Σε είδα επιτέλους!

25 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Ήταν μεσημέρι με ντάλα ανοιξιάτικο ήλιο. Η εξόριστη Β. Κωνσταντίνου σύντομα θα έδινε τη θέση της στην στριφογυριστή Αρδηττού. Η λεωφόρος μύριζε άνοιξη, γεμάτη λαμπεροκίτρινα ταξί και κιτρινοχαρούμενα τρόλλευ. Εσύ περίμενες να περασεις απέναντι για Παγκράτι καβάλα στο ατσαλάκι σου. Εκείνη την ώρα πέρασα ασθμαίνοντας ακανόνιστα από μπροστά σου και διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας. Νομίζω μου χαμογέλασες αλλά μπορεί και να ‘ταν ιδέα μου. Όμως σκέφτηκα πως μπορεί και να μην ήταν…

Μου ‘ρθε στο μυαλό να σου πετάξω, καθώς πέρναγα, ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Αλλά αφενός δεν το περίμενα πως θα σε δω και αφετέρου μου φάνηκε επικίνδυνο να τα κουβαλούσα πάνω μου τόσο δρόμο από το χολαργο. Άσε που μπορεί να τρύπαγα τα δάχτυλά μου και μετά θα ‘τρεχε αίμα και θα λέρωνα τα γάντια μου, το σκισμένο τζην που συνηθίζω να φοράω, μετά θα πόναγα να πατήσω τις μανέτες του φρένου, μπελάς δηλαδή…

Κατόπιν μου ‘ρθε στο μυαλό να σταματήσω ντριφτάροντας μπροστά σου -γιατί είμαι κομματάκι ποζεράς ξέρεις- και να σου ζητήσω φωτιά αλλά φοβήθηκα πως μπορεί να πρόσεχες το προφυλακτικό που κουβαλώ πάντα μαζί μου -για κάτι τέτοιες περιπτώσεις- στο σακούλι με τον καπνό κι όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να ‘χει λήξει πάνω από ένα χρόνο και μετά άντε να το «μαζέψω» οπότε το παράτησα σαν ιδέα κι αυτό.

Τελευταία μου σκέψη ήταν να έκοβα και να σε χαιρετούσα γλυκά κάνοντάς σου σήμα πως θα ξαναπεράσω και αύριο από το ίδιο σημείο, δίνοντας κάτι σαν ραντεβού αλλά εκείνη την ώρα το καθρεφτάκι μου είχε γεμίσει από ένα μεγάλο φορτηγό-ψυγείο και φοβήθηκα μην τυχόν ο νταλικιέρης σε κοίταγε κι αυτός το ίδιο αφηρημένος με μένα και δεν ήθελα να λερώσω την υπέροχα γλιστερή άσφαλτο με το λιωμένο μου κορμί γι’ αυτό τα παράτησα κι επιτάχυνα σχεδόν λυπημένα (άσε που λίγο πιο κάτω ξεκινάνε οι γραμμές του τραμ κι έπρεπε να πάρω «θέση»)...

Ξέρω πως εδώ δεν είναι ο κατάλληλος τόπος να σου γράψω γιατί είναι όλοι σοβαροί άνθρωποι αλλά με έχουνε κάνει μπαν από την άθενς βόις και δεν είχα άλλη επιλογή. Όταν λοιπόν διαβάσεις το μήνυμά μου και σε ενδιαφέρει να με γνωρίσεις κοίτα κατ’ αρχήν να χωρίσεις από το γκόμενο που είσαι τώρα μαζί (για να μην έχουμε τίποτα ντράβαλα) και να περιμένεις τα μεσημέρια γύρω στις 3-4 εκεί στο ίδιο σημείο (ξέρεις, λίγο πιο κάτω από το κομμωτήριο μικρών ζώων).

Εγώ υπόσχομαι να ξαναπεράσω σύντομα…
κι ίσως να κάνουμε κι ένα μικρό πικ νικ στο ζάππειο…
τι λες?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

scrabler wrote:

Εγώ υπόσχομαι να ξαναπεράσω σύντομα…
κι ίσως να κάνουμε κι ένα μικρό πικ νικ στο ζάππειο…
τι λες?

πικ νικ στο ζάππειο ??? Τράτζικ......
χαχαχαχαχα
καλημέρα

smurf
Εικόνα smurf
Απών/απούσα

scrabler wrote:

... μπορεί να πρόσεχες το προφυλακτικό που κουβαλώ πάντα μαζί μου -για κάτι τέτοιες περιπτώσεις- στο σακούλι με τον καπνό κι όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να ‘χει λήξει πάνω από ένα χρόνο ...

Σορρυ ρε φίλε αλλά, μάλλον το είχες αγοράσει πολυυυυυυυυυυύ πρίν λήξει! Δηλαδή μας λές ότι είχες αχρησιμοποίητο προφυλάκτικό πάνω από δύο χρόνια μέσα στη ταμπακέρα????
Πόσο καιρό έχεις να .......????

Vale
Απών/απούσα

Έβαλα τα μυαλά μου στο μπλεντερ.
Έτσι ρε συ scrab!
Άσε τις να παραμιλάνε.

...κι εμείς εκεί!

Έρχεται καλοκαιρία...θα βρέξει!!!

magmike
Απών/απούσα

είχε κόψει το κάπνισμα ο άνθρωπος

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Αγαπητέ και καλέ μου άγνωστε scrabler
Πήρα το θάρρος να σου απαντήσω έπειτα από μεγάλες πιέσεις που δέχτηκα από τον κοινό γνωστό μας tkant. Με τον tkant μας ενώνει μία μακροχρόνια και αγνή φιλία που χάνεται στα βάθη των χρόνων. Αυτός ήταν η αιτία που αυτή τη στιγμή σου γράφω για να σου αποκαλύψω πως ένιωσα κι εγώ όταν σε πρώτο αντίκρισα.
Είναι αλήθεια ότι η Άνοιξη κάνει τη φύση να ανθίζει και τα νερά να φουσκώνουν. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι κάποια στιγμή θα δοκίμαζα κι εγώ η ίδια αυτό που ονομάζεται κεραυνοβόλος έρωτας.
Ήταν πράγματι μεσημέρι και ότι είχα σχολάσει από την εργασία μου. Δουλεύω σαν ιδιαιτέρα γραμματέα ενός πολιτικού προσώπου στη Βουλή. Πρέπει να τον ξέρεις λέγεται Θεόδωρος Πάγκαλος και εχθές ανακοίνωσε ότι θα στερήσει από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα να τον ξαναψηφίσει γιατί παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που έκανε για τη σωτηρία του ο κόσμος είναι τουλάχιστον αγνώμων και δεν αναγνώρισε το θεάρεστο έργο που έχει προσφέρει και το καλό που έχει κάνει στον τόπο.
Ας μην παρασύρομαι όμως από τα εργασιακά μου. Την ημέρα που σε συνάντησα το παραδέχομαι, έσκασα ένα χαμόγελο που στη συνέχεια από καθαρή συστολή προσπάθησα να κρύψω. Όμως δεν άντεξα να μη συνεχίσω να σε κοιτάω και να έχω στη σκέψη μου τα όμορφα μάτια σου και τα μακρυά σου μαλλιά που ανέμιζαν καθώς πέρναγες σαν τον Άγιο Γεώργιο επάνω στο άτι σου. Ήσουν ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχεις, μόνο που είχες ξυρίσει τα μούσια και τα είχες βάλει στο κεφάλι.
Θεέ μου πρώτη φορά ένιωσα έτσι. Είδα το σκισμένο σου τζιν που από μέσα έβγαινε σαν περικοκλάδα η δασώδης τριχοφυΐα σου και ρίγησα. Όταν με κοίταξες φαντάστηκα ότι κρατούσες ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και μου τα πέταγες. Εγώ τα έπιανα και.............. και ένα από τα πολλά αγκάθια έμπαινε στο χέρι μου. Εσύ στη συνέχεια πλησίαζες και μου έπιανες τρυφερά το χέρι και ...........ξαφνικά το κορνάρισμα του ταξιτζή που στεκόταν από πίσω μου με επανέφερε στην πραγματικότητα. Γύρισα και τον κοίταξα με ένα κεραυνοβόλο βλέμμα και σταμάτησε. Στη συνέχεια κοίταξα προς το μέρος σου και είδα από την πίσω τσέπη να εξέχει ένα κουτάκι που έγραφε πάνω ΜΠΕΜΠΕΚΑ. Αυτά βέβαια τα προφυλακτικά έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν από το 1975. Δεν μπορώ να καταλάβω που τα βρήκες. Βρήκα και μία διαφήμιση σχετική αφού έχουν περάσει τρεις ολόκληρες ημέρες από την ημέρα που σε είδα:
http://2.bp.blogspot.com/_1XqnpbB5kik/TDn6dreQJSI/AAAAAAAAAU8/bHXIQ08K790/s1600/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA%CE%B1.jpg
Να σου πω την αλήθεια, δεν θα με πείραζε να σταματήσεις και να μου ζητήσεις φωτιά αφού η φλόγα που ένιωσα όταν σε είδα μπορούσε να βάλει φωτιά σε ολόκληρη την περιοχή και να λαμπαδιάσει και τους 300 που εκείνη τη στιγμή συνεδρίαζαν μέσα στον οίκο ανοχής μερικά μέτρα παραπέρα.
Όσο για το γκόμενο που υπαινίσσεσαι δεν υπάρχει. Μόνο η φίλη μου η Μαργαρίτα που τον τελευταίο καιρό μοιραζόμαστε το κρεβάτι για να μη νιώθουμε μόνες. Δεν ξέρω αν σε πειράζει αυτό αλλά είμαι λίγο "ότι κάτσει". Buy buy το λένε αυτοί που ασχολούνται αν δεν κάνω λάθος. Μερικές φορές βγαίνουμε βόλτα και με τα ποδήλατά μας.

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο γιατί έχει αρχίσει να χτυπάει η καρδιά μου σαν τρελή επειδή πλησιάζει η ώρα τρεις και σκέφτομαι ότι θα σε ξανασυναντήσω για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο. Όσο για το πικ νικ θα το διοργανώσω εγώ. Έχω κανονίσει για αύριο το απόγευμα στο Ζάππειο ένα μικρό κέτερινγκ 200 ατόμων μόνο για εμάς τους δύο επειδή σε είδα λιγάκι κομμένο. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή όλη τη μέρα αντικρίζω τον αντιπρόεδρο, αλλά σε κάθε περίπτωση θα περάσουμε καλά.

gkk
Απών/απούσα

Και γω νόμιζα ότι μόνο εμένα μου την έχει βαρέσει εδώ μέσα. Ληστείαα, ληστείαα, όλοι κάτω.

avgoustos
Απών/απούσα

Ειμαι ο οδηγός του ψυγείου που ανέφερε το παιδί στην αρχή που ήμουν απο πίσω του....
Θελω να πω οτι κακώς φιλε και δε φρέναρες γιατί ηθελα να σε πατησω και να πάρω τη θέση σου αλλα η τύχη είχε άλλη γνώμη....τελος πάντων αν θελετε catering μπορεί η εταιρία μου να σας το οργανώσει.
Ακόμη, αν δεν πετύχει το ραντεβού σας θελω να δηλώσω οτι ειμαι ο επόμενος επιλαχώντας μιας και την είδα την κοπέλα αμέσως μετα τον scrabler που με προλαβε και εχω σειρά ...
Αυτά ευχαριστώ.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Scrabler,
μολις μπηκες στη λιστα με τα
epic fails.

Οχι γιατι δε τη ξαναειδες
ή δε θα τη ξαναδεις.

Αλλα γιατι μοιραστηκες κατι
τοσο προσωπικο
εδω μεσα,
που ειναι στρατωνας
και σε παιρνουν στο ψιλο.

Εγω μονο ενα τραγουδακι
θα ηθελα να αφιερωσω
στη τραγικη φιγουρα ολης ιστοριας.
Το φορτιγατζη φορτηγοδηγο (τον) Αυγουστο

http://www.youtube.com/watch?v=9dZW1C3neao

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

magmike wrote:
είχε κόψει το κάπνισμα ο άνθρωπος

Έχει καιρό να καπνίσει, όχι να γαμ....

smurf
Εικόνα smurf
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
magmike wrote:
είχε κόψει το κάπνισμα ο άνθρωπος

Έχει καιρό να καπνίσει, όχι να γαμ....

Μα εννοείται ότι είχε καιρό να καπνίσει, αλλοιώς γιατί να αφήσει το προφυλακτικό αχρησιμοποίτο. Αν είχε τόσο καιρό να γαμ..... τότε γ@μ@τ@!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις, τι δεν καταλαβαίνεις???!!!!!!!!!!!!!!

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

τώρα μόλις διάβαζα ένα άρθρο για την κρίση και μπαίνω στους ποδηλατείς και βλέπω σαχλαμάρες. Ακόμα δεν πρόλαβε να βγεί καλά καλά ο ήλιος και αρχίσαμε τα τσιλιμπουρδίσματα. Σε είδα με είδες... Άσε που τώρα τελευταία στο δρόμο βλέπω συνέχεια ποδηλάτες να τεμπελιάζουν πάνω στο ποδήλατο και να κοιτάνε δεξειά και αριστερά χωρίς να κάνουνε πετάλι.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Δεν ειναι τεμπελιασμα.
Ασκηση για τον αυχενα ειναι

VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

diopan wrote:
τώρα μόλις διάβαζα ένα άρθρο για την κρίση και μπαίνω στους ποδηλατείς και βλέπω σαχλαμάρες. Ακόμα δεν πρόλαβε να βγεί καλά καλά ο ήλιος και αρχίσαμε τα τσιλιμπουρδίσματα. Σε είδα με είδες... Άσε που τώρα τελευταία στο δρόμο βλέπω συνέχεια ποδηλάτες να τεμπελιάζουν πάνω στο ποδήλατο και να κοιτάνε δεξειά και αριστερά χωρίς να κάνουνε πετάλι.

Εγώ λεω να συσταθεί μια επιτροπή δεοντολογίας ποδηλατών, η οποία να ασχολείται με αυτά τα θέματα. Δεν νοείτε επι ΤΡΟΙΚΑΣ να χαζεύουν και να τεμπελιάζουν χωρίς να κάνουν πετάλι όπως δεν νοείτε να ερωτεύονται και να ερωτοτροπούν.
Η επιτροπή θα έχει το δικαίωμα να επιπλήττει ποδηλάτες που παραβαίνουν τους κανόνες ποδηλασίας που θα συναποφασίσουν η επιτροπή η ίδια, πολιτικοί – ποδηλάτες (βλέπε Jefry) καθώς και μέλη της ΤΡΟΙΚΑΣ της ίδιας.
Κάθε παράβαση που θα επιφέρει πρόστιμο, θα ενισχύει το ταμείο διάσωσης της Ελλάδας.
Η επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Τρίτη στις 9 που δεν έχει και τίποτα ενδιαφέρον η τηλεόραση και θα γίνετε με έξοδα δημοσίου.
Μπορώ να πω ότι δεδομένου ότι είναι και ιδέα μου καθώς και δείχνω και ποιο όμορφος με κουστούμι από όλους σας και επειδή με πιέζετε και όλας, δέχομαι να ηγούμαι αυτής της επιτροπής όπως επίσης ότι οι αμοιβή μου, ομόφωνα ορίζετε στις 25.000 ευρά μηνιαίως + το επίδομα παράστασης στις επιτροπές που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ ανα συνεδρίαση ανα μέλος.

