Ανακοινώσεις κλεμμένων ποδηλάτων

356 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
orfeasav
Απών/απούσα

Χθές το πρωί με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα οτι μου είχαν ανοίξει την αποθήκη μου στου Ψυρρή οπου συνήθιζα να έχω παρκαρισμένα τα δυο μου custom made mercier. Η μια κούρσα είχε χρώμα λευκό με κόκκινες ζάντες και η άλλη είναι αυτή που βάζω σε συννημένη φωτογραφία.. αν δείτε κάτι,παρακαλώ επικοινωνήστε στο orfeasav@yahoo.gr

danaos75
Απών/απούσα

Δυστυχώς παρόμοια περιπτωση με του φίλου orfeasav απο πάνω. Τα ποδήλατα τα ειχαμε στην αποθήκη (IDEAL INTERCITY της γυναίκας μου, PEUGEOT 103 carbolite δικο μου). Οι αποθήκες ανοίχτηκαν όσο λείπαμε την προηγούμενη εβδομαδα (χωρίς κανένα ίχνος παραβίασης κανονικα ανοιγμένες, και με τις πόρτες ξανα κλείστές). Το PEUGEOT το αφήσανε και πήραν το IDEAL. Μαζί με λαδι απο εμάς και απο μια διπλανή αποθήκη. Δυστυχώς φωτο δεν έχω. το ποδήλατο είναι αυτό με ένα σκίσιμο στην σέλα, χώρίς προστατευτικό αλυσίδας, ένα φτηνό μάυρο κοντέρ με δύο κουμπία (1 ασπρο, 1 μαυρο), και καθρέπτη στρογγυλο στο τιμόνι αριστερα. Το είχαμε πάρει μεταχειρισμένο απο εδώ μέσα (Μάττα δυστυχώς πάει το ποδηλατάκι). Όποιος δεί κάτι στο danaos75@yahoo.gr. O αστυνομικός που ήρθε είπε οτι ανοιγουν πολύ αποθήκες για χρήματα, κοσμήματα, τροφιμα, και φυσικά ποδήλατα. Το δικό μου την γλυτωσε γιατι μαλλον ήταν μόνο ένας και δεν μπορόυσε να τα κουβαλήσει και τα δύο (αφήσαν αρκετα ολοκαινουργια αθλητικα παπούτσια σε διπλανη αποθήκη σημαντικής αξίας, καθώς επισης και άλλα αντικείμενα που δεν πήραν, όπως αρκετα λίτρα λάδι ακόμη, χαλια, επιπλα μπαλκονιου κτλ). Είμαστε η τριτη πολυκατοικία στην γειτονια που ρημαζουν.
Ευχαριστώ

constantine66548
Απών/απούσα

Παιδιά σήμερα το βράδυ μου κλέψανε από το μουσείο της ακρόπολης το ποδήλατό μου και της αδερφής μου. Το δικό μου είναι ένα trekking 50άρι ΙDEAL OPTIMUS μοντέλο 2012 μολυβί χρώμα, με μαύρη σέλα της selle royale. Της αδερφής μου είναι ένα γυναικείο ΚΟΝΑ mountain bike ασημένιο μπροστά και γαλάζιο/μπλε πίσω ο σκελετός. Σας παρακαλώ αν δείτε να τα πουλάνε κάπου στο δρόμο ή οτιδήποτε πάρτε ένα τηλέφωνο ή στείλτε μου ένα μέηλ στο 6973163788.

mythryll
Απών/απούσα

Μου πήραν το ποδήλατο από υπόγειο γκαράζ στην Πεύκη, κοντά στα σύνορα με Λυκόβρυση, πάνω από το Ηλιακό Χωριό, παρά το ότι το είχα σε βάση βιδωμένη στον τοίχο και ξεχωριστό στριφόνι 10mm στο οποίο είχα περάσει πέταλο. Μπήκαν μάλλον από την κύρια είσοδο. Έκοψαν τις βίδες της βάσης, έσκαψαν τον τοίχο και έβγαλαν το στρυφόνι μαζί με το πέταλο και έτσι πήραν το ποδήλατο. Άφησαν το ποδήλατο της κόρης μου με το οποίο το είχα δέσει μαζί με αλυσίδα αφού πρώτα την έκοψαν. Άφησαν και το ποδήλατο της γειτόνισσας που το είχε ξεκλείδωτο 5 μέτρα πιο πέρα.. Προφανώς το είχαν βάλει στο μάτι.. Αν μάθετε κάτι ή το βρείτε ειδοποιηστε με. Ευχαριστώ, Γιάννης
itheodori@gmail.com
IDEAL MEGHISTO
Αλουμίνιο, Μαύρο-Ασημί
Λασπωτήρες, Φώτα, Κουδούνι, Κοντέρ, Πρόσθετο σέλας.
Αριθμός πλαισίου:
WA2 39258D

