Το "καθενας κανει οτι θελει" που αναφερεις δεν ειναι απολυτα σωστο.
οι ίδιοι υποστηρίζουν οτι "καθε ενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του" και οτι "σε οποιον αρεσει , αν θελει ερχεται" (-αν του ταιριαζει η ολη φαση)
Μερικοι νιωθουν οτι ισχυει ελευθερια και μερικοι οχι.
Το freeday γινεται για αυτους που νιωθουν οτι συμβαινει το πρωτο .
Οι δευτεροι μπορουν να μην συμμετεχουν και να φτιαξουν κατι καινουριο -δεν τους το απαγορευσε κανενας.
Προσωπικα πιστευω οτι οι χαζοελευθεριες που πρεπει να "στερηθεις" για να λειτουργησεις αρμονικα σε μια μεγαλη οργανωμενη βολτα ειναι απειροελαχιστες μπροστα στην ελευθερια που νιωθεις οταν γινεσαι ενα με αυτη .
Γι'αυτο και προσωπικα λατρευω το freeday !
Ξερουμε πολυ καλα οτι αν δεν υπηρχαν συντονιστες σε μια δραση με πολυπληθη συμμετοχη , θα γινοταν το απολυτο μπαχαλο!
Δηλαδη λες οτι βολτες/νεες διαδρομες/προτασεις/προτζεκτς/κανονες/ανακοινωσεις κτλ προερχονται απο το πουθενα??
Ομως ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους να κρατησουν low profile.
Οσο για το "μόνο η δικιά τους ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ παρέα τους νοιάζει και χέστηκαν αν τους ακολουθεί κανείς απο πίσω..." εκτος απο αδικος και αχαριστος , δεν εισαι και πολυ "ενημερωμενος" :
Η μπροστινη γραμμη υπαρχει για να οδηγησει την βολτα, για να κρατησει τον ρυθμο σταθερο , να κλεινει δρομους να περασουν οι υπολοιποι , να μαζευει οσους φευγουν μπροστα παρασυροντας τους αλλους και αλλα πολλα..
Αν νιωθεις "χεσμενος" απο τους "μπροστινους" που αναφερεις ελα μπροστα να δεις τι δουλεια πεφτει και να βοηθησεις υπευθυνα .
Και το ξανασυζηταμε να δουμε τοτε τις αποψεις σου.
Ποδηλατόβολτα χωρίς αρχηγούς (που παρεμπιπτόντως αναφέρουν στο freeday) γίνεται. Χωρίς διοργανωτές όχι.
Ωραία συμφωνήσαμε στους διοργανωτές...
Πεσ οτι και εγω θέλω να γίνω διοργανωτης.
Τι πρέπει να κάνω?
Η δε μπορώ?
Eαν σας ειναι ευκολο ανοιξτε εαν αλλο ποστ και συζητηστε ο.τι θελετε για το φριντει και για οποιαδηποτε αλλη βολτα.
Και στην τελικη βρε παιδια εαν δεν σας αρεσει καποια βολτα γιατι δεν διοργανωνετε εσεις μια που να ειναι οπως ακριβως την θελετε???
Δεν ειναι δυσκολο πρωτα βαζεις μια ανακοινωση και επειτα την διαχειριζεσε οπως εσυ νομιζεις καλυτερα.
Πας Πλοήγηση->Δημοσίευση->Forum topic
Στο Subject βάζεις "Τρελή ποδηλατόβολτα από διοργανωτή"
Εκεί που λέει "Παρακαλώ επιλέξτε θεματική" βάζεις "ποδηλατόβολτες"
Και τέλος στο "Body" προσθέτεις λεπτομέρειες όπως ώρα και τόπος συνάντησης.
1/ Παρε πρωτοβουλια
2/ σκεψου μια αυθεντικη ιδεα για την ιδανικη βολτα
4/ανακοινωσε την
5/οργανωσε την οσο καλυτερα μπορεις και πιστεψε σε αυτη
6/διατηρησε την για οσο μπορεις περισσοτερο οπως την οραματιστηκες
7/ τι ? δεν το καταλαβες ?
Εισαι διοργανωτης μιας βολτας !
Ναι ! μπορεις !!!
