Αλλαγή "πλατφόρμας" του σαιτ, /προτάσεις/λύσεις/βοήθεια

100 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

rnd! είσαι θησαυρός! σου χρωστώ ειδική περιποίηση αν έρθεις ειδικά και στην αιμοδοσία...(την έριξα τη διαφημισούλα μου)

gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

Αλλά εμένα μου λείπει η επιλογή like ή κάτι παρόμοιο από τα σχόλια! Μπορεί να σας φανεί λίγο υπερβολικό αλλά ενώ τα διαβάζω δεν μπαίνω στη σκέψη να απαντώ ή να σχολιάζω κάθε φορά κάτι, για να μην "κάνω τον έξυπνο" (όχι πως δεν είμαι!!!!) και κυρίως για να μην προκαλέσω αρνητικές συζητήσεις (πράγμα όχι σπάνιο στους σχολιασμούς!) που θα μπορούσαν να με φέρουν στη θέση να μην ξανασχοληθώ. Ενώ με την επιλογή θετικής αξιολόγησης στα σχόλια, ίσως ακόμη και αρνητικής, να μου ήταν πιο εύκολη η διάδραση.
Αυτά με πολύ μεγάλο σεβασμό στους συντελεστές του φόρουμ, οι οποίοι κουράζονται για να το κρατούν πάντα σε υψηλό επίπεδο.
Καλή χρονιά σε όλους!

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Λοιπον, ειχαμε μεγαλες αλλαγες παλι...

Εφτιαξα τα support και flag που δεν αναβαθμιζονταν. Πλεον θα πρεπει να δουλευει η υποστηριξη (για οσους τη βλεπουν) καθως και οι σελιδοδεικτες. Δεν ειχα χρησημοποιησει ποτε σελιδοδεικτες, οποτε αν δειτε τιποτα προβληματικο ενημερωστε.

Καποιες αλλαγες εγιναν και στο theme αλλα οχι χρωματικες (θα τα δουμε σε αλλη φαση). Στις αλλαγες ειναι και η νεα πλαϊνη μπαρα που θα ανοιξετε πατωντας το κουτι με τα εργαλεια αριστερα. Θυμαται αν εχει ανοιξει ή οχι καθως θα αλλαζετε σελιδες. Αυτο θα διευκολυνει καποιους που θελουν το περιεχομενο να πιανει οσο το δυνατον περισσοτερο οριζοντιο χωρο, ειδικα σε συνδιασμο με την εξατομικευση των blocks

Με την αναβαθμιση, χαλασαν καποιες ρυθμισεις σε μπλοκ και σελιδες, π.χ. ποδηλατοβολτες, ραντεβου στην ελλαδα κ.α Αυτα θα τα φτιαχνω σιγα-σιγα της επομενες ημερες. Οι ρυθμισεις εξατομικευσης σας θα πρεπει να λειτουργουν οποτε ενδεχεται να μην τα βλεπετε ολα

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

μου αρέσει. Φαίνεται ότι εκτός από μπόλικη δουλειά, έχει πέσει και αρκετό μεράκι...
Το πράμμα πάει καλά.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.

(καλά, το μενού αριστερά "τα σπάει" με την εργαλειοθήκη-τσάντα)

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Δημοσίευση στο φόρουμ??? -- Πώς γίνεται; Κάτι χάνω??? Μού δίνει μόνο τίτλο.

airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

i.alli.ellatha wrote:
Δημοσίευση στο φόρουμ??? -- Πώς γίνεται; Κάτι χάνω??? Μού δίνει μόνο τίτλο.

...................................επιλυθεί αυτό,θα πρέπει να κάνεις αποθήκευση τον τίτλο του θέματος και να επιστρέψεις με επεξεργασία για να βάλεις το βασικό κείμενο.
Αυτό κάνω γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

^^ Ευχαριστω για την αναφορα, δεν το ειχα προσεξει. Πρεπει να δουλευει σωστα τωρα.

Με αφορμη αυτο ειδα και καποιες αλλες δημοσιευσεις με αντιστοιχο προβλημα που τωρα θα πρεπει να δουλευουν. Οι προσυγκεντρωσεις συγκεκριμενα ειχαν καποιο επιπροσθετο προβλημα και εδιναν wsod (white screen of death). Αυτο επισεις επιδιορθωθηκε.

