need some help ...

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
nic...
Απών/απούσα

καλησπερα σε ολη τη παρεα ...παιδια θα ηθελα παρακαλω τα φωτα σας σε ενα θεματακι. κατι πολυ απλο αλλα οχι για καποιον που δεν εχει γνωσει πανω στο θεμα...εχω ενα ideal crosser xl και θελω να του αλαξω λαστιχακια, φοραει kenda αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 28αρα ζαντα ..το ερωτημα μου ειναι,,πρεπει να βρω 28αρι λαστιχο η μπορω να παιξω σε 29..γιατι κοιταω αλλα δεν βλεπω να υπαρχει λαστιχο 28αρι πουθενα...δωστε μου τα φωτα σας..ευχαριστω

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...ειπαμε, να λεμε και καμμια υπερβολη, αλλα οχι κι ετσι!

Υ.Γ.: Μηπως ηθελες να πεις κατι αλλο, και και μπερδευτηκες;

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Θα το δεις και σαν 700c. Για το crosser θα το ψάξεις πλήρες μαζί με το φάρδος του πέλματος και σαν 700cX32 μέχρι και 700Χ42, όσο πιο μεγάλο είναι το δεύτερο νούμερο τόσο πιο φαρδύ είναι το πέλμα.
Μπορεί να βγαίνει και με μικρότερο ή και μεγαλύτερο φάρδος, αλλά νομίζω πως θα είναι υπερβολικό και στις δύο περιπτώσεις για ένα τέτοιο ποδήλατο.
Αυτό που σίγουρα πάντως δεν θα αλλάξεις γιατί δεν μπαίνει τίποτα άλλο είναι το 700 ή αλλιώς... 28αρι λάστιχο.
Και φυσικά όπως σου λέει και ο Columbus θα έλεγα πως σήμερα με τα τόσα Trekking που κυκλοφορούν, είναι μάλλον η πιο κοινή διάσταση ελαστικού και θα τα βρεις σίγουρα σε όλα τα ποδηλατάδικα.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

28=29=700c=622

Κοιτάς στο πλάι των Kenda, βλέπεις τη διάσταση
που αναγράφουν (28 x κάτι ή 622 x κάτι κλπ),
παίρνεις κάτι αντίστοιχο στο "x κάτι". Συνήθως
μπορείς να ανέβεις ή να κατέβεις μια διάσταση
στο φάρδος χωρίς πρόβλημα.

Για περισσότερες λεπτομέριες πρέπει να δεις το
μοντέλο της ζάντας σου .

nic...
Απών/απούσα

παιδια ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια..

nic...
Απών/απούσα

παιδια εριξα λιγο διαβασμα σε καποια ποστ ...δεν θελω να σας κουραζω ξερω και καταλαβαινω ειναι λιγο τρελο ..αλλα αυτο που θελω να καταφερω ειναι το εξεις πως να κερδισω σε μεγαλυτερο προφιλ το 700χ40 πχ θα το ηθελω να ειχε περισσοτερο παχος προφιλ..αν εβαζα ενα λαστιχο απο 29 mountain bike θα καθοταν στη ζαντα μου η θα ειχα προβλημα..εχουμε και καποια κιλα ..θα μου πεις γιατι δεν παω να παρω ενα mountain δικιο θα ειχατε αλλα που λεφτα για αλλαγη τωρα....οποτε ψαχνω τη χρθση τομη...

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Δες ως ποιο φάρδος λάστιχο δέχεται η ζάντα σου.(δες είτε στα χαρακτηριστικά της ζάντας, ή ρώτα κάποιον ποδηλατά που να ξέρει). Δες και μήπως ένα τόσο χοντρό λάστιχο ακουμπάει στα "άνω ψαλίδια" του σκελετού.

contact