Southern's Beer-ide - Glyfada 11/7

106 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Το περασμένο Σάββατο (4/7) έγινε αργά το απόγευμα κάλεσμα για βραδυνή βόλτα στη Γλυφάδα. Υπήρχε ανταπόκριση από ένα άτομο αλλά έστω και άλλος ένας αρκεί για να κάνεις μια ωραία βόλτα και να περάσει η ώρα. Προέκυψε λοιπόν μια ωραία διαδρομή, τόσο στο πήγαινε όσο και στο έλα και γι' αυτό αμέσως σκεφτήκαμε να γίνει κάπως πιο μαζικό μιας και η ζήτηση σε ποδηλατοβόλτες είναι πλέον μεγάλη. Κατηφορίζουμε για Γλυφάδα, παίρνουμε μια μπύρα από το περίπτερο και καθόμαστε στο λιμανάκι ή όπου προτείνει κανείς. Υπάρχει μια προσυγκέντρωση στην πλ. Καναρια Ηλιούπολης στις 21:30 αλλά φυσικά ο καθένας έρχεται όπως θέλει απ΄ όπου θέλει. Συναντιόμαστε όλοι στις 22:30 στο λιμανάκι μπροστά, περίπου στο σημείο που στρίβει το τραμ για να περάσει απέναντι την Ποσειδώνος. (Για μετά υπάρχει και ολονύκτιο τραμ).

Μπορεί η βόλτα να είναι στα Νότια με πιο θερμά κλίματα αλλά η μπύρα θα είναι ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΗ. Ανοιχτήρια μόνο μην ξεχάσετε.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon Southerns-Beer-Ride.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aggoikon
Απών/απούσα

Πολύ καλό. Ετοιμάζω ανοιχτήρια και χαρτοπετσέτες για τα σουβλάκια.
Η διαδρομή είναι πολύ καλή και στο πήγαινε και στο γύρνα. Εύκολη και για αρχάριους. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

snipous
Απών/απούσα

γεια χαρά
είμαι νέος στο forum (αλλά παλιός στο ποδήλατο :))

και είμαι και νότιος!
δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω σε αυτό το beeride αλλά θα σας βρω σίγουρα σε κάποια επόμενη βόλτα!
ride on

Αντώνης

perix
Απών/απούσα

Θα προσπαθήσω να μην λείψω απο την νότια βόλτα. Ισως καταφέρω και τα υπόλοιπα παιδάκια της Αργυρούπολης........
Υ.Γ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ...

aggoikon
Απών/απούσα

Ναι βρε παιδιά. Έχουμε λίγο ξεχάσει οτι έχουμε πολύ ωραίες διαδρομές και εμείς στα μέρη μας.
Το προηγούμενο Σάββατο έβαλα το post για βολτίτσα με σκοπό να μαζευτούμε οι νότιοι και να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα. Η βόλτα προς Γλυφάδα είναι ίσως απο τις πιο ωραίες αφου συνδιάζει σουπερ διαδρομή, στάση για μπυρίτσα-σουβλάκι-παγωτάκι κλπ κλπ και βέβαια θάλασσα. Ας μαζευτούμε όσοι πιο πολλοί μπορούμε.

Το ξαναγράφω γιατί πιστεύω οτι είναι σημαντικό: η διαδρομή είναι και για αρχάριους.

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Bin η αφίσσα είναι γαμάτη

John_K
Απών/απούσα

Πραγματικα είναι πολύ ωραια η αφισα αλλα αν ειχε κ κανα σουβλακι
Θα ητανε καλητερη χιχιχιχιχι

aggoikon
Απών/απούσα

Για να μαζευόμαστε!!!

John_K
Απών/απούσα

απο κεντρο κ βορεια θα ερθει κανεις?