Μαζι με αυτα αναβαθμιστηκαν και 3 πεδια που ειχαν ξεμεινει. Ευχαριστω και παλι που ενημερωσατε

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

rnd wrote:
Πρεπει να δουλευει σωστα τωρα.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Θεωρητικα θα πρεπει να δουλεουν σωστα ολα τα views πλεον, τοσο σε σελιδες οσο και στα πλαινα μπλοκς. Αν δειτε κατι να μην δουλευει με τον αναμενομενο τροπο ενημερωστε.

Δεν ειμαι σιγουρος για οτι αφορα τις ομαδες. Δεν εχει αναφερθει τιποτα ως στιγμης. Ειναι συμαντικο να δουμε αν ολα ειναι καλα με τις ομαδες για να προχωρισω σε ανοιξιάτικο καθαρισμα ωστε να ετοιμαζομαστε για την επομενη φαση

Νεα λειτουργια στο φορουμ:
Να ενημερωσω οτι στα θεματα του φορουμ που φτιαχνει καποιος μπορει να επιλεξει ενα ποστ σαν την καλυτερη απαντηση, ενω στο αρχικο ποστ υπαρχει συνδεσμος που θα σας παει αμεσως εκει, Αν υπαρξει καποια καλυτερη ο χρηστης μπορει να αλλαξει επιλογη

Μπορειτε να το δειτε σε λειτουργια -> εδω

@gts2013 το διαπραγματευομαι. Αν δεν διαφωνισει (ή απαντησει) κανεις θα το προχωρισω και το βλεπουμε ξανα στην πορεια

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Προσπαθω να καθαρισω λιγο καποια warnings που βλεπω στα logs και ηθελα να ρωτισω γιατι στους δημους τα σχολια ειναι ανοιχτα? Τι σκοπο εξυπηρετουν?

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

rnd wrote:
Προσπαθω να καθαρισω λιγο καποια warnings που βλεπω στα logs και ηθελα να ρωτισω γιατι στους δημους τα σχολια ειναι ανοιχτα? Τι σκοπο εξυπηρετουν?

Νομίζω ότι είναι από την καμπάνια «Ελληνικές πόλεις/Δήμος για "Με Ποδήλατο στη Δουλειά"».
Ε θα ξεχάστηκε, ας κλείσει.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Επίσης το λινκ με τα "προσωπικά μνμτα" στην ανοιγοκλεινόμενη καρτέλα δεν βοηθάει, δλδ να βλέπεις ότι έχεις νέο μνμ ενώ σερφάρεις, μιας κι εγώ πχ την έχω πάντα κλειστή.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Και εγω το ιδιο. Θα την ανοιξω μονο οταν χρειαστω κατι απο εκει. Αυτος ειναι και ο σκοπος της αλλωστε, να αφηνει οσο το δυνατον πιο καθαρο τον υπολοιπο χωρο για το περιεχομενο.

Τα μηνυματα ειναι λογικο να ειναι στο λογαριασμο σου γιατι σχετιζονται αμεσα με αυτον

Ακριβως για το λογο που αναφερεις ομως, αν παρεις μηνυμα θα δεις οτι εμφανιζεται ειδοποιηση στο πανω μερος καθε σελιδας και παραμενει εκει μεχρι να διαβασεις το/τα αδιαβαστα μηνυματα.

Και μιας και ανεφερα το που ειναι λογικο να ειναι τι και την ομαδοποιηση ενεργειων και δεδωμενων να αναφερω και κατι αλλο που βρισκω λαθος...

Ασφαλεια:
Συνδεσμοι σχετικα με την ασφαλεια εινα διασκορπισμενοι παντου!

  • Διαφοροι συνδεσμοι στο "διαβαστε το οποσδοιποτε"
  • Διαφορετικοι συνδεσμοι στην κυριο μενου, κατω απο το "Ασφαλεια"
  • Διαφορετικος συνδεσμος για το κλειδωμα στα χρησιμα ενω το κλειδωμα εχει αλλο συνδεσμο στο "Ασφαλεια
  • Ισως υπαρχουν και αλλοι που μου διαφευγουν

Δεν βλεπω να εξυπηρετει πραγματικα καποιο σκοπο αυτο το σκορπισμα περα απο το να μπερδευει το χρηστη. Ο μονος λογος που δεν τα εχω βαλει ολα μαζι (ακομα) κατω απο το "Ασφαλεια" στο κυριως μενου ειναι γιατι υπαρχει το "ολα τα χρησιμα" που δεν θελω να επεξεργαστω

Επισεις οι "Χαρτες" θεωρω οτι πρεπει να πανε στα "Χρησιμα" αλλα για τον ιδιο λογο δεν το εχω κανει

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

To "Διαβάστε οπωσδήποτε!" στην Πλοήγηση όπως και τα ευρετήρια για πέταλα κλπ το/τα είχα βάλει λόγω της συνεχούς δημοσίευσης "τι πέταλο να αγοράσω...", μπορείς να το διαγράψεις από την Πλοήγηση μιας κι όλοι οι ποδηλατάδες πωλούν πλέον κ πέταλα.