songoku
Απών/απούσα

Μου έκλεψαν το ποδήλατο orient junior 24'' κόκκινο από την πυλωτή της πολυκατοικίας μου (ανοικτό πάρκινγκ)στην Αγία Παρασκευή την Δευτέρα 20 Αυγούστου αν κάποιος το εντοπίσει ή για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6983858340.

Gorgeous
Απών/απούσα

Και αλλος ενας που εχασε το αγαπημενο του ποδήλατο!

Χθες μου το έκλεψαν απο την πολυκατοικία μου (προκλου) στην Π. Πλαστηρα στο Παγκράτι. Ενα κουκλάκι, Mountain κατάμαυρο Cannondale F5 με ζάντες ROCCIA.
Απλα, ανοιξαν με τρυπάνι την κλειδαρια του "φοβερου" ABUS λουκετο των 120 €!
Τελος παντων, πιστεύω στα θαύματα οποτε μακαρι να ειμαι τυχερος!
Εαν οχι ας το ευχαριστιούνται τουλάχιστον!

Γιωργος

jackpap
Απών/απούσα

από τον προαστιακό της Πεντέλης.

Το βράδυ της 2-8-2012.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε.

Ευχαριστώ

Με εκτίμηση,
Jack

L_ectoras
Εικόνα L_ectoras
Απών/απούσα

Καλησπερα φιλοι

Την περασμενη Τριτη 23-8-12 μου εκλεψαν 2 ποδηλατα μεσα απο την εισοδο πολυκατοικιας μερα μεσημερι. Απιστευτο. Τα ειχα εκει για πολλα χρονια χωρις κλειδωμα. Το ενα ειναι ενα IDEAL MEGISTO DISC TITANIUM ΜΟΝΤ 2011 με τσαντακια σελας και σκελετου καφε γωνιακο μπροστα στο λαιμο, μπουκαλι, τρομπα, καλλυμα σελας, κοντερ, πλαστ λασποτηρες,φωτα και ειδικα φωσφοριζε μακαρονια στις ακτινες. ΑΡ ΠΛΑΙΣΙΟΥ -------. Το αλλο ειναι IDEAL CROSSMO μοντ 2009 ασπρο- μπλε με τρομπα, τσαντακι εργαλειων στην σελα, φωτα και ειδικα φωσφοριζε μακαρονια στις ακτινες. Δυστηχως σε αυτο δεν εχω αρ. πλαισιου, ομως εχω κανει ενεργειες να το βρω.

Εν τω μεταξυ εκανα και μμια βολτα μενανδρου, και θησειο οπως μου ειπαν στην αστυνομια αλλα τιποτα, δεν ξερω βεβαια επειδη πηγα Κυριακη μηπως ηταν αργα, ή λαθος μερα

Εαν εχετε να προτεινετε κατι 'η εαν γνωριζεται κατι ενημερωστε με.

Ευχαριστω και ευχομαι καλες βολτες σε ολους και φυσικα ασφαλης.

marinos1275
Απών/απούσα

θυμα και εγω κλοπης μεσα απο την αποθηκη του σπιτιου μου.μου πηραν χτες το απογευμα ενα scott sub 35 χρυσου χρωματος με εσωτερικες ταχυτητες.αν δειτε κατι παρακαλω ενημερωστε με.

Pygargos
Απών/απούσα

Σήμερα το μεσημέρι κλάπηκε το ποδήλατό έξω από το πλαίσιο ψυχικού.. είχα μπει 10 λεπτά να κοιτάξω κάτι και όταν βγήκα τίποτα εξαφανισμένο.. Ideal zig zag tou 2008 κόκκινο..

bstelios
Απών/απούσα

Άλλο ένα θύμα στον μακρύ κατάλογο... Σήμερα 15/9/2012 από το υπόγειο parking της πολυκατοικίας όπου ζω με την οικογένειά μου στη Γούβα Παγκρατίου κλάπηκαν 2 ποδήλατα (σημ. καλά κλειδωμένα και τα δύο.., ήθελε πολύ θράσος λέμε), το ένα εκ των οποίων, το δικό μου. Είναι ένα IDEAL VIRUS, FULL SUSPENSION, χρώμα σκούρο ανθρακί, με δισκόφρενα και αναρτήσεις μπρος-πίσω, μαύρα φτερά, φώτα και κοντέρ. Αν κάποιος το δει κάπου ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Στέλιος

rafa
Απών/απούσα

Σήμερα 17/9/2012 από το υπόγειο parking της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι κλάπηκε το ποδήλατα μου που ηταν καλα κλειδωμενο. Είναι ένα Specialized mountain χρώμα γκρι με δισκοφρενα και κοντέρ. Αν κάποιος το δει κάπου ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.

xxxoulio
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο κλάπηκε από pilotis πολυκατοικίας το βράδυ και φυσικά το είχα ασφαλισμένο με κλειδαριά σπειράλ (καλά να πάθω ).Μάλλον οι πιθανότητες να βρεθεί είναι ελάχιστες δυστηχώς.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4306468987315&set=a.3118100318841...

BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

Μέσα από την αυλή μας, περιοχή Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, χάσαμε ένα ποδήλατο αγοριού, μάρκας Cross, Sprinter, κόκκινο και άσπρο, τύπου mountain.

arvartho
Απών/απούσα

Κλοπη Ideal Boommax του 2009 χρωματος μαυρο μεσα απο πολυκατοικια περιοχη Κασσάνδρου κεντρο Θεσσαλονικης. Το ποδηλατο ειναι βουνου με SPD πεταλια και κερατα στο τιμονι. Αν καποιος δει κατι... arvartho@gmail.com

rafless
Απών/απούσα

ΕΚΛΑΠΗ ΠΟΔΗΛΟΛΑΤΟ ΣΤΙΣ 26/9/2012 ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ STEVENS 6X DISC X-CROSS ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ, ΣΧΑΡΑ, ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ.Λ.Π ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

ΥΠΟΨΙΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ,
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
ΣΤΟ 100 ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 'Η
ΣΤΟ 6977322222 ΓΙΩΡΓΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

STEVENS 6X DISC

stefanos20
Απών/απούσα

Μου έκλεψαν ποδήλατο MTB BIRIA RS PRO χρώμα πορτοκαλί άσπρο με παλουκόσελο με ανάρτηση και σέλα HOBSON (Αυτή με τα δύο μαξιλαράκια), σήμερα το πρωϊ από την υπηρεσια μου στους Αμπελόκηπους (Κατά πάσα πιθανότητα από γύφτους). Δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ίσως να είναι και το μοναδικό.
Επισυνάπτω φωτο του σκελετού!
Αν το δείτε κάπου ειδοποιήστε! τηλ. 6944516139 Στέφανος

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4273087141849&set=a.1107159515637...

nikolas_v
Απών/απούσα

Καλησπέρα και απο μένα.Δυστυχως αλλη μια κλοπη!

Μοντέλο : ideal kritton 2012
Χρώμα : Ασπρο
Περιοχή : Αυλή του Θεαγενειου Νοσοκομειου
Ημερομηνία : 4/10/2012 περιπου στις 12 το μεσημερι
Αλυσίδα : με σχετικα λεπτο συρμα,επενδεδυμενη με μαυρο πλαστικο,με συνδυασμο
email : nikolas_dogmar@hotmail.com

ANTONISTHOMAS
Απών/απούσα

Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 13:00 μου έκλεψαν από το κέντρο, Κολοκοτρώνη 8, δύο ποδήλατα δεμένα στην ίδια αλυσίδα. Πρόκειται για ένα SCOTT μοντέλο Ρ3 του 2010 και ένα IDEAL μοντέλο nergetic του 2009. Επειδή αυτά αποτελούν το μέσο κυκλοφορίας μας και για μένα και για την γυναίκα μου, αν γνωρίζετε κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ πολύ, Αντώνης, antonisthomas@yahoo.gr

franz1973
Απών/απούσα

Χθες, μού έκλεψαν το ποδήλατό μου, που το είχα κλειδωμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας μας. Ξέρω ότι οι πιθανότητες να βρεθεί είναι αστείες, ωστόσο αν το δείτε πουθενά παρατημένο, στείλτε μήνυμα. Είναι ένα μαύρο Merida, μοντέλο Crossway 20V,55 cm, σαν αυτό της φωτογραφίας. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: θέση για πίσω φως στον σωλήνα της σέλας, υποδοχή για τσαντάκι εργαλείων κάτω απ'τη σέλα, θέση για φως και για κοντέρ στο τιμόνι, αισθητήρας του κοντέρ στο μπροστινό πιρούνι και στις ακτίνες του μπροστινού τροχού, καθρέφτης αριστερά στο τιμόνι. Έγινε δήλωση κλοπής στο Α.Τ Νέας Σμύρνης και έχω τον αριθμό πλαισίου.

Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος

Merida Crossway 20V black

merida

elfas.lucio
Εικόνα elfas.lucio
Απών/απούσα

//www.imageurlhost.com/images/fu9t695ornwhbft77cv.jpg[/img
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6942704533.
Η ΦΑΚΑΡΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΠΛΕ.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ...

napolitano
Απών/απούσα

Μπήκα και γω δυστυχώς στο club!

Εκλαπη χθες το απογευμα 13/10/2012 ώρα 18,30 μπροστα απο την εισοδο του βιβλιοπωλειου ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ δεμενο με κλειδαρια με συρματοσχοινο,ασημι IDEAL ZIG ZAG του 2008 με χαρακτηριστικο αυτοκολητο στο πηρουνι,το δρακο της ALFA ROMEO(βλεπε φωτο). Το ποδηλατο εμεινε εκτος οπτικου πεδίου μου max 10 λεπτα! Η κλοπη θα δηλωθει αυριο δευτέρα στο αστ.τμημα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ οπου θα δηλωσω αριθμο πλαισιου.Εκανα και μια βολτα στο κυριακάτικο παζαρι των ρακκοσυλλεκτων το οποιο εχει μεταφερθει πλεον κοντα στη σταση ελαιωνα στην ιερα οδο αλλα δεν παιζαν ποδηλατα τουλαχιστον εμφανως. Παρακαλω αν καποιος εχει καποια πληροφορια να επικοινωνησει μαζι μου στο iliathan1981@yahoo.gr η https://www.facebook.com/ilias.athanasoulis.9

Σας ευχαριστω και προσοχη στα ποδηλατακια σας,
ηλιας

wasted23
Απών/απούσα

Εκλαπη ideal vsr pro full suspension (http://www.idealbikes.net/?section=2149&language=en_US&itemid1494=2184) απο το παλαιο ψυχικο μεσα εσωτερικη αυλη σπιτιου τη τεταρτη 4/10 γυρω στις πεντε το απογευμα.

οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

manmar
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά. Άλλος ένας στο club. Πέμπτη βράδυ 18/10 με Παρασκευή πρωϊ 19/10 το ποδήλατό μου μάρκας KTM LIFE TRACK 2011 χρώματος μαύρο-πορτοκαλί με λευκό πηρούνι έκανε φτερά.

Το είχα στην αυλή του σπιτιού μου (ακλείδωτο!!!) στον Γέρακα, περιοχή Γαργηττός. Δυστυχώς ήταν η μόνη μας διέξοδος στην σημερινή μιζέρια που ζούμε. Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα του ήμουνα ευγνώμων!!!

Ευχαριστώ.

dmark
Απών/απούσα

Είχα να χάσω ποδήλατο από μικρό παιδί. Ένας νεαρός με κουρεμένο μαλλί και γκρι φόρμα μου πήρε το αγαπημένο μου IDEAL OPTIMUS μολυβί χρώματος που είχα κλειδώσει (με συρματόσκοινο δυστυχώς ο βλαξ!!) στα Βριλήσσια. Μπήκα για 2 λεπτά στην τράπεζα και το κοιτούσα συνεχώς. Τον είδα να το παίρνει, έτρεξα αλλά μέχρι να ανοίξει η πόρτα ασφαλείας της τράπεζας είχε απομακρυνθεί. Τον κυνήγησα αλλά δεν τον πρόλαβα ... Αν το δείτε πουθενά πείτε μου please στο email: dmark@sch.gr

thetis
Απών/απούσα

Δεν πείμενα ότι θα μου συμβεί μέρα μεσημέρι στη σχολή με τόσο κόσμο κι όμως. Πρόκειται για ένα σπαστό Oyama Manhattan μπλε χρώμα με χαρακτηριστικές καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες όπως στη φωτογραφία....αν το πετύχετε πουθενά,αν λέω γω τώρα...σφυρίξτε! ευχαριστώ!oyama

zachos
Απών/απούσα

Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 15:00 εκλάπη ένα ktm utra flite μοντέλο 2010 χρώματος Άσπρο-Μαύρο-Πορτοκαλί και μέγεθος L, Από την Βουκουρεστίου.

Το ποδήλατο έχει grip,λάστιχα(δρόμου)& χρυσή τρόμπα SPECIALIZED.
Έχει δύο χαρακτηριστικά σημάδια στο κεντρικό σωλήνα & ένα μεγάλο στο σημείο που βιδώνει ο άξονας του πίσω τροχού. Έχει βάση στο τιμόνι για φως cateye & βάσεις στο παλουκόσελο για φως cateye και κλειδαριά ABUS.

Ζητήτε βοήθεια !!!!!!
Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου μπας και γίνει το θαύμα !!!!

Ευχαριστώ

ktm

arisze
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους!H κλοπή του ποδηλάτου μου έγινε έξω ακριβώς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη πατησίων 66 τετάρτη 31/10/12 από της 5 με 6 παρά.Όταν κατέβηκα στο διάλειμμα να ρίξω μια μάτια στο ποδήλατο είχε κάνει πλέον φτερά.Παρακαλώ παρά πολύ οποίος καλός άνθρωπος δει κάτι στις περιοχές αυτές: ομόνοια, σύνταγμα, μοναστηράκι, αλλά και στις ελεύθερες αγορές ποδηλάτων ας μου στείλει e-mail στο arislost@yahoo.com, θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ!Το ποδήλατο είναι όπως στη φώτο μαύρο χρώμα.Επίσης είχε επάνω του την βάση για το παγούρι σε λευκό χρώμα, μαύρο τσαντάκι κάτω από την σέλα το οποίο είχε σαμπρέλα μέσα, ένα μαύρο κουδουνάκι στα δεξιά του τιμονιού και στα αριστερά του τιμονιού υπήρχε μόνο η βάση για το μπροστινό φως όπως και πίσω υπήρχε μόνο η βάση.Πολύ σημαντικό επίσης είναι τα πετάλια που φοράει επειδή έχουν διαφορετικό σχέδιο το ένα με το άλλο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Ακριβώς σαν και αυτό

pdimis
Απών/απούσα

Πριν μια ώρα κλάπηκαν δύο IDEAL MEGISTO του 2011 μέσα από την είσοδο του σπιτιού στον Άγιο Ελευθέριο Περιστερίου.
Εάν κάποιος γνωρίζει ή δει κάτι θα τον παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσει στο
dimitriospathens@yahoo.gr

Alice m
Εικόνα Alice m
Απών/απούσα

Εκλάπησαν χτες το βράδυ, Σάββατο 10/11, από την εσωτερική αυλή πολυκατοικίας στην Ελικώνος στην Άνω Κυψέλη, δύο ποδήλατα.
Το ένα ήταν ένα παλιό mountain bike, μαύρο και κόκκινο. Το άλλο ήταν Ideal Freeder (όπως αυτό), τα παιδιά έχουν τον σειριακό αριθμό του. Έχει γίνει δήλωση της κλοπής στην αστυνομία.
Παρακαλείστε αν τα δείτε κάπου να τηλεφωνήσετε στα 6972093316 ή 6977583394.