Προτάσεις δεκτές
Βασίλης ο πρόεδρος

nikkos
Εικόνα nikkos
Απών/απούσα

πάλι καλά που δε μπερδεύτηκε τόσο καιρό και δεν έστριψε κανα τσιγάρο μέσα στο προφυλακτικό, και άντε να το σώσει μετά, πάνω στο ποδήλατο να καπνίζει ένα προφυλακτικό να (με το συμπάθειο) και να μας βγάλουν στα κανάλια, ότι οι ποδηλάτες είναι ρεμάλια, χίπηδες κτλ κτλ.... :Ρ

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Ε, δεν αντέχω. Είμαι στην Άνδρο και ξεπατώνω το σπίτι που νοίκιαζα επί 17 συναπτά έτη. Διαβάζω, ξαναδιαβάζω και καθώς είμαι στην ερημιά μου, ανάμεσα σε ένα σωρό πράγματα και πραγματάκια, που βάζω με υπομονή και θλίψη στις κούτες, αποφάσισα να επιχειρήσω το ξεμπρόστιασμα (παλιά το λέγανε ψυχαναλυτικό προσδιορισμό της προσωπικότητας του εξεταζομένου), παρντόν την αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά το σύνδρομο scrabler ήθελα να πω. O κατά φόρουμ φερόμενος ως scrabler στην πραγματικότητα είναι ένα καθ’ όλα και εξωπραγματικά τέλειο παληκάρι (εδώ βάλτε ό,τι σας κάνει κέφι ως τέτοιο, πχ ψηλός ξανθός με γαλανά μάτια, κορμί γυμνασμένο-όχι ιδιαίτερα σταράτο-καλλιεργημένος στο μυαλό και στο σώμα κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο). Διακατέχεται από φοβία μήπως οι γυναίκες τον θέλουν γι’ αυτό που είναι και μόνο (μα ως τι θες ανθρωπέ μου να σε θέλουν οι γυναίκες;). Επιθυμεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στο αμέτρητο πλήθος ΕΚΕΙΝΗ που θα τον θελήσει σαν αυτό που ΔΕΝ είναι. Δηλαδή, αν διαβάσει με προσοχή κανείς τα γραφτά του (όλα μηδενός εξαιρουμένου) θα παρατηρήσει με θαυμαστή συχνότητα να μας τονίζει την μπυρόβια ζωή του έως τελικής πτώσεως σε βαθμό Μπουκοφσκικό θα έλεγα, εξ ου και το υπονοούμενο ζητηματάκι μέσω της ημερομηνίας λήξεως του μοναδικού προφυλακτικού που σέρνει μαζί του άδοξα τα τελευταία άγνωστο πόσα χρόνια (εικάζεται με βάση την έρευνα tkant-allo koumassi aftos!-πάνω από δύο;). Και ρεζουμάρω: ο άνθρωπος θέλει να τον θελήσει μια γυναίκα που δεν θα θελήσει αυτός ποτέ, άρα να θελήσει τον ΜΗ έρωτα!!! Και τότε θα της αποκαλύψει αυτό που είναι. Μετά μαζί της βέβαια (καημένο κορίτσι, καλό κουράγιο!) θα προσπαθήσει για το υπόλοιπο της κοινής τους ζωής, να βρεί τον μέσο όρο ανάμεσα στον αλκοολικό αρκουδιάρη hard rocker (έχει και κάτι μουσικά γούστα μην πω και παρασύρει κι ένα λεφούσι μαζί στον ίδιο χαβά) και στο ιδανικό αρσενικό που ΕΙΝΑΙ. Κορίτσια έχετε υπ’ όψιν την τακτική του χρηματιστηριακού παίκτη; Έχεις χρήμα; Παίξτο σε χρονικό βάθος. Αυτός είναι ο scrabler. Ξεχάστε το one night stand. Ελπίδες πενιχρές να ανακάμψουν οι μετοχές είναι μόνο σε βάθος χρόνου. Αυτό που λέμε σχέση ζωής;

Κρύβε κρύβε στο τέλος θα σου γίνει συνήθειο filtate scrabler.

Αμ το άλλο; Όλα ετούτα τα κάνει ατέρμονες συζητήσεις λες και είναι το μέγιστο συμπαντικό ζήτημα. Κι όχι τίποτ’ άλλο τσιμπάω κι εγώ μαζί με τους άλλους.

