ΤΕΛΟΣ τα ψέμματα. Ένα Brevet 200km για "όλους"

136 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

tkant wrote:
Να πω στην πεθερά μου να μην έρθει;

Τρελός είσαι; (καλά αυτό παίζεται και για τους δυο μας). Εγώ την πεθερά σου εννοούσα με το «καλή παρέα».

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

tkant wrote:
Να πω στην πεθερά μου να μην έρθει;

να της πεις να έρθει και μάλιστα να γκρινιάζει όσο πιο πολυ μπορει:

ΠΕΘΕΡΑ wrote:
Κανόνισε ρεμάλι να μη τερματίσεις στο χρόνο και γίνουμε ρεζίλι και πάνε χαμένα τα σούπερ κεφτεδάκια μου... θα πέσει η παντόφλα σύννεφο σπίτι!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

............μάλλον πρόκειται να κάτσει καλή παρέα.
Και αν γυρίσουμε πίσω πιο αργά απ' ότι λέει το ρολόι της ΠΕΠΑ, ας φάμε τα κεφτεδάκια κρύα δεν τρέχει τίποτε.
Αν υπάρχει και καμιά παγωμένη μπύρα ........

Ακούω συμμετοχές από τους προλαλήσαντες

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

...δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να σούρει όλα τούτα τα χιλιόμετρα. Θα επιχειρήσω να τον επισκευάσω (πίσω ρόδα ψάχνω και δεν βρίσκω) και αν τα καταφέρω, τότε θα ψηθώ σίγουρα.
Με το mountain δύσκολα θα ακολουθήσω. Αν λοιπόν ο «παπούς» καταφέρει να με πείσει για τις δυνατότητές του, τότε είναι πολύ πιθανό να brevetίσω κι εγώ. Τερματισμός στα Βλάχικα, ή στο Waffle House πίσω από την παραλία της Βουλιαγμένης

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
............μάλλον πρόκειται να κάτσει καλή παρέα.
Και αν γυρίσουμε πίσω πιο αργά απ' ότι λέει το ρολόι της ΠΕΠΑ, ας φάμε τα κεφτεδάκια κρύα δεν τρέχει τίποτε.
Αν υπάρχει και καμιά παγωμένη μπύρα ........

Ακούω συμμετοχές από τους προλαλήσαντες

THAT'S THE IDEA

(...δεν έχω ακούσει κάτι για παγωμένες μπύρες.... το μόνο που άκουσα / μας υποσχέθηκαν ήταν στον τερματισμό να έχει θερμές κοπέλες - ποδηλάτισσες...)

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Μήπως σκάσω μύτη κι εγώ κι όσο αντέξω, φωνάζω και να με μαζέψει κανείς αν δεν αντέξω...χωρίς καρτελάκια και συμμετοχές φυσικά εγώ. Έτσι για τη βολτίτσα...με καλή παρεΐτσα; Κι αν δεν τα καταφέρω να έρθω, αφήστε να ονειρευτώ λιγάκι...ως τότε...

Wicca
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Σωστός ο από_πάνω.

Εσύ η μικρή, μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες.
Σε περιμένουμε.
Κάτι είπες για τρεκκιν.... Έλα όπως να 'ναι. Βρες παρέα, κόλλα και κάντο. Είναι πραγματικά ευκαιρεία. Ακόμα και αν δεν ... λέμε τώρα... δεν το βγάλεις όλο.
Α, με τρέκιν, πιο δύσκολο 200αρι και με άσχημες καιρικές συνθήκες το έβγαλε ο πιο πάνω (ΤΚΑΝΤ) τον Γενάρη που μας πέρασε.

ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Θα έρθω.. έχω φτιάξει και την δηλωσούλα μου απλά δεν ξέρω πως να την πάω στα γραφεία της ΠΕΠΑ γιατί είναι στο Μενίδι και δεν ξέρω καν που πέφτει αυτό. Επικοινώνησα σήμερα και μου είπαν ότι δέχονται να την παραλάβουν με κούριερ και να στείλουν την κάρτα σε εμένα με κούριερ.. Αλλιώς αν την πάει κάποιος γνωστός.. ( κανένας γνωστός;;;;; να πάμε παρέα την ερχόμενη Δευτέρα;;;;).

