Παρέα για βόλτες στα Β.Π. (καμιά φορά και στα Ν.Π.) - 2008

489 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
apapan
Απών/απούσα

Γειά σας και από ένα νέο στο site!
Κατ' αρχήν μπράβο για τη δουλειά που κάνετε.
Εγώ ήρθα πρόσφατα στην αθήνα μετά από 7 χρόνια στο εξωτερικό (Βέλγιο -> καθημερινό commuting με ποδήλατο, κλπ) και ψάχνομαι να αρχίσω πάλι να κουνιέμαι λίγο...
Μένω στην ερυθραία και η φίλη μου μένει στην Πεύκη και συζητάμε εδώ και καιρό να αρχίσουμε να κάνουμε καμμιά ποδηλατοβόλτα στο Συγγρού.
Από ότι βλέπω στο thread και κάποιοι από εσάς - ευτυχώς - είχατε την ίδια ιδέα ;)
Συνεχίζετε να πηγαίνετε τα σαββατοκύριακα τώρα που φθινοπωριάζει; Υπάρχει κάποιο σταθερό ραντεβού/σημείο συνάντησης;

Καιρός να ξαναβγάλω το σαραβαλάκι στο δρομό!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Γεια σου φίλε και καλώς ήλθες στην παρέα μας.
Φυσικά είσαι καλοδεχούμενος, τόσο εσύ, όσο και οποιοσδήποτε άλλος (ποδηλάτης φυσικά) το επιθυμεί.
Στο Συγγρού πηγαίνουμε κάθε Κυριακή. Βάζω από τώρα το ραντεβού για την Κυριακή, 10:30 π.μ. στο σταθμό ΚΑΤ του ΗΣΑΠ και 10:40 στο χώρο στάθμευσης που υπάρχει στο Άλσος.
Όσοι πιστοί προσέλθετε :)

Royaloak
Απών/απούσα

Δηλώνω παρούσα...Υπάρχει πλευρά του σταθμού που πρέπει να έχω υπ' όψιν;

Master Chief
Απών/απούσα

Μέσα κι εμείς!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Από την πλευρά της Λ. Κηφισιάς, μια και προς τα εκεί θα πάμε.

podilatofreak
Απών/απούσα

και η Σταμάτα την ίδια μέρα και φυσικά όχι αυτές τις άγριες πρωινές ώρες, αλλά εκεί κατά τις 15.00-15.30΄ όταν όλοι έχουν πάει για φαγητό...!

Master Chief
Απών/απούσα

Πόσα km κάνεις συνήθως; Και τί ώρα γυρίζεις;

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

και η Σταμάτα την ίδια μέρα και φυσικά όχι αυτές τις άγριες πρωινές ώρες, αλλά εκεί κατά τις 15.00-15.30΄ όταν όλοι έχουν πάει για φαγητό...!

Μία φιλική συμβουλή Χριστίνα: είναι καλύτερα όταν ζεις την ημέρα και κοιμάσαι τη νύχτα. Στο λέει ένας πρώην νυχτόβιος που κατάλαβε κάποια στιγμή (δυστυχώς το κατάλαβε...the hard way) πόσο μεγάλη μαλακία (συγγνώμη για την έκφραση αλλά έτσι το νοιώθω) είναι το να σπαταλάς το φως του ήλιου με τα πατζούρια κλειστά, ενώ έξω η ζωή τρέχει. Δεν στη λέω, πολύ φιλικά το γράφω. Η πραγματική ομορφιά του Άλσους είναι το πρωί και ήδη το 10.30 που βάζω είναι αργά. Αν δεν με πιστεύεις σε καλώ έστω και ΜΙΑ φορά να το τολμήσεις και να έρθεις μαζί μας.

Master Chief
Απών/απούσα

Πάντως κι εγώ κάθε φορά ζορίζομαι πάρα πολύ για να ακολουθήσω τον κυρ-Τάσο πρωινιάτικα... Γι αυτό το 15:00-15:30 μου φάνηκε πολύ ελκυστικό :P

enebdomon
Απών/απούσα

Είμαι μέσα για πρωινή βόλτα, είτε Συγγρού είτε Σταμάτα είτε όπου θέλουτε.
Για μεσημεριανή που προτείνει η ξενυχτιώσα μπουζουκοδιασκεδάζουσα νεολαία δεν έχω κάποια ιδεολογική αντίρρηση, απλά θα πάω σε κάτι βαφτίσσα (έτσι!) αργότερα και δεν θα προκάμω.
Το διοικητικό συμβούλιο παρακαλώ να αποφασίσει μέχρι αύριο μεσημέρι καθότι έχω ψαρέψει νεοσύλλεκτο (πολυτεχνίτης - κομπιουτεράς κι αυτός, αρχίζει να σχηματίζεται pattern...) και πρέπει να τον ενημερώσω εγκαίρως, αλλιώς θα μου ξεφύγει από το τσαπαρί.

Master Chief
Απών/απούσα

Μπουζουκοδιασκεδάζον είναι το μάτι σου!

