ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΜΤΒ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ladril
Απών/απούσα

Ξερετε καποιο παρκο η αλσος για βολτα με το mtb λιγο ποιο απαιτιτικ;Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει το πεδιο του αρεως και τον εθνικο κηπο αλλα ειναι πολυ ευκολα για mtb και πολυ ασφαλη ομως.Θα ηθελα κατι ποιο δυσκολο εχω ακουσει για το αλσος Συγγρου η το αλσος Αντωνης Τριτσης.

Εχετε ακουσει η ξερετε κατι για αυτα οσον αφορα το ΜΤΒ και επισης αν ξερετε τι παιζει με αδεσποτα σκυλια σε αυτα τα 2 αλσοι;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

Τώρα σε πάρκο και απαιτητικό για mtb δε ξέρω αν υπάρχει. Στο πάρκο γουδη - μπντμπινγκτον - πάρκο της χοροφυλακης - εθνική γλυπταποθήκη που είναι όλα μαζεμένα έχει και λίγο χώμα για να πας αλλά και πάλι απαιτητικό δε το λες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις Υμηττό και να πηγαίνεις από τους δασικούς δρόμους. Είναι χωμάτινη και η δυσκολία τους εξαρτάται από το τι θες εσύ τους βλέπεις και διαλέγεις διαδρομή. Όσο για σκυλιά και στα 2 μέρη που σου λέω δεν έχει. (Η τουλάχιστον δεν έχω δει)

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Καλημέρα.
Τα άλση Συγγρού, Τρίτση και Φιλαδέλφειας έχουν αρκετά και ωραία μονοπάτια. Όχι όμως ιδιαίτερα απαιτητικά (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ κάποιο). Πάντως είναι πολύ καλά για βόλτες και προπόνηση. Πρόβλημα με σκυλιά δεν είχα ποτέ σε κανένα από τα 3.
Επίσης έχω ακούσει και για κάποιο άλσος στο Δαφνί, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Αν θες απαιτητικά μονοπάτια θα βρεις σίγουρα στη Βαρυμπόμπη (πρώην βασιλικά κτήματα +τα πέριξ) και στον Υμηττό.

ladril
Απών/απούσα

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Με τον Υμητο ειχα μια συντομη αλλα αρκετα δυσκολη γνωριμια το προηγουμενο ΣΚ και μ'αρεσε πολυ,απλα θελω ποικιλια οσον αφορα τα μερη που μπορω να ποδηλατω.Οποτε οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.

Μαύρος Πρόβατος
Εικόνα Μαύρος Πρόβατος
Απών/απούσα

Βαρυμπόπη,είναι λίγο μακριά,αλλά...με ηλεκτρικό πας Κηφισσιά και από εκεί συνεχίζεις με το ποδήλατο ρωτώντας...περνάς τη γέφυρα πάνω από την εθνική και συνεχίζεις στο βουνό.

Vassilakis O Glykas
Εικόνα Vassilakis O Glykas
Απών/απούσα

http://www.podilates.gr/?q=node/10598

Επίσης μπορείς να βρεις περισσότερα στο google. Μπορείς να πας και Υμηττό αν θες με πολλά μονοπάτια. Όλα μια ανάσα από την Αθήνα

ΟΦΤΟΠΙΚ
Αν σου αρέσει η επικινδυνότητα βέβαια τότε θα πρότεινα λεωφόρο Κηφισίας και στους ανισόπεδους κόμβους περνάς από κάτω δεξιά χωρίς φωτάκι. Και αν σε κοιτάξει κανείς περίεργα με μηχανάκι τον κοιτάς άγρια για να του δώσεις να καταλάβει.

Άλλος δρόμος είναι η Μιχαλακοπούλου βράδυ όπου ερχόμενος προς Χίλτον μιας και είναι ψιλο-κατηφόρα αναπτύσσεις μεγάλη ταχύτητα και ειδικά στις στροφές.

Κορυφαία διαδρομή & τελευταία είναι και η Ιερά Οδός βράδυ με ελλειπή φωτισμό τα απορριμματοφόρα του δήμου να πηγαίνουν λες και είναι Λιμανάκια και συμπαθή τετράποδα να τρέχουν κατά πάνω στη γάμπα σου.
ΟΦΤΟΠΙΚ

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

εάν μιλάμε για πάρκα (περιφραγμένη γη δηλαδή) τότε δεν υπάρχει καλύτερο από του Συγγρού. για Φιλαδέλφεια δεν γνωρίζω, δεν έχω πάει. Κάτι έχω ακούσει για κτήμα Κανελλόπουλου στη Βάρκιζα.

για βουνά και δάση τώρα ψάξε Πάρνηθα-Βαρυμπόπη-Τατόϊ (το πρασινότερο, με μεγάλες αποστάσεις και εναλλαγές), Πέντέλη πάνω και κάτω από την πηγή (ήταν πράσινη μέχρι να την κάψουν, κάρβουνο δεν βλέπεις αλλά η νέα βλάστηση είναι ακόμα πολύ νέα), Υμηττό από μοναστήρι Καισαριανής (ξερός, πετρώδης και απαιτητικός στις αναρτήσεις). Ποικίλο δεν έχω πάει.

Εάν έχεις facebook, γίνε μέλος στο group "Combo Ride". Θα ενημερώνεσε για όλες τις χωμάτινες βόλτες που οργανώνουμε. Ετοιμάζουμε και database με μονοπάτια, κλπ

ladril
Απών/απούσα

σε ευχαριστς για την βοηθεια σου εννοειται θα γινω....

VALEROSSI88
Απών/απούσα

ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΛΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΒΟΥΝΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα
ANAX4B
Απών/απούσα

Κανουμε Mountan Bike μέσα στο Άλσος του Άγιου Δημητρίου στην Πετρούπολη. Πολύ εύκολη πρόσβαση και parking για το αυτοκίνητο. Υπέροχο Άλσος και πολλές διαδρομές και μονοπάτια για να κάνετε ποδηλασία βουνού μονοί σας ή με τα παιδιά σας!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ!

https://www.youtube.com/watch?v=j711zjpGpi0

contact