-και τωρα που λυθηκε και αυτο , ας επιστρεψουμε στην συζητηση για την βολτα του Δημητρη παρακαλω .
Αν θελετε , μιλαμε με προσωπικα μηνυματα για ασχετα θεματα.
Όσοι έχουν πρόβλημα με διοργανωτές βολτών, και κατηγορούν για θέματα πάνω στην οργάνωση, διαδρομή, μέχρι για το αν πέρνουν προμήθειες απο μαγαζιά είναι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΕΣ....είμαστε χιλιάδες ποδηλάτες....όποιος δεν γουστάρει ας φτιάξει μια ομάδα να βάλει και την γάτα του στην σχάρα και να κάνει οτι διαδρομή θέλει και ας την ονομάσει και Γαμάουα......
Εγώ θα τζουτζουκιάσω την Παρασκευή γιατί έτσι μας αρέσει!!!! (άντε θα ξεκινήσω άλλη μέρα τις Ξιπακοβόλτες).....έχει dresscode η βόλτα, να βάλω γραβάτα;
pros xtravaganzagold:
χάνεις τόσο χρόνο γia να γράφεις μπόυρδες.
Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις?
Θα σου προτεινα να εισαι πιο προσεκτικη στους χαρακτηρισμούς σου
γιατι δε με γνωριζεις προσωπικα(οχι οτι αυτο θα σου εδινε το δικαιωμα να μιλας ετσι) αλλα παρολα αυτα γραφεις με περίσσια οικειοτητα.
Κανε το καλυτερο εσυ για αρχη και σοβαρεψου , λοιπον .
Η λεξη οργανωτης γιατι παραξενευει μερικους;
Kακο ειναι καποιος να επιλεγει την διαδρομη;Θα προτιμουσατε να πηγαιναμε μια μαζα στα κουτουρου
Θα σας αρεσει καποιος οταν παθει λαστιχο και ακομα αν και εχει εργαλεια και σαμπρελα να μην τον βοηθουσε κανενας;
Το φαρμακειο να μην υπηρχε;,
Νταξει δυστυχως κανεις δεν θα φανταζοταν οτι αυτη η βολτα θα γινοταν το highlight της > ποσο μαλλον οτι θα μαζευε 700,800,900 ατομα
Ας υποθεσουμε οτι εγκαταλειπουν οι διοργανωτες το freeday και δεν ξαναρχονται θα τσακωνομαστε στο facebook το που θα παμε και πως.
Αν θελετε οι διαφωνουντες διαλεξτε μια πλατεια π.χ την κοτζια που ειναι και μεγαλη και χωραει πολλα ποδηλατα και ονομαστε το udhëtim me biçikletë(αλβανικα)
plimbare cu bicicleta(ρουμανικα)наем езда(βουλγαρικα),موٹر سائیکل پر سوار (ουρντου=πακιστανικα),велопробігу(Ουκρανεζικα)
bicycle ride,tour a bicyclette και μαζεψτε σεις 800 ατομα
Διαδωστε τη δηλαδη και σε νεο κοινο.
ρε παιδια,γιατι τοση πρεμουρα?μηπως εχετε παρει πολυ περισσοτερο σοβαρα,μια απλη "ποδηλατοβολτα"?παρακολουθω τοσο καιρο,και δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι πρεπει να ειναι τοσο "βαρυ" θεμα ,μια βολτα με ποδηλατο..νομιζω οτι το θεμα ειναι να κανεις καποια χιλιομετρα "ποιοτικα",ασφαλη,και οσο γινεται πιο χαβαλετζιδικα..αυτο μονο..οσο για τους οργανωτες-διοργανωτες,προσωπικα τους θεωρω υπεραπαραιτητους,και δεν μπορω παρα να τους συγχαρω μονο και μονο για το χρονο που σπαταλανε,ουτως ωστε να παρουσιασουν μια ωραια(καλα οχι και παντα)βολτιτσα..φανταστειτε μονο,ποσο χρονο χρειαζεστε,καθε φορα που θελετε να πατε μια βολτα,για να βρειτε μια καλη διαδρομη κτλ..οποτε εγω "ΝΑΙ"στους διοργανωτες(ασε αλλους να σκεφτονται για σενα,και εσυ απλα κανε κριτικη..)
:)
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.
Ο άνθρωπος μια βόλτα έβαλε για να περάσουμε καλά όσοι έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και το κάνατε θέμα.
21.30 στο Θησείο, όσοι απομείναμε από το Freeday και όσοι θέλουν βολτίτσα.
Εγω σημερα περασα υπεροχα στην βολτα παιδια, πιστευω να περασαν καλα και οσοι ηρθαν.Ευχαριστω πολυ τον df για την βοηθεια που μας παρειχε καθως οδηγησε την βολτα και τον θειο θεμη που μετα απο 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ (ισως λεω και πολλα) εφυγε μολις περασαμε μπροστα απο τον σταθμο του ηλεκτρικου με τον ηλεκτρικο.Αααααααα και μην ξεχασω να ευχαριστησω και ολους οσους ηρθαν στην βολτα με σκοπο να ενισχυσουν τον εγωισμο μου.καλο βραδυ σε ολους και καλες διακοπες σε οσους δεν δω εως οτου μπω φανταρος.
ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ FREEDAY ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΤΣΙ
Ωραία συμφωνήσαμε στους διοργανωτές...
Πεσ οτι και εγω θέλω να γίνω διοργανωτης.
Τι πρέπει να κάνω?
Η δε μπορώ?
Το "καθενας κανει οτι θελει" που αναφερεις δεν ειναι απολυτα σωστο.
οι ίδιοι υποστηρίζουν οτι "καθε ενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του" και οτι "σε οποιον αρεσει , αν θελει ερχεται" (-αν του ταιριαζει η ολη φαση)
Μερικοι νιωθουν οτι ισχυει ελευθερια και μερικοι οχι.
Το freeday γινεται για αυτους που νιωθουν οτι συμβαινει το πρωτο .
Οι δευτεροι μπορουν να μην συμμετεχουν και να φτιαξουν κατι καινουριο -δεν τους το απαγορευσε κανενας.
Προσωπικα πιστευω οτι οι χαζοελευθεριες που πρεπει να "στερηθεις" για να λειτουργησεις αρμονικα σε μια μεγαλη οργανωμενη βολτα ειναι απειροελαχιστες μπροστα στην ελευθερια που νιωθεις οταν γινεσαι ενα με αυτη .
Γι'αυτο και προσωπικα λατρευω το freeday !
Ξερουμε πολυ καλα οτι αν δεν υπηρχαν συντονιστες σε μια δραση με πολυπληθη συμμετοχη , θα γινοταν το απολυτο μπαχαλο!
Δηλαδη λες οτι βολτες/νεες διαδρομες/προτασεις/προτζεκτς/κανονες/ανακοινωσεις κτλ προερχονται απο το πουθενα??
Ομως ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους να κρατησουν low profile.
Οσο για το "μόνο η δικιά τους ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ παρέα τους νοιάζει και χέστηκαν αν τους ακολουθεί κανείς απο πίσω..." εκτος απο αδικος και αχαριστος , δεν εισαι και πολυ "ενημερωμενος" :
Η μπροστινη γραμμη υπαρχει για να οδηγησει την βολτα, για να κρατησει τον ρυθμο σταθερο , να κλεινει δρομους να περασουν οι υπολοιποι , να μαζευει οσους φευγουν μπροστα παρασυροντας τους αλλους και αλλα πολλα..
Αν νιωθεις "χεσμενος" απο τους "μπροστινους" που αναφερεις ελα μπροστα να δεις τι δουλεια πεφτει και να βοηθησεις υπευθυνα .
Και το ξανασυζηταμε να δουμε τοτε τις αποψεις σου.
Eαν σας ειναι ευκολο ανοιξτε εαν αλλο ποστ και συζητηστε ο.τι θελετε για το φριντει και για οποιαδηποτε αλλη βολτα.
Και στην τελικη βρε παιδια εαν δεν σας αρεσει καποια βολτα γιατι δεν διοργανωνετε εσεις μια που να ειναι οπως ακριβως την θελετε???
Δεν ειναι δυσκολο πρωτα βαζεις μια ανακοινωση και επειτα την διαχειριζεσε οπως εσυ νομιζεις καλυτερα.
Πας Πλοήγηση->Δημοσίευση->Forum topic
Στο Subject βάζεις "Τρελή ποδηλατόβολτα από διοργανωτή"
Εκεί που λέει "Παρακαλώ επιλέξτε θεματική" βάζεις "ποδηλατόβολτες"
Και τέλος στο "Body" προσθέτεις λεπτομέρειες όπως ώρα και τόπος συνάντησης.
1/ Παρε πρωτοβουλια
2/ σκεψου μια αυθεντικη ιδεα για την ιδανικη βολτα
4/ανακοινωσε την
5/οργανωσε την οσο καλυτερα μπορεις και πιστεψε σε αυτη
6/διατηρησε την για οσο μπορεις περισσοτερο οπως την οραματιστηκες
7/ τι ? δεν το καταλαβες ?
Εισαι διοργανωτης μιας βολτας !
Ναι ! μπορεις !!!
-και τωρα που λυθηκε και αυτο , ας επιστρεψουμε στην συζητηση για την βολτα του Δημητρη παρακαλω .
Αν θελετε , μιλαμε με προσωπικα μηνυματα για ασχετα θεματα.
+1 xtravaganzagold
+1 tzoutzoukos
μην τρωγοσαστε μεταξυ σας
δειτε τι εχετε καταφερει μεχρι τωρα και συνεχιστε
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ Η ΒΟΛΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
FRIDAY NIGHT RIDE
ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
NIGHT CYCLING
CYCLING AT NIGHT...
.......απλά έτυχε να τη διοργανώνει ο Δημήτρης
Όσοι έχουν πρόβλημα με διοργανωτές βολτών, και κατηγορούν για θέματα πάνω στην οργάνωση, διαδρομή, μέχρι για το αν πέρνουν προμήθειες απο μαγαζιά είναι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΕΣ....είμαστε χιλιάδες ποδηλάτες....όποιος δεν γουστάρει ας φτιάξει μια ομάδα να βάλει και την γάτα του στην σχάρα και να κάνει οτι διαδρομή θέλει και ας την ονομάσει και Γαμάουα......
Εγώ θα τζουτζουκιάσω την Παρασκευή γιατί έτσι μας αρέσει!!!! (άντε θα ξεκινήσω άλλη μέρα τις Ξιπακοβόλτες).....έχει dresscode η βόλτα, να βάλω γραβάτα;
το έσβησα γιατί βγήκα εντελώς off-topic
Ποια ιδέα έριξες και δεν πήρε χαμπάρι κανένας εδώ μέσα?????????????????????????????????????
αστο φίλε μου tkant...
βαριέμαι πάλι το κράξιμο και τη φαγωμάρα εδω μέσα...
γ@μα το...
Freeday 4 ever
pros xtravaganzagold:
χάνεις τόσο χρόνο γia να γράφεις μπόυρδες.
Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις?
Θα σου προτεινα να εισαι πιο προσεκτικη στους χαρακτηρισμούς σου
γιατι δε με γνωριζεις προσωπικα(οχι οτι αυτο θα σου εδινε το δικαιωμα να μιλας ετσι) αλλα παρολα αυτα γραφεις με περίσσια οικειοτητα.
Κανε το καλυτερο εσυ για αρχη και σοβαρεψου , λοιπον .
Ελενη δεν χρειαζεται να εκφραζεσαι ετσι...
Κανε ποδηλατακι γνωρισε κοσμο και μετα εκφρασου αλλα οχι κι ετσι...
Σεβασου να σε σεβαστουν...
2 φορες
αν και δε σου ταιριάζει ο στίχος (δεν είσαι man εισαι woman)
Σου αφιερώνω το παρακάτω.
Internet TROLL Man! -- powered by flowgo.com
ααα μπορεί να περάσω κι εγώ ^^
Η λεξη οργανωτης γιατι παραξενευει μερικους;
Kακο ειναι καποιος να επιλεγει την διαδρομη;Θα προτιμουσατε να πηγαιναμε μια μαζα στα κουτουρου
Θα σας αρεσει καποιος οταν παθει λαστιχο και ακομα αν και εχει εργαλεια και σαμπρελα να μην τον βοηθουσε κανενας;
Το φαρμακειο να μην υπηρχε;,
Νταξει δυστυχως κανεις δεν θα φανταζοταν οτι αυτη η βολτα θα γινοταν το highlight της > ποσο μαλλον οτι θα μαζευε 700,800,900 ατομα
Ας υποθεσουμε οτι εγκαταλειπουν οι διοργανωτες το freeday και δεν ξαναρχονται θα τσακωνομαστε στο facebook το που θα παμε και πως.
Αν θελετε οι διαφωνουντες διαλεξτε μια πλατεια π.χ την κοτζια που ειναι και μεγαλη και χωραει πολλα ποδηλατα και ονομαστε το udhëtim me biçikletë(αλβανικα)
plimbare cu bicicleta(ρουμανικα)наем езда(βουλγαρικα),موٹر سائیکل پر سوار (ουρντου=πακιστανικα),велопробігу(Ουκρανεζικα)
bicycle ride,tour a bicyclette και μαζεψτε σεις 800 ατομα
Διαδωστε τη δηλαδη και σε νεο κοινο.
χαχαχαχαχαχα!!!! Καλα εχετε πολυ γελιο! Μισο λεπτο να πεταχτω να φερω pop corn και συνεχιζετε! :PPPP
Oχι και trollman ρε παιδιά..
Προταση για διαδρομη της βολτας πετρουπολη,καματερο,
,ζεφυρι,ανω λιοσια.
WILD WEST RIDE TI ΛΕΤΕ;
.
ρε παιδια,γιατι τοση πρεμουρα?μηπως εχετε παρει πολυ περισσοτερο σοβαρα,μια απλη "ποδηλατοβολτα"?παρακολουθω τοσο καιρο,και δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι πρεπει να ειναι τοσο "βαρυ" θεμα ,μια βολτα με ποδηλατο..νομιζω οτι το θεμα ειναι να κανεις καποια χιλιομετρα "ποιοτικα",ασφαλη,και οσο γινεται πιο χαβαλετζιδικα..αυτο μονο..οσο για τους οργανωτες-διοργανωτες,προσωπικα τους θεωρω υπεραπαραιτητους,και δεν μπορω παρα να τους συγχαρω μονο και μονο για το χρονο που σπαταλανε,ουτως ωστε να παρουσιασουν μια ωραια(καλα οχι και παντα)βολτιτσα..φανταστειτε μονο,ποσο χρονο χρειαζεστε,καθε φορα που θελετε να πατε μια βολτα,για να βρειτε μια καλη διαδρομη κτλ..οποτε εγω "ΝΑΙ"στους διοργανωτες(ασε αλλους να σκεφτονται για σενα,και εσυ απλα κανε κριτικη..)

:)
btw..ειναι καποιος που θα ξεκινησει απο Πετρουπολη,Περιστερι,Ιλιον,Ζεφυρι κτλ,για προσυναντηση?
λυπάμαι που θα χάσω αυτή τη βόλτα.
Δημήτρη θα κατεβαίναμε μαζί μέχρι το Θησείο.
Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε καλά.
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.
Ο άνθρωπος μια βόλτα έβαλε για να περάσουμε καλά όσοι έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και το κάνατε θέμα.
21.30 στο Θησείο, όσοι απομείναμε από το Freeday και όσοι θέλουν βολτίτσα.
Απλά κι εύκολα, όλα τα άλλα είναι περιττά
Εγω σημερα περασα υπεροχα στην βολτα παιδια, πιστευω να περασαν καλα και οσοι ηρθαν.Ευχαριστω πολυ τον df για την βοηθεια που μας παρειχε καθως οδηγησε την βολτα και τον θειο θεμη που μετα απο 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ (ισως λεω και πολλα) εφυγε μολις περασαμε μπροστα απο τον σταθμο του ηλεκτρικου με τον ηλεκτρικο.Αααααααα και μην ξεχασω να ευχαριστησω και ολους οσους ηρθαν στην βολτα με σκοπο να ενισχυσουν τον εγωισμο μου.καλο βραδυ σε ολους και καλες διακοπες σε οσους δεν δω εως οτου μπω φανταρος.
4,6 χλμ ήταν Ανηψιε μου!!!! Με τράβηξε η Μαγεία του ΗΣΑΠ και το Air Condition ;)
ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ FREEDAY ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΤΣΙ