Madames e monsiers..it's YOUR strida time ! - not any more !

41 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Δεν "παίζει" διότι πρέπει να κάνω "δώρο" στον Αλογοσκούφη τη δεύτερη δόση. Διότι κύριε στο Ελληνικό κράτος πρέπει να πληρώνεις τους φόρους σου για να γίνουν μετά τα λεφτά που τους δίνεις δωρεάν παιδεία, υγεία, ποδηλατόδρομοι κλπ κλπ κλπ
.
.
.
.
.
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Μη με ξυπνάτε έτσι απότομα!

Είναι η πρώτη φόρα που δίνω ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ στην εφορία. Τα εισοδήματά μου ΔΕΝ έχουν αυξηθεί, αντίθετα τα έξοδά μου έχουν αυξηθεί.
Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο, μαύρο "δαγκωτό". Το ζητάει οργανισμός του, το λέει και το όνομά του άλλωστε!

I like my bike
Απών/απούσα

Πάρε το υπουργείο Οικονομίας τηλέφωνο και ρώτα που μπορείς να στείλεις επιστολή διαμαρτυρίας. Δεν έχει λογική αυτό, να μας ταράζουν στους φόρους και να είναι ανίκανοι να εισπράξουν τον ΦΠΑ που πληρώνουμε π.χ., τουλάχιστον θα έχεις την ικανοποίηση ότι τους έκανες να κάτσουν να γράψουν απαντητική επιστολή. Σύμφωνα με τον οδηγό των ΚΕΠ υποχρεούνται να σου απαντήσουν εντός 50 εργάσιμων ημερών το αργότερο. Καλό είναι να τους το υπενθυμίσεις βέβαια και να πάρεις και έναν αριθμό πρωτοκόλλου ή να το στείλεις συστημένο για να έχεις το αποδεικτικό αποστολής. Είχα ανοίξει έναν ιδιότυπο τέτοιο διάλογο μαζί τους πέρυσι και μετά το παρέπεμψαν στην τοπική ΔΟΥ ή οποία απλά κάποια στιγμή με βαρέθηκε και δεν απάντησε στην τελευταία μου επιστολή :0) Αλλά εγώ δεν έχασα τίποτα από όλη αυτή την φάση, δεν μου είναι κόπος να τους στείλω ένα γράμμα και να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Εκείνοι είναι με την ψευδαίσθηση ότι δουλεύουν για τον πολίτη και όταν οι πολίτες τους ξυπνούν από τον λήθαργο τους, είναι μια μικρή νίκη ενάντια στο τέρας :0)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..να ειμαστε καλα να δινουμε !!Και να εχουμε και μπολικο κουραγιο και αυτοσυγκρατηση να ακουμε την ''συμπαθητικη" φοροεισπράκτορισσα να μας τη λεει δημοσια που παραδειγματιζόμαστε απο την οικονομικη πρακτικη που ακολουθει το κρατος..

ο κλεψας , του κλέψαντος..

*να υπενθυμίσω οτι όσων αφορά το strida κανω εξυπηρέτηση για ενα φιλο ! οσοι πιστοι και με κομποδεμα για κατι τετοιο προσέλθετε ..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..θα σας αναφερω και αυτο :

τα ποδηλατα δεν εχουν τεκμηριο οποτε δεν επηρεάζουν την φορολογικη σας δηλωση.. Οποτε μπορείτε να παρετε αφοβα οσα θελετε !

..αν παλι καποια στιγμη φορολογηθούν , με το stridακι παλι θα την σκαπουλάρετε , γιατι διπλωνει και παυει να θεωρείται ποδηλατο !...χαχαχαχα!!!!

..γι'αυτο σου(ή και σε) λεω φιλε ενδιαφερόμενε , επένδυση ειναι , παρε το..!

Royaloak
Απών/απούσα

Ξέρεις κάτι Κώστα; Φοβάμαι ότι αυτό το Strida επιμένει να θέλει να διαλέξει εμένα. Έκανα στην άκρη για λόγους απρόβλεπτου εξόδου στη δουλειά, αλλά μάλλον θέλει να με περιμένει.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

χμμμμ..

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..οπως το κανει ηδη !

thanks για το ενδιαφερον ! 1131 readings ειναι αυτα !

*την Παρασκευη θα σκασει μυτη!

Nefeli
Απών/απούσα

Εχει σταθερότητα; Πως συμπεριφέρεται με τις ανηφόρες;
Είναι πολύ ωραίο πραγματικά!! Βασικά ρωτάω γιατί ήθελα κάτι για να έχω στο Γύθειο στο σπίτι των μελλοντικών πεθερικών μου!! Royaloak, μην μου αγχώνεσαι ρωτάω γενικά για μια αγορά που ενδέχεται να γίνει μετά το γάμο μου! Το συγκεκριμένο δικό σου είναι και σε περιμένει!!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..ο ενθουσιασμος του νεου κατοχου..δε κρυβεται !(θα ερθει και αυριο στη βολτα)

βασικα δε θυμαμαι τι δρομους εχει στο Γυθειο , αλλα το strida , αν και παει παντου , ειναι κυριως για την πολη.. ασε που ειναι αρκετα ακριβο για να πεις οτι θα το αφησεις στο εξοχικο , να καθεται.

contact