και συνεχίζει να ανεβαίνει, πράγμα το οποίο αποτυπώνει και την κατάσταση στους δρόμους, όλο και περισσότεροι χρήστες μέρα με τη μέρα...
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
και συνεχίζει να ανεβαίνει, πράγμα το οποίο αποτυπώνει και την κατάσταση στους δρόμους, όλο και περισσότεροι χρήστες μέρα με τη μέρα...
Ωραίο!!
Δώρο ένα φωτάκι από μένα στο χρήστη 10.000 με την εγγραφή του
Οι "εγγεγραμένοι" δεν λένε κάτι, οι ενεργοί είναι αυτοί που μετράνε και συγκεκριμένα οι ενεργοί που γράφουν και 2-3 λόγια.
Και οι παραδίπλα κοντεύουν τα 10.000 μέλη αλλά οι "ενεργοί" είναι 2.700 και από αυτούς γράφουν οι γνωστοί άγνωστοι.
Καλή συνέχεια πάντως :)
Έχεις ένα δίκιο, αλλά είναι λίγο πιο περίεργο από αυτό γιατί έχουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους που παρακολουθούν συχνά το site αλλά δεν είναι εγγεγραμένοι, είναι λίγο πολύπλοκα όλα αυτά, απλά το είδα και το ανέβασα έτσι ενημερωτικά.
Πχ. στην πρώτη συνάντηση της Κινηματογραφικής Ομάδας ήταν και άνθρωποι που δεν είχαν καν λογαριασμό!
Οι "εγγεγραμμένοι" προφανώς και λένε κάτι, λένε πόσοι είναι οι "εγγεγραμμένοι". Προφανές δεν είναι;
Για μένα είναι ενδιαφέρον το πόσος κόσμος μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει login για τη σελίδα, δηλαδή όχι μόνο μπαίνει και διαβάζει αλλά για κάποιο λόγο αισθάνθηκε την ανάγκη να εγγραφεί κιόλας (πχ για να γράψει ο ίδιος ή για να θυμάται το σύστημα ποια νέα έχει διαβάσει ή για να κάνει αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης της κλπ κλπ).
Και το πόσοι είναι 'ενεργοί' είναι ενδιαφέρον, και το πόσοι γράφουν και το τι ηλικίες έχουν και πόσο ποδήλατο κάνουν και τι ζώδια είναι. Εν προκειμένω το τόπικ λέει για τους εγγεγραμμένους. Άσ'το να πέσει κάτω Μιμίνα, άστο!
Χάρης
και φαντάσου από τα 10.000 έχω και εγώ καμιά 100ρια nickanmes
εδώ μόνο ένα :(
Καλησπερα ! Συγχαρητηρια για το νεο ρεκορ!!!!
Σημαινει πολλα για ολους μας !!!
-κατι προσωπικο:
Χτες πρωι μου ηρθε ενα mail με διευθυνση "podilates.@yahoo.gr."
και μου ζητουσε να μπω και να ξαναγραψω τους κωδικους και το email μου στην επεξεργασια του profile .
Μαλιστα ειχε και ενα logo ιδιο με αυτο του site.
Το θεωρησα θεμα ρουτινας και τα ανανεωσα.
Σημερα το πρωι στο mail μου ειχα ενα mail με ενα link παρομοιο με αυτο που υπαρχει οταν κανουμε πρωτη φορα εγγραφη ,το οποιο και επελεξα.
Σημερα ομως ψυλλιασμενος το συγκρινα με αυτο που ειχα λαβει πριν 2,5 χρονια και δεν ειχε πολλη σχεση , εκτος του οτι ειχε ενα λινκ που με παρεπεμπε για επιβεβαιωση του νεου μελους.Να ανησυχω ?
Λογικα δεν παιζει καποιο προβλημα , αλλα μου εκανε εντυπωση.
Καλου κακου ας εχουμε το νου μας ομως..
Προώθησε μου το μαιλ αν θέλεις.
δεν λένε τίποτα
εγώ είμαι γραμμένος σε αρκετά forums του εξωτερικού και με το που πήρα της πληροφορίες που ήθελα δεν ασχολήθηκα άλλο
βέβαια με το ποδήλατο δεν είναι τόσο κακό να μην ασχολείσαι με τα forums
ακόμα και εγώ αν δεν είχα πολλές ώρες αναμονής στην δουλειά μου
να μην έγραφα τόσο Πολύ στα forums και γενικότερα δεν θα ασχολιόμουν με το net
:D
από εκεί και πέρα είναι το κατά πόσο τα ενεργά μέλη θέλουν να κάνουν συζήτηση ή να αποδείξουν ποιος είναι ο αρχηγός :D
Spamαρισμα??
Μην ανησυχείς.
Σήμερα θα σου στείλουν ένα για ανανέωση του κωδικού της πιστωτικής
-δεν εχω , ευτυχως !!!!
Μπράβο στους διαχειριστές !
πιστεύω δε, ότι μαζεύουν κόσμο και οι αναρτήσεις των πλάνετ & μαρλέν, πάρα τις κατά καιρούς κακές κριτικές που εισπράττουν !
Πότε γράφτηκε κάτι αρνητικό για μένα???
:D