Κοίτα αν δεν το βγάλω δεν το έβγαλα.. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.. Για την πάρτη μου θα πάω και ότι βγει. Δεν ξέρεις ποτέ.. Μπορεί να γνωρίσω και τον έρωτα της ζωής μου στο μπρεβέ οπότε να φτουρήσει η βόλτα!!!

Wicca
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
[...]

(*) αυτό που λέω για το μυαλό, όσοι έρθετε και δεν έχετε ξανακάνει 200 μονοκόματα χλμ με ποδήλατο, θα με θυμηθείτε, εκεί κάπου στο 150-160 χλμ, που το μυαλό θα λέει "τι μαλάκας είμαι, τι δουλειά έχω εδώ, γιατί δεν είμαι ξάπλα στον καναπέ να βλέπω Μενεγάκη, γιατί χτυπιέμαι?".
Εκεί λοιπόν θέλει είτε καλή παρέα που θα σε "τραβήξει" / θα σου πει ένα αστείο, ένα καλό λόγο, μια μ*λ*κία να ξεχαστείς και να συνεχίσεις, είτε αποθέματα ψυχικής δύναμης να τιθασεύσεις το μυαλό και να δώσεις το υπόλοιπο 10-20-30% των σωματικών δυνάμεων σου που κάπου κρύβεται και σε περιμένει να το βγάλεις στην επιφάνεια.
Κάπου εκεί γύρω θα είναι και οι κοντρολιέρηδες / άλλοι πιο έμπειροι ποδηλάτες που είτε θα σε βοηθήσουν, είτε θα κρίνουν ότι όντως ΔΕΝ θα ήταν φρόνιμο να συνεχίσεις.

Έλα, έχουμε κανα-δυο ΣΚ ακόμα, ευκαιρία να γράψετε λίγα παραπάνω χλμ.

ΓΝΩΜΗ και ΣΥΜΒΟΥΛΗ μου, φτιάξτε ένα γκρουπάκι παρόμοιας δυναμικότητας. Το ένα ΣΚ κάντε το 1ο 100αρι (1ο τμήμα) και το άλλο ΣΚ το 2ο 100αρι (2ο τμήμα).
Μετά ΜΗΝ φοβάστε τίποτα.

Λοιπόν επειδή δεν έχει δώσει σημεία ζωής κανείς, υπάρχει κανένας να πάμε να κάνουμε τα κατοστάρια αυτά που προτείνονται;
Στείλτε μου πμ για να το κανονίσουμε αυτό το Σ/Κ. Πάμε από Νότια Προάστια και Σούνιο για Κορωπί και το επόμενο Σ/Κ από Κορωπί για Μαραθώνα και πίσω από Μεσογείων..

Εκτός αν θέλετε να κάνουμε κάτι που πρότειναν στο άλλο φόρουμ δηλαδή τα 3/4 της διαδρομής να δούμε αν τα έχουμε. Δηλαδή Σούνιο Κορωπί και επιστροφή από Γλυκά Νερά, που πρέπει να είναι πάνω από 140 χιλιομετρα.. περίπου.. δεν ξέρω..

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Άσχετα από τα γραφόμενα των δύο κυριών πιο πάνω... απλά έτσι μου 'ρθε...

Τα brevets έχουν 2-3 βασικές διαφορές από άλλες ποδηλατικές διοργανώσεις (πχ αγώνες κλπ κλπ)...
πχ
- οι συμμετέχοντες είναι κυρίως ερασιτέχνες / χομπίστες / αθλούμενοι, παρά αθλητές...

- οι αποστάσεις είναι μεγάλες (από 200χλμ το μικρότερο brevet, μέχρι 1230 το μεγαλύτερο), ο ρυθμός είναι πιο χαλαρός, υπαρχει ένα χρονόμετρο κάπου στο βάθος (κάποια χρονικά όρια), αλλά δεν καιγόμαστε κιόλας....

- δεν υπάρχει η έννοια του support. Είμαστε αυτοεξυπηρετούμενοι, αυτοσυντηρούμενοι, ανεξάρτητοι και υπεύθυνοι ο καθένας για τον εαυτό του. Σε κάποια brevets ίσως να υπάρχει μια στοιχειώδης τροφοδοσία σε κάποια controls / νεράκι / μπανάνες / μπισκότα / κρουασάν / τζελάκια / κάτιτις....(*) ΔΕΝ είναι δεδομένο, είναι όμως πάντα μια ευχάριστη και ευπρόσδεκτη έκπληξη. (....η καλή καρδιά, η καλή διάθεση κλπ κλπ των ντόπιων - ανά την Ελλάδα - κοντρολιέρηδων). Ειδικά σε περιπτώσεις που ποδηλατούμε σε ραχούλες και μακρινά μέρη. Στο συγκεκριμένο... δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

- όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω, ο καθένας είναι υπεύθυνος για την πάρτη του. Δεν υπάρχει όχημα "σκούπα", απαγορεύονται τα οχήματα συνοδείας, αν κάποιος ξεμείνει (από μηχανική βλάβη / από σούρωμα / χάθηκε στη διαδρομή ή ότι άλλο) δεν υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς διοργάνωσης να μεταφερθεί ο συγκεκριμένος ποδηλάτης.... (**). Έτσι είναι η φύση των brevets παγκοσμίως.....

(*) είναι γνωστή η φιλοξενία και η υπέρβαση / υπερβολή σε μερικά brevets πχ στο brevet του Πύργου (μέχρι καθαρισμένο πορτοκάλι στο στόμα.... μέχρι σπρέι στην αλυσίδα....) ή στης Λάρισσας (απίστευτη κρέμα Παλαμά... από μόνη της λόγος για να κάνεις το συγκεκριμένο brevet...), ή στης Θήβας (όχημα με παγωμένα νεράκια να μας περιμένει στην ατελείωτη ανηφόρα του θανάτου "Αγία Άννα")..... αααχχχχχχ.......

(**) 2009 Οκτώβριος, brevet Χαλκίδας. Τόση βροχή.... ποτέ μου... Από καμιά 90αρια τρελούς που ξεκινήσαμε τερμάτισαν καμιά 10αρια..... Ο φίλος Cosmo/Δημήτρης έχει εγκλοβιστεί κάπου στο 100χλμ - σε μια στάση ΚΤΕΛ/καταφύγιο. Ο δρόμος έχει σπάσει από τα νερά, η κίνηση ΙΧ έχει αποκοπεί, μπροστά το χάος...., είναι και εκτός χρόνου, αρχίζει και να βραδυάζει..... Τηλεφωνική επικοινωνία με ΠΕΠΑ "κάτσε εκεί που είσαι - δεν υπάρχει τρόπος να ρθούμε". Οι κάτοικοι του σπιτιού πίσω από τη στάση έδωσαν την λύση, άνοιξαν το σπίτι τους σε έναν ΜΟΥΣΚΕΜΑ άγνωστο ποδηλάτη, του παρείχαν στέγη - νερό - φαγητό - στεγνά ρούχα μέχρι να κοπάσει η μπόρα και να ανοίξει η κυκλοφορία...... Αυτά είναι.....

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
....Οι κάτοικοι του σπιτιού πίσω από τη στάση έδωσαν την λύση, άνοιξαν το σπίτι τους σε έναν ΜΟΥΣΚΕΜΑ άγνωστο ποδηλάτη, του παρείχαν στέγη - νερό - φαγητό - στεγνά ρούχα μέχρι να κοπάσει η μπόρα και να ανοίξει η κυκλοφορία...... Αυτά είναι.....

pngts
Εικόνα pngts
Απών/απούσα

Ετοιμος!!!

