ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Έχω καιρό να διηγηθώ μια ιστορία. Ίσως τρόμαξα όταν ξεκίνησα να βλέπω τη ζωή διαφορετικά από την τελευταία φορά που ξεστόμισα 4 + 1 μαζεμένες. Κάπως έτσι πέρασαν 10 μήνες από την 5η μέρα του Ιούνη που έβαλα μπροστά το στοίχημα με τον εαυτό μου, να ντύσω το πράσινο Mercian και να πάω μια βόλτα, να στρίψω ένα τσιγάρο και ν' αποφασίσω αν θέλω να τ' ανάψω ή όχι.

King of Mercia
Ποζεριά στο φουλ χωρίς ντροπή κι οι φωτογραφιες μεγαλώνουν με κλικ.

Τη Μεγάλη βδομάδα το πράσινο Mercian κύλησε τους τροχούς του δοκιμαστικά κι εγώ ένιωθα να 'χω μεθύσει από χαρά. Η αλήθεια είναι πως είχα πιει και κανα δυό μπύρες αλλά δεν νομίζω να έφταιγαν αυτές! Πρώτα μια μικρή βραδυνή βόλτα στους ΦτΠ και δυό μέρες μετά μια μεγαλύτερη. Λίγες μέρες μετά κι άλλη και σήμερα γύρναγα από το πρωί. Σιγά σιγά το μαθαίνω και με μαθαίνει, θέλει κάμποσο χρόνο για να φτάσουμε σε μια οικειότητα και να ταιριάξουμε.

King of Mercia
Inline μανέτες στο βαθος, για μας τους πιο άπειρους αλλά όμορφους νεαρούς.

Όλους αυτούς τους μήνες σκεφτόμουν πως θα “έδειχνε” και με τι ήθελα να το “ντύσω”. Δεν είχα ποτέ μου ξανασχοληθεί με κούρσες κι έτσι είχα δρόμο να καλύψω. Αρκετά πράγματα δεν μου πήγαν όπως τα σχεδίασα κι έπρεπε να τ' αλλάξω αλλά τελικά, αυτό που έφτιαξα με “έφτιαξε”. Τώρα, κοίτα, αν επιζητάς την αρτιότητα ή την απόλυτη αισθητική, τα παιδιά από τους κλασσικούς την έχουν επιτύχει ήδη. Αν πάλι ζητάς επιδόσεις ή κυνηγάς γραμμάρια, καλύτερα να μην συνεχίσεις γιατί θα βαρεθείς. Το μόνο που εγώ είχα ήταν μια εικόνα σχηματισμένη στο μυαλό μου και ο δρόμος που έκανα για να την κάνω πραγματικότητα και να τσουλήσει στο δρόμο.

King of Mercia
Να κι η καστομιά για να φέρω με όμορφο τρόπο τα shifters πάνω στο λαιμό που με κάνει ν' αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι τα κάνουμε αυτά επειδή υπάρχει λόγος ή ο λόγος που γίνονται είναι επειδή πρέπει να τα κάνουν οι άνθρωποι...

Να τα πάρουμε από την αρχή: από την πέμπτη μέρα του Ιούνη δεν έχω ξανακαπνίσει. Το 'χω σκεφτεί πολλές φορές, έχω αναπολήσει την ωραία εκείνη αίσθηση να νιώθω να γεμίζω από καπνό, αλλά δεν θέλω να ανάψω τσιγάρο. Και δεν είναι ούτε ενοχές, ούτε στοιχήματα, ούτε τίποτα. Απλά δεν θέλω γιατί ξέρω τη συνέχεια αλλά και γιατί δεν θέλω να εθιστώ ξανά. Μου συμβαίνει συχνά να παρατηρώ αυτούς που καπνίζουν, τις αντιδράσεις τους, το μηχανικό στρίψιμο του καπνού, την αμηχανία και με παραξενεύει να συνειδητοποιώ πως “έτσι” ήμουν κι εγώ. Στην πραγματικότητα ποτέ μου δεν έκοψα το τσιγάρο, απλά το 'χω αναβάλλει για κάμποσο καιρό, μέχρι να ξαναρχίσω κι ελπίζω αυτή η αναβολή να κρατήσει αρκετά.

King of Mercia
ΤΟΚΥΟ ρε και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί είμαστε ποζεράδες με τιμονάκι σουπερ μικρό, ραντονιάρικο και τσαχπίνικο,
να σου βάζει το μυαλό μπροστά για ν' ακολουθούν τα κουρασμένα πόδια!

Το Mercian από την άλλη, πέτυχε το σκοπό του πριν ακόμα το στήσω. Ήταν και είναι εδώ, δίπλα μου, να το κοιτάζω και να μου γεμίζει το κενό για να περάσει αρκετός χρόνος να απεξαρτηθώ και να μη ξαναγυρίσω. Άλλωστε, πιέστηκα κι όσα χρήματα κάπνιζα το μήνα, τόσα έβαζα πάνω στο ποδήλατο και κάτι παραπάνω. Τώρα λοιπόν που τέλειωσε και το χαζεύω, τώρα που 'χω κάνει τις πρώτες βόλτες και κοιτάζω τις φωτογραφίες, ένα έχω να πω σε όσους ακόμα καπνίζουν: αξίζει να το κόψεις και στη θέση του να βάλεις κάτι άλλο, δεν ξέρω τι είναι αυτό για τον καθέναν, εγώ το βρήκα.

King of Mercia
Κέντρα RX100 μαζί με χειριστήρια και μπροστινό ντεραγιέ καθώς και ένα παλιό μαουντενάδικο XTR M900 είναι ότι shimano έχει.

Αλλά γιατί το King of Mercia? Έχει υπέροχο βάψιμο, με φτιάχνει το χρώμα του και μόλις το είδα χάθηκα μέσα του. Είναι εγγλέζικο από μια παραδοσιακή μικρή εταιρία που επιμένει μέχρι και σήμερα, που με άλλα λόγια σημαίνει πως δεν πολυκαταλαβαίνω τα “ιταλικά” και δεν είμαι ούτε των “γαλλικών” και ούτε του πιάνου. Το βρήκα στο νούμερό μου και στα λεφτά που σκόπευα να δώσω και, τέλος, είναι φτιαγμένο το 1991 που σημαίνει πως δεν είναι ούτε κλασσικό αλλά ούτε σύγχρονο κι έτσι, μπορώ να έχω εκείνη τη ρετρό νότα που θέλω χωρίς να εγκλωβίζομαι στις ενοχές που συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες των κλασσικών και τους οδηγούν να βάζουν συγκεκριμένα πράγματα επάνω γιατί “έτσι πρέπει”. Κι αφού δεν υπήρχε καμία “γραμμή”, έθεσα εγώ τον βασικό κανόνα που ήταν να αποφύγω, στο βαθμό που είναι εφικτό, οτιδήποτε... shimagnolo!

King of Mercia
Αυτές οι μονωτικές ταινίες πρέπει να φύγουν κάποια στιγμή...

King of Mercia King of Mercia

King of Mercia
Καλωδίωση καφέ αλλά μόνο για τα φρένα γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι για Index! Ίσως κάπου, κάποτε, κάποια στιγμή...

Πως τσουλάει? Δύσκολο να το πω με λίγες λέξεις αν και γενικά όταν γράφω, σπάνια είμαι λακωνικός. Πάντως έχει πλάκα αλλά ακόμα δυσκολεύομαι να μείνω στα drops από ανασφάλεια. Το παλεύω, κάνω ότι μπορώ αλλά, θα το πω χωρίς φόβο, αν δεν έβαζα εκείνες τις ενδιάμεσες μανέτες, θα αγόραζα πολλά οικόπεδα σε τιμή ευκαιρίας! Στο δρόμο τα ρετρό 25άρια νομίζω πως κάνουν άριστη δουλειά στον τομέα της άνεσης, περισσότερο απ' όσο νόμιζα, αν κι έχω αμφιβολίες μήπως τελικά τη δουλειά τη κάνει ο σκελετός και με μπερδεύει. Σε κάθε περίπτωση δεν βλαστημάω, σε σχέση με τις ταχύτητες που πάω ενώ περνώ λακκούβες χωρίς πολλά δράματα.

King of Mercia
Ήρθε με headset chorus και campagnolo dropouts, κλείσαμε και με Campagnolo.

Και μιας και είπα ταχύτητες, 7 είναι αρκετές πίσω και το 32άρη γρανάζι ας υπάρχει εκεί για μένα που 'μαι μεγάλος άνθρωπος κι έρχεται και καλοκαιράκι για να μπορώ να κάνω και το τζόβενο, άμα λάχει, να πούμε. Να σου κι η πατεντιά με index πάνω στο λαιμό που για να παίξει δοκίμασα ένα κάρο λύσεις. Όχι, δεν είναι εύκολο και όχι, δεν υπάρχουν index χειριστήρια για λαιμό παρά μόνο ένα που είναι απόλυτα κιτς και αντιαισθητικό. Μη ρωτήσεις αν είναι χρήσιμο γιατί δεν μπορώ να σου απαντήσω αφού απλά... εκεί ήθελα να τις βάλω!
King of Mercia King of Mercia

King of Mercia
Διατήρησα τα 126 χιλ. γιατί δεν μ' ένοιαζε να έχω παραπάνω από 7 ταχύτητες που θεωρώ πως είναι -για μένα- αρκετές. Μπροστά ένας noname compact 34-50 είναι μια χαρά (αν και θα έβρισκα πιο χρηστικό έναν 46άρη δίσκο αλλά είναι γοητευτικός κι έτσι!). Η πίσω κασσέτα είναι μια μιξη με γρανάζωμα 12-32 που με πάει παντού.

Η σέλα του Gyes (που παρεπιπτόντως προσπαθούσα να το διαβάσω σαν “γκάης” ή “γκύης” και τελικά είναι το απλό και δυτικόφερτο “Τζη-Γιες”!) έχει το στυλ της Swallow αλλά την μισή της τιμή. Τώρα δεν έχω ακόμα διαπιστώσει αν έχει και την άνεσή της, αφενός γιατί δεν έχω καβαλήσει swallow και αφετέρου γιατί θέλει στρώσιμο, σπάσιμο, ξαναστρώσιμο, ξανασπάσιμο και ξαναμανα από την αρχή. Σε κάθε περίπτωση, καμμία σχέση με τη flyer που ομολογώ πως δεν είναι σέλα αλλά συσκευή μασάζ για μένα! Μέχρι τώρα χρειάζεται να σηκώνομαι συχνά και κάπου στα 20 χιλιόμετρα σερί οφείλω να κάνω μια γενναία διαλλειματάρα για να σταματήσει να διαμαρτύρεται ο -ευγενικός κατά τα άλλα- πισινός μου! Μου φαίνεται πάντως πως ένα μασάζ με λίπος θα της το ρίξω μόλις βρω λίγο χρόνο.

King of Mercia
Παλουκόσελο να "δένει" αισθητικά με τις χρωμολένιες ράγες της σέλας και τσαντάκι για σαμπρέλα, άντε και δυό μπαλώματα.

Και κάπως έτσι, κάπου εδώ, αυτή η ιστορία τώρα ξεκινά...

King of Mercia

King of Mercia
Και βρήκα πως Ν+1 για μένα είναι πλέον 2...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

Απλά το πιο όμορφο εδώ μέσα..... Με γειες μεσιέ!!!!!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Ποζεράδικο είναι, δε λέω, αλλά υπάρχουν και καλυτερότερα. Απλά κρύβω τις ατέλειες με τη φωτογράφιση! χεχεχεχεε...

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Έχει να κάνει όμως και με το πώς το πλάσάρείς και το έκανε πολύ καλά.

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Το παλουκοσελο τι ειναι και που το βρισκουμε???

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Και για εμένα θα έλεγα ότι είναι ίσως ότι καλύτερο έχει περάσει μέχρι σήμερα από εδώ μέσα. Ο λόγος... η μετριοπαθής προσέγγιση, με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους απελευθερωμένη όμως από τη μανία της τελειότητας.
Νομίζω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο ένα ποδήλατο μπορεί να αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του.
Όσο για το τελευταίο σχόλιο σου, ίσως να μην περίμενες από εμένα να το πω αλλά όντως νομίζω ότι το Ν+1=2 είναι η εξίσωση σου... αν όχι για πάντα, τουλάχιστον για πάρα πολύ καιρό ακόμα.
ΜΠΡΑΒΟ!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Vasscott, την επόμενη φορά οι μπύρες κερασμένες!

Wicca
Απών/απούσα

Ανέβασε τις φωτογραφίες τώρα σε κανένα πορνοsite γιατί μιλάμε για πολύ σεξ εδώ πέρα..

Με γειες..

zoslen
Εικόνα zoslen
Απών/απούσα

Θα ήταν πιο ποζέρικο αν τα shifters έμπαιναν στο ... παλουκόσελο...!

steliosp
Εικόνα steliosp
Απών/απούσα

Μωρέ τι ωραία που δένει το μπροστινό ντεραγιέ!

Συγχαρητήρια για το κουκλί.
Link για δισκοβραχίονα έχουμε?

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Δισκοβραχίονα ψάξε στο ebay τον γερμανό unique-bikes αν κι οι τιμές έχουν αυξηθεί το τελευταίο τρίμηνο. Έπεσε και λίγο ντρέμελ για να φύγει το διακριτικό λογότυπο που ήταν χαραγμένο στους βραχίονες.

King of Mercia

Thx for the kudos που λένε και τ αγγλόπουλα :)

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

φαντασου ποσο ομορφο ειναι το ποδηλατο, που κανεις δεν ειπε τιποτα για το τσιγαρο.....συγχαρητηρια λοιπον ΚΑΙ για την ...αποχη απο τα καπνα...

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

Τα σέβη μου scrabler!

μαζί με άπειρες ευχές για ατελείωτα, άκαπνα, απενοχοποιημένα, απολαυστικά πάντα ποζεράδικα χιλιόμετρα.

ΥΓ. Τη βόλτα τη χρωστάς. Ψαρωτικός ο λόγος και ο πράσινος King δε λέω, αλλά να μην ξεχνιόμαστε…

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Πανεμορφο.
Πανεμορφο.
Πανεμορφο.
και μια χαρα χρηστικο.
ποδηλατο που γουσταρουμε και οχι φετιχ ή αναστηλωτικος ψυχαναγκασμος.
Χρηστικοτατο και ελευθερο.
Αναμεσα στις συμπληγαδες τις κριτικης:
απο την μια οι κλασσικοι
και απο την αλλη οι ζυγαριες.
αψογο.
αψογο και σαν τοποθετηση του ποδηλατου αναμεσα σε αυτες τις δυο ...παραδοσεις.
...
Α, και αψογο και το κοψιμο του τσιγαρου.
και γω τοχω "αναβαλει" εδω και ...χμμ απο το '1 ποσα ειναι;
και συνεχιζω να το λεω οπως το λες εσυ: "αναβαλει".
...
Ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας ολη αυτη την εμπειρια.
Και η big question: Το μπατζετ; Ή μαλλον καλυτερα διατυπωμενη...ποσο ξοδευες το μηνα για ...τσιγαρα;
παντως σοβαρα τωρα ευχαριστουμε για την περιγραφη και για τις πανεμορφες φωτογραφιες σου που βοηθανε και οδηγουν και μας τους ασχετους, αφραγκους, βαρβαρους, καημενους χρεπαδες μπας και σηκωσουμε και μεις καμια μερα κεφαλι και ξεκολλησουμε απο το νταχον νταχον νταχον...
...
Πως τα λενε τα σωληνακια - μακαρονια - καλωδια που χρησιμοποιησες για να καλυψεις το γυρισμα στα index και στο πισω ντεραγιε; και τι διαμετρους εχουν; Α και με μεσαια τριβη τι εκανες;

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Το 'χεις αναβάλλει από το 2001 ή από το 2011? Βετεράνος!

Εγώ κάπνιζα τουλάχιστον ενα πακέτο κίτρινο όλντ χόλμπορν μαζί με χαρτάκια/φιλτράκια ΚΑΘΕ δυό μέρες, ακόμα κι αν δεν είχα να φάω. Να φανταστείς πως τώρα που τέλειωσε το ποδήλατο, τα -ίδια- φράγκα ξεκινησα να τα δίνω στη ρύθμιση της εφορίας γιατί σαν αρκετά ωραίοι έχουμε και κάτι ψιλοχρέη. Με άλλα λόγια το κάπνισμα πλέον είναι... πολυτέλεια! Οπότε βάλτα κάτω και έχεις μια ιδέα για το πόσο πήγε.

Και για ν ακριβολογούμε, σίγουρα κάτι παραπάνω απ' όσο αν έπαιρνα ένα εισαγωγικό αλουμινένιο κουρσάκι της ιντεάλ, μάλλον περίπου όσο θα στοίχιζε ένα αλουμινένιο allez περσυνής χρονιάς και σίγουρα πολύ λιγότερο από ένα κάρμπον. Το πρόβλημα ήταν πως ούτε το ιντεάλ, ούτε το allez κι ούτε το κάρμπον θα μπορούσα να "υποστηρίξω", δηλαδή δεν μου λένε και πολλά πράγματα για μένα, παρόλο που τα θεωρώ ωραία ποδήλατα.

Μεσαία τριβή είναι ίδια με το λαιμό, tange. Tα σωληνακια - μακαρονια - καλωδια που με ρωτάς είναι μία εξωτερική ντήζα ταχυτήτων shimano SIS που την έκοψα και ο ρόλος της δεν είναι διακοσμητικός (μόνο) αλλά και ουσιαστικός γιατι δεν θα μπορούσα να μεταφέρω τα shifters απο το διαγωνιο (που ήταν η φυσική τους θέση) στο λαιμό με άλλο τρόπο.

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Ειναι απο το '01 και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε βετερανο ουτε τιποτα. Απλα τον θεωρω εναν καπνιστη ο οποιος αναβαλει και ξανααναβαλει να καπνιζει εδω και τοοοσα χρονια. Κι ομως το ρημαδι σε περιμενει στη γωνια. Εκει που λες τελειωσα εκει ο κολλητος αναβει και σε αναβει. Αλλα απο την αλλη εσυ εχεις αλλα που σε κρατανε. Ειναι μονο στο μυαλο. Δεν γουσταρω να καπνισω. Φοβαμαι να καπνισω γιατι εβαλα αλλες δουλειες μπροστα (τρεξιμο και δευτερευοντως -!- ποδηλατο, οποτε τι ειμαστε για καπνισματα τωρα;) αλλα και γιατι αμα καπνισω θα με καπνισει αυτο δεν θα το καπνισω εγω. Το'χα προσπαθησει τοτε αλλες ...ν+1 φορες και το ειχα ξεφτιλισει αλλες τοσες και τελικα η ν+2 φορα επιασε λογω μιας...οξειας ιγμοριτιδας την οποια απο τοτε ευγνωμονω ...ξορκιζοντας την παραλληλα.
...
Ουτε να το σκεφτεσαι παντως. εχεις ξεμπερδεψει. Ουτε για πλακα. Μετα απο 10 μηνες εχεις καθαρισει τελειως. Το μονο που μενει ειναι το μυαλο. Το οποιο ομως ...εχει μυαλο και ξερει πια τι ειναι να κανει και τι ειναι να μην κανει.
...
Εσυ παντως μετα απο τοοοοοσα χρονια θα εχεις να διηγεισαι μια πολυ πιο ενδιαφερουσα ιστορια απο τη δικια μου για το πως εκοψες (ουπς ανεβαλες) το καπνισμα.
...
θενξ και για την μ.τ (ποια απ'ολες; και για τι σπειρωμα;) αλλα για τα σωληνακια δεν βγαζει το λινκ τα τυπου "υψηλης" που εχεις χρησιμοποιησει.Βγαζει καποια με πλαστικο περιβλημα. Με τα σωληνακια εκανες πολυ ωραια δουλεια. Τα ρεγουλατορακια πανω τα μαυρα πηγαινανε μαζι ή ειναι ...road found;

BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

.....
Σαν το φύσημα του αέρα
φεύγεις-
ανυπόμονη πεταλιά.

Στο τιμόνι σου
τρυφερές γυναικείες καμπύλες.
Παράξενο, εστεμμένο πουλί
ο αναβάτης με τα γερά πόδια.
Ο τροχός σου ωκύπους,
ελαφρός Ερμής.

Κούρσα,
φτερωτή ελευθερία-
να μπορούσα να σε δαμάσω.

Γι αυτό το όμορφο σκαρί,
copy paste η ωδή στην κούρσα
που είχα γράψει παλαιότερα.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Test ride πότε κανουμε ?

πληρώνουμε με μπύρα ?

kastellopower
Απών/απούσα

το τραγούδι της Μόλλυ

πήρε αέρα ο βασιλιάς
και μ΄ άλλαξε τα φώτα
στο πίσω κέντρο για καλά
έβαλε χέρι πρώτα

έτσι που με κατάφερε
με χίλια δυο τερτίπια
κοσμήματα και δέρματα
μέχρι και σκουλαρίκια

ήτανε όλα πονηρά
τα γράδα τα καράτια
κορδέλες και μεταξωτά
στάχτη μέσα στα μάτια

να τρέχω για όλες τις δουλειές
στην αγορά χαράματα
για να παχαίνει ο έφορος
και όλα τα σιχάματα

όμως το γλένταγα τρελά
-α!- παράπονο κανένα
τις μουσικές τις μπύρες μου
και τα τσιγάρα τρένα

μα όλα αυτά είναι πια παλιά
τώρα που σας τα λέω
τα κόκκινά μου τα μαλλιά
τραβάω κι όλο κλαίω

με μια καινούρια διαταγή
νύχτα ήταν καλοκαίρι
όλη η χαρά μου στη ζωή
κόπηκε με μαχαίρι

περνάει – τον βλέπεις; - αστραπή
που μ΄έκαψε θυσία
αχ, αχ, στη Μόλλυ τη φτωχή
ποιος δίνει σημασία; ---

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

@didotou: Έχεις δίκιο, τα ασπρα ειναι braided (πλεγμένα) και τα πηρα απο ebay, απλά όταν περνάνε μήνες ξεχνώ τα "ψιλολόγια". MT BSA με χρωμολενιο άξονα (μεταχειρισμένη απο τον 48Χ17 γιατι η αρχική έπεσε 3 χιλιοστα μεγαλύτερη).

@BookLuv:

@scarpedico: Όποτε βρεθούμε και πάντα με μπύρα πληρώνουμε! cheers

@kastellopower: Η Molly πάντα θα είναι ο μόνιμος σύντροφος και μ' αυτήν θα κάνω τα "μακρυνά", μ' αυτήν θα κουβαλάω τα πολλά και θα αναλάβει τα πιο χαλαρά, τα πιο παρείστικα και τα πιο εκδρομικά. Αν μου ζητούσες να κρατήσω ένα ποδήλατο αυτήν θα διάλεγα. Γι' αυτό και στην εξίσωση Ν+1 είναι πάντα το 1.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

kktsol wrote:
Το παλουκοσελο τι ειναι και που το βρισκουμε???

Έχω δει κάμποσα σε αυτό το στυλ. Νoname, αμερικάνικα,
κινέζικα, taiwan... Αν γράψεις seat post cutouts θα
σου βγάλει διάφορα.

http://wearefactoryfive.com/products/cutout-seatpost

akakios
Εικόνα akakios
Απών/απούσα

Κουκλί είναι.Καλοτάξιδο.

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Τελικά μάλλον άξιζε η αναμονή.
Άξιο το αποτέλεσμα.
Εύγε!

Με το καλό, περιμένουμε και τη βάπτιση τώρα.
Αλήθεια δεν μας είπες, (δεν φαίνεται κι όλας, χαχα!)
Αγόρι ή κορίτσι;

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

the King?

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

.

Tasakos10
Απών/απούσα

Έργο τέχνης ! Πανέμορφο απο κάθε άποψη. Δεν στέκομαι στο κείμενο - αν και γράφεις όντως πολυ ωραία - επειδή αποσπάστηκε η προσοχή μου απο το ποδηλατο.
Το ανταλλάζω με την πεθερά μου και μπορω να συμπληρώσω και με κάτι ανηψακια λίγο ζωηρά......
Αν δεν δέχεσαι ανταλλαγές, κερνάω πλουσιο γεύμα αν μου το δώσεις για μια βόλτα.
Σκέψου τις προσφορές γιατι αναμένεται σύντομα ν αρχίσει πλειοδοσια.

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια