Ανταλλακτικο για σπασμενη βιδα ποδηλατου Μerkur

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
akatos
Απών/απούσα

παιδια sos.

καταρχας να σας πω οτι κανω ανακατασκευη το ποδηλατο merkur αλλα εκανα μια βλακεια μεγαλη.

αφου τα πηγα στο νικελωτηριο οτι ηθελα να νικελωσω και φυσικα τα ελυσα ολα εκανα την εξης βλακεια που βλεπετε στη φωτο http://www.pikipimp.com/gallery/view_image/57514883?pos=0&order=date&dir... εσπασα τη βιδα που βλεπετε αυτη δλδ που πιανουν τα φρενα και το αλλο μισο εμεινε μεσα στο τιμονι http://www.pikipimp.com/gallery/view_image/57515373?pos=0&order=date&dir... αλλα δεν ξεβιδωνε.

Που μπορω να βρω τωρα αυτο το ανταλακτικο http://www.pikipimp.com/gallery/view_image/57515623?pos=1&order=date&dir... ???
ξερει κανεις εχει κανεις κατι τετοιο??

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..προβλημα με τις ανακατασκευες.
Ειλικρινα δεν ξερω που θα βρεις ανταλλακτικο , αλλα μην απελπιζεσαι !

Για την βιδα που εμεινε μεσα , παρε μια λιμα και λιμαρε το και απο τις δυο πλευρες ετσι ωστε να γινει σαν ακρη κατσαβιδιου.
Ποτισε το με wd40 (και αστο ενα βραδυ μουσκεμενο) και την επομενη πιασε την βιδα με μια μεγγενη και ξεβιδωσε το -.
Οσο για το ανταλλακτικο , πηγαινε στην Αθηνα , στην Ερμου , σε ενα μαγαζι διπλα στο shop που πουλα ΜΟΝΟ ΒΙΔΕΣ και βρες αυτη με το καταλληλο σπειρωμα , ασχετα με το κεφαλι.
Βρες επισης ενα μεταλλικο σωληνα που να φερνει σε μεγεθος και παχος στο πανω τμημα του ανταλλακτικου και δωσε τα και τα δυο σε ενα σιδηρουργό να στα κολλησει.(καλου κακου φτιαξε 2)
Με την λιμα σου μαζεψε το μεχρι να γινει οπτικα παρομοιο με το αλλο , τσεκαρε αν δουλευει σωστα πρωτα και μετα στειλε το για επινικελωση.

Δεν υπαρχει για εμενα ανακατασκευασμενο ποδηλατο που να μην εχει καπου μια αχίλλειο πτερνα. Θα ειναι το μικρο σας μυστικο!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

βεβαια , απ'οτι βλεπω το πανω τμημα του ανταλλακτικου ειναι οκ , οποτε βρες βιδα με το σωστο σπειρωμα και δωσε τα ολα μαζι στο μαστορα για κολλημα.
Δωσε του και ενα καλο "μπαξις" , γιατι κατι τετοιες δουλειες συνηθως ειναι βραχνας για τον μαστορα και θελει και αυτος το..λαδωμα του.

akatos
Απών/απούσα

σε ευχαριστω παρα πολυ αυτα που λες ειναι η καλυτερη λυση.εκει θα καταφυγω μαλλον.απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καπου κανενα ανταλακτικο.ευχαριστω και παλι

akatos
Απών/απούσα

Υπαρχει πουθενα τετοιο ανταλλακτικο?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

άσχετο τι ακριβώς κάνει αυτή η βίδα
και πως κατάφερες να την σπάσεις?