Πρόταση για ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ βόλτα

113 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Με την ευκαιρία του τετραημέρου, ή κάπου στο κοντινό μέλλον....!!!!!!
Νομίζω είχε ξαναπροταθεί κάπου τον Ιούλιο, ίσως και να ήρθε η ώρα να την "κάνουμε"....

Διόρθωσα / πετσόκοψα όλο το αρχικό ποστ, κατά πως πετσοκόψαμε τελικά και την βόλτα.
Επισυνάπτω φωτο από Google Earth με το που θα συναντηθούμε.
Τελικά καταλήξαμε σε
- μικρή βόλτα
- Κυριακή 26/10/08, 9.00 πμ αυστηρά στην είσοδο ΣΕΦ (βλ. φωτο)
- προς παραλιακή - Γλυφάδα - ίσως και παραπέρα
- ρυθμός πολύ στρωτός (τελκά)
- ελάτε όλοι: πεζοί, με ποδήλατα, με hovercraft, με jet-ski, με parapente με ότι έχει ο καθένας (αμάν πια, ούτε μια βόλτα δεν μπορώ να κανονίσω)

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon BOLTA KYRIAKHS.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
fantasmamore
Απών/απούσα

Ανηφόρες; Μέση ταχύτητα; Απ'ότι είδα στο google maps, είναι 60χλμ, όχι απαγορευτικό, αλλά εξαρτάται και από άλλους παράγοντες... Θα μου άρεσε, δεν ξέρω όμως αν θα μπορώ να ακολουθήσω... Δώσε πληροφορίες ντε! Βάζεις τη φυτιλιά και μας αφήνεις έτσι...

fantasmamore
Απών/απούσα

Ποιά διαδρομή έχεις στο μυαλό σου; Νομίζω πως εμείς απαγορεύεται να πάμε από Αττική Οδό... Εννοείς από την κάτω πλευρά; Γενικά, δώσε πληροφορίες ντε...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Οντως , η φιτιλιά ειναι εντυπωσιακη .Το σκεφτομαι σοβαρα !!!
Παρολα αυτα νομιζω οτι δε βγαινει στην ιδια μερα και η επιστροφη .. Με το αυτοκινητο χρειαζεται σχεδον μιαμιση ωρα και με μεγαλη μεση ταχυτητα..
Το να παιρναμε σκηνες και να αραζαμε το βραδυ εχει και αυτο τα προβληματα του , λογω του βαρους της σκηνης , αλλα και του οτι μερικα ποδηλατα δεν εχουν σχαρα . Το να διανυκτερευσουμε στο Λαυριο θα εκανε ευτυχισμενο τον ξενοδόχο για μια νυχτα , αλλα πολλους ισως να τους βγαλει εκτος προυπολογισμου..
Επισης το θεμα των προδιαγραφων των ποδηλατων ισως ειναι ανασταλτικό .. εκτος απο τα κουρσακια με τους αναλογους αναβατες , οι υπολοιποι θα ερθουν με mountain , υβριδικα , σπαστα και city ποδηλατα που ..δεν ειναι για τετοιους ρυθμους.. γι αυτο και λεω οτι θα πρεπει να διανυκτερευσουμε , γιατι θα φτασουμε βραδυ...
Τελος , καλο θα ηταν η αφετηρια να ειναι επι της παραλιακης και οχι στο Συνταγμα . Αμφιβαλλω για τα κουραγια που θα εχουν οι περισσοτεροι για να ανηφορησουν προς Συνταγμα , στην επιστροφη .
(Φυσικα φανταζομαι οτι εννοεις την παραλιακη διαδρομη)

...ισως να μην μου φαινεται , αλλα παρολα αυτα λατρευω την ιδεα !!!!

fantasmamore
Απών/απούσα

Ίσως αν δοκιμάζαμε μια Κυριακή μια μικρότερη βόλτα (π.χ. Σαρωνίδα ή Φώκαια) ώστε να μπορούμε να πάμε όλοι μαζί με χαλαρούς ρυθμούς και την επόμενη Λαύριο; Δεν θέλω να χαλάσω τίποτα, απλά μια ιδεά ρίχνω... Πάντως η ιδέα με ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!

rearviewmirror
Απών/απούσα

Τώρα το πόσο εφικτό είναι εξαρτάται απο όλα όσα είπαν οι παραπάνω και κυρίως πως θα χειριστούμε την ανομοιομορφία ποδηλάτων και αναβατών...
Αν και νεος στο χώρο θα ήθελα να το κάνω.Δεν το συζητάω ότι με σκηνές θα ήταν souper douper!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Η διάθεσή μου είναι να θέσω την πρόταση και να την συζητήσουμε και να αποφασίσουμε / καταλήξουμε από κοινού, όλοι μαζί.
Για να πω την αλήθεια, έχω κάνει την βόλτα, μια φορά, τον Ιούλιο, με παρέα, αλλά σε γρήγορο ρυθμό - στον γυρισμό τα έφτυσα, άντεξα μέχρι τον φούρνο του Γεωργιάδη.

Η απόσταση, πάνε - έλα, αν πάμε και γυρίσουμε παραλιακά είναι πάνω από 120 χλμ.
Ανηφόρες - πραγματικές ανηφόρες που θα μας δυσκολέψουν λιγάκι - έχει μετά την Ανάβυσο.
Άντε να βάλω και την ανηφορίτσα στο Καβούρι (σιγά την ανηφόρα) και στα λιμανάκια (σύντομη και ακολουθεί ωραία κατηφόρα). Στο γυρισμό, θα έχουμε ανηφόρα από Λαύριο μέχρι Σούνιο, πάλι στα λιμανάκια και στο κομμάτι από παλιό Ιππόδρομο μέχρι Σύνταγμα (εκεί μπορεί να κάνουμε παράκαμψη από Καλλιθέα / Θησέως, πιο flat, αλλά περισσότερα χλμ).
Στα θετικά:
- το ΤΡΑΜ, ειδικά στο γυρισμό, θα είναι καλή λύση για όσους δεν μπορούν / δεν θέλουν να πονέσουν,
- ο καιρός, πάνε οι καύσωνες και ο ήλιος που ζεματάει.

Αν βάλουμε μέση ωριαία ταχύτητα 20 χλμ, μας κάνει 6 ώρες πάνω στη σέλα (...στο νερό....), αν βάλουμε και συνολικά 6 στάσεις των 15 λεπτών (από 3 στο πάνε και 3 στο έλα, για επισκευές, ψιλοξεκούραση, κατούρημα, ελαφρύ φαγητό, νερό κλπ) και καμιά ωρίτσα στάση στο Λαύριο για καφέ / φαγητό ή ότι άλλο = ΕΚΔΡΟΜΗ 8,5 ωρών (να βάλω 9 να είμαστε μέσα?).
Δηλαδή αν φύγουμε 9.00 το πρωί, επιστροφή κατά τις 18.00 το απόγευμα (θα έχουμε ακόμα το φως).

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Άργησα να γράψω, είδα ότι είχαμε αρκετές απαντήσεις / ερωτήσεις / ενδιαφέρον.
Φυσικά και το συζητάμε για κάτι μικρότερο, πχ μέχρι Φώκεα / Ανάβυσο, ή ακόμα και εκκίνηση από παραλιακή π.χ. ΣΕΦ (όπου κάποιοι μπορούν να έρθουν με ηλεκτρικό ή ΤΡΑΜ ή ότι άλλο).
Η μόνη μου ένσταση θα είναι τα σπαστά ποδήλατα (εκτός αν μιλάμε για τον φίλο ΥΔΡΟΧΟΟ, αν και δεν ξέρω αν γράφει εδώ μέσα...). ΔΕΝ είναι για τέτοια διαδρομή, θα ταλαιπωρήσουν πολύ τους αναβάτες τους...... και όλους τους υπόλοιπους.... εκτός αν μιλάμε για αναβάτες με πόδια και καρδιά ΝΑΑΑΑΑ.....
Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα, ότι αν και έχω κούρσα, θα έρθω με τρέκκιν (εκτός αν καταλήξουμε ΟΛΟΙ με κούρσα, το οποίο όμως ΔΕΝ θα ήθελα).
ΜΤΒ, τρεκκιν και πόλης (με τουλάχιστον 7 ταχύτητες) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι ιδανικά για τέτοια βόλτα, για τις κούρσες δεν χρειάζεται να γράψω κάτι (ελπίζω να μην έρθουν πολλοί με κούρσες και όσοι έρθουν να είναι σύμφωνοι με τον ρυθμό που θα ακολουθήσουμε).

