Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αθηναίων, 1η δημόσια διαβούλευση, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο Αντιδήμαρχος Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως Βασίλειος – Φοίβος Αξιώτης σας προσκαλεί στην 1η Δημόσια Διαβούλευση την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 10:00 - 13:30 στο Αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού Κέντρου στην οδό Ακαδημίας 50  με θέμα την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου και συγκεκριμένα στη Θεματική Συνάντηση για την καταγραφή των αναγκών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, σε σχέση με τις μετακινήσεις τους στην πόλη.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι το στρατηγικό σχέδιο με ορίζοντα δεκαετίας που έχει ως σκοπό τη διερεύνηση και επιλογή παρεμβάσεων και έργων στον αστικό ιστό του Δήμου με γνώμονα την εξασφάλιση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης. Το ΣΒΑΚ επιδιώκει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών βελτιώνοντας τις περιβαλλοντικές, λειτουργικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της πόλης.

Κατά τη διάρκεια του 1ου Μέρους της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τη φύση και τα στάδια εκπόνησης του ΣΒΑΚ καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο οι προσκεκλημένοι φορείς επηρεάζουν και επηρεάζονται από το σχέδιο αυτό.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Μέρους της συνάντησης, θα δοθεί ο λόγος στους παρευρισκομένους προκειμένου να τοποθετηθούν σχετικά με τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κατά τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Ειδικότερα, πώς η υφιστάμενη κατάσταση επιδρά στη λειτουργία του φορέα που εκπροσωπούν και ποιοί περιορισμοί τίθενται ως προς την εύρυθμη λειτουργία του μεταφορικού συστήματος συνολικά

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα έργου :

Από το Δήμο: κα Βασιλική Καραγιάννη-Μαλτέζουv.karagianni@athens.gr, στο τηλέφωνο 210 – 3349272.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact