Τροχός οπίσθιος κουρσάδικος 130mm σε σκελετό trekking αλουμινίου με ψαλίδια 135mm, γίνεται?

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ougabouga
Απών/απούσα

Χαίρετε!Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα, αν η πίεση που δέχονται τα ψαλίδια ενός σκελετού αλουμινίου, για να καλύψουν τη διαφορά των 5mm, ,μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σκελετό? Ευχαριστώ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

γιατι δεν βαζεις ροδελες εσωτερικα???

ougabouga
Απών/απούσα

Στην πλευρά του γραναζιού δεν μπορώ να βάλω, γιατί θα πρέπει να αλλάξω τη ρύθμιση που έχω του εκτροχιαστή, την οποία δεν θέλω να αλλάξω γιατί έχω ένα δεύτερο σετ με άλλα λάστιχα για εκτός δρόμου. Αν βάλω από την άλλη πλευρά απλά θα χαλάσει η ευθυγράμμιση. Οπότε πρώτα θα ήθελα να μάθω αν πειράζει να ζορίσω τα ψαλίδια για αυτά τα 5mm. Αν πειράζει θα αναγκαστώ η να τους δώσω ή να ρυθμίζω τον εκτροχιαστή κάθε φορά που αλλάζω.

scooby14
Απών/απούσα

τι κεντρο εχει ο πισω φιλε μου?? και τι φαρδος στεφανιου και τα δυο ζευγαρια τροχοι??

ougabouga
Απών/απούσα

είναι το πίσω κέντρο. Τώρα ΄φαρδος στεφανιού δεν μπορώ να δω τώρα. Το θέμα είναι όπως τους βάζω τώρα οι ταχύτητες δουλεύουν μια χαρά όλα οκ. Απλά στους κουρσάδικους τροχούς το ψαλίδι στραβώνει για να καλυφτούν αυτά τα 5mm . Πειράζει?? Αυτό θέλω να μάθω!!!

scooby14
Απών/απούσα

για τα στεφανια σε ρωτησα γιατι αν εχουν μεγαλη διαφορα θα πρεπει να ρυθμιζεις τα φρενα καθε φορα. για το κεντρο τωρα περνεις ενα αξονα απο μουνταιν κεντρο και απο την αριστερη μερια οχι στα γραναζια βαζεις εναν αποστατη 5mm και μετα ενα κεντραρισμα του τροχο να ερθει αριστερα ομπρελιασμα δηλαδη και εισαι ετοιμος. και το πλαισιο δεν πιεζεται. με 10 ευρω εισαι ετοιμος

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Μια χαρά γίνεται, κυκλοφορούσα 2-3 χρόνια με 130άρι κέντρα
σε 135άρια ψαλίδια. Σφίξε καλά το QR και είσαι μια χαρά. Αν
βρεις να βάλεις και καμιά ροδέλα ακόμα καλύτερα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Έχω κάνει και το ένα :
"130αρι κέντρο σε 135αρια ψαλίδια" [στο τρεκκιν μου για κάποιο καιρό που δεν είχα μάχιμο τροχό πίσω...]
και το άλλο :
"135αρι κέντρο σε 130αρια ψαλίδια" [για 2,5 χρόνια στο ταντεμ].

Επώνυμος αλουμινένιος σκελετός θα αντέξει μια χαρά.

ougabouga
Απών/απούσα

των στεφανιών δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι οκ. Γι αυτό ρωτάω, γιατί θέλω να γλυτώσω το ομπρέλιασμα. Ο σκελετός είναι Specialized, θέλω να μάθω στην χειρότερη περίπτωση τι θα μπορούσε να συμβεί, αν συνεχίσω να βάζω αυτούς τους τροχούς. Αν μου πει κάποιος ότι θα μπορούσε εκεί που πάω να ραγίσει ο σκελετός ε θα το αποφύγω.

contact