Για διήμερη / με σκηνές / διανυκτέρευση ή ότι άλλο, δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να περιορίσει κανέναν, αν τελικά αποφασιστεί από την παρέα κάτι τέτοιο, ακολουθώ και επιστρέφω μόνος μου (εφόσον δεν δημιουργεί αυτό κάποιο πρόβλημα στην υπόλοιπη παρέα).

fantasmamore
Απών/απούσα

... θα ήταν ωραίο κατά την άνοιξη, ίσως κοντά στο Πάσχα. Για τώρα ούτε εγώ θα μπορέσω! Τα 20χλμ δεν θα είναι πρόβλημα, δηλαδή- εξηγούμαι- δεν είναι πρόβλημα στα 20 χλμ της καθημερινής μου επιστροφής, στα 60+ (κι άλλα τόσα της επιστροφής) μπορεί να είναι... Ο λόγος που πρότεινα να κάνουμε μια μικρότερη βολτούλα, είναι για να έρθουν και κάποιοι που δεν είναι τόσο... μυημένοι και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας για κάτι μεγαλύτερο... Βλέπεις, φοβάμαι οτι μπορεί να χαλάσω την βόλτα των άλλων και θέλω να το πάω σιγά-σιγά... Θέλω όμως πάρα πολύ να πάω μια μεγάλη βόλτα με πολλά άτομα... Μακάρι να μαζευτούμε αρκετοί και η βόλτα να γίνει!!!

carmen
Απών/απούσα

Μεσα με τα μπούνια..Αναχώρηση πρωι Κυριακης και επιστροφη το απογευμα!
Αν μπορεις γραψε το ε-μαιλ σου για επικοινωνια.
Παμε Σούνιο ή Λαύριο..Εγω μπορω να σας συναντησω απο π.Φαληρο και να συνεχίσουμε μαζί.
Αντε να μαζευτούμε λαος........

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Μπορείτε να γυρίσετε και απο Λαυριο-Κερατέα- Μαρκόπουλο και μετα αν είσαστε κουρασμένοι να παρετε τον προαστικό που είναι κάπου εκει. (Κορωπί?). Επίσης τα ΚΤΕΛ παίρνουν ποδήλατα απο τις αφετηρίες του Λαυρίου και στο Σουνιο/Ναό.

Οσοι παντως έχουν όρεξη για πιο πολλές ήμέρες με διανυκτέρευση σε σκηνές, μαγειρεματα κλπ στην Τηνο και με οχι πολλά χιλιόμετρα (αλλά μερικά αρκετα ανηφορικά), ας δούν το προγραμμα των Φ τ Π ή ας έρθουν σήμερα το βράδυ να τα πουμε. Θα φύγουμε απο Παρασκευή απόγευμα (οι πολυ πρωινοί μπορούν να φύγουν και σαββατο πρωί) και η διαδρομή θα είναι μεσες- άκρες προς Αρνάδο, Μοναστήρια, Βώλακα, Πύργο, Μαρλά, Καρδιανή κλπ με διαφορες παρακάμψεις σε διάφορα άλλα χωριά. Γυρισμός όσοι θέλουν να είναι Δευτέρα εδώ απο Βώλακα (διανυκτερευση Σαββ. βράδυ) κατευθείαν λιμάνι την Κυριακή, οι υπόλοιποι συνεχίζουμε ως Τριτη 28η ή ....

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αχ Λυδία, κάθε φορά που διαβάζω πρόγραμμα εκδρομής σας μετά ακολουθεί καυγάς με τη γυναίκα μου..... Αχ, έχω και εγώ, σαν παιδί και από παιδί, κάτι απωθημένα...
Σωστές οι προτάσεις σου (σχετικά με επιστροφή / Προαστιακό). Ας σχολιαστούν από όσους ενδιαφέρονται.

Να σημειώσω ότι 20 χλμ ΜΕΣΗ ωριαία ταχύτητα (είπαμε, έστω ότι θα είναι τόση, κανείς δεν θα μας κυνηγά....) σημαίνει κάπου 22 - 23 χλμ σε ευθεία, τουλάχιστον 25 - 26 σε κατηφόρα και 12 - 15 σε ανηφόρα. Προσωπικά ΔΕΝ θα μπορώ για κάτι πιο γρήγορο, είμαι σε ανάρρωση από πρόβλημα στη μέση. Θα είναι κάτι σαν αποθεραπεία για μένα, μετά από 15 ημέρες που έχω να καβαλήσω.

Αν υπάρχει πρόβλημα λόγω συνολικής απόστασης (ΟΚ είναι πολλάααααα τα χλμ) και προκειμένου να έρθουν περισσότεροι, μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο light, ΓΙΑ ΑΡΧΗ. π.χ. ΣΕΦ - ΑΝΑΒΥΣΣΟ - ΣΕΦ.

Ο καιρός την Κυριακή αναμένεται ΚΑΛΟΣ και ποδηλατικός (με λίγο αεράκι.... άντε καλά θα πάμε.....)

fantasmamore
Απών/απούσα

Θα έρθω! Κι αν δω οτι σας σπάω τα νεύρα, παίρνω τηλ. κάποιον φίλο μου και με φορτώνει! Ωχού! Είμαι ενθουσιασμένος!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Τα πράγματα ΙΣΩΣ και να είναι πιο απλά από ότι σου φαίνονται τώρα.
Τι ποδήλατο έχεις?
Πόσο καιρό κάνεις ποδήλατο?
Τι αποστάσεις καλύπτεις συνήθως και ποια είναι η μεγαλύτερη που έχεις κάνει?
(απάντησε και θα βοηθήσεις και άλλους που το σκέφτονται και διστάζουν)

Ακόμα είμαστε στην αρχή, μέχρι την Πέμπτη θα το παλεύουμε και θα το διαμορφώνουμε, μέχρι να αποφασίσουν αρκετοί να ακολουθήσουν.....

Γράψτε τι σας φαίνεται "βουνό", ποιός είναι ο πιο μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας που θα σας οδηγήσει στο να μην ακολουθήσετε?
Είναι η απόσταση, ο ρυθμός, δεν έχετε το κατάλληλο ποδήλατο, δεν μπορείτε αυτήν την Κυριακή, δεν γουστάρετε την φάτσα του Χ, Ψ, Ω, δεν σας αρέσει η διαδρομή, δεν έχουμε αρκετό χρόνο να το οργανώσουμε..... ? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Εγώ σας λέω ότι ΓΙΑ ΟΛΑ υπάρχουν λύσεις, στο μυαλό μας είναι τα περισότερα εμπόδια, αν δεν δοκιμάσετε δεν θα μάθετε ποτέ τα όριά σας.
ΟΚ για κάποιον που ξεκίνησε ποδήλατο το Σεπτέμβρη, δεν έχει φυσική κατάσταση και κάνει 10 χλμ κάθε εβδομάδα, θα είναι πολύ δύσκολο. Για τους υπόλοιπους το κουβεντιάζουμε.

Πέτρος
(αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι και νομίζετε ότι το forum δεν είναι "κατάλληλο":
p3tros1973 AT yahoo DOT gr)

fantasmamore
Απών/απούσα

...αλλά παρόλα αυτάτον ρυθμό φοβάμαι. :P
Λοιπόν, απαντώ
1) Ποδήλατο πόλης alpina δανεικό γιατί ο Μπουνταλάς πέθανε... (μέχρι τα Χριστούγεννα που θα πάρω κούρσα)
2) Κάνω ποδήλατο 3+ μήνες
3) Καθημερινή (εκτός εξαιρέσεων) απόσταση 30+ χλμ (τα 20 της επιστροφής... μονοκοπανιά) 5 φορές την εβδομάδα (τις εργάσιμες) με μέγιστη μέση ταχύτητα τα 17+χλμ/ώρα (σε διαδρομή που το 1/3 της είναι ανηφόρες, εκεί στο παλιό αεροδρόμιο και το υπόλοιπο ίσιωμα (παραλιακά και παράδρομος Βουλιαγμένης)
Αυτό που φοβάμαι, είναι πως από κάποιο σημείο και μετά μπορεί να κουραστώ και να μην μπορώ να κρατήσω τον ίδιο ρυθμό. Αλλά είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ και αν δεν το κάνω, δεν θα ξέρω αν μπορώ ή όχι.
Υ.Γ. Πριν από 3 μήνες, δεν μπορούσα να κάνω ούτε 3 χλμ χωρίς να λαχανιάσω κι αν κάποιος μου έλεγε οτι θα κάνω 30 την ημέρα και χωρίς ιδιαίτερη κούραση, θα τον πέρναγα για τρελό!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Τώρα να γράψω, να μην γράψω, μας κοροϊδεύεις (.... fantasmamore το λέω για να ψαρέψω τους υπόλοιπους.... μην δίνεις σημασία .....χεχεχε)....
Δεν νομίζω ότι θα έχεις σημαντικό πρόβλημα. ΝΑΙ θα πιεστείς λιγάκι, ΝΑΙ θα πονέχεις, αλλά δεν πιστεύω να μην τα καταφέρεις.
Η ποδηλασία σε γκρούπ ΔΕΝ έχει σχέση με το να χτυπιέσαι μόνος σου.
Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε....
Θα καταπιείτε τα χλμ και δεν θα το πάρετε χαμπάρι (....στην αρχή, μετά θα πονάτε.....και στην επιστροφή θα βογκάμε παρέα.....).

Άλλος λέμε.......

pankat
Απών/απούσα

Δυστυχώς αυτό το τετραήμερο θα είμαι εκτός Αθηνών και δεν θα μπορέσω να συμμετέχω αν και είχα αρχικά δηλώσει μέσα στο αντίστοιχο post του καλοκαιριού. Και όχι τίποτε άλλο αλλά και εγώ είμαι σε αποθεραπεία (στην αρχή δυστυχώς) από πρόβλημα σε μέση - πόδι και έτσι οι ρυθμοί πιστεύω ότι είναι οι καλλίτεροι. Ελπίζω σε επανάληψη της βόλτας σε μέρα που θα μπορώ.
Για όσους έχουν δισταγμούς όντως είναι τελείως διαφορετικά όταν ποδηλατείς με group. Τα χιλιόμετρα φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις. Δοκιμάστέ το η εμπειρία είναι φοβερή.
Καλά χιλιόμετρα λοιπόν και ελπίζω να σας δω σε προσεχή βόλτα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Θα σας αφήσω να το δουλέψετε λίγο στο μυαλό σας, πριν αρχίσουμε και το "πετσοκόβουμε".

- pankat, προβλέπω, επειδή είναι πρώτη φορά, να το κάνουμε έτσι ώστε να ακολουθήσουν πολλοί. Μετά θα γίνει το "the real thing" και θα σε περιμένουμε Οπως και Δήποτε....

InfinitySurfer
Απών/απούσα

...εγω ειμαι μεσα για Κυριακη (προς το παρον)...και μπορω να συναντησω το group στην παραλια στο υψος καλαμακιου (στην ostria)...αν μαζευτουμε πολλα ατομα σε περιπτωση που τα
"φτυσουμε" στα μισα της διαδρομης,η στα 2/3 μπορουμε να αραξουμε για εναν καφε, και μετα επιστροφη....η να χωριστουμε σε 2 groups.... αυτους που θελουν να συνεχισουν ολη την διαδρομη,και αυτους που θελουν να γυρισουν πισω,,,οποτε θα μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.. ;)

--Bαγγελης--

mongoose
Απών/απούσα

Eίμαι νέος στο φόρουμ και μου αρέσει η ιδέα να γνωριστώ με όλους σε μια μεγααααααλη βόλτα

Απαντώ λοιπόν

1) έχω ενα mongoose μτβ σε αρκετα καλη κατασταση και ημιχωματινα λαστιχα που θα βοηθησουν στην παρισταση....
2)κανω ποδηλατο ...... απο τα 5 μου ειμαι πρώην αγωνιζόμενος νην ερασιτέχνης κυριως βουνου
3)στις μεγαλες δοξες ανέβαινα μερα παρα μερα στην αγια σωτηρα (μανδρα μερια...10%κλιση) σε ενα συνολο χιλ 70-80 αν θυμαμαι καλα γιατι ημουν και παιδάκι!!! τωρα θα παλευα μια αντιστοιχη αποσταση αν ειναι πιο flat ή ακομα μεγαλυτερη αν ειναι με group.... Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, αν μπουν μπροστά δυο τρεις επαγγελματιες (δεν ξερω αν υπαρχουν!) και κοψουν τον αερα για τους υπόλοιπους θα ειναι πολυυυυυυ πιο ευκολο.

με φοβίζει: ο κινδυνος τις παραλιας, γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου..... αυτο μπορω να το παραβλεψω μονο αν ειμαι σιγουρος οτι θα μαζευτουμε αρκετοι, πανω απο 10-15 ατομα για να κανουμε ''μπουγιο'' και να μας προσέχουν οι ΙΧδες. οπότε ειμαι μεσα με πλαφόν συμμετοχών το 10 !!

ΤΙΜΟΣ mail / msn : timokratis@yahoo.gr

pente
Απών/απούσα

eimaste duo kai leme na erthoume. erasitexnes alla aisiodoksi perimenoume tin oristikopoihsh ths boooooooooooooooooooooooooltas!!!!

GeorgeHH
Απών/απούσα

μέσα και εγώ για Κυριακή τελικά τι ημερομηνία λέμε? εχω ενα trek με slick λάστιχα και περιφερειακά επιπέδου deore - xt

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Κάτι γίνεται, από ότι βλέπω κάτι θα καταφέρουμε.
- Για τα ποδήλατα, το ξαναγράφω, όποιοδήποτε ΜΤΒ, City (με τουλάχιστον 7 ταχύτητες), Τρεκκιν, που είναι σε καλή κατάσταση, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ (αν φυσικά και η "μηχανή" είναι σε καλή κατάσταση...). Για τα σπαστά Dahon / Mobiky κλπ με πολύ μικρές ρόδες, θεωρώ ότι θα ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα τους αναβάτες τους. ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για τέτοιες διαδρομές και τόσα χλμ. Άν παρόλαυτά κάποιος θέλει να το δοκιμάσει και το λέει η καρδιά του και τα πόδια του, ας έρθει, εννοείται ότι δεν απαγορεύουμε τίποτα και σε κανέναν. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας αναλαμβάνει και την ευθύνη που του αναλογεί. Άλλωστε δεν θα ποδηλατίσουμε στη Σαχάρα....
- Εφόσον μαζευτεί ικανό πλήθος (8 - 10 άτομα) μην φοβάστε. Θα κάνουμε δυάδες και θα προχωρούμε όλοι μαζί σαν γκρούπ. Τα αυτοκίνητα θα μας προσέχουν, θέλουν δε θέλουν. Αν μάλιστα δείχνουμε και είμαστε οργανωμένοι (φοράμε κράνη, δεν κάνουμε μαγκιές και καφρίλες, προχωράμε μαζί σε δυάδες κλπ) θεωρώ ότι όσο ηλίθιος και να είναι ο κάθε οδηγός ΙΧ, θα εκτιμήσει την ομάδα και θα συμπεριφερθεί όπως πρέπει. (Πραγματικά είναι κάτι που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα - κάνω ποδήλατο στην παραλιακή τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα τα τελευταία 3 χρόνια).

Να το κάνουμε αυτήν την Κυριακή 26 ΟΚΤ 2008?
Να προτείνω και ώρα εκκίνσης 9.00 π.μ.?
Να βάλω και σημείο εκκίνησης / επιστροφής το ΣΕΦ?

Για πέστε ιδέες και προτάσεις?
Είπαμε, θα το παλεύουμε μέχρι και την Πέμπτη, με σκοπό να έχουμε καταλήξει κάπου την Παρασκευή το πρωί.

InfinitySurfer
Απών/απούσα

οκ...Κυριακη 9:00 απο το ΣΕΦ...αλλα συνηθως επειδη το 9΄00 γινεται 9¨30 μεχρι να ετοιμαστει η ομαδα και να φυγει...αν ειναι για 9:00..καλυτερα να λεμε συναντηση 8¨30!...αυτο για να υπολογισουμε αυτοι που θα ενωθουμε παρακατω στην διαδρομη τι ωρα να σας περιμενουμε...
οποτε καλο θα ειναι να υπαρχη μια fix ωρα αναχωρησης μεχρι το Σαββατο για να ξερουμε...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αν ακολουθήσουμε μεγάλη διαδρομή, θα πρέπει να φύγουμε 9.00 ΑΚΡΙΒΩΣ και ΑΥΣΤΗΡΑ.
Όποιοι καθυστερήσουν, θα μπορούν να μας "πιάσουν" με χαλαρό σπρίντ.
Εννοώ ότι στην αρχή για κανα 15 λεπτο προτείνω να το πάμε χαλαρά, να ζεσταθούμε, να οργανωθούμε, να γνωριστούμε (πάνω στα ποδήλατά μας....).

Άντε βρε παιδιά, ευκαιρία για λίγο καλό ποδήλατο, θα δείτε είναι πολύ καλή εμπειρία.
Γράψτε τι σας ενοχλεί, τι σας φοβίζει, να το διορθώσουμε.

GeorgeHH
Απών/απούσα

τέλεια είναι κανείς απο βόρεια μεριά να ξεκινήσουμε μαζί?

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ειδικά για τους Βόρειους, νομίζω βολεύει ο Ηλεκτρικός. Βάζεις άνετα ποδήλατο και προς ΣΕΦ (Φάληρο) και στην επιστροφή.
Ε?

GeorgeHH
Απών/απούσα

α οκ τότε

fantasmamore
Απών/απούσα

ή για κάπου πιο κοντά; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...

InfinitySurfer
Απών/απούσα

μπορουμε να ξεκινησουμε για Λαυριο η Σουνιο,με ενα checkpoint Σαρρωνιδα...εκει θα δουμε ισως να χωριστουμε σε δυο group..αυτους που θελουν να συνεχισουν, και αυτους που δεν μπορουν για παρακατω... (βλεποντας και κανοντας... ;)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Θα προτιμούσα να κάνουμε μικρότερη διαδρομή και να πάμε / γυρίσουμε όλοι μαζί.
Αν αρχίσουμε και σπάμε σε γκρουπάκια, ή άλλοι αρχίζουν τα ντεμαράζ και φύγουν μπροστά θα γίνουμε τουρλουμπούκι....
Θέλετε να το κάνουμε εξ' αρχής μέχρι Σαρωνίδα?
Δηλαδή ΣΕΦ - Σαρωνίδα - ΣΕΦ?
Μπορεί κάποιος να γράψει πόσα χλμ βγαίνει η διαδρομή? (υπολογίζω περί τα 70 - 75 πάνε έλα, αλλά δεν μου δουλεύει το viamichelin ούτε το driveme για να βγάλω απόσταση).

Άντε ρε, γράψτε ότι θα έρθετε (και ελάτε...) η διαδρομή έγινε μισή.
(ίσως και να είναι καλύτερα έτσι , να το πάμε σταδιακά, αν δούμε ότι βγαίνει αυτή η διαδρομή καλά και σχετικά άνετα, κανονίζουμε κάτι μεγαλύτερο σε επόμενη φάση).

Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε φίνα........ (θα έχει και στάση για καφέ / φαγητάκι... όποιος έρθει με το ακριβότερο ποδήλατο κερνάει τους υπόλοιπους.... μην σκάσετε όλοι με ποδήλατα Carfour για να γλιτώσετε το κέρασμα... μπαγάσιδες...)

contact