Μεσαια τριβη που λύνει και πρόβλημα στο σκελετό

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
llouis_13
Απών/απούσα

Το πρόβλημα είναι ότι μου έλυσε η μεσαία τριβη, το ποδήλατο ενα merida crossway 20v, το θέμα ειναι ότι μετά που πήγα να βιδωσω σε ποδηλατα γιατι δεν εχω εργαλεία, η μεσαία τριβή έμπαινε ολη μέσα, χωρίς να βιδώνει, οι βόλτες χάλια! Τελικά άνοιξα βόλτες σε μηχανουργείο για ιταλικού τύπου τριβή και η καινούρια βιδωσε κομπλέ!
Το θέμα ειναι θα κρατήσει ή θα έχω πάλι τα ίδια? Έχω και κάποια κιλά, 105 με 1.75 ύψος, είναι και η φοβία που μένει, να το εμπιστευθω να κοιτάξω για άλλο ποδήλατο αυτή τη φορά καινούργιο?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
llouis_13
Απών/απούσα

Παράληψη μου να σας χαιρετήσω μιας και είμαι καινούργιος στο forum και στο ποδήλατο γενικότερα...

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...να ηταν εξ'αρχης κουρεμενες οι βολτες της μεσαιας τριβης, απο καποιον προηγουμενο, και γι αυτο ξεβιδωνε/εφευγε απο τη θεση της.
Το πιο σωστο θα ηταν , αφου διαπιστωσες οτι οι βολτες ηταν κουρεμενες, να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια για αντικατασταση σκελετου. Αν βεβαια το ποδηλατο ηταν εντος εγγυησης, κι ειχες την αποδειξη αγορας.
Το βαρος σου, και οι διαστασεις σου, δεν εχουν καμμια σχεση με τη βλαβη. Μα καμμια.
Αν η εργασια του ανοιγματος Ιταλικου σπειρωματος εγινε σωστα, κι αν τα "ποτηρια"/cups της μεσαιας τριβης ειναι μεταλλικα, τοτε πιθανοτατα δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.

llouis_13
Απών/απούσα

Το σπείρωμα λογικά είναι οκ, βιδωσε με το χέρι χωρίς κόλπα και το εργαλείο μπήκε στο τέλος για το σφηξιμο, η δουλεια εγινε σε μηχανουργειο! Η μεσαια τριβη που μου εβαλε μετα ο ποδηλατας ειναι της shimano και αν δεν κανω λαθος τις βγαζει με πλαστικα ποτηρια

contact