Αθήνα - Κριτικές καταστημάτων πώλησης και επισκευής ποδηλάτων

556 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Ο Βογιατζής είχε/έχε άλυτα θέματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς,
μάρκετιν και και και. Όντας ο μόνος με custom στην Ελλαδα,
και με τρελό σπρώξιμο από μαγαζιά (ρώτα τον Ποδηλατή στο
Κορδελιό Θεσσαλονικής πόσες χιλ. Fidusa είδε δώσει), κατά-
φερε να καταλήξει μικρο-μεσαίος. Μάλλον δεν είναι στρα-
βός ο γυαλός.

Για τον 8cycles είναι απλά τα πράγματα. Όταν εμφανίζεσαι
από το πουθενά και πουλάς σε premium τιμές, δεν υπάρχει
κανένα κίνητρο να τον προτιμήσεις σε σχέση με καταξιώ-
μένους Ευρωπαίους που κάνουν την ίδια δουλειά. Με άλλα
λόγια, δεν φτάνει να είσαι Μηχανολόγος μηχανικός με ο-
λίγον Αρχιτεκτονική και να έχεις μάθει να κολλάς σωλή-
νες στο Σκαραμαγκά.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

o Mπογιατζής(τουρκιστί ο Χρωματιστής) δεν απαντάει σε τηλέφωνα,
ούτε η rmc πως τη λέν, ενώ και στα μέιλ απααντάει ένα, αν του στείλεις πέντε
(στο περίπου η αναλογία),
ευχαριστώ για την αναφορά!

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Eaglos wrote:

Για τον 8cycles είναι απλά τα πράγματα. Όταν εμφανίζεσαι
από το πουθενά και πουλάς σε premium τιμές, δεν υπάρχει
κανένα κίνητρο να τον προτιμήσεις σε σχέση με καταξιώ-
μένους Ευρωπαίους που κάνουν την ίδια δουλειά
. Με άλλα
λόγια, δεν φτάνει να είσαι Μηχανολόγος μηχανικός με ο-
λίγον Αρχιτεκτονική και να έχεις μάθει να κολλάς σωλή-
νες στο Σκαραμαγκά.

Είχαμε την ευκαιρία κάποτε να τον γνωρίσουμε (και καλά έκανε για το καλό τις δουλειάς του ) αλλα δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ηταν το θετικότερο

αυτό που λέει ο Eaglos είναι η ουσία και δεν εχει να κάνει με την αγορά , η αγορά ήταν είναι και θα ειναι προβληματική το θέμα είναι εαν θα προσαρμοζόμαστε εμείς στα νερά τις ή θα ρίχνουμε παραγάδι περιμενοντας να μας κάτσει η ψαριά .

Μακάρι να βρει τον δρόμο του και o 8cycles .

και μια συμβουλή προς το καινούργιο αίμα.

Ψαξτε να βρείτε μάστορες , προσπαθήστε να τους γνωρίσετε . Δεν διαλέγετε κατάστημα για να αφήσετε χρήματα αλλα ανθρώπους που θέλετε να εμπιστευτείτε . Εαν ειναι σε κακή μέρα ,δεν εχουν τρόπους ή δεν σας αρέσουν τα κιλά τους πηγαίνετε αλλού (επιλογές υπάρχουν ).

Kostikas
Εικόνα Kostikas
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
ευχαριστώ για τη πάσα, μου φαίνεται εσύ (τεχνικά, και ουχί μόνο), γνωρίζεις περισσότερα απο οποιονδήποτε ποδηλατά! πρώτον & κύριο, οι τιμές του ήταν απλησίαστες για τα δεδομένα μιάς αγοράς (γενικότερα) που καταρρέει.
Η χώρα μας είναι μικρή, ο ένας γνωρίζει τον άλλο, και το εντυπωσιακότερο απο όλα, είναι οτι όλα αυτά τα Δηθενάδικα, καμώνονται πως δέ γνωρίζει το ένα το άλλο!
Καταλαβαίνουν οτι έρχεται το τέλος τους, και να σου πω την αλήθεια με πονάει να κλείνουν μαγαζιά στη πατρίδα μας, αλλα κάπου το υφάκι τελειώνει, όταν αρχίσουν τα δύσκολα. Εδώ ένας Βογιατζής με τη Φιδούσα, και δίνει έναν ατελείωτο αγώνα δεκαετιών(με τόσο πόλεμο απο το φόρουμ), και πάλι δύσκολα τα βγάζει πέρα, και θα ...επιβιώσουν οι "όψιμοι"?!
Αντί στη πιάτσα να είναι φίλοι, ανοικτά, γίνεται το αντίθετο: Ο ένας θάβει τον άλλο!
Δημιουργούνται μύθοι απο το πουθενά(ραγισμένοι σκελετοί, άνισα ψαλίδια οτι έκανε η fidusa.gr και ότι βάλει ο νούς! Αυτό το "γαϊδούρι" που είχε φτιάξει για τη μέτρηση, είναι καθαρή παροχή υπηρεσιών, δε του ζήτησα κάτι το εξεζητημένο. Μα και για να αντιγράψεις κάτι(νομίζω είναι γερμανικής εμπνεύσεως η "πατέντα") χρειάζεται γνώσεις, για να δουλέψεις τα μηχανήματα. Με τί αθλητϊατρικές ή εργομετρικές εμπειρίες θα μπορούσε να με μετρήσει ένας κατασκευαστής?!
Μα ούτε και αυτό δεν ήθελε να κάνει, παρ΄ όλο που στο site του αναγραφόταν "θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, ή κατάστημα εμπορίας ποδηλάτων" (για τα περιφερειακά και λοιπά).
Το φόρουμ δε το ενδιαφέρει αν εγώ στραφώ δικαστικά εναντίον του Αδαμόπουλου ή κάθε Αδαμόπουλου(βλέπε ποινικό αδίκημα "επιλεκτικής εξυπηρέτησης πελατών":
...H επιλεκτική εξυπηρέτηση πελατών από καταστηματάρχες, πέραν του γεγονότος ότι, ως ενέργεια, έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τους θεσπισμένους κανόνες δικαίου καθώς και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη, ως άρνηση παροχής υπηρεσίας συνιστά παράβαση του NΔ 136/46 "περί αγορανομικού κώδικος" άρθρο 31, παράγραφο 1&2, επειδή περιορίζει την παραγωγή ή το εμπόριο ειδών, μέσω τεχνασμάτων ή άλλων αθέμιτων ενεργειών. H ανωτέρω παράβαση συνιστά ποινικό αδίκημα. Oι παραβάτες τιμωρούνται κατά τον Aγορανομικό Kώδικα με φυλάκιση και χρηματική ποινή...
Εκείνο που ενδιαφέρει τον αυριανό αναγνώστη, είναι οτι τα Δηθενάδικα:
Ανοίγουν γρήγορα, κλείνουν γρήγορα. 2). Υποστηρίζονται απο το (τζάμπα) fake book
3)εκδίδουν σπαρακτικά public relation στυλ ανακοινωθέντα!
4) δε δουλεύουν, αλλα "δουλεύουν"(απο αλλού ζουν κοινώς) και 5ον, (ας με συγχωρήσετε για το μήκος του σεντονιού!): αν αγοράσω οκτώ σωλήνες και αρχίσω να κολλάω, δε σημαίνει οτι έγινα κατασκευαστής!
Στην επαγγελματική βάρκα της ποδηλασίας μπήκαν πολλοί, θα πεταχτούν όλοι όξω! Θα μείνουν μόνο νοικοκυραίοι, ως τα Πραγματικά Ποδηλατάδικα
(αυτά που δεν έχουν ανάγκη το promotion, αλλα την αγάπη του κόσμου, αυτό το απλό, μα και τόσο δύσκολο να πετύχεις μίγμα)
Άντε τώρα, μου μάθανε όλοι τα Μακρο οικονομικά, και τους φταίει η κρίση, λες και τώρα ακριβώς άρχισε!

Δεν γνωριζω για τα υπολοιπα που λες, αλλα για τα ανισα ψαλιδια που εγραψα πριν δυο ημερες, το ποδηλατο (κουρσα) βρισκεται στο Μοσχατο και οποτε θελεις ειναι στην διαθεση σου να το μετρησεις!
Δεν τον γνωριζω τον βογιατζη και δεν εχω κανενα συμφερον να τον βλαψω! Η αληθεια ομως ειναι αληθεια!

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

http://bikesports.gr/article/41164/aleksandros-kitselis-grammarios-/
ένα μεγάλο ευχαριστώ απο εμένα, για αυτά τα ...λίγα που έχει κάνει, και τα ελάχιστα που μου έχει προσφέρει.Μοναδικός, σταθερός και πιστεύω μόνος πρώτος.
Θα μπορούσε να συνεργαστεί με Giant, ωστόσο κρατάει άμυνα. Ένα ποδήλατο το μήνα? ...Ένα ποδήλατο το μήνα, οκ...Μπράβο (και στους δύο!)

Wicca
Απών/απούσα

Εγώ Πεταλιάρη ξέρω ότι πας και ζαλίζεις τους διάφορους επαγγελματίες του χώρου για το ποδήλατο που ΤΑΧΑ θα αγοράσεις εδώ και 5-6 χρόνια και μετά βγαίνεις και τους κράζεις δημόσια για υπηρεσίες που τάχα δεν σου πρόσφεραν , για το αν θα τους φάει λάχανο η αγορά, για το πως εξυπηρετούν τάχα τους πελάτες στο after sale στάδιο στο οποίο εσύ προσωπικά δεν έχεις φτάσει ποτέ κτλ κτλ κτλ.

Την παραμύθα του κάστομ ποδηλάτου την έχεις πουλήσει σε όλους.. και κοίτα.. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα αγοράσεις και πότε ποδήλατο.

Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα ότι κράζεις επαγγελματίες του χώρου χωρίς να έχεις αγοράσει τίποτα από αυτούς ενώ δεν ήσουν και το πιο πιθανό είναι να μην γίνεις ποτέ πελάτης τους. Τους χαλάς την δουλειά τους δηλαδή αυτή την δύσκολη εποχή γιατί.. έτσι...

Ωραίο το window shopping, αλλά το window κράξιμο και μάλιστα προκαταβολικά δεν λέει μεγάλε..!

Wicca
Απών/απούσα

Και για τους υπόλοιπους.. Καλό είναι να έχουμε κριτικές καταστημάτων αλλά είναι επίσης σημαντικό να μιλάμε και με γεγονότα.

Δεν ξέρω τι έκανε ο ΟΚΤΟ όσο δούλευε αλλά έκανε παύση εργασιών πέρυσι όταν άρχισαν τα capital controls. Έβγαλε μία ανακοίνωση και από εκεί και πέρα αγνοείται η τύχη του.

Ούτε τον υπερασπίζομαι μα ούτε και βγαίνω να τον κράξω. Διαφωνώ απλά οριζοντίως και καθέτως με την οποιαδήποτε εσκεμμένη ή μη παραπληροφόρηση όπως σε αυτή την περίπτωση.

Δεν βγήκε από την αγορά γιατί τον έφαγε η δηθενίλα του τάχα, όπως το παρουσίασε εδώ μεταχρονολογημένα ο petaliaris, ή γιατί δεν είχε δουλειά. Σταμάτησε να δουλεύει γιατί δεν μπορούσε να φέρει πρώτες ύλες απ´έξω λογο capital controls.

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Με γεγονότα μιλάω, έχω σπαταλήσει χρήμα, χρόνο και σερφάρισμα. Μιά και ο λόγος για πρώτες ύλες: http://www.jokerbike.gr/shop/podilata/joker-vintage-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%c...
πανάκριβα ποδήλατα, φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τιμές άντε γειά!
Η συνέχεια του (εκ του πατρός του)αλουμινοκατασκευαστή, δεν ευοδώθηκε.
Το γεγονός οτι βρήκαμε μέταλλα φθηνά, δε μας κάνει αυτόματα Colnago!
Σήμερα αποφασίζει να φτιάξει αυτοκινητάκια του γκολφ, (καλή επιτυχία να έχει ο άνθρωπος, εννοείται πως ευχόμαστε πάντα το καλύτερο σε όλους), αύριο είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, ελεύθερη είναι η αγορά για όλους.
Δε μπορείς όμως ρε φίλε να τα ισοπεδώνεις όλα, να ανακατασκευάζεις, και να βάζεις πάνω σε διπλοσκέλετο τη φίρμα joker! Πρέπει να ψάξεις, να δοκιμάσεις, να συγκρίνεις, να αποκαταστήσεις με μεράκι. Να μελετήσεις ιστορικά στοιχεία. Ακούς εκεί τζόκερ διπλοσκέλετο! Αιδώς, ιεροσυλία, έπαρση, με συνέπεια τη (γρήγορη)πτώση. Εδώ μιά Cannondale που προμηθευόταν φθηνό αεροπορικό αλουμίνιο( ρετάλια απο τη Volvo νομίζω), πήγε ένα βήμα παραπέρα, πάτησε γερά, και εξελίχθηκε, και μου μιλάς για τον "Έλληνα Κατασκευαστή"?! τον ευκαιριακό έμπορο που κλείνει τη Δευτέρα, και τη Τετάρτη απόγευμα, αντί να κάτσει να δουλέψει και να κερδίσει το χομπίστα που έχει ρεπώ εκείνη τη μέρα??
Στο ποδηλατικό χώρο παρεισέφρυσαν, φοροφυγάδες, κλέφτες, κερδοσκόποι, ακαμάτηδες, συλλέκτες, "συλλέκτες" και άλλες φιγούρες, διάφορες. Για αυτό και στη δευτερογενή θα λέγαμε αγορά, βλέπεις μεταχειρισμένες κούρσες και τάχαμου ... vintage, ή "new old stock" (που κανονικά θα έπρεπε να κάνουν απο εκατό, έως το πολύ τριακόσια ευρώ), να ζητάνε στις αγγελίες χιλιάρικα.
άτομα που δε ξέρουν ούτε το μέγεθος του "συλλεκτικού" ποδηλάτου που πωλούν!
Ας αφήσουμε το κόσμο να κρίνει, εμένα να τεστάρω την αγορά, και να δοκιμάζω ποδήλατα, νομίζω δικαίωμά μου είναι να αγοράζω και μετά να το πουλάω αν δε μένω ευχαριστημένος. Άλλωστε τα ευρώ σήμερα δύσκολα τα ευρίσκεις, τα ωραία μας ευρουλάκια πάνε σε ποδήλατα και εξαρτήματα, ένα χόμπυ μας έμεινε! εμείς οι καταναλωτές είμαστε σε αδύναμη θέση, και οφείλουμε να συσπειρωνόμαστε.
Στο νήμα πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις, και να αναφερθούν -τεσταριστούν αν είναι δυνατόν όλα τα εμπορικά καταστήματα.
Όπως και δικαίωμα του κάθε ενός είναι να ζητάει ορθολογική πώληση και εξυπηρέτηση.Μάθε οτι οι "δηθενάδες" τους ευκαιριακούς πελάτες τους ονομάζουν 'πουλιά': μιά φορά θα περάσει το πουλί(αγαθός πελάτης, εύπιστος, άσχετος όπως εγώ πρίν λίγα χρόνια), και πρέπει να το τσακώσεις, (να του πουλήσεις λάθος μέγεθος, με λάθος τιμή, άφθονη κοροϊδία και υποκρισία και λοιπά). ΄Ετσι "συσπειρώνονται" τα Δηθενάδικα, με ...κοινή ορολογία!
Πειράζει να περάσουμε στην αντεπίθεση?!
Τα πουλιά ξύπνησαν γουίκααααα! νά σαι πάντα καλά

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Ξέρει κανείς το παραπάνω μαγαζί;
Με ρώτησε φίλος που μένει στην περιοχή αλλά δεν τον ξέρω.

ninpo
Εικόνα ninpo
Απών/απούσα

Έχω πάει μόνο μία φορά και πήρα κάτι γάντια και κάτι τζελάκια.Με εξυπηρέτησε μια κοπέλα πολύ ευγενική.Όταν κοίταγα τα ρούχα,αν και της είπα ότι δεν ήθελα να πάρω τη συγκεκριμένη στιγμή,δεν έδειξε να δυσανασχετεί καθόλου,παρ όλες τις ερωτήσεις μου.
Εν αντιθέσει με το Ποδηλατοδρόμιο που είχα πάει παλιότερα,όταν κατάλαβαν ότι δεν θα ψώνιζα κάτι, έγινε φανερό ότι κάναν αγγαρεία.Μου έκαναν και παρατήρηση επειδή ο γιός μου πέρναγε ανάμεσα στα κρεμασμένα ρούχα.
Για να επανέλθω στο top cycles,από δουλειά δεν ξέρω,έχω άποψη μόνο γιά συμπεριφορά και εξυπηρέτηση.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Οκ,ευχαριστώ,
τώρα για την συμπεριφορά....
Πήρα τηλ. να ρωτήσω για ένα ποδήλατο που ενδιαφέρει φίλο που δεν γνωρίζει,το σηκώνει ένας τύπος και δεν μιλάγαμε πάνω από 20 δευτ. όταν χωρίς ένα συγγνώμη,ενώ μίλαγα ακόμη,με έγραψε και άρχισε να δίνει εντολές για διάφορες δουλειές,στην υπάλληλο μάλλον....ότι να'ναι...ψωνάρες....
Τώρα δεν θα βάλω την γάτα μου να κλαίει γι'αυτό.
Αν τελικά καταλήξουμε σ'αυτό το ποδήλατο και το έχει φθηνότερα από όλους θα το πάρουμε από εκεί.
Άλλη φορά όμως δεν θα μας ξαναδεί.

ninpo
Εικόνα ninpo
Απών/απούσα

Οι ποδηλατάδες αρχίζουν να χάνουν το παιχνίδι και το έχουν καταλάβει όλοι εκτός από τους ίδιους.
Φίλος ρώτησε για σέρβις σε 2 ποδηλατάδικα και οι 2 του είπαν να πάρει τηλ.πριν,αλλιώς μπορεί να περιμένει ώρες.
Μήπως έχουν μπερδευτεί;Ποδήλατα έχουμε,όχι τριαξονικά.

Tasakos10
Απών/απούσα

ninpo wrote:
Οι ποδηλατάδες αρχίζουν να χάνουν το παιχνίδι και το έχουν καταλάβει όλοι εκτός από τους ίδιους.
Φίλος ρώτησε για σέρβις σε 2 ποδηλατάδικα και οι 2 του είπαν να πάρει τηλ.πριν,αλλιώς μπορεί να περιμένει ώρες.
Μήπως έχουν μπερδευτεί;Ποδήλατα έχουμε,όχι τριαξονικά.

Χωρίς να διαφωνώ απολύτως, θέτω απλή απορία: Αν έχεις πάει το ποδήλατό σου για σέρβις και βρεις και άλλους δύο ποδηλάτες πριν από σένα που χρειάζονται αρκετή δουλειά τα ποδήλατά τους (και μπορεί να μην είναι τριαξονικό αλλά πολλές εργασίες χρειάζονται πάνω από μια ώρα) θέλεις να παρακάμψει τους άλλους για να εξυπηρετήσει εσένα ή θα περιμένεις όσο χρειαστεί;
Το θέτω ως απλή απορία, χωρίς να γνωρίζω τις συγκεκριμένες περιπτώσεις -άρα μπορεί να κάνω λάθος- στις οποίες αναφέρεσαι.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

τις παλιές καλές εποχές, τα ποδηλατάδικα είχαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο άτομα μέσα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Full Time....
Ο ένας ήταν στις πωλήσεις, εισπράξεις, αποδείξεις κλπ και ο άλλος είχε λερωμένα χέρια και φορύσε ποδιά. Το 'πιασες το υπονοούμενο?
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση (με εξαίρεση 1-2 καλά, μεγάλα, γνωστά ποδηλατάδικα) ο τεχνικός να έχει τόοοοση δουλειά που να χρειαστεί να περιμένεις.
Άντε να βάλω άλλη μια εξαίρεση, ηλιόλουστα Σάββατα 11.00-13.00....

Απλά, πλέον, οι περισσότεροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τεχνικό full time. Περνάει για 3-4 ωρίτσες, 3 μέρες τη βδομάδα ... και πάνω-κάτω έτσι πάει η δουλειά.
Άρα, όντως, μπορεί να πας και να μην κάνεις τη δουλειά σου.

Πριν κανα μήνα, γύρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ποδηλατάδικα της Αθήνας, ξεκίνησα χαμηλά από Καλλιθέα-Μοσχάτο και ανέβαινα, έφτασα μέχρι κέντρο -> Λ. Αλεξάνδρας, ψάχνωντας ένα συγκεκριμένο εξάρτημα.
Είτε απόγευμα μετά τη δουλειά, είτε μεσημέρι-σκαστός, είτε ΣΚ.
Πουθενά δεν είδα "κόσμο να περιμένει" να εξυπηρετηθεί. Πουθενά δεν είδα και "κόσμο να εξυπηρετεί"..... Όλοι μου ζήτησαν τηλέφωνο να με πάρουν όταν θα έρθει αυτό που ζητούσα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ (ΟΚ, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, και δεν το λέω με ειρωνία ή πικρία....).
Στο "γνωστό - μεγάλο - ενημερωμένο" ποδηλατάδικο (ένα από τα 2 - 3 που έχουν απομείνει), έκανα τη δουλειά μου απλά και ωραία.
Δυστυχώς, οι καιροί έχουν αλλάξει.
Όπως σε πολλά καταστήματα / πολλούς κλάδους, έχει γίνει το θέμα "οικογνειακό". ΔΕΝ γίνεται αλλιώς. Δεν "βγαίνει" αλλιώς.

ninpo
Εικόνα ninpo
Απών/απούσα

Πόση ώρα κάνει ένα σέρβις,ή μια ρύθμιση ταχυτήτων;Αν θέλει,μπορεί να σε εξυπηρετήσει χωρίς να βγεί εκτός χρόνου.Πόσοι σαν εσένα θα του έρθουν;
Εδώ σε συνεργείο αυτοκινήτων πας έτσι και αν είναι μόνο για λάδια, οι περισσότεροι σε παίρνουν.
Δηλαδή αν είναι ένας πωλητής και εξυπηρετεί εμένα που κοιτάω για ρούχα,πρέπει να περιμένει να δοκιμάσω 2-3 μπλούζες και κανά δύο παντελόνια για να ασχοληθεί με εσένα που θέλεις μια παγουροθήκη;

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

TL wrote:
Οκ,ευχαριστώ,
τώρα για την συμπεριφορά....
Πήρα τηλ. να ρωτήσω για ένα ποδήλατο που ενδιαφέρει φίλο που δεν γνωρίζει,το σηκώνει ένας τύπος και δεν μιλάγαμε πάνω από 20 δευτ. όταν χωρίς ένα συγγνώμη,ενώ μίλαγα ακόμη,με έγραψε και άρχισε να δίνει εντολές για διάφορες δουλειές,στην υπάλληλο μάλλον....ότι να'ναι...ψωνάρες....
Τώρα δεν θα βάλω την γάτα μου να κλαίει γι'αυτό.
Αν τελικά καταλήξουμε σ'αυτό το ποδήλατο και το έχει φθηνότερα από όλους θα το πάρουμε από εκεί.
Άλλη φορά όμως δεν θα μας ξαναδεί.

Εδώ μιλάω για το Top Cycles φυσικά.

Tasakos10
Απών/απούσα

Σέρβις σε τι; Θα ανοιχτεί μεσαια τριβή; Θα βγουν ποτήρια; Στην ρύθμιση ταχυτήτων, θα ειναι ίσιο το νύχι; Θα βγαίνουν ολα κανονικά και θα υπάρχει κανένα προβλημα που δεν έχεις προβλέψει;
Κι αν υπάρχει, ο προηγούμενος απο σένα, που θεωρητικά εχει περισσότερη δουλειά, θα πρέπει να περιμένει;
Προσπαθώ να εξηγήσω οτι καλο ειναι να ερχόμαστε και στην θέση των υπολοίπων. Π.χ. Αν περιμένεις σε συνεργείο αυτοκινήτων, θα δεχτείς να μπουν δυο εμβολιμοι για αλλαγή λαδιών; Κι αν δεν βγαίνει η ταπα ή κάποιο απροσδόκητο προβλημα προκύψει, δεν θα θυμωσεις με τον μάστορα που τους έβαλε εμβολιμους;
Νομίζω πως επειδη όλοι έχουμε βρεθεί και σε άλλες θέσεις, καλο ειναι να θυμηθούμε πως νιώσαμε τότε.
Μπορει να φαίνεται οφ τοπικ αλλα νομίζω πως ειναι θεμα ουσίας το πόσο ελαφρά τη καρδία ή οχι, κάνουμε κριτική.

nkar37
Απών/απούσα

Για μια ακόμη φορά αυτο το "μικρό" μαγαζί ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση και την ενασχόληση με τον πελάτη που βάζει γυαλιά στους "μεγάλους". Ελάχιστα εως ανύπαρκτα τα μαγαζιά που το κάνουν αυτό. Προσωπικά αν ξέρω ότι θα βρώ κάτι στον Λουκα πηγαίνω εκεί παρόλο που μένω μακριά και δεν με βολεύει.Κάλο θα ήταν τα περισσότερα μαγαζιά να παίρνουν κάποια παραδείγματα εξυπηρέτησης σε ένα πελάτη και πως τον κερδίζουν ωστε να ξανάρθει.

Thronos
Απών/απούσα

Πριν απο 2 μηνες περιπου αγορασα ενα Trek Domane 4 μεταχειρισμενο του 2013 μοντελο.Η Trek δινει εφ ορου ζωης εγγυηση στα carbon και αυτος ηταν και ο λογος που αγορασα μεταχειρισμενο carbon ποδηλατο.Το ποδηλατο ειχε ενα σημαδακι μισο εκατοστο στο πλαισιο στην θεση που μπαινει το παλουκοσελο το οποιο ηταν κατασκευαστικο λαθος και το προκαλουσε ο σφιγκτηρας.Παρολο που τοσο καιρο δεν ειχε προκαλεσει καποιο προβλημα και στον προηγουμενο ιδιοκτητη,εσταλη μια φωτογραφια στην Trek για να εχουμε μια απαντηση και απο αυτους.Η απαντηση ηταν αλλαγη πλαισιου.Πραγματι το καταστημα εκανε τις απαραιτητες ενεργειες και σε ενα μηνα ηρθε το νεο πλαισιο του 2017 domane S που αντικατεστησε το domane 4.Θελω να ευχαριστησω το καταστημα γιατι αν και δεν ημουν ο πρωτος ιδιοκτητης με καλυψε και τωρα ειμαι με ολοκαινουργιο ποδηλατο.Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση απο τα παιδια στο Cyclist και προτεινω να αγοραζουμε απο σωστα Ελληνικα καταστηματα εστω και λιγο ακριβοτερα...

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Θα το γράψω γιατί θα σκάσω. Γνωστό ποδηλατάδικο που ο ιδιοκτήτης είναι αχαρακτηριστος, έχω πει ότι δεν θα ψωνίσω ξανά ούτε καρφίτσα, αλλά έπεσα σε ανάγκη επειδή μένω σχεδόν δίπλα και βιαζόμουν. Πέρνω λοιπόν μια κασέτα για το mtb και 2 δισκόπλακες. Πάω μετά από 2 μέρες και την ανάρτηση για τυπική συντήρηση, στην οποία μου λέει σε 1 μέρα θα είναι έτοιμη και πέρνω μετά από 2 μέρες και ο τεχνικός δεν είχε ιδέα, του λέω ότι δεν θέλω να τον πιέσω και αν και είχα προγραμματίσει προπόνηση στο βουνό, του λέω ότι θα περάσω από Δευτέρα απόγευμα και μάλιστα με ευχαριστεί για την κατανόηση. Πέρνω το ποδήλατο, χαλασμένο το λεβιεδάκι της ανάρτησης ( κολλούσε), δεν μαμιεται λέω θα το πάω κάποια στιγμή να το δει.... Σε 4 μέρες και καθώς είχα βάλει ένα carbon παλουκόσελο για δοκιμή, δεν το είχα σφίξει καλά γιατί δεν είχα ροπόκλειδο και έπεφτε. Τελειώνω την προπόνηση και λέω δεν πετάγομαι στο μαγαζί να δει και το λεβιεδάκι, να σφίξω και το παλουκόσελο; Πάω από κει, (έχω δώσει 150€ πριν 4 μέρες υπενθυμίζω)..... Γειά σου τι θες μου λέει.... Είχε 2 γονείς εκείνη την ώρα και προσπαθούσε να σπρώξει κάτι χρέπια.... Του λέω έχω 2 θέματα, έχει κολλήσει το λεβιεδάκι της ανάρτησης..... Δεν μπορώ τώρα μου λέει πνίγομαι και δεν έχω εδώ και τον τεχνικό... Οκ του λέω θα περάσω μια άλλη στιγμή. Θες κάτι άλλο, μου λέει... Ναι, θέλω ένα ροπόκλειδο να σφίξω το παλούκι.... Πέρνει ύφος γαμώ και δέρνω και μου λέει..... Θα πρέπει να περιμένεις, έχουμε πολύ δουλειά καιγόμαστε..... Πως κρατήθηκα και δεν του είπα....Βρε μαλάκ@, το κολοκλειδο δωσμου να το σφίξω μόνος μου θέλω, όχι να στο βάλω εκεί που ξέρεις...
Πήρα το ποδήλατο και έφυγα από την πίσω πόρτα.... Μιλάμε για τον πιο τριμ@λ@κ@ ποδηλατά με διαφορά χιλιομέτρων από τον δεύτερο.

panoss
Απών/απούσα

Για τον Γ#τσ$$λη λες;

