Λίστα mail για την ενημέρωση σας.

19 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Σας άρεσε η ποδηλατοβόλτα; Θέλετε να ενημερώνεστε για όποια νέα βόλτα κανονίζεται ή για διάφορες άλλες εκδηλώσεις που θα κάνουν στο μέλλον οι Αλητόγατοι αλλά και οι Φίλοι του ποδηλάτου κτλ.

Στείλτε από ένα δικό σας λογαριασμό μέιλ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ, ένα μήνυμα στο
the_avenger[at]freemail[dot]gr
και βάλτε για τίτλο

Για την λίστα αλληλογραφίας
και μέσα το όνομα σας και το nickname με το οποίο μπαίνετε σε αυτό το φόρουμ

H λίστα φτιάχνετε για την ενημέρωση σας και μόνο ΚΥΡΙΩΣ για να διευκολύνει τους διοργανωτές της εκάστοτε βόλτας. Μόλις λαμβάνετε ένα μέιλ με κάποια πρόσκληση σε κάποια βόλτα το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά για την συμμετοχή σας.

Έτσι δεν χρειάζεται να συζητάμε κάθε φορά σε σεντόνια θέματα ποιοι θα έρθουν και ποιοι όχι σε κάθε βόλτα, αλλά και σε περίπτωση που κάτι αλλάξει, π.χ η ώρα συνάντησης, ή γίνει κάποια ακύρωση θα μπορεί να υπάρχει άμεση ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή κατευθείαν στο μέιλ σας.

Η λίστα δεν θα διατεθεί κάπου, άλλωστε με τον τρόπο που θα στέλνονται κάθε φορά οι ενημερώσεις δεν θα είσαστε και εσείς ατομικά σε θέση να δείτε ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη τις λίστας. ( και αυτό για να μην την προωθήσει κανείς κατά λάθος κάποια στιγμή σε άσχετο κόσμο και μετά μας στέλνουν διαφημίσεις).

Η συμμετοχή στην λίστα είναι προαιρετική. Συμμετέχει όποιος θέλει και αν θέλει.
Την λίστα θα την έχει ο Aigeas που είναι και υπεύθυνος για την διοργάνωση των ποδηλατοβολτονήσεων!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rearviewmirror
Απών/απούσα

Αυτό σημένει ότι η ενημέρωση για βόλτες θα γίνεται μόνο μέσω mail list?
Αν ναι , δεν ξέρω κατα πόσο ειναι πρακτικο απο την άποψη ότι σήμερα αυριο μεθάυριο πιθανώς να μαζευτουν αρκετα emails...μεθαυρίο όμως το post θα έχει χαμηλό ranking -αρα δεν θα φαίνεται-με αποτελεσμα καποιος καινουριος στο site δεν θα μπορέσει να συμετέχει...Επίσης νομίζω οτι οι διαλόγοι/σχόλια μεσα στα 'σεντόνια' έχουν και μια ομορφιά...Επίσης ενας απο τους σκοπούς του site ειναι και αυτός νομίζω γι αυτό εχει και ενότητα ποδηλατοβόλτα κατα την δημιουργία topic

Αν πάλι η ενημέρωση γίνεται και εδω αλλά και μέσω email, ίσως ειναι 2πλή δουλεια για τους διοργανωτες

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

αλλά εκείνοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τακτικά θα έχουν και αυτήν την ενημέρωση ώστε να μην χρειάζονται 140 posts σε κάθε θέμα για να συνεννοηθούμε.

Η λίστα φτιάχνεται για να διευκολύνει τους διοργανωτές της βόλτας και για να έχουν όλοι άμεση ενημέρωση. Κάποιοι δεν παρακολουθούν τακτικά το φόρουμ ενώ έχει τύχει και διαφορετικές βόλτες να φιλοξενούνται στο ίδιο θέμα και έτσι αν κάποιος θέλει να δει τι παίζει, ειδικά αν είναι νέος χρήστης, πρέπει να καθίσει να το διαβάσει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αν δε, τύχει καμία στραβή και γίνει ακύρωση.. καλά κρασιά..

Δεν θα είναι διπλή δουλειά για τους διοργανωτές, γιατί για αυτό τον λόγο φτιάχνεται λίστα ώστε με ένα μέιλ να λαμβάνουν όλοι την ανακοίνωση για την εκάστοτε βόλτα και με μία απλή απάντηση να γνωρίζουν και οι διοργανωτές πόσα άτομα να περιμένουν.

Όπως είπαμε η συμμετοχή είναι προαιρετική. Μην γράφετε όμως πράγματα εδώ που δεν ισχύουν και που δεν είναι στις προθέσεις κανενός. Όποιος θέλει να παίρνει και ένα mail ακι όταν διοργανώνεται μία βόλτα απλά στέλνει από τον λογαριασμό του ένα όνομα και το nickname του.. :)

rearviewmirror
Απών/απούσα

απο τις ερωτήσεις που έκανα ?

Δεν έχω πρόβλημα με την mail list ,απλά έθεσα καποιους προβληματισμούς...

Όσο για τα 140 posts, νομίζω οτι ελάχιστα ειναι για την μεταξύ μας συνενόηση,και τα περισσότερα μεταξύ μας 'πειράγματα'...Τα οποιά δεν νομίζω να ειναι ενοχλητικά...

Royaloak
Απών/απούσα

Μαρλένα, αυτό το έχεις συνεννοηθεί με τον Αιγέα ή είναι δική σου πρωτοβουλία; Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τη λειτουργία του.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

και συμφώνησε να μαζέψουμε κανένα μέιλ από όσους συμμετέχουν στις ποδηλατοβόλτες. Του είπα ότι αν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο μπορώ να του φτιάξω την mail list.

Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται αυτές οι ερωτήσεις. Χθες μου δίνατε μέσα στο loop τα μέιλ σας και μάλιστα συμφωνούσατε ότι θα ήταν πολύ βολικό. Σήμερα προς τι όλες αυτές οι ερωτήσεις; Για να δημιουργούνται εντυπώσεις;

rearviewmirror
Απών/απούσα

ρε συ Marlene...συζήτηση κάνουμε...τόσο περίεργο σου φαίνεται?
Ναι σου έδωσα το mail μου, δεν ειναι τόσο τρομερο...δεν θα καθόμουνα χθες στο Loop ,εκει που πείναμε τα ποτάκια μας και κάναμε το κους κους να σκεφτώ για το mail list.

1-2 ερωτήσεις έκανα και ειπα και μια άλλη άποψη, ούτε ειπα πραγματα που δεν ισχύουν, ούτε αμφισβήτησα την πρόθεση κανενός...

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Παιδιά εχθές μίλησα με τη Marlene και είπαμε να κάνουμε τη λίστα,κάτι που είχαμε στο μυαλό μας εδώ και καιρό....

Αυτό δε σημαίνει οτι θα σταματήσουμε τις ανακοινόσεις...Όπως ανακοινόναμε μέχρι τώρα θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο,απλά επειδή εγω δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο προσφέρθηκε νε με βοηθείσει η marlene

Είναι πολύ καλή φάση το κούς κούς που γίνεται και μας αρέσει σε όλους!!

GeorgeHH
Απών/απούσα

εμένα το mail ειναι gple@hotmail.com ποιο ευκολο ειναι να γινει απο δω παρα να στελνουμε email νομιζω

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

γιατί θα γεμίσετε διαφημίσεις. Στείλτε τα στο μέιλ όπως σας είπα. Διαβάστε το πρώτο ποστ παρακαλώ και στείλτε μέιλ. ( μου αρέσει που πριν γινόταν συζήτηση για τα μέιλς και ποιος θα τα έχει και τώρα τα γράφετε εδώ φόρα παρτίδα).

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Aigeas wrote:
Παιδιά εχθές μίλησα με τη Marlene και είπαμε να κάνουμε τη λίστα,κάτι που είχαμε στο μυαλό μας εδώ και καιρό....

Αυτό δε σημαίνει οτι θα σταματήσουμε τις ανακοινόσεις...Όπως ανακοινόναμε μέχρι τώρα θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο,απλά επειδή εγω δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο προσφέρθηκε νε με βοηθείσει η marlene

Είναι πολύ καλή φάση το κούς κούς που γίνεται και μας αρέσει σε όλους!!

Άλλο το κους κους και άλλο η ενημέρωση. Η ενημέρωση γίνεται για να ξέρετε το κάθε τι που αφορά την βόλτα. Π.χ σε ένα θέμα με 140 δημοσιεύσεις δεν φαίνεται εύκολα για όλους μία αλλαγή ώρας ή μία αλλαγή τόπου ραντεβού. Με μία λίστα αυτό λύνεται πανεύκολα. Ο Aigeas θα στέλνει ένα μέιλ και όλοι θα είναι ενήμεροι.
Τα forums είναι για συζητήσεις. Όχι για να ανακοινώνουμε τα στοιχεία μας δημοσίως, ούτε για να γεμίζουμε σελίδες με posts για τις οποιεσδήποτε αλλαγές.
Μία ενημέρωση στο φόρουμ για την άγνωστο ζήτηση, ένα μέιλ σε όλους για την "γνωστή ζήτηση" και όποιος γουστάρει μετά συζητάει όσο θέλει.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Βλέπω ότι κάποιοι έστειλαν ήδη. Δεν απαντώ παιδιά σε όλους. Στείλε όσοι θέλετε να συμμετέχετε και φυσικά το παρόν θέμα ισχύει επ αόριστον. Την λίστα θα την ενημερώνουμε καθημερινά για να μαθαίνουν όλοι όποια νέα βόλτα γίνεται.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Να σας θυμήσω οτι συνεχίζει η marlene να μαζεύει τα μέιλ για τη mail list που φτιάχνουμε.
Σκοπός της θα είναι να μπορούμε να σας στέλνουμε τις ανακοινόσεις για τις βόλτες μας,αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να τις ανακοινόνουμε με το κλασικό τρόπο που κάναμε μέχρι τώρα.

Οσοι πιστοί......

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

για την λίστα. Όσοι ενδιαφέρεστε και θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Αλητόγατοι μην ξεχάσετε να μπείτε στην λίστα.
Οφείλω να σας πω εδώ, ότι δεν βλέπω την συμμετοχή των ατόμων που έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς στις βόλτες.

Η λίστα είναι ανοιχτή για όλους και οι Αλητόγατοι ετοιμάζονται να διοργανώσουν νέες super ποδηλατοβόλτες.. Σπεύστε να γραφτείτε για να ενημερώνεστε έγκαιρα αλλά και για να διευκολύνετε τους διοργανωτές να οργανώνουν πιο σωστά κάθε φορά τις βόλτες. Αν γνωρίζουν έγκαιρα μετά από μία ανακοίνωση τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν κάθε φορά, θα είναι για τα παιδιά πιο εύκολο να καθορίζουν τις διαδρομές και αυτά που χρειάζονται για να είναι εύκολες και ευχάριστες για όλους. Από την άλλη θα μπορείτε και εσείς να κανονίζετε το πρόγραμμα σας έγκαιρα ώστε να συμμετέχετε σε αυτές.

Μη ξεχνιέστε λοιπόν ... η λίστα επαναλαμβάνω είναι ανοιχτή για όλους, αρχάριους και έμπειρους ποδηλάτες και η βόλτες απευθύνονται σε όλο τον κόσμο.

AfloEydK
Απών/απούσα

na steilw kapoy e-mail
i na grapsw to e-mail moy edw?
pws ginetai

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
na steilw kapoy e-mail
i na grapsw to e-mail moy edw?
pws ginetai

Έχει οδηγίες προς τους ναυτιλλομένους!!:D

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Παρακαλώ όσοι μετέχουν στην λίστα ενημέρωσης των Αλητόγατων και έχουν hotmail να ελέγξουν τον φάκελο junk/ spam του mail τους γιατί υπάρχει πιθανότητα να πηγαίνουν εκεί τα mails που στέλνονται για να σας ενημερώσουν για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα.

Για να πάψει να συμβαίνει αυτό προσθέστε το mail των Aλητόγατων ( γιατί από εκεί θα έρχονται οι ενημερώσεις) στην λίστα των επαφών σας.

Το mail είναι το εξής: alitogatoi[at]gmail[dot]com

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην λίστα στέλνουν στο mail

( Υπενθύμιση: αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να γράφουμε ένα μέιλ εδώ.. σας το υπενθυμίζω γιατί τις τελευταίες μέρες είδα πολλές διευθύνσεις αναρτημένες πάλι εδώ στο στυλ "γράφω αέρα πατέρα". Προστατέψτε τα mails σας από τα spam λοιπόν, για να έχουν χώρο να λαμβάνουν τα μηνύματα που πραγματικά χρειαζόσαστε)

Thanks και περιμένουμε και άλλες ακόμα περισσότερες συμμετοχές!! :)

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Παρακαλούνται οι:

andreas
katerina
dimitris
en
malfaty

να:
1/Ελέγξουν τα mail τους και να προσθέσουν το μέιλ των αλητόγατων στις επαφές τους
2/ Να στείλουν για άλλη μία φορά ( καλού κακού ) ένα μέιλ στο
γράφοντας και το nickname τους μαζί, γιατί δεν λαμβάνουν τις ενημερώσεις που στέλνονται από τους Αλητόγατους. ( υπάρχει επιστροφή πάντα από αυτά τα mails.)

Παίζει λοιπόν είτε να υπάρχει κάποιος κόφτης και να μην αφήνει το μέιλ να περάσει είτε να έχει γραφτεί λάθος το μέιλ τους στην λίστα.

Κάντε ένα κόπο παιδιά για να λυθεί και αυτό το θεματάκι.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ναι marlene και ήθελα να στο έλεγα και εγώ αυτό.....