01

02

την Πεμπτη απο τα γραφεια του Κρονου στη Νικαια πηρα τη καρτα μου...

pavlos1988
Απών/απούσα

Δηλωνω και εγω παρων με την αλπινα μου,ειτε με,ειτε χωρις καρτουλα!Κανεις για προπονηση απο Γαλατσι?

di-mk1
Εικόνα di-mk1
Απών/απούσα

Έτοιμος κι εγώ με τη κάρτα μου Ένα γιλεκάκι και φύγαμε!

PS: έμαθα ότι στα κρυφά κοντρολ πρέπει να σταματάς για σφραγίδα αλλιώς στο επόμενο σε στέλνουν πίσω να το βρείς και να σε σφραγίσουν!!

Kalchas
Εικόνα Kalchas
Απών/απούσα

Και εγώ μέσα αλλά με mountain με λάστιχα πόλης , κι οπου φτάσω... Κανονίζω και με ένα φίλο μου να με μαζεψει αν χρειαστεί. Βάζω εγώ τη σχάρα και αυτός το αυτοκίνητο. Του έχω τάξει παγωτό στο waffles house και κοψίδια στην βάρης κορωπίου

Ελπίζω να γίνει το κίνητρο να πάρω και μια κούρσα μια μέρα.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Κρατάτε αποστάσεις, θα είστε εσείς και άλλοι 400 άσχετοι
και άγνωστοι μεταξύ σας. Μην σας πάρει κάποιος στο λαιμό
του χωρίς να φταίτε.

Καλά χιλιόμετρα και περιμένουμε εντυπώσεις.

Wicca
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Κρατάτε αποστάσεις, θα είστε εσείς και άλλοι 400 άσχετοι
και άγνωστοι μεταξύ σας. Μην σας πάρει κάποιος στο λαιμό
του χωρίς να φταίτε.

Καλά χιλιόμετρα και περιμένουμε εντυπώσεις.

Γάμο βλέπω στα Βλάχικα... αλλά ρε σεις ...την καλή προβατίνα την έχει στα Καλύβια...

Εaglos σου είπα τι θα πάθει όποιος πλησιάσει τις ρόδες μου.. κάτι που θα προσιδιάζει σε κοκορέτσι..

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

[1]
Τα κρυφά controls έχουν την έννοια να κάνουμε ΟΛΟΙ την ίδια διαδρομή και να μην βρεθούν εξυπνάκηδες που θα "κόψουν" από αλλού.
Δεν είναι "τιμωρία"... τουλάχιστον έτσι το βέπω εγώ...

[2]
Γράφω και ξαναγράφω: κάντε γκρουπάκια, βγείτε και γράψτε χλμ μαζί ΠΡΙΝ το brevet. Ώστε να "δέσετε", να δείτε πως ποδηλατεί ο καθένας, ποιά είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία.
πχ, τι κάνω στις ανηφόρες? πόσο κόβω όταν δω τοίχο μπροστά μου? τι κάνω αν δω λακούβα - σαμαράκι? τι κάνω όταν θέλω να σηκωθώ ορθοπέταλο? πως σταματάω? πως τρώω - πίνω πάνω στη σέλα? πως αντδρώ όταν αρχίζει και πονάει όλο το σώμα μου? ξέρω να αλλάζω σαμπρέλα?
Όλα αυτά - για μένα - είναι πολύ σημαντικά, αν πρόκειται να πεταλάρουμε μαζί και να βρίσκομαι κολλημένος πίσω σου ή εσύ πίσω από μένα. Αν απλά πάμε μπούγιο χαλαρό, ο ένας εδώ και ο άλλος 2 μέτρα πιο κει... ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜΟ... δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα από όλα αυτά...

[3]
το ανακλαστικό γιλέκο, το κράνος, τα φωτάκια, ΔΕΝ έχουν να κάνουν με ποινές - με κανονισμούς - με "ετσι_θέλω_και_όποιος_γουστάρει".
Έχουν να κάνουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ. Έχουν να κάνουν με το ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΩΟΙ - ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ. Ξεχάστε όλα τα άλλα.

..
..
..
..
φανταστείτε το εξής σκηνικό, πάμε παρέα, μένω πίσω για να σε "περιμένω", πάμε με το ρυθμό σου, σου σκάει το λάστιχο - σε βοηθάω να το αλλάξεις - χάνω χρόνο, και κάπου στο 140χλμ μου πετάς "κουράστηκα - εγκαταλείπω"......και μένω μόνος μου... και έχω χάσει και πάρα πολύ χρόνο... και άντε γειά....
Ξαναλέω, φτιάξτε παρέες και βγείτε και γράψτε χλμ ΜΑΖΙ. Να "γνωρίσετε ποδηλατικά" και να "καταλάβαιτε" ο ένας τον άλλο.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Μη μπείτε σε ομάδες αγνώστων. Δεν ξέρετε πως οδηγούν,
δεν ξέρετε πως αντιδρούν και σε περίπτωση στραβής θα
βρεθείτε όλοι μαζί αγκαλία στην άσφαλτο.

Επομένως, όσοι πάνε παρέα με γνωστούς έχει καλώς. Οι
σολίστες ας ακολουθούν από κάποια απόσταση, ιδιαίτερα
στις (λίγες) κατηφορικές στροφές.

Μαζί με κρανάκι βάλτε και κανένα γυαλάκι διότι θα φάτε
πολύ μυγάκι και πετραδάκι.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Να και ένας ενδιαφέρον "οδηγός για αρχάριους" για το Brevet Αττικής.
Επίσης, βγήκε ανακοίνωση οτι θα μπορεί κανείς να παραλάβει τη κάρτα συμμετοχής και στο περίπτερο 68 της ΠΕΠΑ στο BikeFestival το Σάββατο και την Κυριακή 19.00-21.00

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αυτό το Σάββατο, όλοι οι κοντρολιέρηδες του Brevet Αττικής θα τερματίσουμε (υπολογίζω κάπου στις 17.00) στις εγκαταστάσεις του BikeFestival και θα είμαστε στο περίπτερο της ΠΕΠΑ.
Όσοι θέλουν να ρωτήσουν, να δουν, να κουβεντιάσουν, να "βομβαρδίσουν" με απορίες και ότι άλλο.... θα είμαστε εκεί και στην διάθεσή σας.

Θα τα πούμε από κοντά

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Θα είσαι εσύ αυτός που θα μου σφραγίσει;
Θα μου κάνεις σε παρακαλώ λίγο πατ πατ πάνω στην κάρτα μου φοβερέ κύριε κοντρολιέρη;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
Θα είσαι εσύ αυτός που θα μου σφραγίσει;
Θα μου κάνεις σε παρακαλώ λίγο πατ πατ πάνω στην κάρτα μου φοβερέ κύριε κοντρολιέρη;

ΟΛΟΙ οι άλλοι τσάμπα.
Εσείς θα πλερώσετε κύριε ΤΚΑΝΤ....
... άσε που δεν βλέπω να φτάνεις μέχρι Κορωπί....παππού.... έχω ακούσει ότι έχει κάτι τεράστιες ανηφόρες κάπου εκεί στο Καβούρι...

Με το ματρακά που κουβαλάς, και αν κρίνω από το πως εμφανίστηκες το Γενάρη με τα poggs, να υποθέτω ότι πλέον θα το έχεις ντύσει ολόκληρο από πάνω ως κάτω το ποδήλατο, για το ενδεχόμενο κρύου - βροχής - πολικής χιονόπτωσης - τσουνάμι κλπ κλπ
..
..
..
παππού, θες και brevet....

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

http://westview.gr/images/stories/eidiseis/StinEllada/2011/oktwbrios11/adia_tsepi.jpg

Όσο για τη βροχή έχω προνοήσει αυτή τη φορά:
http://www.worldofbike.gr/fotos/zoom/VENTURA_hook.jpg

Οι ανηφόρες δεν μας σκιάζουν, οι κατηφόρες είναι κομμάτι δύσκολες.
Δε μου λες, άμα φτάσω κι εγώ στην ηλικία σου θα κάθομαι στα τσεκ πόιντ και θα κάνω ταπ ταπ στις κάρτες των ποδηλατών;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

...ωχ.... αμάν....
Για να απαντάς έτσι... (ήμουν προετοιμασμένος για χοντρό θάψιμο, για τρελό ξεβράκωμα, για τεράστιο "μαύρισμα"....)... μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα.
..
..
..
... ένα περίεργο πράγμα... Από την Τρίτη που ξαναείδα έναν παλιό συνάδελφο μου, έχω αλλάξει γνώμη για το που πάει αυτός ο τόπος.
Κοινώς, όλο αυτό τον καιρό, μάλλον μ*λ*κίες μου λέγανε ο butler και η αρχι-οικονόμος. Μάλλον πρέπει να πιστέψω τον κηπουρό μου που μου πρότεινε να χρησιμοποιήσουμε το νερό από την βοηθητική πισίνα για να ποτίσει τον πίσω κήπο.....
..
.. βρε λές ????????

Wicca
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
tkant wrote:
Θα είσαι εσύ αυτός που θα μου σφραγίσει;
Θα μου κάνεις σε παρακαλώ λίγο πατ πατ πάνω στην κάρτα μου φοβερέ κύριε κοντρολιέρη;

ΟΛΟΙ οι άλλοι τσάμπα.
Εσείς θα πλερώσετε κύριε ΤΚΑΝΤ....
... άσε που δεν βλέπω να φτάνεις μέχρι Κορωπί....παππού.... έχω ακούσει ότι έχει κάτι τεράστιες ανηφόρες κάπου εκεί στο Καβούρι...

Με το ματρακά που κουβαλάς, και αν κρίνω από το πως εμφανίστηκες το Γενάρη με τα poggs, να υποθέτω ότι πλέον θα το έχεις ντύσει ολόκληρο από πάνω ως κάτω το ποδήλατο, για το ενδεχόμενο κρύου - βροχής - πολικής χιονόπτωσης - τσουνάμι κλπ κλπ
..
..
..
παππού, θες και brevet....

Kανείς τους δεν θα φτάσει μέχρι το Κορωπί γιατί...

ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Πάει και το "τελευταίο" ΣΚ πριν το επίσημο event.
Η προετοιμασία κανονικά πρέπει να έχει ολοκληρωθεί. Άντε, μένουν δυο μερούλες ακόμα, Δευτέρα - Τρίτη.
Από Τετάρτη ξεκούραση, χαλαρά πράγματα και "φορτώνουμε" μακαρόνια / υδατάνθρακες, για ενέργεια.

Το Σάββατο κάναμε το 200αρι οι κοντρολιέρηδες. Οπότε θεωρώ ότι πρέπει να γράψω λίγα πιο εξειδικευμένα σχόλια:

1. η διαδρομή μέχρι και το Λαύριο είναι στρωτή, βατή, δεν χάνεσαι. Θέλει σταθερό ρυθμό και θα βγεί μια χαρά. Το κοντρόλ είναι επάνω στο ναό - στο τέρμα των πούλμαν. Στήνεστε στην ουρά - Σφραγίζετε - Φεύγετε.

2. Σούνιο - Λάυριο: θέλει λίγο προσοχή λόγω στενότητας δρόμου και μικρής ορατότητας / κλειστών στροφών (πχ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ.... για κανένα λόγο).

3. Αφήνοντας το Λαύριο, έχει μια μικρής κλίσης ανηφορίτσα αλλά συνεχόμενη. Πιάστε στρωτό ρυθμό για να μην καείτε. Γενικά όπου βλέπουμε μικρές ανηφορίτσες (όχι έντονες κλίσεις) αλλά ξέρουμε ότι έχουν αρκετό μήκος, πάμε στρωτά χαλαρά. Οι άτιμες μπορεί να σου φάνε πολύ δύναμη αν δεν συγκρατηθείς.

4. Μπαίνοντας Κορωπί και στους λοιπούς παραπλήσιους δήμους, θέλει λίγη προσοχή για να μην χαθείτε. Ακολουθώντας τις οδηγίες της κάρτας ΔΕΝ χάνεστε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μην ακούτε για "λάθη σε χάρτες" κλπ. Ακολουθήστε το roadbook (καρτούλα) και όλα θα πάνε καλά.

5. Το 2ο κοντρόλ (Κορωπί) θα είναι ή σε γνωστή αλυσίδα σαντουιτσάδικων ή σε μεγάλο σούπερ μάρκετ. Θα δείτε σχετική ταμπέλα, κόσμο με πορτοκαλί μπλούζες (κοντρολιέρηδες) και πολλά - πολλά ποδήλατα αραγμένα.

6. Μετά ακολουθεί η Λ. Μαραθώνος και ο Σχινιάς. Βατή διαδρομή, πάλι ΔΕΝ χάνεσαι, έχει ταμπέλες. Πολύ προσοχή όταν πλησιάζουμε στο Σχινιά, έχει μεγάλα σαμαράκια για τα ΙΧ και φρεάτια χωρίς καπάκια ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ μεριά (όταν πηγαίνυομε προς θάλασσα).
Αν πέσετε σε τέτοιο φρεάτιο... ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.......ΠΡΟΣΟΧΗ. Κρατείστε αποστάσεις και ΔΕΙΧΝΕΤΕ στους πίσω που ακολουθούν. Ξαναλέω ΠΡΟΣΟΧΗ.
Πάμε μέχρι τέρμα, 3ο κοντρόλ, σφραγίζουμε, επιστρέφουμε (ΟΚ... λίγο σπαστικό αυτό το κομμάτι, αλλά στην επιστροφή μπορείτε να χαζεύετε το πράσινο....)

7. Μετά ακολουθεί πάλι όλη η Λ. Μαραθώνος..... Λίγο προσοχή σε φανάρια και σε κάγκουρες ΙΧ και όταν με το καλό φτάσετε στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής... ουσιαστικά έχετε "τερματίσει". Μετά έχει ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.
..
..
(θα ακολουθήσει και 2ο σχετικό ποστ)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....καλό θα είναι να βάλει τα δάχτυλα των χεριών στις μασχάλες κουνώντας συγχρόνως πάνω-κάτω τους αγκώνες και με το κεφάλι να πηγαίνει εμπρός πίσω να φωνάζει δυνατά Κοοοο Κο Κο Κο Κο. Στη συνέχεια να βγάλει βίντεο και να το ανεβάσει στους podilates.gr

Εναλλακτικά θα πρέπει να περιμένει στον τερματισμό κρατώντας με δύο μπύρες με τις οποίες θα μπορέσει να ξεπλύνει τη ντροπή.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... παλιά λέγαμε:
"όποιος φοβάται, την πέφτει και κοιμάται"....

Από την άλλη.... ΜΗΝ ξεχνιόμαστε....
200χλμ μονοκοπανιά είναι 200χλμ. Είτε τα κάνεις στην Αττική, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη... θέλουν ΔΥΝΑΤΑ πόδια - πνευμόνια - κ*λο - θέληση.....

Προφανώς υπάρχει και ο συνδυασμός καναπές + φραπόγαλο + Bob ο σφουγγαράκης για όσους προτιμούν κάτι σε πιο "κλασσική_Νεο-Ελληνική_άθληση".....
Οι υπόλοιποι θα πονέσουν λίγο παραπάνω, θα ιδρώσουν πολύ παραπάνω, θα βάλουν και στις τσέπες..... αλλά θα τερματίσουν με χαμόγελο διαρκείας....

PKatsab
Εικόνα PKatsab
Απών/απούσα

Το 200άρι δεν τό΄χω. Να ξεκινήσω σαν βολτίτσα, έτσι για δοκιμή κι όπου φτάσω (χωρίς δηλώσεις συμμετοχής, καρτούλες και τα σχετικά, μην απασχολείται και κόσμος άδικα) ή θα μαζευτούμε πολλοί άσχετοι και θα δημιουργήσουμε θέμα; Μπορεί κανείς να σκανάρει το ρόουντ μπούκ;

PKatsab
Εικόνα PKatsab
Απών/απούσα

2πλο ποστ. Γράψε λάθος.