Τι ακούτε όταν ποδηλατείτε, απο πεζούς και οδηγούς

453 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

NasLala μου έδωσες μία καταπληκτική ιδέα με αυτό που είπες.
Να εφοδιαστούμε όλοι με καρτούλες καρδιολόγων, διατροφολόγων και κυρίως ψυχολόγων.
Να τις έχουμε πρόχειρα ριγμένες μέσα στο σακίδιο. Κάθε φορά που κάποιος βιαστικός σαν τον κύριο αυτό που περιέγραψες αποφασίσει πως είμαστε δέντρα των Χριστουγέννων και αποφασίσει να μας «στολίσει» να του τις δίνουμε και να του λέμε «πάρε καλέ μου άνθρωπε, σε μένα δεν χρειάζονται, απ' ό,τι βλέπω σε σένα θα είναι χρήσιμοι και οι τρεις».
Το είπα και ξεθύμανα....νισάφι πια ;-)

3speed
Εικόνα 3speed
Απών/απούσα

deimos wrote:
Σαββατο 23:00,Πετραλωνα γυρνωντας απο την δουλεια μου στο Μενιδι τα εδινα ολα στην ανηφορα και πισω μου ``αρχοντας`` με BMW
Αφου με βλεπει να κανω ορθοπεταλια μου φωναζει``Ρε,σουρωμενος εισαι;``

BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

Περιμένω στην αποβάθρα στον ηλεκτρικό του Θησείου. Το ποδήλατο στα χέρια.Ευτραφής κοστουμαρισμένος κύριος στο κάθισμα αναμονής, σχολιάζει.
''Τέτοιο είχε και ο Γιωργάκης''.
Ας απαντήσει κάποιος για χάρη της ιστορικής αλήθειας-εγώ τηλεόραση δεν έχω-κυκλοφορούσε ο Γ.Π. με ροζ γυναικείο ΕΣΚΑ;

elDot on a bicycle
Εικόνα elDot on a bicycle
Απών/απούσα

... έχω ακούσει. Αλλά τώρα μου ‘ρχεται μία από Freeday. Παππούς που τον είχαμε κλείσει για να περάσει το Freeday σε διαστάυρωση. “Πηγαίντε για ύπνο ρε!!!!"

webitnow
Απών/απούσα

xaxaxa πολύ καλό!!! είμαι καινούργιος ποδηλάτης μόλις 1 μήνα έχει που πήρα ποδήλατο και δεν μπορώ να πώ.. ώς τώρα μου έχουν φερθεί με ευγένεια αν εξαιρέσεις ότι πέφτουν πάνω μου συνέχεια!!!

ath.nasi
Εικόνα ath.nasi
Απών/απούσα

Φορτηγό μόλις έχει κλείσει ένα μικρό δρομάκι και φαίνεται σαν να προσπαθεί να κάνει κάτι. Ο συνοδηγός τού φορτηγού κατεβαίνει μάλλον για να κάνει κουμάντο, αλλά τελικά πιάνει την κουβέντα:

-«Ρέψο» είναι η μάσκα;
-Όχι, τάδε…
-Και πόσο κάνει;
-Τόσο (τιμή κουκουρούκου, συνήθως δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες).

(Σβήνει η μηχανή τού φορτηγού).

-Ρε τούς κερατάδες [το αυθεντικό επίθετο λογοκρίθηκε]· εγώ έχω «Ρέψο»!

pankour
Απών/απούσα

Εντάξει πολλοί οδηγοί έχουν δίκιο τα ποδήλατα ενοχλούν και εμποδίζουν την κυκλοφορία και ελάχιστα έχουν ασφάλεια αλλά πρέπει να σέβονται και τον άλλον δεν μπορείς να προσβάλεις έτσι τον άλλον γιατί έτσι χάνεις και το δίκιο σου απλά θα έπρεπε να υπήρχε αστυνομικός έλεγχος και αυστηρά προστίματα για όλους όσους παρανομούν σε φανάρια ή πάνε ανάποδα η σταθμεύουν πάρανομα τα ιχ τους ή τα μηχανάκια τους και στους ποδηλάτες όταν μπαίνουν σε δρόμους που απαγορεύεται το ποδήλατο να του κόβουν ένα προστιματάκι για να υπολογίζει και αυτός τον νόμο που απαγορεύει κίνηση ποδηλάτων σε λεωφόρους δυστυχώς μόνο έτσι θα αποκτούσαν οι περισσότεροι κυκλοφοριακή παιδεία και εντάξει ο ποδηλατάς σιγά την ζημιά που θα κάνει ένας με ιχ που τρέχει σαν τρελός και το παίζει μάγκας μπορεί να ξεκληρίσει οικογένεια με το να τρέχει αλλά δυστυχώς θέλουν να είναι ο καθένας για την πάρτυ του και μετά με τα λεφτά από τα προστίματα να φτιάχνανε σωστά τους δρόμους και ποδηλατόδρομους για να είναι όλοι ευχαριστημένοι Εγώ προσωπικά βλέπω τουλάχιστον 20 μηχανάκια την ημέρα να περνάνε με κόκκινο από 300 ευρώ ο καθένας να λεφτά και το κυριότερο θα αποκτήσουν έστω και αναγκαστικά κυκλοφοριακή παιδεία αν και το σωστό θα ήταν να στο μαθαίνουν στο σχολείο και όχι με προστίματα

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...πραγματευεται το τι ακουνε οι ποδηλατες απο πεζους και οδηγους.
Να υποθεσουμε λοιπον οτι ακουσατε τη λεξη "προστιματα", και πλεξατε τη μικρη αυτη ιστοριουλα αγαπητη-ε;

pankour
Απών/απούσα

Δεν έπλεξα καμία ιστορία ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον και πιστεύω ότι ούτε άσχετο είναι αυτό που έγραψα δεν νομίζω ότι είναι κακό να σέβεται ο ένας τον άλλον και όποιος παρανομεί να πληρώνει επίσης μίλησα γενικά για όλους ιχ μηχανές ποδήλατα τώρα αν κάποιοι παρεξηγήθηκαν ζητάω συγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν απλά απάντησα στο γιατί κάποιοι οδηγοί ή πεζοί βρίζουν (πολύ κακώς) τους ποδηλάτες αυτό γίνεται δυστυχώς γιατί πολλοί πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει Επίσης έγραψα ότι είμαι κατά των προστίμάτων αλλά υπέρ της σωστής παιδείας στα σχολεία δηλαδή για τους μελλοντικούς οδηγούς

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

πτώση Ενικός Πληθυντικός

ονομαστική το πρόστιμο τα... πρόστιμα
γενική του προστίμου των ...προστίμων

έ,άμα βάζεις και κανα σημείο της στίξης....θα σαι μερβεγιέ !

το ποδήλατο,τα ποδήλατα ...το πρόστιμο,τα προστίματα ;!
καλωσήλθες λοιπόν !

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Κεσκεσέ μερβεγιέ? Les prostimons sont bien pour les bicyclettes? Nous n’avons pas de χρήμα, νου νε παγιερέ πα μεσιέ.
ΝΕ ΠΑΓΙΕΡΕ ΠΑ. ΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΑ!

