Χθες βράδυ στις 20:30 συνελήφθη συνάδελφος Μιχάλης Προδρόμου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από την ομάδα ΔΙΑΣ και αφού εξυβρίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, φορτώθηκε με ένα σωρό ψευδής και αστήρικτες κατηγορίες οδηγούμενος με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ.
Ο συνάδελφος μόλις είχε φύγει από τη δουλειά και με το ποδήλατό του κατευθύνονταν στο σπίτι του.
Εκτός των άλλων το ποδήλατό του χάθηκε μετά τη σύλληψή του.
Εκδόθηκε ανακοίνωση από την διεύθυνση της εργασίας μας η οποία αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο.
Παρακαλείται αν κάποιος φίλος ποδηλάτης ή οποιοσδήποτε ήταν παρών στο συμβάν και θέλει να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
το ποσταρα και στο τουητερ, ελπιζω να βρεθει ακρη για τον ανθρωπο
http://www.podilates.gr/biketowork οι φωτό προς το τέλος.
Ο Μιχάλης είναι στην πρώτη έγχρωμη φωτό δεύτερος από αριστερά και στην δεύτερη ασπρόμαυρη φωτό τελευταίος δεξιά.
alepouda σε ευχαριστώ.
Ήδη υπάρχει ένα καλό νέο σε σχέση με την καταγραφή του γεγονότος.
Ε, ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!



Βρέθηκε το ποδήλατο του Μιχάλη. Το είχαν φυλάξει στο εστιατόριο που εξελίχτηκε το όλο σκηνικό.
Εχεις ερθει σε επαφη με νομικο;
Εχεις ερθει σε επαφη με το Μιχαλη;
Εχει γινει καταγγελια για τη συμπεριφορα τους;
Ελπιζω να πανε ολα καλα !!!
...πιστεύετε πως θα βγεί άκρη αν χρησιμοποιηθούν νομικές διαδικασίες?
Ολοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά φοβόμαστε να το παραδεχτούμε.
Ναι, και δικηγόρος βρέθηκε και ο διευθυντής με όλο τους εργαζόμενους είναι κοντά του και οι γονείς του ήρθαν.
Εάν λειτουργήσει η δικαιοσύνη όπως πρέπει θα μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
lae pote 8a paroume ta OPLA??? ne kala akousate ta opla
Στειλε και στο indymedia αν μπορεις
Μαζευουν και εκει υλικο για συλληφθεντες
δημοσιεύτηκε ήδη, το έβγαλα και στο fb
ευτυχώς υπάρχουν μάρτυρες κι εύχομαι καλή δύναμη
TVXS
B-R-A-V-O +1000000000
μπράβο κι από μένα
σε όσους κινήθηκαν ενεργά, εγώ είμαι άσχετη απλά είδα τα δημοσιεύματα!
Mπράβο στους εστιάτορες.
Αν πάρεις τα όπλα και ασκήσεις βία , θα είσαι το ίδιο και χειρότερο με τους μπάτσους που κάνουν τα παραπάνω.
...να τις τρώς και μην αμύνεσαι, να ζητάς να τρώς κι'άλλες για να είσαι καλύτερος από αυτούς που στις ρίχνουν.
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011
Σήμερα, ο συνάδελφος Μιχάλης Προδρόμου, επιστημονικός υπεύθυνος του WWF Ελλάς για θέματα ενεργειακής πολιτικής, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια. Ο ίδιος είναι καλά, παρά τους μώλωπες που έχει σε διάφορα σημεία του σώματός του από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αστυνομικούς, κατά την αδικαιολόγητη σύλληψή του. Συνέβησαν όμως και διάφορα αναπάντεχα που επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι όλη η υπόθεση είναι μια σκευωρία εις βάρος ενός αθώου πολίτη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους δικηγόρους, κατά τη διαδικασία, πλαστογραφήθηκε το αρχικό κατηγορητήριο που του είχε απαγγελθεί μετά την απολογία του στην Αστυνομία. Με τη μεθόδευση αυτή επιδιώχθηκε να μεταβληθεί η κατηγορία που του απαγγέλθηκε από πλημμέλημα σε κακούργημα. Αυτό τέθηκε σε γνώση της ανακρίτριας σήμερα. Ο Μιχάλης με τους δικηγόρους του υπέβαλαν μήνυση για το συγκεκριμένο θέμα, ενώπιον της ανακρίτριας. Σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.
Το WWF Ελλάς διατρανώνει για μια ακόμα φορά την πάγια θέση της οργάνωσης πως η κάθε μορφής βία και οι ατεκμηρίωτες συλλήψεις αθώων πολιτών λειτουργούν καταστροφικά για μια κοινωνία που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.
Ο Μιχάλης Προδρόμου αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή το απόγευμα.
http://www.wwf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=787:2011-...
Ακόμα ένα δημοσίευμα: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7715
Πολυ καλα νεα για το Μιχαλη!!!
Ευχομαι να εχουν αισιο τελος και αλλα παιδια που δεν εχουν τη τυχη του Μιχαλη και λειπουν στοιχεια για να στηθει νομικη βοηθεια για αυτους
Το οτι δουλεύει στη WWF είναι μάλλον τυχαίο μιας και δε νομίζω πως στοχοποιήθηκε ως "Μιχάλης Προδρόμου" αλλα ως "αυτος εκεί".
Βέβαια είναι και τυχερός που δουλεύει εκει.
Αν δεν ειχε απο πισω τη WWF και τους δικηγόρους (πληθυντικός) θα ηταν άραγε ίδια η κατάληξη ;
Το καλό είναι οτι ξεμπέρδεψε. Θα υπάρξουν άραγε κυρώσεις προς τον αστυνομικό για ψευδομαρτυρία κτλ κτλ ;
Aααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παίζει ο μπάτσος να πει "συγνώμη λάθος"
Δε ξερω αν το καταλαβες, αλλα μολις εκανες ομοικαταληξια
Η βία μόνο βία φέρνει. Η βίαιη αντίδρασή μας είναι το νερό στον μύλο τους. Φανταστείτε πως περιστατικά όπως αυτό, είναι ένας λάκκος με κινούμενη άμμο. Κάθε βίαιη και απερίσκεπτη κίνηση μας χώνει βαθύτερα. Η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα σώζει.
Θα πρέπει να γίνουμε εξυπνότεροι. Να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας και την εφευρετικότητά μας και χωρίς βία να τους εκθέτουμε διαρκώς. Πιστέψτε με, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια γι' αυτό.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδώ, που είτε με τον καλό λόγο τους είτε με τις πράξεις τους, έδωσαν αυτό που όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε και που είναι το ίσχυρότερο όπλο μας εναντίον τους. Ένα όπλο που μπορεί να σώσει όλους όσους αδικήθηκαν και χτυπήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δεν είναι ούτε το WWF ούτε οι δικηγόροι, ούτε οι γνωριμίες. Είναι η Αλληλεγγύη.
Αυτό τρέμουν.