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να σμικρύνεις την κεντρική μπάρα αλλά πρέπει να σκεφτείς τι χρειάζεται να "φαίνεται" άμεσα στους νέους κι όχι την τακτοποίηση αυτό καθαυτό.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Μπορεις να μου εξηγhσεις γιατι απενεργοποιεις συνεχεια το addtoany? Περα απο το οτι ειναι εκνευριστικο να παιζουμε την κολοκυθια χωρις λογο, αφηνεις ενα view μισοχαλασμενο και μου προκαλεις OCD...

Προς τους υπολοιπους,
δεν θελετε να μπορειτε με ενα κουμπι να αναδημοσιευετε αρθρα, θεματα φορουμ, ιστολογια, αγγελιες και του παπα τα γενια σε twiter, facebook, blogger, google+ (αχρηστο αλλα whatever) ή να το στελνετε email σε καποιο φιλο? Δεν το βρησκετε χρησιμο? Δεν πιστευετε οτι θα βοηθησει στο να ερθει νεος κοσμος εδω?

Ξανα η ερωτηση που ειχα κανει και παλαιοτερα γιατι μπορει να μην καταλαβαινω κατι εγω:

Θελουμε νεο κοσμο εδω, ναι ή οχι?

frigo
Απών/απούσα

Αν και τα ερωτηματα ειναι κατα το μαλλον ρητορικα , εγω θα απαντησω:
"Σιγουρα ΝΑΙ !"

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Δεν ξέρω αν είναι ένα σημείο που θέλει λίγο προσοχή.
Στo URL http://www.podilates.gr/posts-comments, στο sorting (order by) νομίζω πρέπει να βγαίνουν πρώτα ΟΛΑ τα ποστ που έχουν "νέο", γιατί αν σκρολάρω προς τα κάτω βλέπω και άλλα, αλίμονο αν πρέπει να τρέξω όλες τις σελίδες να βρω τα ποστ που έχουν νέες δημοσιεύσεις.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

@frigo
λοιπον, επειδη ειμαι υπερ της διαυγειας και της ειλικρινειας, παντου, οχι δεν ειναι 100% ρητορικη η ερωτηση. Εχω ακουσει απο διαφορο κοσμο οτι δεν θελουμε νεους γιατι προσθετει μεγαλο βαρος στη διαχειριση. Απλα πιστευω οτι μπορει να λυθει με αλλους τροπους, με τη χαλαροτητα να ειναι ενας απο αυτους. Δεν ειμαστε το "διπλα φορουμ", ευτυχως, ουτε χρειαζεται να γινουμε. Αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη ομως. Μου αρεσουν τα αναρχα, ελευθερα φορουμς με σχεδον μηδενικο moderation. Στο καφενιο δεν θα ερθει ο καφενειαρχης να σου πει πως θα μιλησεις στους φιλους σου και τι επιτρεπεται να πεις στους διπλανους αρκει να μην αρχισεις να σπας καρεκλες, τραπεζια και να εκσφενδονιζεις τασακια και μπουκαλια δεξια-αριστερα. Ετσι θα πρεπει να ειναι παντου κατα τη γνωμη μου

Θα μπορουσαμε να εχουμε ρουφιανο-κουμπο στα ποστς και ο καθε χρηστης να μπορει να μαρκαρει κατι σαν υπερβαση. Απλα φοβαμαι το spamming και την καταχρηση, οποτε υπευθυνοι ανθρωποι ειμαστε, ας αναλαβει ο καθενας την υπερασπιση του εαυτου του?