Στο βόρειο χώρα που λεγκεται αγγλία διπλοδρόμησαν μονοδρόμους μόνο για ποδήλατα. Κι εδώ prostimata;;;

O TEMPORA O MOREEEEEEES!!!!!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Κύριος κάποιας ηλικίας, ξερακιανός ψηλός, τύπου διαφήμισης σοκολατούχου μπάρας, “...να φύγετε από ‘δω με τις γκουμούτσες σας...” κλπ, κλπ ξεστόμισε κάτι αντίστοιχο, αντικαθιστώντας το γκουμούτσες με το “ποδήλατό σας”, καθώς περνούσα διασταύρωση Αγ. Μελετίου και Πατησίων, όπου διάβαση πεζών που πρέπει να προσέχουμε για να στρίψουμε δεξιά. Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ πρόσεχα. Είναι μάλλον κι αυτός σαν τα σκυλιά. Τα βάζουν με όλους τους ποδηλάτες γιατί κάποιος τα κλώτσησε ή τους είπε “στάσου παρά κει”. Το "αμάν με τα ποδήλατα" το ακούω συχνά τελευταία. Ίσως τα άτομα όμως περνάνε φάση δυσκοιλιότητας επι της ουσίας και μεταφορικά. Ίσως πάλι εντάσεται κι αυτό στην δυσκολία να χαλάει το τοπίο που ξέραμε ως τώρα. Ξέρετε το πολύ μοδάτο σύνθημα “να φύγετε από δω”.

Marinhs
Εικόνα Marinhs
Απών/απούσα

Πρόσφατα σε μία απο πρώτες (σκληρές, των 15 χιλιομέτρων) προπονήσεις που έκανα στην Τρίπολη, με το καινούριο μου ποδηλατάκι!

Ενώ ήμουν κατάκοπος και καταϊδρωμένος στο δρόμο πρός το σπίτι συνάντησα ένα κοπάδι απο πρόβατα να διασχίζουν το δρόμο.
Ως πολύ "ουάου αθληταράς ποδηλάτης" είπα στον εαυτό μου να επιβραδύνει αφού φτάσει κοντά στα πρόβατάκια...
Ε το λοιπόν έτσι και έκανα!Καθώς φτάνω στο κοπάδι πατάω ένα φρένο και ακούγεται ένας ήχος απο τους τροχούς μου πιο παράφωνος και απο γκάρισμα γαιδάρου!!Με το δεύτερο φρενάρισμα (γιατί αυθόρμητα άφησα το φρένο και το ξαναπάτησα, έχοντας την εντύπωση ότι αυτή τη φορά δεν θα κάνουν τον ίδιο θόρυβο) κατάφερα και πρόγκιξα όλα τα πρόβατα δεξιά και αριστερά του δρόμου..
Ο τσομπάνης ενώ στο πρώτο φρενάρισμα άκουσα να σιγομουρμουράει ένα "πωωω" στο δεύτερο φρενάρισμα τον άκουσα να λέει απροκάληπτα πλέον ένα δεύτερο "ΠΩΩΩΩΩΩΩ" πιο δυνατά πλέον!

Ενω τον κοίταζω ξαφνιασμενο-λυπημενος και απομακρύνομαι μου φωνάζει "ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑ!!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ;;;ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑΑ;;;...

pankour
Απών/απούσα

Δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεστε? Σας είπα άμα σας πρόσβαλα σας ζητώ συγνώμη εσείς γιατί μιλάτε έτσι? Προσωπικά ποτέ μου δεν πρόσβαλα ποδηλάτη στον δρόμο ίσα ίσα που προσέχω μην τους χτυπήσω και τους προσπερνώ από απόσταση Ναι για την γραμματική έχετε δίκιο απλά δεν το πρόσεξα χτες αλλά άμα θεωρείτε λάθος το να σέβεται ο καθένας τον συνάνθρωπο του και φυσικά να σας σέβονται τότε ζητώ και πάλι συγνώμη Εγώ προσωπικά κάνω ποδήλατο σε χωματόδρομους χωρίς αυτοκίνητα για να έχω την ησυχία μου ούτε να με προσβάλλουν άλλοι οδηγοί και φυσικά να μην ενοχλώ κανέναν Φυσικό είναι πάντα να υπάρχουν αντιδράσεις σε μια συζήτηση και ο καθένας να έχει την γνώμη του για το κάθε θέμα δημοκρατία έχουμε την άποψη μου είπα χωρίς να προσβάλλω κανέναν και σεις συμπεριφέρεστε λες και σας έβρισα Μήπως είστε εσείς λάθος?Απλά την γνώμη μου είπα και αν είναι λάθος να έχω αντίθετη γνώμη και να την λέω με ευγενικό τρόπο ζητώ πάλι συγνώμη φυσικά δέχομαι ότι μπορεί να έχω λάθος γνώμη όμως από την στιγμή που δεν σας πρόσβαλλα πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να μιλάτε έτσι γιατί και δίκιο να έχετε έτσι το χάνεται

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

μιά οικογένεια είμαστε !

ath.nasi
Εικόνα ath.nasi
Απών/απούσα

Το έχω ακούσει δύο φορές πρόσφατα σε κεντρικά σημεία, τη μία στη Φιλελλήνων λίγο πριν κάνω αριστερά στην Όθωνος:
-«Τα ποδήλατα πηγαίνουν στα δεξιά παλικάρι μου!»

Πρώτη παρατήρηση κοινωνιολογικού περιεχομένου:
Οι ευυπόληπτοι και καθόλα αξιοπρεπείς «Κύριοι» που με αποκάλεσαν «παλικάρι τους», ήταν σχεδόν συνομήλικοι μου (ο ένας παίζει να ήταν και μικρότερος)· δηλαδή ως αυτοκινητιστής είσαι ένας «Κύριος» με κύρος, που πηγαίνει σε μια σημαντική υποχρέωση, ενώ ως ποδηλάτης ένας «Νεαρός» που περιφέρεται άσκοπα γιατί δεν έχει κάτι σημαντικό να κάνει.

Δεύτερη παρατήρηση:
Οι ευυπόληπτοι και καθόλα αξιοπρεπείς «Κύριοι», μού παραχώρησαν μεν με την ανοχή τους τη δυνατότητα να βρίσκομαι κι εγώ στο δρόμο, αρκεί να βρίσκομαι στην ακρούλα και να μην παρεμποδίζω τούς ίδιους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο που πηγαίνει στη δουλειά του δε (είπαμε εγώ περιφέρομαι άσκοπα). Μού παραχώρησαν με την ανοχή τους τη δυνατότητα να βρίσκομαι κι εγώ στο δρόμο, αρκεί να μη στρίβω αριστερά· μόνο δεξιά! Από τη Φιλελλήνων δηλαδή δεν μπορείς να πας στην Όθωνος με ποδήλατο, αλλά μόνο στη Μητροπόλεως και από εκεί δεξιά στην Ερμού, Κολοκοτρώνη, Σταδίου για να καταλήξεις κάνοντας πάντα δεξιά στο ίδιο σημείο. Και από τη Βασιλίσσης Σοφίας δεν κάνει αριστερά για πάνω· μόνο κάτω, για Πειραιά.

Όταν τελειώσεις με τη βόλτα, το φορτώνεις φαντάζομαι σε κάποιο αυτοκίνητο για να επιστρέψεις στο σπίτι σου…

pankour
Απών/απούσα

Όχι έχω σπίτι στην εξοχή και το βάζω στην αποθήκη δυστυχώς για το αμάξι μου δεν υπάρχουν σχάρες ποδηλάτου παρά μόνο οροφής αλλά έχω τζιπάκι δεν μπορώ να βάλω ποδήλατο εκεί ψηλά αλλιώς θα το έπαιρνα και σε διακοπές ναι πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ποδήλατο όχι μόνο για χόμπι αλλά ως ανάγκη αλλά ρε παιδιά πιστεύω ότι είναι πολύ επικίνδυνο κάποιος να χτυπήσει έναν ποδηλάτη με αμάξι τον σακάτεψε εγώ με αυτήν την έννοια έγραψα ότι έγραψα και όχι για να προσβάλλω η να βρίσω κάποιον ας τελειώσει το θέμα εδώ γιατί χάλασα το thread και εντάξει δεν είναι σωστό.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Αντεπίθεση :
άμα κοζάρω κανα γκομενάκι και μου αρέσει, της λέω όταν ποδηλατώ : " κάνε μου καμάκι,θα πέσω εύκολα" !
( παλιό και εγγυημένο !)

τουλάχιστον απο το ποδήλατο δέν έχω πέσει(ακόμα)!

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

pankour wrote:
...αλλά ρε παιδιά πιστεύω ότι είναι πολύ επικίνδυνο κάποιος να χτυπήσει έναν ποδηλάτη με αμάξι τον σακάτεψε εγώ με αυτήν την έννοια έγραψα ότι έγραψα και όχι για να προσβάλλω η να βρίσω κάποιον ας τελειώσει το θέμα εδώ γιατί χάλασα το thread και εντάξει δεν είναι σωστό.

Φίλε pankour, αν κάποιος χτυπήσει ένα μοτοσυκλετιστή με το αμάξι δεν θα τον σακατέψει, όπως λες?
Μάλιστα επειδή οι χρήστες μοτοσυκλετών είναι πολλοί περισσότεροι έχουμε υπερβολικά περισσότερα τέτοια συμβάντα στη χώρα μας. Άρα θα σε συμβούλευα να μεταφερθείς στα αντίστοιχα φόρουμ των μηχανόβιων να τα γράψεις αυτά που θα βοηθήσεις πολύ περισσότερο κόσμο και να μη χάνεις το χρόνο σου εδώ...

pankour
Απών/απούσα

Εγώ δεν έχω μηχανή και ούτε ξέρω ποδήλατο και αμάξι έχω για αυτό μπήκα εδώ και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κύριοι τσαντίζονται αφού δεν πρόσβαλλα κανέναν αν θεωρείται κακό μια συμβουλή τότε αγνοήστε την κάποιος άλλος μπορεί να την δεχτεί και να πεί έχει δίκιο όσοι κύριοι νομίζουν πώς ότι πιστεύουν είναι και το σωστό ας με αγνοήσουν δεν σας καταλαβαίνω γιατί φέρεστε έτσι? Αν στο δρόμο κάποιους τους βρίζουν άλλοι οδηγοί επειδή κάνουν ποδήλατο δεν σημαίνει ότι σας βρίζουν όλοι προσωπικά κάνω γύρω στις 50.000 χλμ το χρόνο έχω δει πολλούς να κάνουν λάθη από άγνοιά απλά λέω ένα κρίμα από μέσα μου ποτέ μου δεν έβρισα κανέναν Εμπάς περιπτώση μία διαφορετική άποψη είχα και μόνο που δεν με δείρατε σας εύχομαι καλές βόλτες και να έχετε υγεία το να το αναλύσουμε άλλο είναι ανώφελο.

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Ούτε τσαντίστικα, ούτε σε προσέβαλα, ούτε σου φέρομαι άσχημα.
Κι εγώ οδηγώ αυτοκίνητο και αν και έχω κινδυνεύσει να χτυπήσω άπειρες φορές μοτοσυκλετιστή, δεν έχει τύχει ποτέ να βρεθώ κοντά στο να χτυπήσω ποδηλάτη.

Λογικό δεν είναι λοιπόν να πας να τα πεις σε αυτούς πρώτα;
Γιατί χάνεις το χρόνο σου εδώ αφού εκεί μπορείς να "σώσεις" πολλούς περισσότερους;

pankour
Απών/απούσα

Σε όσους γνωστούς μηχανόβιους στην κουβέντα το έχω πει και συμφωνούν όμως οδηγούν σωστά αυτοί που ξέρω επίσης έχουν δίπλωμα υποτίθεται ξέρουν τι είναι το σωστό και τι όχι όμως το ποδήλατο το οδηγεί ο καθένας ακόμα και άτομα που δεν είχαν οδηγήσει ούτε αμάξι ούτε μηχανή στην ζωή τους για αυτούς τους ανθρώπους καλό δεν θα ήταν να υπήρχε μία συμβουλή??Στο κάτω κάτω άμα την κρίνεται βλακεία αγνοήστε την κάποιος άλλος μπορεί να την ακούσει δεν είμαι δάσκαλος για να σας διδάξω και να σας επιβάλλω τι θα κάνετε ότι κρίνει ο καθένας θα κάνει και αυτό είναι το σωστό ο μηχανόβιος υποτίθεται γνωρίζει τι είναι ασφαλή για αυτόν αν θέλει να κάνει τα δικά του δικό του πρόβλημα δική του η ζωή δικιά του επιλογή ο τυχόν τραυματισμός ή θάνατος του Δεν μπήκα στο φόρουμ για να σώσω κανέναν ποδηλάτη ή μοτοσυκλετιστή μπήκα επειδή έχω ποδήλατο και ήθελα να δω κάποια πράγματα και απλά σκέφτηκα να πω την άποψη μου και έγινε χαμός αν το ήξερα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα λέγα τίποτα εμένα πάλι έχει τύχει να μου χτυπήσει το αμάξι ποδηλάτης ενώ ήμουν νόμιμα παρκαρισμένος ήθελε να ανεβάσει το ποδήλατο του στο πεζοδρόμιο πίσω είχε τουλάχιστον 30 μέτρα κενό όμως ήρθε σίριζα με τον πίσω προφυλακτήρα μου και τον έγδαρε με το πετάλι του εγώ του είπα τι κάνεις ρε φίλε κτλ κτλ χωρίς να τον βρίσω ούτε ασφάλεια είχε ούτε λεφτά είχε να με αποζημιώσει για την ζημία που έκανε έμεινα με την ζημία και αυτός έφυγε τρέχοντας κρίμα δεν είναι?? τουλάχιστον ήταν το παλιό μου αμάξι 20ετίας και με πείραξε ο τρόπος του μόνο και σένα άμα σου κάνανε ζημιά σε κάτι που με κόπο αγόρασες και δεν το σεβόντουσαν θα σε πείραζε πιστεύω αλλά και πάλι επειδή είπα τη άποψη μου έγινε χαμός αν είχα μηχανή θα έμπαινα σε φορουμ μηχανόβιων δεν γράφτηκα για να σας δώσω συμβουλές απλά σκέφτηκα να πω κάτι που θεωρώ σωστό δεν έβρισα κανέναν και μηχανάκι με είχε χτυπήσει στο πλάι ενώ περίμενα στο φανάρι σταμάτησε ο άνθρωπος είχε ασφάλεια όλα οκ ας τελειώσει επιτέλους αυτό το θέμα το χαλάσαμε το thread

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

ωραία όλα αυτά, αλλά είσαι εκτός θέματος. Εκτός αυτού, επαναλαμβάνεσαι εδώ και 548 σχόλια. Υπάρχουν άλλα νήματα για αυτού του τύπου σχόλια! Κανείς δεν προσβλήθηκε και κανείς δεν τσαντίστηκε!

Καλοπροαίρετα...

pankour
Απών/απούσα

Εγώ την γνώμη μου είπα και έγινε χαμός τόσες φορές έγραψα οκ εντάξει αν φταίω ζητώ συγνώμη και ας λήξει το θέμα γιατί δεν συνεχίζεται να γράφεται το τι ακούτε όταν ποδηλατείτε και ασχολείστε μαζί μου???? Εντάξει έκανα λάθος και το έγραψα σε λάθος ποστ ζήτησα συγνώμη τι άλλο να κάνω? Το φόρουμ είναι η ανταλλαγή ιδεών και για να μαθαίνουμε πράγματα όχι για να τσακωνόμαστε κρίμα είναι ρε παιδιά γράψτε για το τι ακούτε όταν κάνετε ποδήλατο για να λήξει το θέμα το διάβαζα και ήταν αστείο και το χαλάσαμε το θέμα και επαναλαμβάνομαι γιατί μου απαντάνε δεν πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου??Μάλλον όχι δεν αξίζει τον κόπο να γράψω κάτι άλλο γιατί είναι ανώφελο απλά δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα αλλά με κάποιο άλλο θέμα εδώ μέσα πχ καμιά απορία με το ποδήλατο

