Αθήνα - Κριτικές καταστημάτων πώλησης και επισκευής ποδηλάτων

556 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ο Φρειδερίκος είναι μάστορας και ποδηλάτης. Έχει μάστορες και ποδηλάτες προσωπικό.
Επίσης εχει πράμμα (ποδήλατα, ανταλλακτικά κλπ), ξέρει να δίνει λύσεις κλπ κλπ.
Απλά δεν είναι πάντα στις καλύτερές του.
Για κάποιον που πρωτο-μπαίνει στο κατάστημα, ΙΣΩΣ... μπορεί... να του κακοφανεί.
Για τους υπολοιπούς... απλά ξέρουν γιατί πάνε εκεί, και τι να περιμένουν.

Σχεδόν "αντίστοιχα" σχόλια θα έκανα και για Καλλιθέα μεριά.... Λαζ.... κλπ κλπ. Με τις μέρες του και τις ώρες του... Αν δεν βαριέται και δεν πίνει ουζάκια με τους δίπλα μαγαζάτορες... μπορεί να εξυπηρετήσει. Βέβαια αν μπει μετά από εσένα κάποιος να αγοράσει ποδήλατο... και εσύ πχ θέλεις απλά σαμπρέλα... έφαγες πόρτα ... θα περιμένεις....

Εμένα με νοιάζει να μην με κοροϊδεύει, να μην μου πουλάει 3 νούμερα μικρότερο ποδήλατο, ή ΜΤΒ για να πηγαίνω στο freeday, ή και καλά την σούπερ-ντούπερ άσκαστη σαμπρέλα των 12 ευρώ.....

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Είναι αρκετοί που έχουν τα ίδια παράπονα με τη συμπεριφορά
του συγκεκριμένου καταστήματος, οπότε μάλλον δεν είναι
στραβός ο γυαλός διότι θα είχαν προβλήματα και σε διάφο-
ρα άλλα ποδηλατάδικα...

Μα σωφρονισμό;;;;;;;;;;
Εγώ πάντως δεν θα μίλαγα έτσι για κάποιον που μου έχει φτιάξει πάνω από ένα ποδήλατο. Είναι θέμα ήθους όλα τα πράγματα. Έτσι κι αυτό. Κοντεύει να μας πει ότι παρα λίγο να τον βρίσει, άντε να του δώσει και μια κλωτσιά στα πισινά κι έξω απ’ την πόρτα (αχ, βρε Φρειδερίκο στριμένε! Ας γελάσουμε, βρε παιδιά, όσοι τον ξέρουμε κάπως καλύτερα!).

Και κάτι ακόμα. Γιατί; Εδώ σ’ αυτό το φόρουμ, ποιόν δεν έχουν περάσει απ’ την τρύπα της βελόνας και μιλάς για άλλους ποδηλατάδες, που όλα είναι οκ; Ο Φρειδερίκος είναι το πρόβλημα κι όλοι οι άλλοι comme il faut;

Εδώ έχουν ξεμπροστιαστεί τόσοι και τόσοι και παρεμπιπτόντως δεν έκλεισε κανένας από banning. Όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά ανοίγουν κι άλλοι σαν μανιτάρια...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα
Το νήμα αφορά αποκλειστικά κριτικές καταστημάτων
christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Στο κατάστημα του Φρειδερίκου έχω πάει ελάχιστες φορές μέχρι σήμερα, για αγορά ανταλλακτικών - αξεσουάρ μικρού κόστους και μία ακτινολόγηση. Έχω όμως πολύ καλή εντύπωση. Με δεδομένο ότι δεν είμαι πελάτης του με έχει εξυπηρετήσει ακόμα και σε μικροπράγματα εκεί που άλλος θα μπορούσε να με ξεπετάξει με ένα απλό ΄΄ δεν έχω.......... ΄΄.

podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Επειδή στο θρεντ αυτό γίνεται προσπάθεια να καταγράφονται μόνο σχόλια για τα καταστήματα ποδηλάτων, θα παρακαλούσαμε να μην συνεχίσετε τη συζήτηση περί Φρ. εκτός αν έχετε να προσθέσετε κάτι από την εμπειρία σας.

yiannakas
Απών/απούσα

Η κριτική μου δεν αποσκοπούσε στο να αποτρέψει κάποιον να γίνει πελάτης του, αλλά για να διορθωθούν τα λάθη του -αν βάλει μυαλό-. Δεν θα μου άρεσε να κλείσει το μαγαζί του. Έχει διώξει ήδη πολλούς πελάτες (τους οποίους γνωρίζω).
Προσωπικά ο Φρεντ με έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές, αλλά έχει κάνει και εξαιρετικές χοντράδες... πράγματα που με έδιωξαν απο το μαγαζί του και στράφηκα αλλού στις αγορές μου.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

sorry που βάζω ένα εμβόλιμο !
π.χ. στο 264ο σχόλιο διαβάζω :
" Cyclist Βάρη. Πολύ εξυπηρετικός ο τεχνικός στο υπόγειο. Αν και είναι μακριά προτιμώ να κάνω την διαδρομή μέχρι εκεί για να φτιάξω κάτι"...

και λέω :
αυτός που εσένα σε εξυπηρέτησε δέκα φορές άψογα, εμένα που πήγα μία φορά, δέ μου έσφιξε τη πίσω ρόδα και κόντεψα να σκοτωθώ με σπαστό στην Ιπποκράτους.
Ναί, ο τεχνικός στο υπόγειο...
Δηλαδή μήν αγιοποιούμε ανθρώπους, όπως και εγώ του είπα, οκ, φοβήθηκες να το σφίξεις, δέ τρέχει τίποτα, η αγορά να είναι καλά !
( ά, όλα κι΄ όλα ! πρέπει να λέγονται τα πάντα ! έχουμε να κάνουμε με μηχανές ;! όχι ! ακόμα και τα σίδερα σπάνε ! δυστυχώς ή καλύτερα ευτυχώς, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, ουδείς...άσφαλτος ! Άντζελα Μητσίου!)

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Βέβαια αν μπει μετά από εσένα κάποιος να αγοράσει ποδήλατο... και εσύ πχ θέλεις απλά σαμπρέλα... έφαγες πόρτα ... θα περιμένεις

ο σημερινός αγοραστής σαμπρέλας είναι εν δυνάμει αυριανός αγοραστής του πιο ακριβού ποδηλάτου του μαγαζιού. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος στο πορτοφόλι του και στο μυαλό του. Θέλει λεπτούς χειρισμούς το θέμα από έναν καλό πωλητή.

Έχω πάει για μικροπράγματα στο frederiκ, είναι στο δρόμο για τη δουλεία μου. Έχω καταλήξει όμως πελάτης του Χατζηκανέλλου στον κορυδαλλό. Λιγάκι λιγομίλητος, αλλά ότι μου έχει πουλήσει μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το αγοράσω δεύτερη φορά. Και για τάπα σαμπρέλας να πάω δεν θα με παρκάρει για αυτόν που θέλει να αγοράσει ποδήλατο. Γενικά έχω μείνει ευχαριστημένος.

Kostikas
Εικόνα Kostikas
Απών/απούσα

Συμφωνω απολυτα με το Diopan για τον Χατζηκανελλο! Μενω Αλιμο και ψωνιζω ως επι των πλειστων απο εκει! Μεχρι τωρα εχουμε αγορασει εγω και οι φιλοι μου 10 ποδηλατα και διαφορα ανταλλακτικα-αξεχουαρ-ρουχισμο και ποτε μα ποτε δεν ειχαμε παραπονο! Τιμες, εξυπηρετηση σε αλλο επιπεδο!

moutzah3d1n
Απών/απούσα

δεν ξερω αν τυχαινει μονο σε μενα αλλα στα service και των δυο μαγαζιων η αντιμετωπιση ηταν εξαιρετικη. αντιθετα οι πωλητες επιεικως στα .... τους..
απο το cyclist αγορασα το ποδηλατο και ο πωλητης επειδη καταλαβε πως ειμαι ασχετος αρχισε τις ειρωνιες αλλα με ειδε πως κοιταγα το παλουκοσελο απο διπλα και πως ειχα πιστωτικη μαζι οποτε ηρεμησε. κυριολεκτικα ενας ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ
απο τον τσιρικο διαφορα μικρα αγορασα εκει δεν μου μιλαγαν καν οποτε ενταξει μαλλον ηταν η κακια η στιγμη.
αντιθετως με αυτους οι ανθρωποι στα service και των δυο ηταν εξαιρετικοι με βοηθησαν το κοιταξαν ευχαριστως το ποδηλατο και δεν ηταν λες και μου κανουν χαρη που μου μιλανε

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

...με σεβασμό στις παλιές καλές κούρσες :
http://bikewaygr.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A0%CE%91...
Hλιούπολη

και νά πως φαίνεται οτι το αγαπάνε το πετάλι :

http://vimeo.com/63507536

(πάρτε ρε με ταχύτητες θα κάψτε πόδια !)

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Τα 2 μαγαζιά δίπλα, δίπλα στο μοναστηράκι.
Στο γωνιακό πήγα με κολλημένα v-brakes και ενώ το πρόβλημα διορθώνεται με λύσιμο και καθάρισμα - γρασάρισμα του ελατηρίου αυτός επέμενε ότι δε διορθώνεται και ήθελε να μου αλλάξει v-brakes. Επίσης παλαιότερα είχε πουλήσει στον αδελφό μου κράνος κατασκευασμένο 5 χρόνια πριν...
Στο πιο μέσα πήγα επειδή μου έλειπε μία ροδέλα λαιμού και με παρέπεμψε στον λίγα μέτρα πιο κάτω στην Ηφαίστου δεξιά (νομίζω είναι το ίδιο μαγαζί). Το παλικάρι ευγενέστατο ενώ του έλεγα ότι θα τη βάλω μόνος μου επέμενε να με βοηθήσει. Όταν όμως έσφιξε παραπάνω τη βίδα του λαιμού και ακούστηκε ένα κρακ μου είπε το εξής κουφό, ότι το θόρυβο τον έκανε το άλεν!!! Δεν έδωσα συνέχεια αλλά φθάνοντας σπίτι η βίδα ήταν κυριολεκτικά ξεσφιγμένη. Το λαιμό τον έχω πάρει μεταχειρισμένο οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα προυπήρχε για αυτό και δε θα σταθώ στο κόστος του λαιμού. Θα σταθώ όμως στην ανευθυνότητα να με αφήσει με ξεβίδωτη τη μία από τις δύο βίδες του λαιμού και στη φθηνή δικαιολογία με το άλεν...

Ιάσονας
Εικόνα Ιάσονας
Απών/απούσα

Μήπως το άλεν έμοιαζε με αυτό;

iraklisl
Απών/απούσα

Μόλις αγόρασα ποδήλατο.

Ανάμεικτα αισθήματα. Θα σας κουράσω λίγο.

Είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα και ένας φιλικός και εξυπηρετικός άνθρωπος μου κανόνισε ραντεβού για σήμερα στις 10.00 αφού θα έχουν το ποδήλατο στο νούμερο μου για να το δω χωρίς δεσμεύσεις.

Όταν έφτασα δεν ήταν έτοιμο (χρειάστηκε να αλλάξουν δίσκο) και περίμενα μέχρι τις 11.20. ΟΚ, δεν είπα τίποτα, ίσα ίσα σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι κάνουν καλό έλεγχο. Όταν ήταν έτοιμο με φωνάξανε και εκείνη την στιγμή έλαβα ένα τηλεφώνημα σημαντικό. Μετά από 5' Έκλεισα και είπα ένα 'με συγχωρείτε'.

Τους είπα πως μου έκλεψαν το ποδήλατο και δεν είχα πότε ένα με δισκόφρενα και αν μπορούν να μου πούνε 2-3 λόγια για αυτά. Με ρώτησε ο άνθρωπός αμα πρόκειται να το αγοράσω. Γιατί τότε θα μου κάνει σεμινάριο για κάνα μισάωρο, για να μην χάσουμε άδικα και αυτός και εγώ το χρόνο μας. Και να μην μας διακόπτουν τηλεφωνήματα.

Μετά από λίγο του ανέφερα ότι το ραντεβού μου ήταν στις 10.00 και όχι στις 11.20 όταν ήταν έτοιμοι αυτοί. (άρα ποιος τρώει τον χρόνο ποιου;) Δεν είπε τίποτα. Ίσως άλλαξε λίγο η στάση του..; Δεν ξέρω.

Πάντως ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις που σε πιάνουν λίγο απρόοπτα, και αρχίζεις και βράζεις εκ των υστέρων ο΄τι έπρεπε να ήσουν πιο ξεκάθαρος με την δυσαρέσκειά προς την αντιμετώπιση. Και δεν ξέρω ρε παιδιά, για να κάνεις ερωτήσεις πρέπει να δήλωση και δέσμευση αγοράς;

Τέλος πάντων, όταν και άμα ξανά περάσω...το συζητάω και εκει. Απλα,ήταν λίγο ξενέρωμα...

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Ιάσονας wrote:
Μήπως το άλεν έμοιαζε με αυτό;

όχι αν ήταν καρυδάκι θα το καταλάβαινα, ήταν κανονικό άλεν...

fortitude
Εικόνα fortitude
Απών/απούσα

Έψαχνα για ποδήλατο και βρέθηκα στο Μοναστηράκι και μπήκα στο Σέρκο.
Του είπα ότι θέλω να αγοράσω ελληνικό ποδήλατο. Ο 1ος πωλητής μου απάντησε
ότι μόνο η Ideal υπάρχει σαν ελληνική εταιρεία(Είχε αυτή τη μάρκα). Του απάντησα ότι εκτός από αυτήν υπάρχει και η Ballistic και η Orient που είναι επίσης ελληνικές. Αυτός είπε όχι δεν είναι και τα μάσαγε. Και πετάγεται και ο 2ος πολιτής και λέει ότι τα μεν κατασκευάζονται στη Τουρκία και τα δε τα έχει ένας εβραίος!!! Του απάντησα φυσικά ότι αναγράφεται στο site τους ότι είναι ελληνικά. Αυτός έλεγε "Μη πιστεύεις αυτά που γράφουν στα site".Τέλος πάντων έφυγα και τελικά αγόρασα το Ballistic District από το απέναντι μαγαζί, τον Αϊβαλή. Ευχάριστοι οι 2 πωλητές εκεί και με χιούμορ. Όταν μου ρύθμιζε το ποδήλατο ο τυπάς, ο πωλήτης απέναντι από το Σέρκο επειδή με είδε, φώναζε θρασύτατα "Τα βαφτίζουμε όλα ελληνικά, made in greece" ειρωνικά. Στο τσακ ήμουν να του απαντήσω και να καταλήξουμεshow για τους διερχόμενους.
Ψεύδη και άσχημη και προκλητική συμπεριφορά από πωλητές Σέρκου.Χωρίς τσίπα.

Wicca
Απών/απούσα

fortitude wrote:
Έψαχνα για ποδήλατο και βρέθηκα στο Μοναστηράκι και μπήκα στο Σέρκο.
Του είπα ότι θέλω να αγοράσω ελληνικό ποδήλατο. Ο 1ος πωλητής μου απάντησε
ότι μόνο η Ideal υπάρχει σαν ελληνική εταιρεία(Είχε αυτή τη μάρκα). Του απάντησα ότι εκτός από αυτήν υπάρχει και η Ballistic και η Orient που είναι επίσης ελληνικές. Αυτός είπε όχι δεν είναι και τα μάσαγε. Και πετάγεται και ο 2ος πολιτής και λέει ότι τα μεν κατασκευάζονται στη Τουρκία και τα δε τα έχει ένας εβραίος!!! Του απάντησα φυσικά ότι αναγράφεται στο site τους ότι είναι ελληνικά. Αυτός έλεγε "Μη πιστεύεις αυτά που γράφουν στα site".Τέλος πάντων έφυγα και τελικά αγόρασα το Ballistic District από το απέναντι μαγαζί, τον Αϊβαλή. Ευχάριστοι οι 2 πωλητές εκεί και με χιούμορ. Όταν μου ρύθμιζε το ποδήλατο ο τυπάς, ο πωλήτης απέναντι από το Σέρκο επειδή με είδε, φώναζε θρασύτατα "Τα βαφτίζουμε όλα ελληνικά, made in greece" ειρωνικά. Στο τσακ ήμουν να του απαντήσω και να καταλήξουμεshow για τους διερχόμενους.
Ψεύδη και άσχημη και προκλητική συμπεριφορά από πωλητές Σέρκου.Χωρίς τσίπα.

H Ballistic δεν είναι ελληνική εταιρία. Είναι Ταιβανέζικη εταιρία παραγωγής ποδηλάτων και αντιπροσωπεύεται εδώ από την Κυκλοποδηλατική.
Δες εδώ: http://ballistic.imb2b.com/introduce/

και εδώ: http://www.ballistic.gr/company.php και θα δεις ότι το ένα είναι μετάφραση του άλλου. Τα ίδια λένε.

Η Orient είναι εταιρία συναρμολόγησης ποδηλάτων όπως είναι και Ideal, όπως και άλλες του είδους τους, αλλά θεωρούνται ελληνικές.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Cycle_manufacturers_of_Greece

Αν ήθελες να πάρεις ντε και καλά ελληνικό ποδήλατο.. λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά τελικά δεν πήρες. Στον Έλληνα αντιπρόσωπο πήγαν κάποια χρήματα, αλλά ο Σέρκος έχει δίκιο.. η Ballistic δεν θεωρείται ελληνική εταιρία.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
Tzenaki
Απών/απούσα

Σήμερα είχαμε μία πολύ κακή εμπειρία στο Γατσούλη της Νέα Φιλαδέλφειας.

Τέσσερα άτομα θέλαμε να ψωνίσουμε αξεσουάρ για τα τέσσερα καινούρια μας ποδήλατα και κράνη. Ήμαστε προετοιμασμένοι να διαθέσουμε συνολικά ένα μεγάλο ποσό.

Από την αρχή μας ανέλαβε ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος και μέσα σε μία ώρα είχαμε επιλέξει κράνη, φώτα, παγούρια, θήκες για παγούρια, κλειδαριές, κράνη και τσάντες για τέσσερα ποδήλατα.

Σε αυτήν τη μία ώρα είχαμε παρατηρήσει ότι μας κοιτούσαν περίεργα. Τρεις φορές μας ρώτησαν αν τελειώσαμε- όχι ο υπαλληλος που μας εξυπηρετούσε-, παρατηρήσαμε μορφασμούς, ειρωνικά σχόλια, εκνευρισμό και γενικότερα αντιληφθηκαμε μία δυσαρέσκεια από μέρους του, χωρίς να μπορούμε να την εξηγήσουμε.

Όταν πια φτάσαμε στο ταμείο καταλάβαμε ότι είχαν ήδη χτυπήσει όλα τα προϊόντα που εμείς διαλέγαμε και ο υπάλληλος άφηνε στο ταμείο. Δεν καταλαβαίναμε τί γινόταν και όταν τους ρωτήσαμε μας απάντησε μία πολύ αγενής δεσποινίς: Μη φοβάστε δεν έχει βγει η τελική απόδειξη.

Τότε τους εξηγήσαμε ότι θέλαμε να είναι δύο διαφορετικές αποδείξεις και όχι μία. Αμέσως έδειξαν αγανάκτηση η δεσποινίς κι ένας ακόμα αγενής υπαλληλος, ο δεύτερος με χειρονομίες και μορφασμούς πίσω από την πλάτη μας, όπως και νωρίτερα. Εκνευριστήκαμε προφανώς πολύ και τους ρωτήσαμε αν συμβαίνει κάτι και αν έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί μας. Ο αγενής υπαλληλος έφυγε μη αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη για την απρεπή συμπεριφορά του και η αγενής υπαλληλος είπε ότι εμείς παρεξηγήσαμε. Της εξηγήσαμε αλλά επέμεινε και μάλιστα κλείνοντας μας είπε: Ας μην το συνεχίσω.

Ο υπέυθυνος δεν ασχολήθηκε καθόλου ενώ ήταν εκεί, δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη, δεν ζήτησαν συγνώμη και όταν οι δύο από τους τέσσερις μας αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην αγορά απλά πήρε η υπαλληλος τις τσάντες και τις έβαλε παραδίπλα. Οι άλλοι δύο ακόμα μετανιώνουμε που κάναμε τις αγορές.

Daemonn
Εικόνα Daemonn
Απών/απούσα

Tzenaki wrote:
Σήμερα είχαμε μία πολύ κακή εμπειρία στο Γατσούλη της Νέα Φιλαδέλφειας.

Απ' τα χειρότερα ποδηλατάδικα της Αττικής. Κοντράρεται με τον World of bike για την πρωτιά. Και δε μιλάμε μόνο Φιλαδέλφεια, αλλά σε όποιον Γατσούλη έχω μπει.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
AfloEydK
Απών/απούσα
Σε αυτό το νήμα δημοσιεύονται αποκλειστικά σχόλια που αφορούν κριτική καταστημάτων.
Athws
Απών/απούσα

fortitude wrote:
Έψαχνα για ποδήλατο και βρέθηκα στο Μοναστηράκι και μπήκα στο Σέρκο.
................................
Ψεύδη και άσχημη και προκλητική συμπεριφορά από πωλητές Σέρκου.Χωρίς τσίπα.

Εκεί στο Μοναστηράκι δεν είναι πωλητές αλλά κράχτες.

vombida
Εικόνα vombida
Απών/απούσα

Wicca wrote:
fortitude wrote:
Ευχάριστοι οι 2 πωλητές εκεί και με χιούμορ. Όταν μου ρύθμιζε το ποδήλατο ο τυπάς, ο πωλήτης απέναντι από το Σέρκο επειδή με είδε, φώναζε θρασύτατα "Τα βαφτίζουμε όλα ελληνικά, made in greece" ειρωνικά. Στο τσακ ήμουν να του απαντήσω και να καταλήξουμεshow για τους διερχόμενους.
Ψεύδη και άσχημη και προκλητική συμπεριφορά από πωλητές Σέρκου.Χωρίς τσίπα.

Αν ήθελες να πάρεις ντε και καλά ελληνικό ποδήλατο.. λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά τελικά δεν πήρες. Στον Έλληνα αντιπρόσωπο πήγαν κάποια χρήματα, αλλά ο Σέρκος έχει δίκιο.. η Ballistic δεν θεωρείται ελληνική εταιρία.

Νομίζω ότι ο άνθρωπος εστίασε όχι τόσο στο γεγονός του "Ελληνικού" ή όχι ποδηλάτου, παρά στην απαράδεκτη συμπεριφορά των πωλητών. Αν ήταν μόνο για το θέμα του ποδηλάτου, δε νομίζω να έγραφε σκάλωνε τόσο! (και δικαίως σκάλωσε!)
Επειδή παλιότερα είχα περάσει κι εγώ από Σέρκο για έρευνα αγοράς, έχω να προσθέσω πως η νοοτροπία τους είναι κλασσική τύπου "μοναστηράκι-τουρίστας-έχω μαγαζί γωνία-μπιπ και δέρνω-ελάτε πρόβατα να σας πουλήσω ότι γουστάρω". Αυτοί πάνε να πουλήσουν ποδήλατα, όπως πουλάν παπούτσια οι περίφημοι κράχτες των παπουτσάδκων 50 μέτρα πιο πάνω στην Ηφαίστου! Εμένα πήγαν να μου πασάρουν Cube Acid που είχαν stock μονο σε 18αρι, παρά το γεγονός ότι είμαι εμφανώς για 16αρι και στο 18αρι ημουνα σε λάθος θέση με κλειδωμένα-τεντωμένα χέρια. Αν στη θέση μου ήταν κάποιος που δε το έψαχνε τόσο, θα το είχαν δώσει το ποδηλατάκι...
Πάντως από τιμές είναι αξιοπρεπέστατος και δίνει και δωρεάν σέρβις μέχρι να ψοφήσεις...

υ.γ. Ελληνικά ποδήλατα είναι τα Fidusa (πάντα αναφερόμενοι στο πλαίσιο σαν "ποδήλατο")...τα άλλα είναι καλά και άγια αλλά είναι βαφτισμένα ελληνικά σαν τα αρνάκια που τρώμε το πάσχα.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

vombida wrote:

υ.γ. Ελληνικά ποδήλατα είναι τα Fidusa (πάντα αναφερόμενοι στο πλαίσιο σαν "ποδήλατο")...

Αυτό είναι σίγουρο??? ακούστηκαν διάφορα μετά από σπασίματα σκελετών που δεν κάλυψε αν και εντός εγγύησης (απλά ρωτάω)

vombida
Εικόνα vombida
Απών/απούσα

Roul wrote:
vombida wrote:

υ.γ. Ελληνικά ποδήλατα είναι τα Fidusa (πάντα αναφερόμενοι στο πλαίσιο σαν "ποδήλατο")...

Αυτό είναι σίγουρο??? ακούστηκαν διάφορα μετά από σπασίματα σκελετών που δεν κάλυψε αν και εντός εγγύησης (απλά ρωτάω)

I have no idea για εγγύηση και λοιπά. Πάντως ξέρω ότι τα πλαίσια Fidusa είναι ελληνικά. Η επαφή μου με Fidusa περιορίζεται σε επίσκεψη στο γνωστό κατάστημα που τα φέρνει στο Ν.Ηράκλειο. Ο τύπος εκεί "το είχε" το άθλημα από όλες τις απόψεις και ήταν εξυπηρετικότατος. Πάντως μου είπε πως τα fidusa βγαίνουν custom made (ποδήλατο κομμένο και ραμμένο πάνω στον εκάστοτε αναβάτη) μόνο για τα carbon και για τα ακριβότερα αλουμινένια πλαίσια. Τα φτηνά αλουμίνια (Fidusa Saita...ναι ναι αυτά με το εμετικό paintjob) βγαίνουν σε προκαθορισμένα νούμερα, γεγονός που σε συνδυασμό με αυτά που λες με προβληματίζει ολίγον...αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread!

contact