Κάπου εκεί ο Φρόϋντ, ο Γιούγκ και όλοι οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η συλλογικότητά μας τους ξεπερνάει.

Ζήτω η στέρηση και κυρίως η αγαμία!!!

Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!

Βοήθειά μας!!!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

...εσείς το ‘χετε παρακάνει! Δεν μπορεί κάποιος να εκφραστεί ρομαντικά ή να εξομολογηθεί μία του επιθυμία και αμέσως δέχεται ομαδόν τα πυρά των απανταχού εξυπνάκηδων. Γι’ αυτό επανέρχομαι να διευκρινίσω αλλά και να αποκαταστήσω την ποδηλατική -μα καθόλου σεξιστική- τιμή και υπόληψη στην μελλοντική μου οφθαλμαπάτη.

Εκτός λοιπόν από το ποδήλατο έχω και ένα άλλο δημιουργικό χόμπυ: είμαι συλλέκτης προφυλακτικών. Φυσικά εσείς δεν θα το καταλαβαίνατε και φαντάζομαι πως και συλλέκτης γραμματοσήμων να σας έλεγα πως είμαι, πάλι τις ίδιες ανοησίες θα λέγατε! Αλλά είναι αλήθεια.

Θα ήθελα λοιπόν να προσκαλέσω την γλυκιά ποδηλάτισσα στον φωτεινό μου χώρο όπου οδηγώντας την στο σκοτεινό μου δωμάτιο θα καταλάβει το χόμπυ μου και θα διαλυθεί όποια παρεξήγηση σχετικά με την τυχόν περίοδο «απραξίας» για την οποία με κατηγορούν οι παραπάνω «βιαστικοί» -ή αλλιώς «πρόωροι»- σύντροχοι.

Για την απόδειξη των παραπάνω παραθέτω μια φωτογραφία από την χειροποίητη σημαία που κοσμεί τον τοίχο, ακριβώς πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού (και την οποία μπορείς να απολαύσεις καλύτερα εάν αναπαυτικά ξαπλώσεις), όπου έχω ζωγραφίσει ένα ποδηλάτη και έχω βάλει δυο μοναδικής παραγγελίας προφυλακτικά που είναι μοναδικά στον κόσμο λόγω της διάστασής τους: 700x35 και μάλιστα σκέφτομαι να την έχω μαζί μου στην φετινή Πανελλαδική ποδηλατοποεία αλλά φοβάμαι τις αντιδράσεις του «όχλου» που –όπως κατάλαβες- θα με πάρουν στο «ψιλό».

flag

Όσο για το συγκεκριμένο που κουβαλώ πάντα επάνω μου είναι το πρώτο και τυχερό μου vintage και δεν είναι προς χρήση –όπως φυσικά όλοι υποθέτουν- αλλά προς τέρψη οφθαλμών και αφορμή για φιλοσοφική συζήτηση/αναζήτηση σχετικά με την κτητικότητα του έρωτα και την εξουσία στις έμφυλες σχέσεις στη μεταμοντέρνα εποχή μας.

old

Ελπίζω να διέλυσα οποιαδήποτε παρεξήγηση και να μην χρειαστεί να επανέλθω. Θέλω μόνο να ευχαριστήσω την wheelofortune γιατί προσέγγισε επιστημονικά το θέμα και κατάλαβε τον έρωτα για τον ΜΗ-έρωτα που τελικά είναι ακριβώς ο πραγματικός έρωτας, απαλλαγμένος από την κυρίαρχη οπτική που είμαστε εθισμένοι να βιώνουμε. Διότι η «σχέση ζωής» δεν είναι η σχέση που διαρκεί μια ζωή αλλά η σχέση που διήρκεσε μια μόνο στιγμή αλλά θυμάσαι μια ζωή. Θα σας πω σίγουρα περισσότερα γι’ αυτό όταν μεγαλώσετε, δηλαδή με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς το βλέπω σε 10 με 15… χρόνια!