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

John_K wrote:
Πραγματικα είναι πολύ ωραια η αφισα αλλα αν ειχε κ κανα σουβλακι
Θα ητανε καλητερη χιχιχιχιχι

Γιάννη, όταν ήσουν μικρός αντί για πιπίλα η μάνα σου θα σου δινε σουβλάκι!Δεν εξηγείται αλλοιώς!!!!

Αν δεν είμαι Ηλιούπολη και είμαι Εξάρχειο και γουστάρεις και δε βαριέσαι έλ από δω να πάμε από εκεί παρέα.Και όποιος άλλος κεντρώος τραβιέται, εννοείται, άνετα! Μήπως να κάνουμε διαδρομή μέσω Παγκρατίου, μία φορά έχω πάει, μιά χαρά ήταν.
Το κανονίζουμε αν είναι.

aggoikon
Απών/απούσα

Παιδιά, πάρτε ευθεία την Βουλιαγμένης, στην Ατλαντίδα το σινεμα να κάνετε αριστερά σε 500 μέτρα έχει φανάρι εκεί να κάνετε δεξιά. Αυτός ο δρόμος λέγετε Μαρίνου Αντύπα όλο ευθεία σε 1χιλιόμετρο θα είσαστε μπροστά στην πλατεία Κανάρια. Εκεί θα σας περιμένουν τρελοί ποδηλάτες έτοιμοι για βόλτα και σουβλάκι βέβαια.

John_K
Απών/απούσα

Titi το σουβλακι για εμενα είναι ότι η βενζινα στο αμαξι γ αυτό όπως καταλαβενεις
Χωρις σουβλακι δεν μπορει να κινιθει το ποδηλατο μου

Χωρις νερο μπορω χωρις σουβλακι οχι!!!!

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

aggoikon wrote:
Παιδιά, πάρτε ευθεία την Βουλιαγμένης, στην Ατλαντίδα το σινεμα να κάνετε αριστερά σε 500 μέτρα έχει φανάρι εκεί να κάνετε δεξιά. Αυτός ο δρόμος λέγετε Μαρίνου Αντύπα όλο ευθεία σε 1χιλιόμετρο θα είσαστε μπροστά στην πλατεία Κανάρια. Εκεί θα σας περιμένουν τρελοί ποδηλάτες έτοιμοι για βόλτα και σουβλάκι βέβαια.

Aggoikon ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο!
αυτή τη διαδρομή ακολουθώ όταν είμαι με αυτοκίνητο. Με ποδήλατο, φετεινάρι, σκιάζομαι!
Έτσι κι αλλοιώς, ραντεβού εκεί και τότε!!

aggoikon
Απών/απούσα

Απλά σας έδωσα μια εικόνα της διαδρομής για να καταλάβετε που είναι απο εκεί και πέρα αν τελικά έρθετε βρείτε κάποιον καλύτερο δρόμο χωρίς πολύ κίνηση.

ilias_sc
Απών/απούσα

Παιδια ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι το Σαββατο.Οποιος/α κατεβαινει απο Περιστερι, ας γραψει στο forum να εκκινησουμε μαζι.Εννοειται οτι θα παιξει σουβλακοκατασταση ετσι;Μας σκεφτομαι να σκασουμε ομαδικα σε καμια βολτα με πιτα γυρο στην παγουροθηκη αντι για νερο.Καλα, οποιος μας δει θα βαρεσει επιληψια...

John_K
Απών/απούσα

Μια πιτα θα τρωμε εν κινηση και μια θα την εχουμε στην παγουροθηκη για backup αυτά είναι !!!!!

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

Και μία θα σου κρατάμε εμείς αδελφέ, με το ένα χέρι να μη νοιώθεις ανασφάλεια ή στερητικό και πέσεις πάνω σε κάναν ανυποψίαστο πολίτη.
lol lol lol lol

ilias_sc
Απών/απούσα

John_k και Τiti,σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση παιδια.προτεινω και μπαρμπεκιου σε βολτα, αλλα χρειαζομαστε ποδηλατο με δυναμο και αυτοσχεδιο μηχανισμο που να ψηνει τα κοψιδια εν κινησει.Αυτος που θα αναλαβει ψηστης, θα ειναι μπροστα και εμεις που θα ακολουθουμε θα του δινουμε ρυθμο αναλογα με τη μυρωδια.Αν τρεχει πολυ και εχουν "αρπαξει" θα τον κοβουμε.Πως σας ακουγεται;καλο εεεεεεεεεεεεε;

John_K
Απών/απούσα

σε ευχαριστωω πολυ εισαι πολύ καλη

aggoikon
Απών/απούσα

Θα βάλω ψησταριά στην σχάρα μου. Τί λέτε; Εγώ θα τρέχω μπροστά και εσείς απο πίσω θα τρώτε. ΟΕΟ
Έρε κέφια.

John_K
Απών/απούσα

Αγγελικη εγραψες μετα από αυτό δεν το χάνω με τιποταα το Beerosouvlakoride

aggoikon
Απών/απούσα

Μου μυρίζει πίτα γύρο απ'όλα, έγγυος δεν είμαι, δεν πεινάω οπότε Beerosouvlakoride είναι η αιτία.

John_K
Απών/απούσα

πριν λιγο εφαγα 3 πιτες και τωαρα με αυτα που βλεπωωω θελω κι αλλες

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

9 η ώρα και δεν έχετε βάλει θράκα ακόμη?
Τί σόι προπόνηση κάνετε????

Την καλημέρα μου πιράνχας!

Αφροδίτη

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Μήπως να αλλάξω την αφίσα και αντί για μπύρα να βάλω καμιά σόδα;;;

titi
Εικόνα titi
Απών/απούσα

αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα
Made my day Bin!

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

<a href="mailto:titi@podilates.gr">titi@podilates.gr</a> wrote:

Τότε να προσέξουν όσες την κοιτάζουν να βάλουν αντισυλληπτικό, γιατί μπορεί να γίνει και κανα ατύχημα καθώς θα την κοιτάζουν..

aggoikon
Απών/απούσα

Cyclelife wrote:

Τότε να προσέξουν όσες την κοιτάζουν να βάλουν αντισυλληπτικό, γιατί μπορεί να γίνει και κανα ατύχημα καθώς θα την κοιτάζουν..

E?

Cyclelife
Εικόνα Cyclelife
Απών/απούσα

aggoikon wrote:
Cyclelife wrote:

E?

Το σχόλιο αφορά αποκλειστικά το μπουρδολεξιλόγιο της ΤΙΤΙς (απορώ πως δεν την λογόκρινε ο ξάδερφός της - εκτός κι αν λόγω συγγενείας κάνει τα στραβά μάτια...)

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

χθες έκανα ένα τεστ στη βόλτα και προτείνω τα εξης:
Κατεβαίνοντας προς Γλυφάδα υπάρχει στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου μια κάβα με ποικιλία από μπύρες. Βέβαια μέχρι τη Γλυφάδα σκέτηκα ότι θα ζεσταθούν, άρα λέω να πάμε από περίπτερο εκεί κάπου στο λιμανάκι που έχει κάμποσα, λέμε του περιπτερά να βάλει στην κατάψυξη τα μπουκάλια κανα 20λεπτο, πληρώνουμε και πάμε να τις πάρουμε αργότερα. Πατατάκι, ξηροκάρπι, ότι θέλει ο καθένας φέρνει

aggoikon
Απών/απούσα

Εχθές έκανα την διαρομή και γύρισα απο πολύ ωραίο δρόμο δίπλα απο το GOLF όχι απο το αεροδρόμιο που γυρίσαμε την προηγούμενη φορά. Δεν κατάλαβα πώς έφθασα Ηλιούπολη. Έκανα 30' να πάω και 35' λεπτά να γυρίσω με ήρεμο ρυθμό.

contact