@i.alli.ellatha
Εχεις δικιο, υπαρχουν απειρα views και δεν ξερω τι χρησημοποιειται και που, γι' αυτο και χρειαζομαι τη συμβολη σας. Αυτο που αναφερεις δεν το εχω αγγιξει. Εχει το ιδιο προβλημα που ειχαν και οι trackers, σορταρει με βαση την ενημερωση ή το σχολιασμο. Δεν ειναι λαθος, αρκει να μην αλλαζουν καθε τρεις και λιγο παλια ή ακομα και παναρχαια ποστς, κατι που συμβαινει εδω ομως.

Το γοργον και χαρην εχει (ασε που θα ξεχαστει αν μεινει...) οποτε το φερνω στη ιδια λογικη του "προσφατα" και "αγγελιες"

edit: done

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Ασχετο,

θα ηθελα να παρακαλεσω τους παντες να μην αλλαξουν αποψη ή συμπεριφορα επειδη ασχοληθηκα με το site. Το τι συζηταμε και κανουμε εξω απο αυτο το νημα, ή αντιστοιχα που ισως φτιαχτουν στο μελλον, ειναι εντελως ανεξαρτητο.

Ουτε θα πρεπει να αποτρεπει τη συμμετοχη σας στην εδω συζητηση το γεγονος οτι εξω μπορει να εχουμε σφαχτει ή προσβαλει ο ενας τον αλλο. Θα πρεπει να ειναι σαν να μην εχουμε ξανασυζητησει.

Εδω κανουμε μια συγκεκριμενη δουλεια, ειμαστε καποιοι αλλοι, δεν γνωριζομαστε. Δουλευουμε για το κοινο καλο. Το τι κανουμε και λεμε εξω ειναι αλλο θεμα και μενει εκει. Απλα, απο ηθικης πλευρας, δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το λογαριασμο του superadmin για κατι περα απο το στησιμο και δεν ηθελα να ανοιξω νεο για πρακτικους λογους...

eska.sa
Εικόνα eska.sa
Απών/απούσα

Θέλει διόρθωση

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

να με eska.sis θες?

(θνξ για το BUMPing)

aldro
Απών/απούσα

Γιατί δεν έχει πια αναρτημένες ποδηλατοβόλτες ;

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Ειχε προβλημα ο μηχανισμος που εφερνε της ποδηλατοβολτες, εκδηλωσεις και τα σχετικα μετα την αναβαθμιση και χρειαστηκε σχεδον να ξαναφτιαχτουν απο την αρχη. Αντεγραψα τις ρυθμισεις απο ενα αντιγραφο του παλιου site. Σε αυτες ειδα οτι φερνει τις μελλοντικες. Δεν το δοκιμασα αλλα θεωρητικα αν οριστει καποια σαν μελλοντικη θα τη δειξει.

Πως πρεπει να λειτουργει?

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Θέλει διόρθωση

Δεν ειχα προσεξει τον τιτλο και νομιζα οτι τρολαρες. Τωρα καταλαβα τι εγραψες. Σρυ και θνξ

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Νεες λειτουργειες
-------------------------------

  • Ποιος ειναι online (πλαϊνη στηλη εργαλιων)
  • Μετρητης σχολιων καθε χρηστη, χρησιμο κυριως για τις αγγελειες αλλα οχι μονο

Διωρθωσεις
-------------------------------

  • διορθωθηκε το προβλημα που υπηρχε με την εμφανιση του πεδιου "επαναληψη" για τον τυπο υλης Ποδηλατοβολτες
  • Αλλαγη μεταφρασης του "Καταχωρισεις" σε "Σχολια"

Βελτιωσεις
-------------------------------

  • Εμφανιση των πεδιων για διαφορους τυπους σελιδων
  • Διαφορα μικρα συμμαζεματα
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

... που χρησιμεύει να φαίνεται το ποιος είναι online.
Αναρωτιέμαι αν το χρειαζόμαστε πραγματικά.
Γενικά έχω ένα θεματάκι με ότι μοιάζει λίγο ρουφιάνικο, αλλά οκ, είναι καθαρά προσωπικό.

Επίσης παιδιά, ο μετρητής για τα σχόλια είναι απλά για ενημερωτικούς λόγους φαντάζομαι, δεν είναι διαγωνισμός, όποιος έχει πιο πολλά να κερδίζει την εκτίμηση των άλλων.
Το λέω για να μην αρχίσουμε να λέμε απλά για να λέμε και να ανεβαίνει το νουμεράκι.

Πάντως rnd έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!

Ευχαριστούμε!
Χαλάλι τα 80.000 που ζήτησες!

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
... που χρησιμεύει να φαίνεται το ποιος είναι online.
Αναρωτιέμαι αν το χρειαζόμαστε πραγματικά.
Γενικά έχω ένα θεματάκι με ότι μοιάζει λίγο ρουφιάνικο, αλλά οκ, είναι καθαρά προσωπικό.

Κι εγώ προσωπικά δεν τα θέλω αυτά. Επειδή η τεχνολογία σου τα ρίχνει μπροστά σου δε σημαίνει ότι τα δέχεσαι όλα άκριτα. Λέω τώρα.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Η λογικη πισω απο το μετρητη σχολιων ειναι οτι καποιος με 1 σχολιο π.χ που πουλαει κατι στις αγγελιες και ειναι μακρυα σου, δεν μπορεις να αγορασεις χερι-χερι, εχει λιγοτερο κυρος απο καποιο ενεργο και παλαιοτερο μελος. Οχι παντα φυσικα, αλλα αλλιως ειναι να αγορασεις κατι απο καποιον που συχναζει που και που εχει γραψει και δυο-τρια πραγματα και τον ξερει κοσμος, παρα καποιο παντελως αγνωστο.

Επισεις ευελπιστω σε καποιο βαθμο να προτρεψει και τη συμμετοχη.

Αυτο που λες να γραφουν για να ανεβει το νουμερο το εχω συναντησει σχεδον παντου. Ειναι χαζο αλλα το κανει ο κοσμος. Συμβαινει ομως ενα μεγαλο μερος των χρηστων να συνειδητοποιει οτι η παλαιοτητα δεν δινει απαραιτητα κυρος

Σχετικα με το ποιος ειναι online και ποιος οχι στα προφιλ, υπηρχε και παλια. Το μονο που προστεθηκε ειναι η λιστα με τους online χρηστες. Η χρησιμοτητα ειναι στο να μπορεις να στειλεις ενα μυνημα που σε καιει να παρεις απαντηση π.χ. ή να δεις τι πιθανοτητες εχεις να παρεις απαντηση σε καποιο σχολιο. Μου εχει τυχει να ψαχνω στα προσφατα θεματα για να δω αν καποιος ειναι online, με τη λιστα δεν χρειαζεται.

Αν οι περισσοτεροι δεν θελουν ομως, για δικους του λογους ο καθ' ενας, τα βγαζουμε, ευκολο ειναι. Θα μεινουν μονο για τη διαχειρηση

aldro
Απών/απούσα

Στις ποδηλατοβόλτες παρουσιάζονταν τουλάχιστον 10 ποδηλατοβόλτες κάθε βδομάδα και τώρα δεν έχει καμμιά. Στην ενότητα. https://www.podilates.gr/content/hrisima .
υπάρχει το νέο φυλλάδιο

..................................................................................................................
ενώ στην ενότητα
https://www.podilates.gr/content/syllogi-tehnikon-podilatikon-thematon
Οδηγίες ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου
υπάρχει το παλαιό φυλλάδιο

Παρακαλώ αποσύρτε το & κάντε τα links clickable
Eυχαριστώ

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

@aldro
Διορθωσα τα links ωστε να πατιουνται. Επισεις, παρολο που γενικος δεν θελω να ασχολουμαι με περιεχομενο, διορθωσα και τη διαδρομη προς το σωστο αρχειο

Σχετικα με το προβλημα με τους συνδεσμους προεκυψε γιατι το περιεχομενο της σελιδας ηταν γραμμενο με full_html φιλτρο αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειχε καμια σχεση με full_html. Τελος παντων αυτα ειναι τεχνικα θεματα και κατα ποσο κραταμε καποια στανταρτς ή τα κανουμε ολα σκορδαλια...

Για τις ποδηλατοβολτες το ξανακοιταξα και καταλαβα τι λες. Οσες ειναι μελλοντικες θα εμφανιστουν, οπως ισως ειδες και με το προσφατο freeday. Οσες ομως ειχαν μια αρχικη ημερομηνια και επαναλαμβανονται δεν θα εμφανιστουν. Αυτο νομιζω προεκυψε γιατι δεν εχει αναβαθμιστει καποιο προσθετο. Δεν μπορω να το αναβαθμισω. Ή θα περιμενουμε μεχρι καποιος να το αναβαθμισει ή θα περιμενουμε μεχρι να βρω αλλο τροπο να γινει.

@ολους
αλλαξα χρωμα στα links των σχολιων ωστε να ξεχωριζουν

contact