ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
velamos18
Εικόνα velamos18
Απών/απούσα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΨΟΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ STEVE BOWER ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΗΡΟΥΝΙ RST OIL ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΑΥΡΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΠΛΑΙΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1700 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΛΑΙΝΟ ΣΤΑΝΤ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΡΩΜΟ ΜΑΥΡΟ(ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ) ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΣΤΗ ΜΕΣΗ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ TURBULENSE. ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΙΣΙΟ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΕΡΑΤΑ

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon P7200247A.JPG226.17 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tbabis
Εικόνα tbabis
Απών/απούσα

φίλε μου.. Λυπάμαι. Πως έγινε, που το είχες αφήσει ? Ηταν κλειδωμένο ? (πολύ ωραίο ποδήλατο φαίνεται, έχεις άλλες φωτό ?)

AfloEydK
Απών/απούσα

KRIMA

tabakiera
Απών/απούσα

εύχομαι να την ξεπεράσεις γρήγορα...
αν είσαι σε θέση, πες μας πως έγινε...

velamos18
Εικόνα velamos18
Απών/απούσα

Καθε πρωι πηγαινω για τις αγορες του μαγαζιου μου (βιβλιοπωλειο). τις περισσοτερες μερες στα ιδια μαγαζια. συνολικα κανω περιπου 7-8 στασεις. Σε μια απο αυτες δεν υπηρχε δυνατοτητα κλειδωματος γιατι τα μηχανακια ειχαν κλεισει την προσβαση στο δεντρο και ετσι το εβαλα στην εισοδο - βιτρινα του καταστηματος(κακως δεν κλειδωσα εστω τον τροχο ωστε να μην μπορει να κυλησει). μεχρι να κανω τα 5 μετρα που χωριζουν την εισοδο με το ταμειο ειχε κανει φτερα:) τωρα που κανω τις δουλειες μου με το ποδηλατο του γιου μου το κλειδωνω πανω στα μηχανακια οταν δεν μπορω αλλου) προσεχοντας βεβαια μην γραντζουνισω κανενα (απο τη σχαρα παντα)και σχεδον παντα με την συγκαταθεση του ιδιοκτητη. εκ των υστερων εμαθα οτι στο συγκεκριμενο σημειο (πανεπιστημιου & μπενακη) ειναι πιατσα κλεφτων αφου το τελευταιο διμηνο εχουν γινει τουλαχιστον 6 κλοπες. ευχαριστω για την συμπαρασταση.