Χτυσοί λόφοι και ροζ συννεφάκια...
Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη. Κανείς δεν με πιστεύει μέχρι να έρθει μαζί μου...
Pandoheas wrote: Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη.
i.alli.ellatha wrote: Pandoheas wrote: Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη. Γιατί δεν είναι τεχνητοί, είναι φυσικοί!
Βρε μπας και είναι από την ίδια διαδρομή;
i.alli.ellatha wrote: Pandoheas wrote: Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη.Γιατί δεν είναι τεχνητοί, είναι φυσικοί
... και μαγεία.
...και μπορείς να ορμάς στις αγριοφράουλες...
(να και τα ποδήλατα που περιμένουν..)
lyhadj wrote: ...και μπορείς να ορμάς στις αγριοφράουλες... (να και τα ποδήλατα που περιμένουν..)
το αγριοκάτσικο με το μακρυ μαλι πανω πάνω ποιος είναι ...χαχαχα
bp wrote: i.alli.ellatha wrote: Pandoheas wrote: Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη.Γιατί δεν είναι τεχνητοί, είναι φυσικοί ... και μαγεία.
Πανέμορφη φωτογραφία Παναγιώτη!! Που είναι αν επιτρέπεται? (χαίρομαι που έπιασαν τόπο οι τσάντες)!
Νίκο συγγνώμη παράλειψή μου!
Τέλεια! Σε ευχαριστώ!
Βρύση με ποδήλατο [Πανουργιάς]
..στα ανεξερεύνητα ακαρνανικά όρη! Για τους ποδηλατοταξιδιώτες, υπάρχει ομάδα και στο facebook εδώ
Πόνυ στη θέση Βρύζες
bp wrote: Πόνυ στη θέση Βρύζες
i.alli.ellatha wrote:
Ω!
Απίθανη πραγματικά φωτογραφία....!
--
Χτυσοί λόφοι και ροζ συννεφάκια...
Εδώ και χρόνια λεω ότι η Ελλάδα έχει τους ομορφότερους ποδηλατόδρομους στην Ευρώπη. Κανείς δεν με πιστεύει μέχρι να έρθει μαζί μου...
Γιατί δεν είναι τεχνητοί, είναι φυσικοί!
Βρε μπας και είναι από την ίδια διαδρομή;
... και μαγεία.
...και μπορείς να ορμάς στις αγριοφράουλες...
(να και τα ποδήλατα που περιμένουν..)

το αγριοκάτσικο με το μακρυ μαλι πανω πάνω ποιος είναι ...χαχαχα
Πανέμορφη φωτογραφία Παναγιώτη!!
Που είναι αν επιτρέπεται?
(χαίρομαι που έπιασαν τόπο οι τσάντες)!
Νίκο συγγνώμη παράλειψή μου!
Τέλεια! Σε ευχαριστώ!
Βρύση με ποδήλατο [Πανουργιάς]
..στα ανεξερεύνητα ακαρνανικά όρη!
Για τους ποδηλατοταξιδιώτες, υπάρχει ομάδα και στο facebook εδώ
Πόνυ στη θέση Βρύζες
ο μικρός εξερευνητής... που είναι πουλάρι και όχι πόνυ!!!
Ω!
Απίθανη πραγματικά φωτογραφία....!
--