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Επίσης κάτι που ξέχασα, όταν αγόρασα την κασέτα και τις δισκόπλακες, ρωτάω έναν υπάλληλο του μαγαζιού πόσο πάει το σέρβις της συγκεκριμένης ανάρτησης με αντικατάσταση όλων των τσιμουχων και rings που δίνει η εταιρία μέσα σε σακουλάκι καθώς και αλλαγή του λαδιού και εργασία. 50€ μου λέει ο υπάλληλος χωρις να τον ακούσει ο παπάρας. Έρχεται λοιπόν η ώρα να πληρώσω, ρωτάω τον παπάρα τι χρωστάω, 50€ μου λέει, οκ του λέω και βγάζω την χρεωστική μου κάρτα, τον βλέπω ότι χλωμιάζει λίγο, αλλά δεν μιλάει... Βάζω το pin και αφού βγαίνει η απόδειξη, τι μου λέει όλο ύφος;;;;;; Να ξέρεις μου λέει ότι 50€ είναι η τιμή που πέρνω χωρίς απόδειξη, τον άγριοκοίταξα λίγο, τι παίρνεις;; του λέω και το έκοψε εκεί. Μου πέταξε μια άσχετη παπαριά για το ποδήλατο και το πλύσιμο και μείναμε εκεί. Δεν γράφω πιο μαγαζί είναι γιατί οι υπάλληλοι του δεν μου φταίνε σε κάτι, γράφω γιατί όλο και κάποιος ή ο ίδιος θα το δεί και ελπίζω να καταλάβει πόσο μ@λ@κ&ς και γύφτος είναι και να ξέρει ότι οι περισσότεροι γνωστοί που μου έστειλαν pm, κατάλαβαν αμέσως ποιον εννοώ.

κωστας1958
Απών/απούσα

johnny_alex wrote:
Επίσης κάτι που ξέχασα, όταν αγόρασα την κασέτα και τις δισκόπλακες, ρωτάω έναν υπάλληλο του μαγαζιού πόσο πάει το σέρβις της συγκεκριμένης ανάρτησης με αντικατάσταση όλων των τσιμουχων και rings που δίνει η εταιρία μέσα σε σακουλάκι καθώς και αλλαγή του λαδιού και εργασία. 50€ μου λέει ο υπάλληλος χωρις να τον ακούσει ο παπάρας. Έρχεται λοιπόν η ώρα να πληρώσω, ρωτάω τον παπάρα τι χρωστάω, 50€ μου λέει, οκ του λέω και βγάζω την χρεωστική μου κάρτα, τον βλέπω ότι χλωμιάζει λίγο, αλλά δεν μιλάει... Βάζω το pin και αφού βγαίνει η απόδειξη, τι μου λέει όλο ύφος;;;;;; Να ξέρεις μου λέει ότι 50€ είναι η τιμή που πέρνω χωρίς απόδειξη, τον άγριοκοίταξα λίγο, τι παίρνεις;; του λέω και το έκοψε εκεί. Μου πέταξε μια άσχετη παπαριά για το ποδήλατο και το πλύσιμο και μείναμε εκεί. Δεν γράφω πιο μαγαζί είναι γιατί οι υπάλληλοι του δεν μου φταίνε σε κάτι, γράφω γιατί όλο και κάποιος ή ο ίδιος θα το δεί και ελπίζω να καταλάβει πόσο μ@λ@κ&ς και γύφτος είναι και να ξέρει ότι οι περισσότεροι γνωστοί που μου έστειλαν pm, κατάλαβαν αμέσως ποιον εννοώ.

Καλησπερα, επειδη τα 50 ευρω πλεον ειναι δυο ημερομισθια για οσους εχουν ακομα δουλεια,και το κυριοτερο πληρωνωντε ειναι
χρησιμο, να δινουμε τα χρηματα μας σε σωστους ανθρωπους του χωρου και οι σκαρτοι να πηγαινουν στην ακρη.

panoss
Απών/απούσα

johnny_alex wrote:
Δεν γράφω πιο μαγαζί είναι γιατί οι υπάλληλοι του δεν μου φταίνε σε κάτι, γράφω γιατί όλο και κάποιος ή ο ίδιος θα το δεί και ελπίζω να καταλάβει πόσο μ@λ@κ&ς και γύφτος είναι και να ξέρει ότι οι περισσότεροι γνωστοί που μου έστειλαν pm, κατάλαβαν αμέσως ποιον εννοώ.

Δηλαδή, όλοι όσοι γράψανε τα ονόματα των μαγαζιών στο παρόν θέμα, "τους φταίγανε οι υπάλληλοι σε κάτι";
Πάντως το παρόν θέμα λέγεται "Κριτικές καταστημάτων", όταν δεν αναφέρεται το κατάστημα δεν υπάρχει και κριτική.

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

panoss wrote:

johnny_alex wrote: Δεν γράφω πιο μαγαζί είναι γιατί οι υπάλληλοι του δεν μου φταίνε σε κάτι, γράφω γιατί όλο και κάποιος ή ο ίδιος θα το δεί και ελπίζω να καταλάβει πόσο μ@λ@κ&ς και γύφτος είναι και να ξέρει ότι οι περισσότεροι γνωστοί που μου έστειλαν pm, κατάλαβαν αμέσως ποιον εννοώ.

Δηλαδή, όλοι όσοι γράψανε τα ονόματα των μαγαζιών στο παρόν θέμα, "τους φταίγανε οι υπάλληλοι σε κάτι";
Πάντως το παρόν θέμα λέγεται "Κριτικές καταστημάτων", όταν δεν αναφέρεται το κατάστημα δεν υπάρχει και κριτική.


Μόνο σε αυτό μπορείς να μπεις από μπροστά και να φύγεις από πίσω,
Καλό,ε.

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

panoss wrote:

johnny_alex wrote: Δεν γράφω πιο μαγαζί είναι γιατί οι υπάλληλοι του δεν μου φταίνε σε κάτι, γράφω γιατί όλο και κάποιος ή ο ίδιος θα το δεί και ελπίζω να καταλάβει πόσο μ@λ@κ&ς και γύφτος είναι και να ξέρει ότι οι περισσότεροι γνωστοί που μου έστειλαν pm, κατάλαβαν αμέσως ποιον εννοώ.

Δηλαδή, όλοι όσοι γράψανε τα ονόματα των μαγαζιών στο παρόν θέμα, "τους φταίγανε οι υπάλληλοι σε κάτι";
Πάντως το παρόν θέμα λέγεται "Κριτικές καταστημάτων", όταν δεν αναφέρεται το κατάστημα δεν υπάρχει και κριτική.

Οι περισσότεροι κατάλαβαν ποιος είναι, δεν γράφω το όνομα για τους λόγους που ανέφερα, το χρήσιμο της υπόθεσης για κάποιον που διαβάζει, ακόμα και για μένα που το γράφω είναι να καταλάβουμε ότι σε τέτοιου είδους "επαγγελματίες" δεν πρέπει να δίνουμε δεύτερη ευκαιρία ακόμα κιαν είναι δίπλα μας και ίσως ο κόπανος να συμορφωθεί... Αν υπάρχει η όχι κριτική το ξέρω εγώ και αυτοί ή και ο ίδιος που διάβασε το σχόλιο μου και δεν χρειάζομαι υπόδειξη για το τι και πως θα το γράψω, όπως και δεν αρνήθηκα σε κανέναν να απαντήσω σε προσωπικό μύνημα που μου στάλθηκε.

panoss
Απών/απούσα

Όταν λες οι περισσότεροι το καταλάβανε, πάει να πει πως κατ' αρχήν ξέρεις πόσοι το διαβάσανε.
Και μετά, ξέρεις και πόσοι απ' αυτούς καταλάβανε για ποιο μαγαζί μιλάς.
Πάντα πίστευα πως υπάρχουν άτομα με υπερφυσικές ικανότητες, να η απόδειξη.

κωστας1958
Απών/απούσα

Καλησπερα σε ολους, μολις γυρισα απο το dromeas bikes πηγα να παρω πληροφοριες για το ideal cityrun, που ειναι υποψηφιο να
το αγορασω, μιλησα με τον Κυριο Λευτερη απο το καταστημα, εγω ειμαι αρχαριος τελειως, με κατατοπησε αψογα περιπου 30 λεπτα
που ειμαστε στο μαγαζι για τα παντα γυρω απο το ποδηλατο και οχι μονο. Μολις βγηκαμε απο το μαγαζι η γυναικα μου ειπε εδω,αξιζει να το αγορασεις. ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Η αγορά είναι μυστήρια. Σε όλα τα αγαθά. Βλέπουμε εισαγόμενο πιπέρι Τουρκίας, Κανέλα Αργεντινής. Μέλι Καναδά(το χειρότερο!), ή άλλα που δε πάει ο νους μας οτι μπορεί να μπούνε και να πουληθούνε στη χώρα!
Θα μπορούσε το κράτος να προστατέψει τον έμπορο, βάζοντας δασμούς σε ορισμένα προϊόντα. Με τελικό ευνοούμενο το πολίτη αυτής της ρημαγμένης χώρας.
Θα αναγκαζόμασταν να φτιάξουμε ποιοτικά ποδήλατα, ανταλλακτικά, περιφερειακά και λοιπά. Είμαστε για τα μπάζα λέμεεεε!
Αν υπήρχε διάθεση, ίσως θα μπορούσε η Διαχείριση να συστήσει έναν αστικό, μη κερδοσκοπικό προμηθευτικό συνεταιρισμό, για όλα τα μέλη του φόρουμ ή άλλης αναγνωρισμένης κοινότητας.
Ωστε όλοι, να έχουν σωστές τιμές, ποιότητες και ποσότητες. Βέβαια και αυτό που γίνεται εδώ με την αναφορά και μόνο, καλό είναι, ας ελπίσουμε οτι μαζί με τη ποδηλατική αγορά, θα ανακάμψει και όλη, γενικότερα η κατάσταση.
(Nos και Vintage δεν εντάσσονται πουθενά!

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

panoss wrote:
Όταν λες οι περισσότεροι το καταλάβανε, πάει να πει πως κατ' αρχήν ξέρεις πόσοι το διαβάσανε.
Και μετά, ξέρεις και πόσοι απ' αυτούς καταλάβανε για ποιο μαγαζί μιλάς.
Πάντα πίστευα πως υπάρχουν άτομα με υπερφυσικές ικανότητες, να η απόδειξη.

Εννοώ ότι οι περισσότεροι που διάβασαν αυτό που έγραψα και με πήραν τηλέφωνο ή μου έστειλαν προσωπικό μύνημα ρωτώντας με αν είναι ο "συγκεκριμένος". Επίσης έχω επιλέξει να μην γράψω δημόσια το όνομα του καταστήματος και αυτό είναι δικαίωμά μου. Τώρα ειρωνίες σε σχέση με υπερφυσικές ικανότητες μπορείς να κάνεις με κανά κολλητό σου.