεμος oποτε μαλλον θα παω.
Η μαλλον θα την βαλω την προταση για βολτα σαββατο μεσημερι που ειναι σιγουρο οτι θα ερθω.

contact