Κατάσχεση! (Προσοχή, ακολουθεί κείμενο ακατάλληλο για ανηλίκους και δημοσίους υπαλλήλους)

Γεια σας ποδηλάτες!

Γεια σου ποδηλατικό μου φόρουμ. Με την επανάστασή σου, με τα ποδήλατά σου παντού, με τα ποδήλατα στα τρένα, στο Μετρό. Γεια σου!
Όπως καταλαβαίνεις από το ύφος μου, δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα.
Και πως να είμαι;
Είναι δυνατόν να είμαι;
Όταν έχασα τη γαμημένη (διαχειριστές συγχωρέστε με για τη λέξη αυτή και για όσες ακολουθήσουν) τη ρύθμιση των 100 γαμωδόσεων γιατί η τράπεζα άργησε να βάλει τα λεφτά από τον ένα λογαριασμό στον άλλο!!!!!!!!!!!!!
Όταν σήμερα κατασχέθηκαν όλα μου τα χρήματα, από εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς ΚΑΙ από αυτόν που είχα ορίσει ως ακατάσχετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι το τέλος;

Γεια σας δημόσιοι υπάλληλοι. Μην ανησυχείτε καθόλου, ο πρωθυπουργός της αριστερής μας κυβέρνησης θα φροντίσει για εσάς. Εγώ να πάω να γαμηθώ, δε βαριέσαι!
Όλα σας τα προνόμια θα παραμείνουν. Θα μπορείτε να παίρνετε άδειες εγκυμοσύνης δύο χρόνια γιατί ΟΛΕΣ έχετε επικίνδυνη εγκυμοσύνη. Μόνο εσείς! Καμία άλλη!
Θα μπορείτε να λείπετε από τη δουλειά σας με άδειες αναρρωτικές γιατί σας έσπασε το νύχι, όποτε θέλετε! Και μη ξεχνάτε! Θα παίρνετε και σύνταξη νωρίς! Γιατί μπορείτε να κάθεστε βρε παιδί μου στο ταμείο μέχρι τα 67 σας; Ενώ όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε!
Γεια σας και σας άγαμες (αλλά όχι αγάμητες) θυγατέρες που λαμβάνετε τη σύνταξη κάποιου που μπορεί να πέθανε πριν πολλά πολλά χρόνια. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε το κράτος αφού μπορείτε; Αυτό δεν κάνουν όλοι; Αυτό δεν απαντάτε όταν σας ρωτάνε;

Όλοι αυτό κάνουν λένε, εκτός από κάποιους που είχαν την τρέλα να πιστέψουν πως μπορεί να υπάρχει δικαιοσύνη. Πως μπορεί να επιχειρεί κανείς! Άκου παράνοια! Επιχείρηση! Και όχι δημόσιο!

Την τρέλα να προτιμάς το ποδήλατο από το αυτοκίνητο. Την τρέλα να προτιμάς τη δουλειά από το δημόσιο. Μοιάζουν κάπως αυτά τα δύο, δεν μοιάζουν;

Πριν τρεις μήνες βραβεύτηκα από μία ευρωπαϊκή επιτροπή για την καινοτόμο δουλειά μου. Μπράβο μου είπε ο τύπος μετά την εκδήλωση, πολύ ωραία τα όσα μας έδειξες, προχώρα και εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε. Εσείς μπορεί όχι, οι καλοί μου φίλοι όμως;
Θα με ξεχάσουν; Μπα, θα με τσακίσουν, όσο πιο πολύ μπορούν...

Γεια σας και να με συγχωρείτε. Αν μπορείτε να μη γράψετε παπαριές από κάτω θα το εκτιμήσω δεόντως.

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

τι είπες τώρα???
γαμω το κράτος.

Καλα στην τράπεζα δεν φαίνεται η εντολή μεταφορας και η καθυστέρησή της?

Rapid
Εικόνα Rapid
Απών/απούσα

Στο κράτος των δημοσίων υπαλλήλων και της λογικής του "τρούπωσα, τώρα δουλέψτε για μένα κορόιδα" το να επιχειρείς τίμια είναι αυτοκτονία . Το κατάλαβα ευτυχώς αρκετά νωρίς και έκανα κάτι για το οποίο δε μετάνιωσα ποτέ.
Άλλαξα έδρα της επιχείρησης μου στην Πολωνία, (ίσως να ήταν καλύτερα στη Βουλγαρία) και επιτέλους είμαι σε μια χώρα που σέβεται τον κόπο και τα ρίσκα που παίρνεις και δε σε χρησιμοποιεί απλώς για να ταϊσει τα βολεμένα της παιδιά.

Κουράγιο και υγεία πάνω απ΄όλα σου εύχομαι!

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Lost bodies - Αρκετά

Τι διάβασα προχθές στις μικρές αγγελίες;
Έχουν λέει ανοίξει λάκκους και μας περιμένουνε;
Τι λέτε ρε μαλάκες... τι λέτε ρε...
Θα περιπλανηθούμε σαν τον πολεμοχαρή τον τρίτο
ανάμεσα από τους πύργους των πολυεθνικών,
ανάμεσα από τα κρυστάλλινα κτίρια των διαφημιστικών
και των ασφαλιστικών,
θα τους τραβήξουμε να τους βγάλουμε μέσα από τα γραφεία τους,
και να τους πούμε:
Αρκετά ρε μαλάκες με τη κονόμα και τις μαλακίες σας μας γαμήσατε.
Αρκετά ρε μαλάκες αρκετά...

Έτσι να τους τραβήξουμε να τους βγάλουμε μέσα από τα meetings
για να τους δείξουμε πόσο υπέροχα καίγονται τα πολυτελέστατα
αυτοκίνητα τους στα οδοφράγματα και να τους πούμε:
Αρκετά ρε μαλάκες με τη κονόμα και τις μαλακίες σας μας γαμήσατε.
Αρκετά ρε μαλάκες αρκετά...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Δεν καταλαβαίνει τίποτα η εφορία αδελφέ μου Raoul, δεν ήταν τα λεφτά μέσα, ΔΕΝ ελέγχουν αν η καθυστέρηση οφείλεται στην τράπεζα, άρα επαγγελματία ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ.....(θα προσπαθήσω να μη βρίσω περισσότερο απ' όσο έκανα στο αρχικό ποστ).
Πρέπει να κάνεις μετά κίνηση με δικηγόρο κι άντε να το ξέρεις την ώρα που γίνεται αυτό.
Δεν ήθελα με τίποτα να την κάνω, καλά έκανες εσύ φίλε και πήγες Πολωνία. Αλλά τώρα το έχω αποφασίσει: ΕΞΩ ρε, θα φύγω ρε γ....ένοι, καθίστε εδώ να ταΐζετε τις άγαμες θυγατέρες και να παίρνετε σύνταξη από τα 50 μόνοι σας.
Να δω με τι ρε γ....ένοι, με τι!
Δεν θα πάρω ποτέ σύνταξη ρε, δεν θα κάτσω ποτέ, θα πεθάνω πάνω στη δουλειά και στο ποδήλατό μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Είχαμε δώσει εντολή πληρωμής μέσω internet banking την προτελευταία ημέρα, πριν τη λήξη κάποιας διορίας, κι η τράπεζα κράτησε τα χρήματα (κι άλλων πολλών ατόμων) για δύο μέρες με αποτέλεσμα όταν αποδόθηκαν στην εφορία να είναι καθυστερημένα κι είχε γραφτεί πρόστιμο κλπ. Μετά από κατακραυγή πολλών κλπ υπήρξε ρύθμιση χωρίς πρόστιμο, για ψάξε για κάτι ανάλογο.

Η τράπεζα φαίνεται να "καθυστερεί" στην επεξεργασία των "δεδομένων"...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Βρήκα δικηγόρο που είναι ειδικευμένος στα θέματα και μου τον σύστησε άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης.
Δευτέρα θα τον δω, μου είπε να μην ανησυχώ, θα βρει τη λύση.
Μου άρεσε και το τελευταίο που είπε: θα τους γα....με!
Έλα horsey, να δεις πόσο «καλό» παιδί είμαι!

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Οι "ειδήμονες" των γραναζιών της γραφειοκρατίας τα ξέρουν τα πο*στικα, τα χειρίζονται καλά. Η ίδια μαφία πίσω από όλα.

Εύγε τέκνον δια τον ευγενέστατον λόγον. Όμως ήταν λίαν ευγενέστερος από όσο θα έπρεπε. Να δούμε πότε οι κωλοέλληνες θα πετάξουν τις μάσκες του καθωσπρεπισμού.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θα πω κι άλλα μάγκες και μάγκισσες!

Ως εδώ, τα έχω πάρει στο κρανίο! Πάρτε τα ρε αλήτες από τους γιατρούς που πουλάνε στην κυριολεξία την κάθε γέννα 3 χιλιάρικα χωρίς απόδειξη και σου λένε πως σου κάνουν χάρη και δώστε ρε γαμημένοι μια ανάσα σε αυτούς που παλεύουν χωρίς να κλέβουν.
Ελάτε ρε αλήτες και πάρτε ό,τι έχω.
Είτε τα πάρετε ρε, είτε δεν τα πάρετε, εγώ ξέρετε τι θα σας κάνω! Και δεν είμαι μόνος μου!

Το καλοκαίρι ο «καλός» μας ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερός (περίπου όσο και ο Κοκός ο τέως) μείωσε τη δόση στη ρύθμιση του γαμώ ΤΕΒΕ που πλήρωνα και πληρώνω (αν με αφήσουν). Ξέρετε πόσο έκανε το αριστερό μας σύστημα να μου αποδώσει τη μείωση; 3 ολόκληρους μήνες! Γιατί; Γιατί όπως μου ομολόγησαν κάποιοι ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!!!!!! Και φυσικά τα 150 ευρώ που μου χρωστάνε ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Οργή, αγανάκτηση, αηδία, εμετός. Δηλαδή ελληνικό δημόσιο.

Κι έχω κι άλλα να πω...

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Δε φταίει η κυβέρνηση... αλλά η διαχείριση της τράπεζας της οποίας οι υπερυπολογιστές "καθυστερούν" για να αξιολογείται κάπου ένα +0,0001 (μέσα στο καθολικό μείον) ώστε τα "στελέχη" να δικαιολογούν τα μηνιαία μπόνους.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Σπύρο μου, φυσικά και έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Η «αριστερή» μας κυβέρνηση όμως έπρεπε να έχει υλοποιήσει τον απλό μηχανισμό που λέει πως αν χάσεις 1 (ναι ΜΙΑ) δόση δεν έρχεται η καταστροφή.
Αμφότεροι άχρηστα υποκείμενα, ανίκανοι, τεμπέληδες, κοιλαράδες, εγωιστές.
Και άλλα πολλά...

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

H κομματική πελατεία του Δ.Ι.Ο.Ρ.Ι.Ζ.Α είναι οι Δ.Υ. , οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι νεολαίοι και όσοι χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Θα κάνουν τα πάντα, μα πραγματικά τα πάντα για να προστατέψουν αυτές τις ψήφους. Δυστυχώς όμως η εξίσωση δεν μπορεί να βγει καθώς για να γίνει αυτό πρέπει να υπερφορολογηθεί ο ιδιωτικός τομέας. Αφενός αυτό είναι δύσκολο καθώς ο ιδιωτικός τομέας ξέρει να κρύβει εισοδήματα αφετέρου έτσι αυξάνει την ανεργία δυσαρεστώντας τους νεολαίους που ψάχνουν δουλειά. Αν η χώρα δεν γίνει φιλική προς το επιχειρείν, αν δεν μειωθούν οι κρατικές δαπάνες, αν δεν αναδιοργανωθεί το δημόσιο και αν δεν γίνουν μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό δεν έχει ελπίδα. Ο Δ.Ι.Ο.Ρ.Ι.Ζ.Α πάντως αυτά δεν μπορεί να τα κάνει γτ θα επιστρέψει ξανά στο 4%.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Κατ’ αρχής γαρ φιλαίτιος λεώς.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Φαντάσου Automation πόσο αδίστακτοι και αυταρχικοί μπορεί να είναι, που προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία α)προδίδουν την ιδεολογία τους β)μαχαιρώνουν πισώπλατα τους συντρόφους τους γ)αλώνουν το κράτος με κομματικούς διορισμούς και γ) συνεργάζονται με την ψεκασμένη ακροδεξιά. Και αυτά είναι τα εξόφθαλμα. Ας μην μιλήσουμε για τα υπόλοιπα. Έχει ακόμα μέχρι τον πάτο του βαρελιού, δεν φτάσαμε...

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:
Φαντάσου Automation πόσο αδίστακτοι και αυταρχικοί μπορεί να είναι, που προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία α)προδίδουν την ιδεολογία τους β)μαχαιρώνουν πισώπλατα τους συντρόφους τους γ)αλώνουν το κράτος με κομματικούς διορισμούς και γ) συνεργάζονται με την ψεκασμένη ακροδεξιά. Και αυτά είναι τα εξόφθαλμα. Ας μην μιλήσουμε για τα υπόλοιπα. Έχει ακόμα μέχρι τον πάτο του βαρελιού, δεν φτάσαμε...

Το θέμα είναι άκρως ελληνικό,νεο-ελληνικό και μας περιλαμβάνει όλους μην μας το γυρνάς στο κομματικό.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Την επομένη φορά που θα σκεφτώ να ποστάρω κάτι, θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα να μου πεις αν είναι μαλακία ή όχι. Αν το εγκρίνεις και μου πεις "προχώρα" θα το αναρτήσω. Όσον αφορά το τι έγραψα, αν κρίνω από την σπουδή με την οποία αντέδρασες, μάλλον εσύ το γυρνάς στο κομματικό . Εγώ για την κυβέρνηση έγραψα που αν δεν κάνω λάθος μας αφορά όλους, άρα μας περιλαμβάνει όλους.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Roul wrote:

Και από τέτοια "ατυχήματα", λεφτά βγάζουν!
Οι ασφαλιστικές εταιρείες, δικές τους.
Το πήρες χαμπάρι;

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Το νέο της ημέρας:
Τη Δευτέρα θα κάνω ο,τιδήποτε δυνατό (όχι, κώλο ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει αλλά δεν το αποκλείω) για να πληρώσω την πρώτη δόση της νέας υπέρογκης και άδικης καθ' όλα «ρύθμισης».
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΟΑΕΕ; ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ!

Έλα horsey, που είσαι; Έλα να δεις αδελφέ τι «καλό» παιδί που είμαι να μου πεις κι εσύ πόσο «κακό» παιδί είσαι!

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

απο την πρώτη δόση εγιναν ολα αυτα???

i.alli.ellada...συμβολική φωτο για την αγάπη προς την τράπεζα.
Αλλα και πάλι με αυτή τη λογική από ολα κερδίζουν και με καθε τρόπο τρως τη σφαλιάρα σου ακόμα και όταν έχεις δίκιο...οπότε

Tasos
Απών/απούσα

Και απαράδεκτο και εξοργιστικό και και και...

Είναι όμως και εξίσου λυπηρό και απογοητευτικό ένας νέος, μορφωμένος και αξιόλογος άνθρωπος σαν εσένα να θεωρεί ότι για τα πάθη του φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι. Και όχι το κεφάλαιο, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, τα διεθνή funds, οι πολυεθνικές, οι τράπεζες, η ευρωζώνη και φυσικά και η εγχώρια διαφθορά και το πελατειακό κράτος.
Και μάλιστα φταίνε οι πρόωρα, εξαναγκασμένοι από τα νέα μέτρα, συνταξιοδοτούμενοι και οι έγκυες. Είναι πολύ λυπηρό, απογοητευτικό και επικίνδυνο. Ο πάτος που είναι ρε παιδιά; Υπάρχει πάτος; Γιατί όλο νομίζουμε ότι τον πιάνουμε κι όλο διαπιστώνουμε ότι υπάρχει και παρακάτω. Η απόλυτη εξαθλίωση ίσως; Αν θέλουμε μια κοινωνία βασισμένη στον κοινωνικό δαρβινισμό και με απόλυτο μέτρο το χρήμα, για εκεί πάμε...

Ένας δημόσιος υπάλληλος

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Τάσο,
ας συζητήσουμε όλα αυτά όταν λυθεί το πρόβλημα και έχει χρόνο ο automation να σκεφτεί με ήρεμο και καθαρό μυαλό και μπορεί να έχει διαφορετική άποψη

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Αγαπητέ Τάσο (συνονόματε).

Υπήρξα για 17 έτη συμβασιούχος του δημοσίου. Ωρομίσθιος σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα με σύμβαση παροχής διδακτικού έργου συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας ανά ακαδημαϊκό έτος.
Ήταν η δεύτερη δουλειά μου (παράλληλα με την ομόρρυθμη επιχείρηση της οποίας είμαι μέλος). Μία δουλειά που ποτέ δεν την είδα σα δουλειά, αλλά σαν κάτι που αγαπώ υπερβολικά. Ώσπου μία μέρα διαπίστωσα πως ήταν αδύνατο να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ διότι τα μέτρα που προέκυψαν από την κρίση με έφεραν μπροστά στην κατάσταση «πολλή δουλειά, λίγα χρήματα τα οποία θα πληρώνονται σε απολύτως άτακτα χρονικά διαστήματα». Αναγκάστηκα λοιπόν να αποχωρήσω.
Με κάποιο τρόπο ήμουν κι εγώ «δημόσιος υπάλληλος». Είδα μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους να ξενυχτούν στη δουλειά και είδα άλλους (δυστυχώς τους περισσότερους) να περνάνε μία ήρεμη ημέρα, χωρίς πολλά-πολλά. Χαρακτηριστική θα μου μείνει η στιγμή που άκουσα να λένε στην προϊσταμένη τους κάποιες «σήμερα είναι η μέρα της γυναίκας, θα βγούμε για φαγητό κατά τη μία» και όχι στις 2 που κανονικά σχολούσαν. Κάποιος μου είχε πει να ξαναπάω στο γραφείο την ημέρα που «γιορτάζεται» η...πεολειχία να δω αν θα τη «γιορτάσουν» κι αυτή. Ήταν φυσικά αστείο (χοντρό, δεν διαφωνώ).
Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου πως φταίει κυρίως το μεγάλο κεφάλαιο, τα μεγάλα συμφέροντα και τα λοιπά συναφή. Υπάρχει και ένα μεγάλο ΟΜΩΣ!
Οι δημόσιοι υπάλληλοι απεργούν κατά κανόνα αρκετές φορές κάθε χρόνο. Δεν έχω απεργήσει ποτέ, όχι γιατί δεν θέλω αλλά γιατί δεν «με παίρνει». Αν χτυπήσω τότε μαύρο φίδι που με έφαγε. Η γυναίκα μου με το ζόρι πήρε άδεια 4 μήνες και στις δύο γέννες. Το επίδομα ήταν αστείο. Στην πρώτη γέννα είχε δίπλα της μία υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Της είπε πως είχε πάρει άδεια από τον τρίτο μήνα γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΓΓΥΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
Αυτό για το οποίο σας κατηγορώ ευθέως είναι πως ποτέ δεν είδατε τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που ισχύουν για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Ουσιαστικά, ΠΟΤΕ δεν σταθήκατε μαζί μας, πλάι μας, ορθολογικά, πρακτικά να δούμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε όλοι μαζί ΧΩΡΙΣ ο ένας να ζει εις βάρος του άλλου.
Εγώ μπορεί να χάσω τη δουλειά μου ανά πάσα στιγμή. Εσύ όχι. Αρκεί μόνο να τηρείς τους τύπους. Εγώ μπορεί να τη χάσω ακόμα κι αν βραβευτώ από την commission για όσα κάνω. Κάτι που έγινε.
Είναι αυτό δίκαιο; Από έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, κοινωνικές και ατομικές όπως είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ, περιμένω να σκεφτεί όχι ατομικά αλλά συλλογικά και είμαι απόλυτα σίγουρος πως έχεις κάθε καλή διάθεση να το κάνεις.
Εν κατακλείδι, μην παίρνετε ρε παιδιά πρόωρη σύνταξη εις βάρος μας. Ελάτε μαζί μας να δούμε τι θα κάνουμε ώστε ΟΛΟΙ να παίρνουμε ρεαλιστικά και πρακτικά σύνταξη αξιοπρεπή όταν ΠΡΕΠΕΙ. Το πότε θα το φτιάξουμε ΟΛΟΙ μαζί.
Αυτό για το οποίο τελικά κατηγορώ τους δημοσίους υπαλλήλους είναι πως εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να λειτουργούν αυτόνομα. Και όχι ως μέρος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου του οποίου μέλη οφείλουν να είναι και αυτοί.
Αν είμαι άδικος, με πολύ μεγάλο και ειλικρινές ενδιαφέρον θα περιμένω να δω την απόδειξη της αδικίας μου.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Ένας αθεράπευτος ονειροπόλος...

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Φίλε Automation εύχομαι ολόψυχα να μπορέσεις να βρεις την άκρη με αυτό το τέρας που λέγεται κράτος.
Μην πέφτεις όμως στην παγίδα του Διαίρει (βέλη προς ΔΥ) που η ίδια η εξουσία στήνει έντεχνα εμπρός μας, για να αποτινάξει τις δικές της ευθύνες από πάνω της. Την στιγμή μάλιστα που πρέπει να είμαστε μόνο ενωμένοι.
Δεν είναι αυτοί οι υπεύθυνοι.
Ένας ημιΆνεργος!

υγ: προσωπικές σκέψεις!
Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι η Εξουσία είναι μία (1) κάστα.
Η ίδια κάστα. (μη μας μπερδεύουν τα ονόματα, αριστερά- δεξιά και σία…)
Η οποία εκπορεύεται από, ή απλά εργάζεται, για την Άρχουσα τάξη και εναλλάσσεται
(ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες)
υπηρετώντας αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα της.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε bp.
Στο λέω με κάθε αίσθημα ευθύνης πως ο σκοπός μου δεν είναι ο «πετροβολισμός» των ΔΥ συνολικά. Ήρθε όμως η ώρα να βγει ένας πρωθυπουργός που να πει κάτι παραπάνω από αυτό που είπε ο Τσίπρας:
«Οι μισθοί και οι συντάξεις είναι εξασφαλισμένες» και να εννοεί τους μισθούς ΜΟΝΟ των δημοσίων υπαλλήλων. Ήρθε η ώρα να πάψεις να είσαι ημί-άνεργος, ήρθε η ώρα να υπάρξει δικαιοσύνη. Και δικαιοσύνη με δύο μέτρα και δύο σταθμά ΔΕΝ υπάρχει.
Παράδειγμα: εξαιρετικός ο δάσκαλος που ήταν πέρσι στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου. Δουλευταράς, ευρηματικός, καινοτόμος, ευαίσθητος, είχε πραγματικά ΟΛΑ τα καλά, τα παιδιά τον λάτρεψαν. Έμεινε όμως ένα χρόνο μόνο. Τον επόμενο πήρε ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ενός ολόκληρου χρόνου!!!!!!!!!!!!

Δεν λέω να μην την πάρει. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι που δεν κάνει τίποτα για να παίρνουμε ΟΛΟΙ οι πατεράδες τούτου του τόπου την άδεια που μπορούμε και πρέπει να παίρνουμε. Έφυγε γιατί «μπορούσε», το «σύστημα» του έδωσε το δικαίωμα. Και το πήρε. Πότε θα πει ο κάθε δημόσιος υπάλληλος «απεργία παιδιά, απεργία για να έχουμε ΟΛΟΙ τα ΙΔΙΑ δικαιώματα. ΟΛΟΙ!».
Αν το κάνουν, δηλώνω δημόσια πως θα τα παρατήσω όλα και θα παραμείνω επί μερόνυχτα στο πλάι τους, γιατί πλέον θα νιώθω πως αυτοί κι εμείς είμαστε ΕΝΑ! Κι όχι δύο.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Automation, το λάθος που κάνεις κατά την γνώμη μου είναι ότι τα βάζεις με τους Δ.Υ. Το πρόβλημα δεν είναι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, το πρόβλημα είναι η πολιτική εξουσία εδώ και 40 χρόνια και οι μηχανισμοί της. Χωρίς αξιολόγηση έργου, με πλήρη ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα, χωρίς έλεγχο της διαφθοράς, χωρίς αναδιάρθρωση των δομών, χωρίς καθηκοντολόγιο είναι αδύνατον να φτιάξει κάτι. Το πρόβλημα έγκειται σε αυτούς που χαράζουν πολιτική και όχι στους εργαζόμενους. Αν ο εργαζόμενος δεν έχει να "φοβηθεί" την αξιολόγηση και την ποινή, πάντα θα ρέπει προς την τεμπελιά και την διαφθορά. Και αυτό δεν συμβαίνει με όλους καθώς υπάρχουν και φιλότιμοι, συμβαίνει όμως με πολλούς. Καλή δύναμη και μην πέφτεις σε αυτήν την παγίδα, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, οι λαϊκιστές που χαϊδεύουν τους Δ.Υ. φταίνε και όχι οι ίδιοι οι Δ.Υ. Ο Υπάλληλος ότι τον "παίρνει" να κάνει θα το κάνει...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Καλέ μου φίλε Αλέξανδρε, διαφωνώ.
Επειδή κάνουν αυτό που τους «παίρνει» και ρέπουν προς την τεμπελιά και τη διαφθορά που το «κεφάλι» τους δίνει χαϊδεύοντάς τους, δεν σημαίνει πως είναι άμοιροι ευθυνών.
Βαρέθηκα να είμαι μόνο εγώ (και ο κάθε ένας στη θέση μου) που επωμίζεται τις ευθύνες και οι ΔΥ να περνάνε από τις καφετέριες τώρα και από τα καφενεία παλαιότερα κατά τις 2 και μισή.
Ας ρωτήσουμε και τον Μπρεχτ τι λέει γι' αυτούς που έμειναν αμέτοχοι (νομίζω όλοι ξέρετε τι λέει).
Φυσικά και τα βάζω με την πολιτική εξουσία (πάντοτε στα πλαίσια του νόμου, παρά το ότι οι ίδιοι δεν τον σέβονται). Αλλά τα βάζω και με τη δημόσια αυτή υπάλληλο που εξαιτίας της δεν πήρα εγώ τα 150 Ευρώ που έπρεπε να πάρω το καλοκαίρι. Τα 150 Ευρώ μου ρε καθίκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Κι αν οι ΔΥ έχουν κάποια προνόμοια σήμερα , αύριο δεν θα τα έχουν...
Δυστυχώς, η εξουσία πετώντας μας ψιχουλάκια, μας έχει καταστήσει όλους συνένοχους.
Αυτή την κρίση όμως θα την πληρώσουν όλοι ανεξαιρέτως, ο καθένας με τη σειρά του.
Κι ας σφυρίζουν κάποιοι αδιάφορα.
Οι μόνοι που δεν θα πληρώσουν τίποτα είναι αυτοί που τα φάγανε μαζί !!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Και κάπου εδώ αγαπητέ μου bp (που δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες), σκέφτομαι πως όσο με αντιμετωπίζουν πρώτοι εκείνοι ως τον «καθένα», ως κάτι ξένο, ενοχλητικό και απόμακρο, με «ξινίλα» και αρνητική διάθεση, τόσο κι εγώ θα είμαι απέναντί τους. Αρκετά υπήρξα ευγενικός, με κατανόηση, με συμπάθεια, με συμπαράσταση ακόμα.
Ήταν ΩΣ ΕΔΩ!

Ακολουθούν παραδείγματα:

1. Το λαμόγιο έχει το θράσος να ζητάει τη μίζα του ακριβώς στην είσοδο του οργανισμού για να κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό! Του λέω να πάει να γαμηθεί. Γίνεται χαμός, ο θυρωρός ακούει, άλλοι συνάδελφοι του ακούνε τη στιχομυθία. Τίποτα απολύτως δεν έγινε, κανένας δεν αντέδρασε.

2. Το έτερο λαμόγιο μου ζητάει 500 ευρώ για να μου βγάλει την άδεια. Αρνούμαι κατηγορηματικά. Την επόμενη μέρα μου λέει πως τώρα θέλει 1000. Του λέω πως ξέρω τον νομάρχη, τον παίρνω τώρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω ποιο είναι αυτό το πρόβλημα που θέλει 1000 Ευρώ για να «λυθεί». Το επόμενο πρωί η άδεια βρίσκεται στο μαγαζί μου (ο φάκελος που είχα καταθέσει ήταν απολύτως σύμφωνος με τους κανονισμούς έτσι κι αλλιώς).

3. Μπαίνει ελεγκτής στο λεωφορείο. Πάνω στον πανικό και το στρίμωγμα δεν μπόρεσα να ακυρώσω το εισιτήριο και το κρατούσα ακόμα στα χέρια μου. Αδιαφορεί, μου κόβει πρόστιμο 60 Ευρώ. Το λαμόγιο που κάθεται στο μπροστινό κάθισμα λέει πως είναι συνάδελφος, δεν δείχνει ποτέ ταυτότητα. Ο ελεγκτής δεν κάνει τίποτα, του αρκούσα εγώ.

Πως το έλεγε η αείμνηστη, θυμάστε; Μπουρλότοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Μου πήρατε ρε τον ιδρώτα και το αίμα μου;
Αυτά τα ελάχιστα λεφτά αυτό ήταν ρε καθίκια!
Ο ιδρώτας και το αίμα μου, κανένας δεν μου τα χάρισε, ρε άχρηστοι, ανίκανοι, γλύφτες, λαμόγια του κάθε μαλάκα πολιτικού!
Αυτό είστε!
Όχι ρε όλοι, όχι, υπάρχουν και κάτι παλικάρια και κάτι κοπέλες που προσπαθούν. Νέοι, μέχρι να τους πηδήξουν κι αυτούς και να σκάσουν. Δεν τα λέω για αυτούς, αλλά γι' αυτούς που τους πηδάνε. Μπουρλότο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Κοίταξε, μία νηοπομπή πλέει με την ταχύτητα του αργότερου πλοίου. Με λίγα λόγια, ακόμα και οι ευσυνείδητοι Δ.Υ. στο τέλος προσαρμόζονται στην ταχύτητα της νηοπομπής, αν με καταλαβαίνεις. Αν όλα επαφίενται στο φιλότιμο και στην προσωπική διάθεση του καθενός δεν θα αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι ίδιοι και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πέραν ίσως της ιδιοσυγκρασίας τους που διαφέρει λόγω κλιματολογικών διαφορών.Αυτό που αλλάζει είναι το σύστημα και ο τρόπος οργάνωσης των δομών. Σε άλλα κράτη υπάρχει οργάνωση και σε άλλα όχι. Σε εμάς δεν υπάρχει. Μέχρι το 2011 δεν ήξερε το κράτος πόσους πλήρωνε! Τότε έγινε απογραφή και καταγράφηκε ο αριθμός των Δ.Υ. Αυτά είναι τα χάλια μας.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Αλέξανδρε.
Από τους πολιτικούς δεν περιμένω απολύτως τίποτα.
Ακόμα και ο γραφικός μέχρι χθες Λεβέντης, δες τώρα πως έγινε!
Ομολογώ πως πίστεψα στον ΣΥΡΙΖΑ, τρώω τα σκατά τώρα κι εγώ και όλοι μας.
Περιμένω όμως από τους ΔΥ να αντιδράσουν. Με τον ίδιο τρόπο που αντιδράς εσύ κι εγώ όταν η δουλειά μας έχει προβλήματα.
Προσπαθούμε να τα λύσουμε και δεν τα αφήνουμε σε άλλους, ούτε σκεφτόμαστε πόσα χρόνια έχουμε ακόμα για την περίφημη σύνταξη ώστε να «τους τα πάρουμε».
Αν το δω ποτέ αυτό, αν δω απεργία όχι για κάποιο επίδομα αλλά για τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα εκ των έσω, αν δω ποτέ απεργία για να έχουν οχτάωρο κι αυτοί όπως όλος ο κόσμος και όχι να σχολάνε στις 2, τότε θα βγω δημόσια στην πλατεία Συντάγματος να ζητήσω συγγνώμη για όσα τους «έσουρα» εχθές και σήμερα. Αν δω ΕΝΑΝ από αυτούς να δίνει στεγνά το λαμόγιο συνάδελφό του που παίρνει μίζες, θα κάνω επίσης το ίδιο.
Δημόσια συγγνώμη!

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Η μαλακία πάει σύννεφο.
Κρίμα, πέρασες και δεν ακούμπησες.
Η απολιτικ φάση στο μέσο της.
Θα βρεθούμε στους δρόμους αλλά εσύ δεν θα είσαι εκεί!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Για να το λες «μεγάλε», κάτι θα ξέρεις από μαλακία.
Τώρα δώσε τα σώβρακα για πλύσιμο εκεί που τα δίνεις αφού πρώτα παραστήσεις τον «ανεξάρτητο», κάνε και καμία κριτική εκ του ασφαλούς και έλα να μετρήσουμε πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει εγώ στους δρόμους των διεκδικήσεων και πόσα εσύ.
Γελάω με το «απολιτίκ», γελάνε κι όσοι με ξέρουν.
Βαρέθηκα τους ψευτο-επαναστάτες του κώλου με τα γεμιστά της μαμάς.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

..οτι βάζανε κάποιες ένα βιβλίο πάνω στο πλήκτρο space bar, για να πάρουνε επιδόματα απόδοσης(πληκτρολόγησης)του Υπουργείου Οικονομικών(ΚΕΠΥΟ), τότε θα πηδηχτώ απο το παράθυρο! Μα τις χίλιες μούφες και τα braze on http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/varies-poines-gia-ta-maimou-e...
αποκλείεται αυτά να συμβαίνουν εδώ! αυτές οι κυριούλες, όταν είχες τη τύχη να πας απο κεί, πρόσφεραν εξυπηρέτηση, κέρασμα, κάθισμα, ταχύτητα, αξιοπιστία...και καλές τιμές! έλα τώρα, σέ παρακαλώ... Σε πληροφορώ πως όλα λειτουργούν αψόγως, ευρρύθμως οι δέ ΔΥ βαράνε υπερωρίες για να φτιάχνονται(σιγά σιγά!)οι φυσικοί (!)συνταξιοδοτικοί φάκελλοι! (Στη Μεγάλη Βρετανία πατάει ένα κουμπάκι και σου λέγει..."είχες ένα σφράγισμα το 2002, έκανες μιά απονεύρωση το 2005 του κάτω δεξιού γομφίου, και λοιπά" ενώ έχεις πάντα ασφαλιστικές παροχές και εδώ http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/77030/afm-amka-kai-arithmo...
ψάχνουμε ακόμα να βρούμε το τροχό και τη φωτιά. Οσο το κράτος γεμίζει αμη, ταμή,ξεμή, φιμί, αμκα λάμκα, τόσο φαίνεται η αδυναμία του να παρέχει τα στοιχειώδη στους πολίτες του.
Mπορεί ένα ΑΜΕΑ να φέρει σε πέρας έργο που απαιτεί...έξι αισθήσεις?! βρωμάει το ψάρι απ το κεφάλι
Άλλωστε ...όλοι μαζί το φάγαμε!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Φίλε Petaliaris, χωρίς να σημαίνει πως τα υπόλοιπα που έγραψες δεν αξίζουν σχολιασμού, θα περιοριστώ στην τελευταία σου φράση:
Εκείνοι τα έφαγαν και εμείς «τον» τρώμε. Και δεν φτάνει ούτε το σύμφωνο συμβίωσης για να μας αρέσει που «τον» τρώμε στεγνά. Αυτό τελικά ή το έχεις ή δεν το έχεις.
Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις το...«βαθύτερο νόημα», δεν χρειάζεται να επεκταθώ.
Θα πω όμως κάτι ακόμα σχετικό με το ποδήλατο: την πρώτη φορά που ανέβηκα στην Πάρνηθα νόμιζα πως κάπου εκεί μετά τη μπάρα θα αφήσω τα κόκκαλά μου από την εξάντληση. Με την υποστήριξη του φίλου και συμποδηλάτη Γιάννη που μου έλεγε «έλα, προσπάθησέ το, λίγο ακόμα έμεινε», τα κατάφερα και έφτασα στην κορυφή. Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα.

Υ.Γ. Το φόρουμ αυτό είναι κάτι παραπάνω από ποδηλατικό, όπως και το ποδήλατο είναι κάτι παραπάνω από μέσο μετακίνησης, άθλησης ή ψυχαγωγίας. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα αυτό το φόρουμ για να εκφράσω το πρόβλημα, την αγανάκτηση αλλά και την αποφασιστικότητά μου.

Wicca
Απών/απούσα

Το κλεπτοκρατικό και αναξιοκρατικό κράτος μας που συνεργάζεται με τις κλεπτοκρατικές χρεοκοπημένες ιδιωτικών συμφερόντων τράπεζες, και τα μεγαλό λαμόγια και θεωρεί τους υπόλοιπους κλέφτες..

Γιατί παρεξηγιέστε οι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ πέρα;;
Γιατί θεωρείτε ότι παίζει - και καλά τώρα- ένα οργανωμένο σχέδιο να διχάσουν και καλά τον πληθυσμό;
Ο πληθυσμός είναι ήδη διχασμένος, σε αυτούς που πούλησαν την ψήφο τους για μία μόνιμη θέση εργασίας στον μεγάλο εργοδότη που λέγεται Κράτος, και οι υπόλοιποι, τους οποίους τους γαμάει τώρα ο μεγάλος Εργοδότης για να έχει να πληρώσει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του.

Όλα σε αυτή την χώρα λειτουργούν προς όφελος αυτής της προνομιούχας κάστας εργαζόμενων, από τις ώρες που έχουν οριστεί ως κοινής ησυχίας, ( και εξυπηρετούν τον μεσημεριανό υπνάκο εκείνων που σχολάνε στις 2 ) μέχρι τις ώρες που δουλεύουν τα καταστήματα, όλα σε αυτό τον τόπο δουλεύουν για να εξυπηρετούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Των οποίων η μόνη υποχρέωση είναι να ψηφίζουν υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης, που υποστηρίζει τα μεγάλα λαμόγια που υποστηρίζουν τις συστημικές τράπεζες και μία ελίτ πλούτου που παίζει αλλού φυσικά.
Αυτή είναι η Ελλάδα και αυτή είναι η διαφθορά της. Όχι φυσικά οι ανύπαρκτες ( ως ποσό) καταθέσεις του κάθε Automation στη τράπεζα.. Δεν είναι αυτός το μεγαλό λαμόγιο που "κατέκλεψε το σύμπαν". Αυτούς που πραγματικά κλέβουν άλλωστε .. δεν τους αγγίζει κανείς.

Και φυσικά την λίγκα των δημοσίων υπαλλήλων, δεν την άγγιξε η οικονομική κρίση και τόσο πολύ. Συμπιέστηκαν οι μισθοί τους γιατί αυξήθηκε και η φορολογία, αλλά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει έναν μισθό.. Που εγώ και ο Automation και ο κάθε ένας που βιοπορίζεται ιδιωτικά παίζει και να μην έχει πια.

Μα θα μου πείτε "θες εσύ να ψοφήσει η κατσίτα του γείτονα".

Όχι φυσικά, αλλά δεν είδα και τους καραβολεμένους που παίρνουν τον μισθό τους κάθε μήνα να κόπτονται και ιδιαίτερα για το τι κάνουν οι υπόλοιποι και που πάμε συνολικά.. Δεν τους ενδιαφέρει εφόσον εκείνοι έχουν να φάνε κάθε μήνα αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν μείνει κυριολεκτικά άστεγοι στον δρόμο. ( που υπάρχει τέτοιος κόσμος που κοιμάται στα αυτοκίνητα του).

Καλά τα λέει εδώ ο Automation. Γιατί δεν ξεσηκώνονται και εκείνοι μαζί με τους υπόλοιπους..;; Δεν είναι λίγοι ...είναι το 15% των ψηφοφόρων που ανέβασαν την υπάρχουσα κυβέρνηση. ( γιατί έτσι κυβερνιόμαστε σε αυτή την χώρα.. με κυβερνήσεις μειοψηφίας). Του 15% .. 1 εκ ψηφοφόροι.. Όσοι είναι και οι δημόσιοι υπάλληλοι ( μαζί με τους παπάδες και τα ΚΑΠΗ- βάλτε τα κάτω και μετρήστε τους). Αυτοί αποφασίζουν για τα υπόλοιπα 11 εκ. και θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μία χώρα που είναι ανεπτυγμένη και δίκαιη. Θέλουμε να λέμε ... και καλά τώρα.

Η αλήθεια είναι η εξής : Όσο ο καθένας θα κοιτάει να βολέψει τον κώλο του μόνον και αυτόν των γνωστών του, θα συνεχίσουμε να πέφτουμε στον γκρεμό.. Όλοι μαζί όμως γιατί όταν υποβαθμίζεται διαρκώς το επίπεδο ζωής του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού μίας χώρας,, κάποια στιγμή θα υποβαθμιστεί κι η ζωή εκείνου που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας ( και ενίοτε σε όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα).

Αυτά...

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Αν επιτρέπεται, τo προϊόν που παράγει η επιχείρηση σου καταναλώνεται κυρίως στο εξωτερικό ή αποκλειστικά και μόνο εντός Ελλάδας;

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

https://www.youtube.com/watch?v=ihxa1WEtefU
πολιτικοί χωρίς...(τ)σίνορα! είναι τα όρια ηλίθιοι! αυτός που έχει/είχε την εδαφική απαίτηση, έχει τηνυποχρέωση σε αρωγή & διάσωση εντός των ορίων του, των συνόρων του δηλαδή.
Τώρα ..αυτός που θα πάρει την υποχρέωση... ε, αυτός θα έχει και την απαίτηση. Τί δε καταλαβαίνουνε?! Διεθνές Δίκαιο? έ? έεε?!
όλοι τα (γ)ίδια είναι, μακάρι να σταματήσει η κατρακύλα

Wicca
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=ihxa1WEtefU

Αυτό που λέει και κάνει ονομάζεται εσχάτη προδοσία. Πάντα έτσι ονομαζόταν αυτό ας το θυμηθούμε.

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Συμφωνώ με

Tasos wrote:
Και απαράδεκτο και εξοργιστικό και και και...

..............Ο πάτος που είναι ρε παιδιά; Υπάρχει πάτος; Γιατί όλο νομίζουμε ότι τον πιάνουμε κι όλο διαπιστώνουμε ότι υπάρχει και παρακάτω. ...................

και
τώρα που θα πιάσει πάτο και το "θέμα" ας κάνω ένα up

και να πάω να "μετρήσω πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει (εγώ) στους δρόμους των διεκδικήσεων".

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Κι αφού πιάσαμε και τα βιντεοκλιπ θυμήθηκα κι εγω τα ωραια τα επαναστατικά που ναι κι ελληνικά και παραδοσιακά και πανκ και πάνε με την επανάσταση που θα κάνουν οι πάντα μπροστάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι μαζί με τους πολυβραβευμένους επιστημονες της γραβάτας ανεβασμένοι στα πράσινα τζον-ντηρη, στο όνομα της νεοελληνικής κενονίας και -γιατί όχι- στο όνομα του Ε-ΡΩΤΑ-ΡΕ, που γιορτάζει ΚΑΙ σήμερα! ΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΑ!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Για τα παραπάνω.
Το προϊόν που παράγει η επιχείρησή μου καταναλώνεται αποκλειστικά στο εσωτερικό. Μέχρι το 2014 είχαμε καταφέρει να μη χρωστάμε. Τότε ο Σαμαράς που μας είπε on camera πως το καλύτερο σεξ γίνεται το μεσημέρι, οι «δημοκράτες» φίλοι του Βορίδης (πρώην αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ, ειδικός στα τσεκούρια) και ο έταιρος φίλος του Γεωργιάδης που ό,τι κι αν πει κανείς γι' αυτόν είναι λίγο, αύξησαν τη φορολογία πέραν του δέοντος, αύξησαν την ανασφάλεια στην αγορά με αποτέλεσμα να κοπεί η επαγγελματική δραστηριότητα μαχαίρι και όλο το πρόβλημα ξεκίνησε από εκεί.
Τονίζω και πάλι πως δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τον δάσκαλο που αγωνίζεται να διδάξει με κόπο και χίλιες ελλείψεις, ούτε με τον οδηγό του ΕΚΑΒ και τους τραυματιοφορείς που αγωνίζονται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ούτε με ΚΑΝΕΝΑ δημόσιο υπάλληλο που με συνέπεια προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σωστά.
Περιμένω όμως κάποτε οι ΔΥ να δείξουν και συνδικαλιστικά πως είναι μαζί με εμάς του υπόλοιπους και να πάψουν να μιλάνε για σύνταξη με το που πλησιάζουν τα 50!
Όσο για τον τύπο που είναι και καλά ποδηλάτης και μπήκε εδώ μέσα για να κόψει κίνηση και να δει τι παίζεται, του εύχομαι τα γεμιστά που πήρε από τη μαμά του να ήταν νόστιμα.
Ξέρει αυτός ;-)

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Automation, μην χαλιέσαι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφωνούν και θα το εκφράζουν με άκομψο (επιεικής χαρακτηρισμός) τρόπο. Είναι μέσα στη ζωή. Άλλωστε, όπως έγραψε πρόσφατα ο Αρκάς "σε αυτή τη χώρα είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους, όποιοι και αν είναι αυτοί". Καλή τύχη...

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Petaliaris wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=ihxa1WEtefU

Αυτό που λέει και κάνει ονομάζεται εσχάτη προδοσία. Πάντα έτσι ονομαζόταν αυτό ας το θυμηθούμε.

Wicca τι εννοείς? Δε σε κατάλαβα μπορείς να εξηγήσεις?

Wicca
Απών/απούσα

Roul wrote:
Wicca wrote:
Petaliaris wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=ihxa1WEtefU

Αυτό που λέει και κάνει ονομάζεται εσχάτη προδοσία. Πάντα έτσι ονομαζόταν αυτό ας το θυμηθούμε.

Wicca τι εννοείς? Δε σε κατάλαβα μπορείς να εξηγήσεις?

Ευχαρίστως να στο εξηγήσω αφού "δεν' το κατάλαβες. Όταν ο πρωθυπουργός μίας χώρας ισχυρίζεται δημόσια ότι η χώρα του δεν έχει θαλάσσια σύνορα, επειδή απλά τα σύνορα βρίσκονται στην θάλασσα, διαπράττει εσχάτη προδοσία απέναντι στην χώρα και τον λαό που τον έβαλε σε αυτή την θέση.
Δεν μπήκε σε αυτή την θέση για να διαπραγματευτεί τα σύνορα μας γιατί αν αρχίσεις να τα διαπραγματεύεσαι με βάση τέτοιες λογικές, αύριο μπορεί να βρεθείς με αμφισβητούμενες περιοχές- νησιά.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Wicca, πολλά ζητάς... Για ποια θαλάσσια σύνορα μιλάς; Της Λέσβου ή της Μυτιλήνης;

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

αυτό που λεει ο κωλοτούμπας δεν είναι ότι ΔΕΝ έχουμε σύνορα,
αλλά απευθύνεται στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και λέει...ποια θαλάσσια σύνορα
ρε? η θάλασσα δεν είναι εβρος να βάλεις τοίχο της ντροπής. Η βαρκα θα περάσει
στην Ελλαδα ...δε θα σταματήσει με ενα μαγικό τρόπο στα συνορα τουρκιας.

Αυτο καταλαβα wicca απο το video γιαυο και δεν καταλαβα το σχόλιο σου. Δε χρειάζεται να με αμφισβητείς ('δεν')

Γενικό σχόλιο για του ευρωπαίους της αλληλεγγύης
βάλτε παντου φράχτες να μας μαντρώσουμε μεσα να γουστάρετε

Στον φράχτη του Έβρου
στον πάτο του Αιγαίου
Χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θέλω κα προσπαθώ πάντα να είμαι δίκαιος. Σίγουρα δεν τα καταφέρνω όλες τις φορές.
Με βάση τα καινούργια δεδομένα που έχω, θα προσπαθήσω να αποδώσω αυτή τη δικαιοσύνη:
1. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τις δύο κυρίες από τη ΔΟΥ που με υπομονή και μεθοδικά προσπάθησαν όχι μόνο να με βοηθήσουν αλλά και να με στηρίξουν ηθικά (κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία).
2. Όλα δείχνουν πως δεν ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτοί που ευθύνονται αλλά οι τραπεζίτες! Οι παρατυπίες που φαίνεται να προκύπτουν είναι τεράστιες καθώς μόλις ΣΗΜΕΡΑ έλαβα την ειδοποίηση πως έχω 30 ημέρες να διευθετήσω την υπόθεση, που οι τράπεζες «έτρεξαν» να υλοποιήσουν από την περασμένη εβδομάδα! Φυσικά το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη εφόσον το παραπάνω στοιχειοθετηθεί, για την ώρα όλα προς τα εκεί οδηγούν.
3. Πολλοί άνθρωποι σήμερα (και αρκετοί σε τούτο εδώ το φόρουμ) βρίζουν τους «κακούς παπάδες». Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε ό,τι θέλει και δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω ή ακόμα περισσότερο να το κατακρίνω. Όμως οφείλω να πω ότι όχι ένας, αλλά δύο ιερείς με βοήθησαν από μόνοι τους τόσο ηθικά όσο και υλικά στη δύσκολη αυτή κατάσταση που περνάω και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα και στα πλαίσια του νόμου (τουλάχιστον από την πλευρά μου) και θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους αδίκησα μέσα στον σίγουρα δικαιολογημένο εκνευρισμό μου.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Ε ... αν ευχαριστήσεις ΜΑΤ μπατσους και ασφαλίτες...εγω θα πηδηχτώ από το παραθυρο
:P

ευτυχώς φαίνεται φως στο τουνελ με αυτα που λες. εύχομαι γρήγορα να τελειώσει το θέμα σου και η τράπεζα να πληρώσει για τα λάθη της.

Wicca
Απών/απούσα

Roul wrote:
αυτό που λεει ο κωλοτούμπας δεν είναι ότι ΔΕΝ έχουμε σύνορα,
αλλά απευθύνεται στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και λέει...ποια θαλάσσια σύνορα
ρε? η θάλασσα δεν είναι εβρος να βάλεις τοίχο της ντροπής. Η βαρκα θα περάσει
στην Ελλαδα ...δε θα σταματήσει με ενα μαγικό τρόπο στα συνορα τουρκιας.

Αυτο καταλαβα wicca απο το video γιαυο και δεν καταλαβα το σχόλιο σου. Δε χρειάζεται να με αμφισβητείς ('δεν')

Γενικό σχόλιο για του ευρωπαίους της αλληλεγγύης
βάλτε παντου φράχτες να μας μαντρώσουμε μεσα να γουστάρετε

Στον φράχτη του Έβρου
στον πάτο του Αιγαίου
Χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου.

Η βάρκα δεν θα πέρναγε αν η Ελλάδα δεν ήθελε να αφήσει την βάρκα να περάσει. Αν δεν θες τίποτα δεν γίνεται και δεν θα έπρεπε να θες γιατί δεν γίνεται να επεκτείνουμε το γενικό στο ειδικό.

Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και έχει συγκεκριμένα σύνορα δεν είναι Ευρώπη κατά το δοκούν, με Ευρωπαϊκά σύνορα όταν δεν θέλουμε τους μετανάστες αλλά με Ελληνικά σύνορα όταν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει και πολύ συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική, αντίστοιχη με τις δυνατότητες που έχει για να υποστηρίξει τους μετανάστες/ πρόσφυγες.

Όταν στην χώρα σου δεν μπορείς να υποστηρίξεις τον πληθυσμό σου, τότε δεν αφήνεις να μπει και άλλος κόσμος στην χώρα, όσο και αν αυτό σου φαίνεται απάνθρωπο και μη φιλάνθρωπο. Αφήνεις να μπουν ΜΟΝΟΝ όσους μπορείς να υποστηρίξεις. Και στην Ελλάδα την τελευταία εξαετία , αν δεν το πήρατε χαμπάρι, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε κανέναν.

Δεν παίρνεις οδηγίες από τον γραφειοκράτη της Ευρώπης που είναι στις Βρυξέλλες ή στο Βερολίνο και πίνει τον καφέ του τώρα για να φτιάξεις hot-spot. Αυτό τι είναι ;;;;Η νέα λέξη για το στρατόπεδο συγκέντρωσης, ( με την κυριολεκτική έννοια του όρου- να τους μαζέψουμε όλους εκεί).

Και άμα είναι εκεί ποιος θα τους ταΐζει και άμα είναι εκεί τι συνθήκες διαβίωσης θα έχουν αυτοί οι άνθρωποι και άμα πέσει καμία γρίπη, ( όπως έχει πέσει αυτόν τον μήνα στα 2/3 του κόσμου στις πόλεις) ποιος θα τους περιθάλψει;; Οι ΜΚΟ που έχουν πάει εκεί χωρίς να τις έχει καταγράψει κανείς για να εισπράττουν τις επιδοτήσεις;

Και ο κωλοτούμπας κάνει δηλώσεις.. του στυλ δεν έχουμε σύνορα.. που ερμηνεύονται ως " φέρτε κόσμο" .

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια