Φθορά ελαστικων?

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kibaris
Εικόνα kibaris
Απών/απούσα

Εχω ένα ideal zigzag του 2014, αγορασμένο καινούριο πριν 1 χρόνο και εχω κανει 1500χλμ. Στην περίμετρο της επαφής του ελαστικού με την ζαντα εμφανιζονται "κλωστές", τα λινά να πω?, που τις τραβώ και βγαίνουν μέχρι που σπάνε... Σε κάποιο γνωστό συνεργεϊο μου είπαν"ααα δεν είναι τίποτα", αλλά μήπως δεν είναι καλό και πρέπει να ανησυχώ και να κάνω κάτι?

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon IMG_20160420_204854.jpg814.8 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
geatle
Απών/απούσα

μαλλον φταιει που ειναι καλης ποιοτητας. το ιδιο ειχα παθει και εγω αλλα σε κουρσα. θυμαμαι εκτος του οτι ξεφτιζε, ξεφουσκωνε και πολυ συχνα.

τα χιλιομετρα μου φαινονται λιγα. σημαδια φθορας στο πελμα εχει?
αμα μπορεις αλλαξε'τα να μην ταλαιπωρεισαι αλλο. και παρε κατι καλο. εαν το μετατρεψεις σε tubeless ακομα καλυτερα. παντως μην τσιγκουνευεσαι στα ελαστικα. εαν δεν εχεις τωρα, προσπαθησε να μαζεψεις λιγα ακομα.

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Αν οι "κλωστές" είναι μαύρες, τότε πραγματικά δεν είναι τίποτε. αν είναι άσπρες, τότε πρόκειται γιά τον σκελετό του λάστιχου. Τα χιλιόμετρα πάντως είναι λίγα γιά να φανούν τα λινά, εκτός αν το μπλοκάρεις στο φρενάρισμα συχνά...

kibaris
Εικόνα kibaris
Απών/απούσα

...έβαλα και φωτογραφία... Ξεφτάει μπρος+πίσω+δεξιά+αριστερα..

kostas_orient
Απών/απούσα

Το συγκεκριμένο φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε όλα τα "διπλωτα" λάστιχα της kenda. Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

contact