Όπως όλοι ξέρουμε πάντα την Παρασκευή έχει Ποδηλατοβόλτα.
Που αλλου? Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο!
Αυτή την φορά θα εχει ιδιαίτερη ζέστη οπως προβλεπουν οι μετεωρολογοι.
Οπότε θα πρέπει να τσιμπίσουμε κάτι ελαφρύ.
Για να μετρήσω παρουσίες!!!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
παντα δινει το παρον
Θα ερθει και η aggoikon
eimai kainourios kai tha erthw kai egw
se periptwsh pou des sas vrw mia kai tha einai h prwth mou fora pezei kana email h thlefwno?
tha eiste apo thn meria twn ekdothriwn?
gia enhmerwste ligo kai tous kainourious edw pera
[quote=Χαριλαος Γαλατσι]Θα ερθει και η aggoikon y>z
to skeftomai na erthw kai egw, gia posa xiliometra sizitame giati tha eimai sto pera dothe apo to proi psaxnontas spiti kai logika tha exw liwsei to kormaki mou.
pou mazeuosaste telika na mathoume kai emeis
Στην αριστερη πλευρα οπως ανεβαινεις τον πεζοδρομο προς τα πανω
thanks
otan les elafri san ti enoeis ? :))))
απλα ο Χαριλαος εννοει οτι αντι για 5-6 σουβλακια θα χτυπησουμε μονο 3-4 την παρασκευη :)
3, malon tha einai mikri volta gia na fame tosa souvlakia :)
Μια είναι η aggoikon Γιάννη. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πρωτότυπη είναι απλά μούφα.
:D
θα έρθω (μάλλον)
κι ελπίζω να γυρίσω κιολας :P
ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ?
Θα τα πουμε στο Θησειο περι της διαδρομης.
Εκαστος στο ειδος του .
eimai kainoyrgios podilatis mporei na moy einai ligo diskola alla eimai mesa......
Ο πατινιέρης να έρθει?
Η διαδρομή θα είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες (μικρές μικρές ροδίτσες???)
να ερθει :)
διαδρομη ειπαμε δεν ξερουμε ακομη
Απομενουν για την εκκινηση της πρωτης Χειμερινης Παρασκευατικης Ποδηλατοβολτας!!!
Γουαααουυ!!!
Δεν εχουμε παει προς παγκρατι καισαριανη,βυρωνα.Μετα να παμε προς αλιμο και να καταληψουμε αγιο κοσμα.
Θα δουμε!!!
......kamia diakosaria xiliometrakia gia na goustaroume!!!mesa kai emeis simeraa!
το πήρα απόφαση ότι είμαι κατηγορία "critical mass", οπότε θα σας δω τη δευτέρα
Θησειο-Καισαριανη ειναι το 4,5χλμ,θησειο βυρωνας το ιδιο.Μεταξυ η αποσταση ειναι 1.5 χλμ.Μετα μπορουμε να παμε προς υμηττο και μετα η να παμε προς καλαμακι η προς παλαιο φαληρο η για νεα σμυρνη.Γενικα ειναι ευκολη διαδρομη και ισωμα αν εξαιρεσεις μικρες ανηφοριτσες στην καισαριανη και στο βυρωνα.Αν παμε προς τα κει να μην κατεβουμε απο σταδιου και κανουμε τον γυρο της πλατειας συνταγματος αλλα να στριξουμε απο ακαδημιας
Σχεδον εχουμε καλυψει το οικιστικο ιστο της αττικης ειχε με τις παρασκευατικες βολτες ειτε με το halbike.
Σε λιγο να πηγαινουμε σπατα,παιανια,ελευσινα.Το χειροτερο ειναι αυτα τα προαστια εχουν ειτε αυτοκινητοδρομους ειτε στενους επαρχιακους δρομους.Γενικα να παμε προς τα περιχωρα της αττικης αλλα τοτε πρεπει να φευγουμε ακριβως μιας και αυτες οι αποστασεις ειναι μεγαλες >=20χλμ
Καλησπέρα είμαι και εγώ νέος ποδηλάτης σήμερα το πήρα (χαχα)
αλλά δεν έχω φώτα και κράνος θα μπορέσω να συμμετέχω;
Έχει αντανακλαστήρες το Vitesse D7HG τώρα που το βλέπω.
Nαι μπορεις.Μεινε κοντα στη μεση του κομβοιου.Δεν παμε και απο εντελως σκοτεινους δρομους
+1 Θα είμαι κ γω εκεί :P
Που πηγατε?εγω αργησα να ρθω ηρθα 22.20 περιπου,αργησε και ο προαστιακος κανα δεκαλεπτο,οποτε λογικο.Τουλαχιστον φευγετε πριν τις 22.15.Καλο ειναι αυτο γιατι μονο 21.30 δεν φευγαμε
Αν εξαιρεσουμε το στομα η τις λεξεις του Σαββατογενημενου Παιδιου του οποιου ξεφυγε η φραση "θα σκασει λαστιχο" ηταν παρα πολυ καλα.
Θα ηθελα να μην ακουστει το ονομα της συγκεκριμενης δεσποινιδας για να μην υπαρξει καποιο στιγμιαιο ατυχημα σε καποιον απο μας.
Γενικα υπηρχαν γυρω στα 20 νεα ατομα, κανοντας τον αριθμο να φτανει τους 45.
Χαιρομαι για την κουλτουρα που διεπει καποια ατομα κοντα στην ηλικια μου και χαιρομαι δε για τον 40χρονο ο οποιος με εξεπληξε με την ετοιμοτητα του για την πρωτη βολτα! - Φιλαρα δεν θυμαμαι το ονομα σου, ευχομαι να σου αρεσε η πρωτη σου βολτα.
Πηγαμε μεχρι την Γλυφαδα - Εγω γυρισα γιατι σε 3 ωρες εχω δουλεια.
Σχετικα λογω των νεων ειχαμε χαλαρους ρυθμους και ουκ ολιγες φορες σταματησαμε για βοηθεια.
Ακουστηκαν διαφορα Ποδηλατικα συνθηματα, ο κοσμος χαιροταν που μας εβλεπε.
Θελω να ευχαριστησω τα ατομα που με βοηθησαν με το σκασμενο μου λαστιχο και γενικα ολους οσους ειχαν ενα χαμογελο για την Ποδηλατοβολτα.
Οσο για την επομενη φορα, εχω ετοιμασει μια εκπληξη στην διαδρομη, με σχετικα λιγα χιλιομετρα και.... τα υπολοιπα... λιαν συντομως!