Ειμαι πολυ θετικος ως προς το να υπαρχει δυναμόκλειδο για την ροπη σφίξης της βιδας ενος ποδηλατου βαση προδιαγραφων του κατασκευαστη.
Εχω καταληξει λοιπον στο NorbarTrueTorque TT20 (1-20N.m) http://pikounistools.gr/shop/?wpsc-product=tt-20-truetorque, καθως η εταιρια αυτη ειναι απο Αγγλια και καταξιωμενη στα κλειδια αυτα.
Εχει φουλ πιστοποιηση και φυσικα απεχει κατα πολυ απο Taiwan και China.
Σκεφτομαι λοιπον επειδη ο εν λογω αντιπροσωπος κανει την εξεις κινηση http://www.pikounistools.gr/ekptosi_dinamokleida/, εαν και εφοσον εχει και αλλος προγραμμα απο εδω μεσα να προβει σε αγορα για το ποδηλατο του να μαζευτουμε, προκειμενου να επιτυχουμε καλυτερη τελικη τιμη ανα καταναλωτη.
Εγω ενδιαφερομαι για ενα τεμαχιο οποιος αλλος παρακαλω εας το δηλωσει εδω μαζι μου και βλεπουμε μαζι ολοι στο τελος τι θα κανουμε.