Vale
Απών/απούσα

Royal Oak wrote:

Αμ το άλλο; Όλα ετούτα τα κάνει ατέρμονες συζητήσεις λες και είναι το μέγιστο συμπαντικό ζήτημα. Κι όχι τίποτ’ άλλο τσιμπάω κι εγώ μαζί με τους άλλους.

Κάπου εκεί ο Φρόϋντ, ο Γιούγκ και όλοι οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η συλλογικότητά μας τους ξεπερνάει.

Ζήτω η στέρηση και κυρίως η αγαμία!!!

Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!

Βοήθειά μας!!!

Αγαπητή Royal Oak τα είπες όλα και τα είπες υπέροχα.
Θέλω μόνο να κάνω μια σημείωση.
Πρέπει να είναι μεγάλος αλητάμπουρας και μας δουλεύει ψιλοβελονιά,να,τώρα θα γελάει (πάλι).

Μην παραγνωρίζεις πως είμαστε αγοράκια και η πρώτη αγάπη είναι τα θεμέλια μας(εγώ είμαι πιστός κάργα)και μιας και ανέφερες τον θεϊκό Μπουκόφσκι, το έχει δώσει μοναδικά/η ποίηση παλάμης/πήρε την μεταμόρφωση αλα Κάφκα και έφτασε στο βάζο με τα ξεραμένα λουλούδια...(πήρε το βάζο χωρίς αυτά κλπ κλπ).
Αν και γελάει τώρα(πάλι)του αφήνω ένα τραγουδάκι.

BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

Χαίρομαι που άτομα σαν τον Scrabler έχουν κι αυτή την όμορφη ερωτική πλευρά,κι ας ακούγονται κυνικοί, ας σαρκάζουν ευγενικά το ρομαντισμό μου.Μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα.
Είναι κανένας από Αγία Παρασκευή, που θα ήθελε παρέα για χαλαρές βόλτες με ποδήλατα όχι και τόσο αγωνιστικά;Βγαίνω μόνη μου και δεν πάω μακριά, γιατί βαριέμαι, και στην ποδηλατοπαρέα δε γνωρίζω κανένα.
Δεν μπορώ να πω ''σε είδα'', αφού κανένα δεν είδα. Ε.

NasLala
Εικόνα NasLala
Απών/απούσα

BookLuv wrote:
Χαίρομαι που άτομα σαν τον Scrabler έχουν κι αυτή την όμορφη ερωτική πλευρά,κι ας ακούγονται κυνικοί, ας σαρκάζουν ευγενικά το ρομαντισμό μου.Μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα.
Είναι κανένας από Αγία Παρασκευή, που θα ήθελε παρέα για χαλαρές βόλτες με ποδήλατα όχι και τόσο αγωνιστικά;Βγαίνω μόνη μου και δεν πάω μακριά, γιατί βαριέμαι, και στην ποδηλατοπαρέα δε γνωρίζω κανένα.
Δεν μπορώ να πω ''σε είδα'', αφού κανένα δεν είδα. Ε.

μενω εγω αγια παρασκευη κοντα στο δημοκριτο.....αμα θελεις παρεα εγω ειμαι μεσα

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Same here.
Μπορουμε να κανονισουμε ραντεβου για τη ποδηλατοπορεια 13/5/2012;;;

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Θα τους δεις όλους !!

NasLala
Εικόνα NasLala
Απών/απούσα

Ghandee wrote:
Same here.
Μπορουμε να κανονισουμε ραντεβου για τη ποδηλατοπορεια 13/5/2012;;;

εγω είμαι μεσα....πειτε μου που και ποτε

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Οι Παπαγιότες θα συναντηθούν για την ΠΠ στις "ομπρέλες" του Παπάγου στις 11.15 και θα ενωθούν με τους ποδηλάτες που θα περιμένουν στην Εθνική Αμυνα - φαντάζομαι κατά τις 11.30. Οπότε μπορείτε να φροντίσετε να πάτε παρέα απο Αγ.Παρασκευή και να τους βρείτε..