Αν είναι ΗΜΜΥ (ηλεκτρολόγος) -που θα είναι- βάζω βέτο! Πολύ καμένα παιδιά...

ΥΓ: Τα ευκόλως εννοούμενα (το ότι αστειεύομαι δηλαδή) παραλείπονται.

hgp
Απών/απούσα

Εγώ θα βγώ και σήμερα γύρω στις 17:00 για ποδήλατο στο ΑΣ.
Αν υπάρχει κάποιος/κάποια που θέλει, ας με συναντήσει μέχρι 17:15
στην μικρή είσοδο από Κηφισίας, έναντι Microsoft Headquarters.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

η συνάντηση θα γίνει πρωί, τέλος! Αν σας περισσέψει κανα ουίσκι (καμιά Guiness βασικά!) από την προηγούμενη μέρα, καλοδεχούμενο!

podilatofreak
Απών/απούσα

Ότι θα με λέγανε και μπουζουκοδιασκεδάζουσα, ή όπως αλλιώς το είπε αυτός που του είπε, δεν το περίμενα να το ακούσω ποτέ!!!!!!!!! Καλό!
Ας διευκρινήσω λοιπόν ότι ουδεμία σχέση με συνδέει με το ιδιαίτερο αυτό είδος διασκέδασης και γενικότερα με το είδος αυτό της μουσικής!!
Automation παρεξήγησες! Πρέπει να έχω πολύ σπουδαίο λόγο για να ξενυχτήσω μέχρι αργά (και ποτέ στα εν λόγω μαγαζιά!) γιατί είμαι άνθρωπος της ημέρας και του φωτός, όχι της νύκτας και του σκότους και ακριβώς όπως κι εσύ προτιμώ να ζω την ημέρα. Ο μόνος λόγος που βγαίνω μεσημεριανές ώρες είναι γιατί προτιμώ τα πρωινά που είμαι φρέσκια να ασχολούμαι με πιο...πνευματικές (!) δραστηριότητες π.χ. να διαβάσω εφημερίδα ή ό,τι άλλο στοιβάζεται στο κομοδίνο μου απολαμβάνοντας χαλαρά με μουσικούλα το πρωινό (που ξεκινάει ας πούμε κατά τις 10.30΄-11.00!). Επίσης γιατί τα ωραία πράγματα θέλω να τα φυλάω για το τέλος της ημέρας. Αν βγω με το ποδήλατο πρωί μετά θα νοιώθω σαν να έχει φύγει η Κυριακή. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
Γι' αυτόν που ρώτησε, η διαδρομή κρατάει γύρω στις 2 ώρες και δεν νομίζω να είναι πάνω από 25χλμ. και είναι βόλτα εκτός αστικού τοπίου μέσα σε πολύ πράσινο!

Master Chief
Απών/απούσα

Ευχαριστώ..

Εγώ για Κυριακή είμαι μέσα ανεξαρτήτως ώρας. Και μάλιστα αν πάμε πρωί Α.Σ. και το μεσημέρι-απόγευμα πας Σταμάτα, ακόμα καλύτερα. Ακόμα περισσότερα km!!

enebdomon
Απών/απούσα

Κολέγιο Αθηνών >> Χολαργός :
* τσιτωμένος Κουμπάρος με Nissan: 14min
* χαλαρός Happymaras με Mongoose: 11min

Ξύπνα Κουμπάρε !

@ MC & PF : αλήθεια, πόσο έχει πάει η σπέσιαλ φιάλη κομπλέ ?

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Βρε Χριστίνα δεν εννούσα ότι είσαι μπουζουκοδιασκεδάζουσα! Και ο Κώστας που το είπε, το είπε για πλάκα βρε :-)
Απλά πιστεύω ότι η φύση αξίζει το πρωί. Συγγνώμη που υπονόησα ότι κοιμάσαι το πρωί, σίγουρα δεν εννοούσα πως αν το κάνεις αυτό το κάνεις λόγω μπουζουκοδιασκέδασης. Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μου έλεγες ότι πας σε τέτοια μέρη, τα οποία και εγώ αποφεύγω φανατικά.
Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω ποδήλατο όλη μέρα την Κυριακή, αλλά αυτό δεν γίνεται.
Οπότε, όποιος το επιθυμεί, 10.30 την Κυριακή στον σταθμό του ΚΑΤ είναι το ραντεβού.

podilatofreak
Απών/απούσα

ότι το είπατε για πλάκα κι εγώ στη πλάκα το πήρα φυσικά!!
Κοίτα, επειδή με προκάλεσες θα ερχόμουν αυτήν την Κυριακή αλλά κάτι έτυχε και μάλλον 10.30΄ (προς μεγάλη μου δυστυχία όπως καταλαβαίνεις!) θα βρίσκομαι κάτω στην Αθήνα...
Πάντως Τάσο και τα καλοκαιρινά μεσημέρια στη φύση έχουν μια μυστηριακή γοητεία που θα πρέπει να την ανακαλύψεις ή να στην εξηγήσω κάποια στιγμή!

Οπότε, Masterchief λέω κατά τις 15.30΄ την Κυριακή να περάσω από σταθμό ΚΑΤ !

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Αυτό μπήκα να πώ!!!!
Τι κάνετε παιδιά?? Βλέπω κανονίζεται Κυριακάτικη βολτούλα ε? Εγω πάντος θα "σαπίσω" στον ύπνο τη Κυριακή (μετά απο 1μιση μήνα.....)
Καλά να περάσετε!!!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Χριστίνα είδες και με τα μάτια σου τις προάλλες ότι με το γιο μου (αλλά και την κόρη μου που δεν είδες) έχω αρκετά κοντινή σχέση. Μπορεί να είναι μικρά και τα δυο τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το να φεύγω και να τα αφήνω Κυριακάτικα, είναι κάτι που μπορώ να κάνω εύκολα.
Την Κυριακή το πρωί ξέρουν ότι θα παίξουν με τον παπού και τη γιαγιά, οπότε μπορώ να λείψω για 1.30 ώρα.
Το μεσημέρι όμως μας ανήκει και θα απογοητευτούν πολύ αν τους αφήσω και φύγω. Όλα είναι καλά (βόλτες, άσκηση, καλή παρέα και τα συναφή), ΤΙΠΟΤΕ όμως δεν είναι σαν την οικογένεια.
Νομίζω πως δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Να προσέχετε όταν πάτε στη Λ. Κηφισιάς και καλή βόλτα.

Master Chief
Απών/απούσα

Αύριο θα ξέρω αν έχω πρόβα την Κυριακή, οπότε ανάλογα θα έρθω και στις δύο βόλτες ή θα πρέπει να επιλέξω μία εκ των δύο..

Κώστα, η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα ήταν το 2005 (Χατζηγιάννης αν θυμάμαι καλά, σε γενέθλια φίλης), οπότε λογικά οι τιμές θα έχουν αλλάξει από τότε και θα σε γελάσω :)

Χριστίνα, θα προσπαθήσω να έρθω στις 3μιση, απλά μη φύγεις και μας αφήσεις πάλι στους 5 δρόμους... :P

ΥΓ: Γιατί είναι η έκφραση "στους 5 δρόμους"; Έχει κάτι το ιδιαίτερο το 5; Γιατί όχι 4 δρόμους;
(Η ώρα φταίει)

Divine
Απών/απούσα

Ενδιαφέρομαι να ενώσω και εγώ την παρέα στην κυριακάτικη βόλτα.. Βέβαια δουλεύω μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ελπίζω να έιμαι εκεί στις 15:30. Που όμως θα συναντηθούμε ακριβώς για να μην χαθούμε?

Master Chief
Απών/απούσα

Σταθμός ΚΑΤ, 15:30 +-10'.

podilatofreak
Απών/απούσα

Αν βρέχει ή υπάρχει ισχυρή πιθανότητα βροχής δεν θα 'ρθω. Ούτε εσείς φαντάζομαι...!

Royaloak
Απών/απούσα

Οι πορευόμενοι στο Αλσος Σ. τι θα κάνουμε αν βρέχει; Στρατηγέ μου δώσε το πρόσταγμα να ξέρουμε. Πολύ ησυχία βλέπω.

podilatofreak
Απών/απούσα

απολύτως κατανοητά αυτά που λες. Ο γιος σου είναι χάρμα και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα είναι και η κορούλα σου και είσαι αξιέπαινος που τα έχεις πάνω απ' όλους και όλα και αυτά είναι τυχερά που σε έχουν κοντά τους κι είσαι τόσο καλός μπαμπάς.
Όταν όμως μεγαλώσουν και θα τα κυνηγάς για να σου κάνουν εσένα λίγο παρέα, θυμήσου να κάνεις αυτό που σου είπα να δοκιμάσεις (αν σε κρατάν τα πόδια σου μέχρι τότε!!!! - πλάκα κάνω!)!

Master Chief
Απών/απούσα

Εγώ λέω να δούμε πώς πάει ο καιρός και αναλόγως πάμε είτε την πρωινή είτε την απογευματινή βόλτα. Ή και τις δύο όποιοι αντέχουν και εφόσον το επιτρέπει ο καιρός...

Divine
Απών/απούσα

Καλησπέρα! Κοίταξα για τον καιρό της Κυριακής και γενικά θα είναι συννεφιασμένος με μικρή ηλιοφάνεια! Οπότε με αυτό ως δεδομένο μπορούμε να κάνουμε την βόλτα μας το μεσημεράκι της Κυριακής!! Αν όμως για κάποιο λόγο ακυρωθεί καλό είναι να ενημερώσει κάποιος με post κατά τις 14:00-14:30 για να μην έρθουμε άσκοπα.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θα πάμε και με βροχές και με χιόνια αν χρειαστεί :)

Master Chief
Απών/απούσα

...γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!!!

contact