'Freeday Νaked '
Λοιπόν παρακολουθώ το site καιρό και βλέπω προτάσεις
που θέλουν να τραβήξουν το freeday σε χαζά κομματικά φεστιβαλ, πότε σε χρησιμες δραστηριότητες παντός είδους,και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι.
Για αυτό αδέλφια προτείνω το 'Νaked freeday'!!!!!!!!!
Όλοι γυμνοί στο σύνταγμα και όποιος τολμά νικά!!
Ποδηλάτες και ποδηλάτισσες με '......' και όχι μόνον
ας δώσουμε το παρόν..

Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
..ειναι ενδιαφερουσα ..αλλα δυσκολη.
Εχει συζητηθεί κατα καιρους αλλα οπως φανταζεσαι και εσυ οι "φραγμοι" δεν ειναι μονο κοινωνικοι/πολιτικοι κτλ κτλ αλλα και προσωπικοι για (παρα)πολλους.
Εκτος αν εννοεις κατι σαν την "γυμνη" ποδηλατοπορεια της Θεσσαλονικης , που πρωταγωνιστούσαν το σορτσακι και το μπικινι (δυο τρεις πιο τολμηροι μπαγλαρώθηκαν απο τα "οργανα" , επειδη εβγαλαν τα οργανα).
Με μαγιω ειναι οντως πιο εφικτο για τα Ελληνικα δεδομενα
an einai pantws na to kseroume apo noris gia na eimaste se forma otan tha to kanoume.
xaxxaxaxaxaxa
Μηπως είναι καλή πρόταση για critical mass?
Μπορεί να εχει κοινωνικό χαρακτήρα και πέρα
απο τα αιτήματα για τα ποδήλατα.
Δηλαδή ότι ετσι οπως μας καντάντησε η κρίση
δεν έχουμε ούτε βρακί να βάλουμε!
Πάντως αυτό να δώ στο Συνταγμα και ας πεθάνω..
Εσένα να δω να συμμετέχεις και ας πεθάνω
με εσώρουχα μου φαίνεται πιό εύκολο. Βασικά αν εννοείς τελείως γυμνοί, δε νομίζω να έρθει και κανένας... και με εσώρουχα νομίζω πως θα είναι πολύ λίγες οι συμμετοχές. Αλλά θα έχει πλάκα!
Σκέφτείτε και το να μην είναι freeday αλλά μια ξεχωριστή βόλτα με άλλο όνομα. Δεν χρειάζεται όλες οι ιδέες να γίνουν στο freeday.
Και αν γίνει, ας καθυστερήσει λίγο να πάρω και εγώ καινούργιο ποδήλατο...
Σε κανένα 2μηνο... :ρ
δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα
Το σχόλιο δεν έχει να κάνει
καλα θα τα πουμε στο επομενο CMR.
0
δεν σε παρεξηγώ
Οκ θα έρθω με έναν φίλο , που τον λένε Μπάμπη.
ok
δν με βολευει η σελα οταν ποδηλατω γυμνος... αφιστε που μετα απο λιγο 8α αρχισουν να ιδρονουν τα κολομ@γουλ@ και 8α αρχισουν τα εσωτερικα των μπουτιων ενα εκνευριστικοτατο χριτς χρατς.... δν λεει δν λεει.... σαν 3εβοδιμενες αναρτισεις 8α κανουμε !! εστω τα εσωρουχα βρε παιδια!!! αλιως δν ερχομαι !! φανταζεστε ?? και οι αστυνομικοι αντι να φοναζουν γιατι δν φορατε κρανος ?? οπως φονα3ε για χαβαλε ενας στο φρεενταυ προχ8ες να φοναζουν... εσεις γιατι δν φορατε ρουχα ?
αχαχαχαχαχα
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι τέρμα άβολο να ποδηλατεί κανείς εντελώς γυμνός.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχουν αναστολές μερικοί για μια γυμνή Ποδηλατόβολτα...
Αλλά τέλος πάντων...
Πάντως για εμάς που δεν μασάμε σε κάτι τέτοια, να θυμίσω:
1) Κράνος και προφυλακτικό για τους Ανδρες,
2) Κράνος και Αντισυλληπτικά χάπια για τις Γυναίκες.
γιατί η...προφύλαξη πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ η πρώτη μας έννοια.
Αγαπητέ συμποδηλάτη "πλάκα" θα είχε η υλοποίηση της προτάσεώς σου, αλλά ας παραθέσω ορισμένες "οδυνηρές" συνέπειες για τους "τολμηρούς", εκτός, πια, αν οι ποδηλάτες είναι υπεράνω των νόμων:
Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις
Αρθρο 353.
1. Οποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ`
αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
"2. Οποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη
πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι έξι μηνών
ή με χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται
ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με Φυλάκιση. Για
την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση."
Κατά συνέπεια, με βάσει και των ως άνω αναφερομένων, θεωρώ ότι η παράθεση της προτάσεώς σου δεν είχε σοβαρό χαρακτήρα και έγινε προς πρόκληση απλής θυμηδίας.
και εγω που 3εκινισα απο εχ8ες να 3υριζομαι για να βγω στο νακεντνταυ δλδ δν 8α γινει ?? ποοοο τσαμπα η φαγουρα δλδ τωρα ?? ε ρ πουστι μου.. παντα να βιαζομαι .... δν μπορουσες να το πεις απο εχ8ες ??
8α ισχυριστουμε παραφρονες βρε και 8α τιν γλιτοσουμε!!! και το ωραιο ειναι οτι 8α μας πιστεψουν κιολας αν ισχυριστουμε οτι εχουμε το ποδηλατο σαν μεσο μετακινισης!!!
ακολασία?
σκάνδαλο?
αν αυτά είναι τα σκάνδαλα, εγώ είμαι η αικατερίνη πελέκη
ας αντλήσουμε από την ιστορική εμπειρία ;)
η αντίστοιχη φάση στη θεσσαλονίκη έτυχε τρομερής λαϊκής κατακραυγής, κυρίως από αρσενικούς μακεδόνες ποδηλάτες, που θεώρησαν πως αυτοί και το έμφυλα προβλεπόμενο χόμπυ τους δέχτηκαν μια, πως να το πω κομψά... αμφισβήτηση της φανατικότητάς τους.
θυμάστε κ κείνο το επεισόδιο από τα υπέροχα πλάσματα με τον θεσσαλονικέα ποδηλάτη?
εδώ που μας χρωστάγανε μας πήραν κ το βόδι δηλαδή ή αλλιώς μην δίνετε ευκαιρίες για προεκλογική σεξιστική προβολή στον (μακεδόνα της καρδιάς μας) παναγιώτη ψωμιάδη
+1 , να προλαβουμε να κανουμε και κανενα κοιλιακο !
Να χειμωνιάσει και λίγο........γιατί έτσι καλοκαιρινός που είναι ο καιρός...........
Φίλε dimitriz καταλαβαίνω τη διευκρίνησή σου
αλλά αν όλοι παιρναμε το νόμο κατα γράμμα σε θέμματα 'δημοσίας αιδούς'
θα φοράγαμε ακόμα μπουργκα!
Πολλές και ωραιες οι προτάσεις αλλά αυτη με τα εσώρουχα μου έδωσε μια ωραία ιδέα για κάτι σαν happening..
Αφού το να σκάσουμε γυμνοί ειναι τόσο ζόρικο μπορούμε να σκάσουμε με τις πυτζάμες σε μια μάζωξη διαμαρτυρίας ενάντια στη καθιστική ζωή!
Αν μη τι άλλο για να δωσουμε και λίγο κεφι στους πεζούς και στη γκριζα ψυχολογία αυτης της πόλης..
Πες μου εσυ ενα σοβαρο λογο για ποιον λογο να βγω με το ποδηλατο γυμνος και θα ερθω.
Για ποιο λογο να εχουν καποιοι αναστολες για ενα ποδηλατικο οργιο στην ομονοια? Εχεις προβλημα με αυτο? Τι διαφορα εχει με την γυμνη ποδηλατοπορεια στο θεμα αναστολων?
Αυτό ακούγεται σαν την πιό εφικτή πρόταση. Αν και δεν με βολεύει πολύ γιατί δεν θα μπορώ να δείξω τους μυς μου. Πάντως πιστεύω πως θα έχει καλή συμμετοχή. Γιατί στο ημίγυμνοday με εσώρουχα, άντε να έρθουν κάποιοι τολμηροί και νέοι σε ηλικία. Αλλά με πυτζάμες θα μπορεί να έρθει άνετα ο καθένας. Είτε είναι χοντρός, γέρος, κάποιος με γυναικομαστία και λοιπά. Καλά για γυμνόday είμαι σίγουρος πως δεν θα πατήσει κανείς!
Γενικά, εμένα θα μου άρεσε πολύ μια τέτεια φάση με πυτζάμες ή με μαγιό ή με σεντόνια ντυμένοι φαντάσματα (ψηθείτε!) και ας μην έχει κάποιο σοβαρό σκοπό ή μορφή διαμαρτυρίας. Απλά για τη φάση.
Αλλά και πάλι, ας μη βιαζόμαστε. Έχουμε χρόνο. Σε 2 μήνες πιστεύω είναι καλά.
Τέλεια ιδέα ΤΕΛΕΙΑ!!
Αν και δεν συνηθίζω να φοράω πυτζάμες, για εκείνη τη μέρα διατίθεμαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Ξέρετε, αυτές με το παντελόνι-σακάκι (με τσέπες και πέτα) Πυτζάμες-κουστούμι. Θα φορέσω και γραβάτα αν χρειαστεί
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ
Δεν χρειάζεται να τρέχουμε πίσω από ιδέες άλλων. Αυτή που έριξε ο flying2001 είναι καινοτόμα.
Είναι μία πραγματικά ωραία ιδέα για ποδηλατόβολτα που σαν σκοπό θα έχει το καθρέφτισμα του μέσου Έλληνα (που κοιμάται όρθιος σε καναπέδες βλέποντας TV)
Μάλλον δεν κατάλαβες τη χιουμοριστική μου προσπάθεια προσέγγισης του θέματος...
...Πέρα απ' αυτό όμως μια Γυμνή Ποδηλατόβολτα σε αντιδιαστολή με ένα Δημόσιο Ποδηλατικό Όργιο, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.
Είναι σαν να συγκρίνεις τους γυμνιστές οι οποίοι βρίσκονται σε μια παραλία, με κάποιους που διοργανώνουν ένα Όργιο σε μια παραλία.
Τέλος πάντων, το να αντιτίθεσαι στον Πουριτανισμό, έχει μεγάλη διαφορά από το να προκαλείς το Δημόσιο Αίσθημα με τις Ερωτικές σου (κατά τ' άλλα σεβαστές) Προτιμήσεις.
Φιλικά, Κωνσταντίνος.
Αγαπητέ φίλε, το άρθρο του Ποινικού Κώδικα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε "ερωτικές ή σεξουαλικές προτιμήσεις", συνεπώς δεν κατανοώ γιατί αναφέρεσαι σ' αυτές τις περιπτώσεις; Μην προσπαθείς, λοιπόν, να υποβιβάσεις το ατόπημά σου μεταφέροντας τη χυδαιότητά της προτάσεώς σου περί δήθεν αθώου γυμνισμού ενώπιον έκπληκτων συμπολιτών (μεταξύ των οποίων και μικρών παιδιών), στις ερωτικές ή σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός μας. Στην ιδιωτική του ζωή ο καθένας μας κάνει ότι θέλει. Όμως κατά τη συναναστροφή μας με τους συνανθρώπους μας πρέπει να είμαστε κόσμιοι και σεβαστοί.
Με συγχωρείς αλλά, στη δική μου πρόταση αναφέρεσαι?
Η μπουργκα ειναι το ενα ακρο, χρειαζετε ομως να καταληξουμε στο αλλο? Ακομη και αυτο με τις πυτζαμες γελοιο μου φαινετε, χωρις να θελω να προσβαλω την ιδεα, οποιος θελει πηγαινει αν μη τι αλλο δεν ειναι ακραιο, αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο να το κανω. Μου αρκει που κανω ποδηλατο.