aa
Απών/απούσα

εχω σαν δευτερο φωτακι αυτο
http://www.knog.com.au/gear-lights/frog-strobe.phps
και μεσα στο μετρο το ειχα βαλει και κραταγε το φρενο με το τιμονι για να μην κουνιεται το ποδηλατο, μετρο μοναστηρακι μπαινουν δυο κυριες μεγαλης ηλικιας βλεπουν το φωτακι ετσι οπως το ειχα βαλει και ακουω να λεει η μια στην αλλη ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ θα ειναι...

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

pankour wrote:
...εμένα πάλι έχει τύχει να μου χτυπήσει το αμάξι ποδηλάτης ενώ ήμουν νόμιμα παρκαρισμένος ήθελε να ανεβάσει το ποδήλατο του στο πεζοδρόμιο πίσω είχε τουλάχιστον 30 μέτρα κενό όμως ήρθε σίριζα με τον πίσω προφυλακτήρα μου και τον έγδαρε με το πετάλι του εγώ του είπα τι κάνεις ρε φίλε κτλ κτλ χωρίς να τον βρίσω ούτε ασφάλεια είχε ούτε λεφτά είχε να με αποζημιώσει για την ζημία που έκανε έμεινα με την ζημία και αυτός έφυγε τρέχοντας κρίμα δεν είναι??

Πες το από την αρχή να καταλάβουμε ρε παιδί μου!

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

Marinhs wrote:
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑ!!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ;;;ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑΑ;;;...

έκανε κ πνεύμα ο μπουρτζόβλαχος. αυτός είχε βάλει στα πρόβατα του φωτάκια όπως επιβάλλει ο κοκ?

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Στο κράνος μου έχω προσαρμοσμένο καθρεφτάκι. Φορτηγό της ΔΕΗ με συνεργείο δίπλα μου και με ρωτάει ένας: Φίλε κάνει δουλειά αυτό το μικρό καθρεφτάκι;

Ναι τους λέω με έχει βολέψει αρκετά!

Α! απαντάει γιατί αυτός ο μα...κας που έχουμε για οδηγό έχει ένα καθρέφτη σαν το κεφάλι του και όλο τρακάρει ο μα...κας !!!

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

teofril wrote:
Στο κράνος μου έχω προσαρμοσμένο καθρεφτάκι. Φορτηγό της ΔΕΗ με συνεργείο δίπλα μου και με ρωτάει ένας: Φίλε κάνει δουλειά αυτό το μικρό καθρεφτάκι;

Ναι τους λέω με έχει βολέψει αρκετά!

Α! απαντάει γιατί αυτός ο μα...κας που έχουμε για οδηγό έχει ένα καθρέφτη σαν το κεφάλι του και όλο τρακάρει ο μα...κας !!!


ακριβώς γι αυτό μάλλον teofril. ο καθρέφτης σε σχήμα κ μέγεθος καρπουζοκέφαλου μπερδεύει, κατάλαβε τον τον άνθρωπο

Μαριώ
Απών/απούσα

Τίποτα το εξωφρενικό.Τίποτα το extreme.Μόνο ηχορύπανση όλη την ώρα, κι ας είσαι στην άκρη, κι ας μην ενοχλείς κανέναν, αυτοί την πατάνε έτσι για να σου σπάσουνε τα νεύρα!

contact