COLNAGO IMPACT του 2014 πόσο μπορεί να πωληθεί?

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Ως γνωστόν έχω το πρόβλημα στην μέση μου, και είναι άγνωστο αν θα καταφέρω να ξανακάνω ποδηλασία.

Έχω ένα φίτνες COLNAGO IMPACT του 2014. Αλουμίνιο σκελετός, κάρμπον πηρούνι. Αλλαγμένη μετάδοση full SRAM RIVAL με APEX πίσω ντεραγιέ, πεντάλ SHIMANO XT Trekking, ελαστικά σχεδόν απάτητα CONTINENTAL GP 4 SEASON, λασπωτήρες ZEFAL, χερούλια κόκκινα ESI, παγουροθήκη COLNAGO, παγούρι CAMELBAK, κουδούνι ELECTRA, 2 αλυσίδες ABUS η μία η BORDO GRANIT των 105€, εμπρός φως SIGMA, πίσω CATEYE, δισκόπλακες SHIMANO SLX.

Το ποδήλατο είχε αγοραστεί 1300€ περίπου και έχουν μπει εξτρά των 800-1000€ περίπου-δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς, πάντως η SRAM στοίχησε 550€.

Το ποδήλατο είναι σε άριστη κατάσταση. Πόσο θα μπορούσε να πιάσει σε πιθανή πώληση;

Δώρο θα δωθούν στολές και παπούτσια..

JERSEY: Assos, Santini SMS, Castelli, Kovanis Panathinaikos.

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ: Campagnolo

ΤΖΑΚΕΤ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ: Campagnolo

ΚΟΛΑΝ: Peal Izumi, Sidi, Castelli, και 2 Campagnolo.

Όλα σε  medium.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Fizik αξίας 200€ Νο 44

Και κάποια γάντια Santini, Assos, Scott κτλ γενικά υπάρχει ''πράμα'' να δωθεί.

Θα ήθελα μία κοστολόγηση πόσο θα κοστίσουν όλα μαζί περίπου για να το σκεφτώ αν θα το δώσω τελικά, το βλέπω πολύ χλωμό να ξανακάνω ποδήλατο.

Το COLNAGO είναι 47S νούμερο για ύψη 1.70 έως 1.80 περίπου.

Έχει γίνει μεγάλο σέρβις κόστισε 70€ προ 1,5 χρόνο(το ποδήλατο είναι σε ακινησία 14 μήνες περίπου) λόγω της μέσης κ του χειρουργείου και έχει αλλαχτεί το ρουλεμάν στο τιμόνι με γνήσιο COLNAGO αξίας 40€.

Ακούω την κοστολόγηση σας.. Ευχαριστώ

ΥΓ: Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για μένα το ότι μάλλον μένω ανάπηρος σωματικά, αν και ο πόνος έχει ελαττωθεί αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο να ξανακάνω ποδήλατο, μάλλον θα κοιτάξω αγορά μικρού αυτοκινητου πχ Toyota Aygo ή IQ ή Smart.

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι:

1. αποκλείεται να πάρεις πίσω έστω το 60% των χρημάτων που έχεις διαθέσει. Ξεκινώντας από το ότι είναι του 2014 ο βασικός σκελετός / "το ποδήλατο"..... Ακόμα και σε άριστη κατάσταση να το δώσεις, να γυαλίζει και να είναι ρυθμισμένο έτοιμο για αγώνα... δεν.... δυστυχώς.

2. Αν βιάζεσαι, θα χάσεις πολλά.

3. Αν το δώσεις όλο "πακέτο" θα χάσεις πολλά. Ίσως να πρέπει να σπάσεις την αγγελία σε μέρη, πχ εξοπλισμός χώρια, ρουχισμός χώρια, spare μέρη χώρια.....

4. Σκοπεύεις μάλλον σε αγοραστικό κοινό που θα πρέπει να ξέρει ΑΡΚΕΤΑ πράγματα, ώστε να εκτιμήσει όλο αυτό που έχεις φτιάξει. Σε κάποιον "νέο ποδηλάτη" όλο αυτό που περιγράφεις εσύ σε 10 παραγράφους, συμπυκνώνεται σε "ποδήλατο φιτνες του 2014".... [άστα να πάνε.... και ΚΡΙΜΑ_ΚΑΙ_ΑΔΙΚΟ....].

5. και που να δεις πόσο πωλείται το μοντέλο του 2019 με δισκόφρενα.... ξανα-μανα ΑΣΤΑ_ΝΑ_ΠΑΝΕ....

Εύχομαι να πιάσεις καλή τιμή.....

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Ok ας πούμε μία τιμή στο περίπου για το καθένα ξεχωριστά

1) COLNAGO IMPACT όπως είναι με ABUS BORDO GRANIT περίπου 2300€ κόστισαν όλα μαζί

2) To κάθε ζέρσευ ξεχωριστά(ASSOS 100€, KOVANIS ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 40€, CASTELLI-75€, SANTINI SMS-65€)

3) Το τζάκετ CAMPAGNOLO(αγορασμένο κανά 90€) και το αντιανεμικό CAMPAGNOLO(αγορασμένο 40-50€ δεν θυμάμαι ακριβώς)

4) Το κάθε κολάν ξεχωριστά(SIDI 80€, CASTELLI 80€, KOVANIS ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 40€, 2 της CAMPAGNOLO γύρω στα 80€ το καθένα αν θυμάμαι καλά)

5) Παπούτσια FIZIK αγορασμένα 200€ Νο 44

6) Σακίδιο με υδροδοχείο CAMELBAK αγορασμένο 100€

Μπορούμε στο περίπου να πούμε τιμές? 

Το 60% που λές στα 2300€ είναι 1200+ δεν θα βρώ τόσα λεφτά(εκτός αν εννοείς 60% στα 1300€ που είναι 780€), πέρυσι το έβαλα 1000€ για 1 μήνα δεν βρήκα αγοραστή αν και 4-5 άτομα που ενδιαφέρθηκαν μου είπαν τα κάνει, αλλά δεν είχαν τα λεφτά. Δεν βιάζομαι να το δώσω αλλά μάλλον πρέπει να πωληθεί είναι κρίμα να το'χω κλεισμένο σε αποθήκη, καλύτερα να δωθεί να το χαρεί κάποιος. Δύσκολο το βλέπω να μπορέσω να καβαληκέψω, 10 μήνες μετά το χειρουργείο έχω πρόβλημα παρά την βελτίωση με τις φυσικοθεραπείες και τα φάρμακα δεν φαίνεται η μέση να μπορεί να αντέξει ποδηλασία.

Δεν ξέρω σε μία τιμή 900€ μάλλον θα το έδινα, αλλά όχι πιο κάτω, είναι καλό bike, δεν μιλάμε για μοντέλο της ''σειράς'', είναι πραγματικά καλό.

Θα ήθελα στο περίπου τιμές να δώ τι μπορώ να περιμένω.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Με τις τενοντιτιτδες που ταλαιποριομουν μου πηρε γυρο στα 2 χρονια για να πω πως ειχα πληρη αποκατασταση. Και φυσικα δεν εφτασα στο 100% τις παλιας καταστασης και δεν ηταν και τοσο βαρια περιπτωση και ημουν και γυρο στα 34 τοτε. Υπομονη

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

@RockaRolla σωστός. Άντε να καταλάβει ο Νεο-έλληνας «γιδοβοσκός» ποδηλάτης, τι εστί Colnago με Sram Rival, αυτός που αγοράζει ποδήλατο απ'το σούπερ μάρκετ και νομίζει ότι πήρε ποδήλατο. Του λές «2014» και «950 ευρώ» και δεν καταννοεί τι του λές, κολλάει σ'αυτά, ούτε «COLNAGO» βλέπει, ούτε «SRAM RIVAL» ούτε «CONTINENTAL GP 4 SEASON» κτλ κτλ

Το ποδήλατο είναι σε πολύ καλή κατάσταση πάντως, πολλά σέρβις για να διατηρείται και όπου έβγαλε βλάβη πχ στο ρουλεμάν στο τιμόνι μπήκε καλύτερο, χάλασε η Shimano Claris, μπήκε Sram Rival, χάλασαν οι δισκόπλακες έβαλα Shimano SLX, λάστιχα είχε Kenda Kwest ρε πως γλύστραγαν, έβαλα αρχικά Schwable Marathon Supreme Evo και μετά Continental.

Εννοείται αν δεν είχα θέμα με την μέση θα του έβαζαν μία φοβερή σέλα Brooks και καλά υδραυλικά(ίσως Shimano Alfine ή Magura MT2), μέχρι που σκεφτόμουνα να βρώ ρουλεμάν του Chris King και να το κάνω σιγά σιγά τούμπανο, αλλά, αλλά... η ζωή είναι αλλιώς δυστυχώς.

Πάντως σε αγγελιες στο Car.gr τα COLNAGO πωλούνται ακριβά... είναι λες και πουλάς Mazda MX-5 ή Toyota MR2, διαλυμένα να είναι έχουν καλή τιμή μεταπώλησης. Υπάρχουν Nice bike όπως έχουμε Nice Cars.

Άσχετα πάντως με το πρόβλημα υγειας, ένα πραγμα δεν θα σταματήσω να κάνω, να αγοράζω ποδηλατικά casual ρούχα όπως Scott, Endura, Castelli, Cinelli κτλ μ'αρέσουν... προτιμώ ένα πόλο της Scott από του Ralph Lauren ή της Gant.

 

@rnd καταλαβαίνω και το δικό σου πρόβλημα έχει αρκετό πόνο, ειδικά άμα το αφήσεις... εγώ ταλαιπωρούμαι με την μέση σίγουρα 2,5 χρόνια και το τελευταίο 10μηνο μετά το χειρουργείο ο πόνος είναι συνεχής, προσπαθούμε με τον φυσικοθεραπεύτη και την νευρολόγο να βρούμε λύση και να αποφύγω 2η επέμβαση γιατί οι εξετάσεις δεν δείχνουν να χρειάζομαι 2η επέμβαση, αλλά ο πόνος επιμένει, αυτός πρέπει να μειωθεί όσο γίνεται, τουλάχιστον να μπορώ να κάτσω σε μια καρέκλα χωρίς ενοχλήσεις.

 

Να πώ επίσης ότι το πως θα μείνω ξανά χωρίς ποδήλατο οκ δεν είναι η 1η φορά θυμάμαι το 2008 αγόρασα ένα Scott και το 2011 μου το έκλεψαν, έμεινα 3 χρόνια χωρίς ποδήλατο, όταν ξαναπήρα η χαρά μου ήταν πραγματικά τεράστια. Έφτασα να κάνω και 60χλμ διαδρομές, αλλά πλέον τέλος. Από το 2018 μειώθηκαν οι μετακινήσεις μου και Απριλιο του '19 τέλος δεν ξανακαβάλησα και ούτε πρόκειται. Το πήρα απόφαση, τελείωσε. Όπως μου είπε κάποτε ένας γνωστός μου ''Όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή, μία μέση και ένα τέλος''. Και δυστυχώς για μένα έφτασε στο τέλος της η ποδηλασία. Θα γράψω όμως μελλοντικά ένα βιβλίο, όχι πολύ μεγάλο 100-120 σελίδες που θα πω την ''δική μου'' ιστορία.

Ευχαριστώ :)

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Αρχικά μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό(χωρίς αριθμό κινητού του αποστολέα) με το προσωνύμιο LYNKONAUTOS και έλεγε τα εξής: «Is your bicycle on car.gr still for sale? How much is it and reply me back to (roschme@poldz.net).»

Του απάντησα τα εξής: «Good evening I saw your message on my cell phone. Yes, I sell the bicycle for 950 euros. It is 6 years old in very good condition, with new SRAM transmission and new Continental tires. The bicycle has cost about 2300+ euros.Thanks»

Και μου λέει τώρα αυτός/αυτή τι είναι δεν ξέρω: «Thanks for your response. €2300 is a nice and acceptable price. I will be adding the 3.4% PayPal surcharge to the total amount i will be paying you. So i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account. I want you to get back to me with your verified PayPal Account Email Address And your full Name Please include your email address in your reply for effective contact, So that i can Deposit the funds now.
1. Your PayPal Full Name
2. Your Paypal E-mail address.
So once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the merchandise to be Picked Up by the Shipping Company.
If you don't have an account with paypal, you can just visit, www.paypal.com and sign up for an account with your e-mail.  
Have a nice day,»

Μυρίζομαι απάτη γιατί του είπα ότι κάνει 950€ και ότι κόστισε 2300+ και μου λέει καλή τιμή τα 2300€ να του δώσω αριθμό paypall να μου βάλει τα χρήματα κτλ... χοντρή απάτη. Καταρχήν το ποδήλατο δεν κάνει 2300 σε καμία περίπτωση... 9-9,5 κατοστάρικα θα παίξει κατά την άποψη μου. Να είναι τόσο εύκολο κάποιος να δώσει 2300 δεν το νομίζω. ΑΠΑΤΗ πρέπει να είναι.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Ναι, μην ασχολεισαι με αυτα τα μυνηματα

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Valeur = αξία.

Στη χρηματοοικονομική σημαίνει την ημερομηνία (value date) από την οποία ο δικαιούχος γίνεται κύριος των μεταβιβαζομένων χρημάτων, χρεογράφων ή άλλου περιουσιακού στοιχείου. Για παράδειγμα, είναι η ημερομηνία από την οποία μια κίνηση καταθέσεων γίνεται τοκοφόρος ή από την οποία μεταβιβάζεται η κυριότητα ενός ομολόγου, μιας μετοχής ή ενός νομίσματος.

Το ποσό μιας επιταγής, η οποία προσκομίζεται από τον κομιστή σε μία τράπεζα για να πιστωθεί στο λογαριασμό του, δεν τίθεται άμεσα στη διάθεση αυτού αλλά με valeur 3 ή 7 ημερών και γενικά όσο χρειάζεται για να τεθεί το ποσό στη διάθεση της τράπεζας λαμβανομένου υπόψη της χρονοβόρου διαδικασίας του συμψηφισμού μέσω συστήματος πληρωμών.

---

Oι μάγκες σου καταθέτουν περισσότερα χρήματα και μετά σου ζητούν να τους επιστρέψεις τη διαφορά. Οι τράπεζες τους έχουν valeur 30+ ημερών. Στο λογαριασμό σου φαίνεται ως κίνηση αλλά δεν έχουν πιστωθεί... Οπότε τους επιστρέφεις τα παραπανίσια κ μετά τα χρωστάς στην τράπεζα σου.

 

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

SpyrosV wrote:

Valeur = αξία.

Στη χρηματοοικονομική σημαίνει την ημερομηνία (value date) από την οποία ο δικαιούχος γίνεται κύριος των μεταβιβαζομένων χρημάτων, χρεογράφων ή άλλου περιουσιακού στοιχείου. Για παράδειγμα, είναι η ημερομηνία από την οποία μια κίνηση καταθέσεων γίνεται τοκοφόρος ή από την οποία μεταβιβάζεται η κυριότητα ενός ομολόγου, μιας μετοχής ή ενός νομίσματος.

Το ποσό μιας επιταγής, η οποία προσκομίζεται από τον κομιστή σε μία τράπεζα για να πιστωθεί στο λογαριασμό του, δεν τίθεται άμεσα στη διάθεση αυτού αλλά με valeur 3 ή 7 ημερών και γενικά όσο χρειάζεται για να τεθεί το ποσό στη διάθεση της τράπεζας λαμβανομένου υπόψη της χρονοβόρου διαδικασίας του συμψηφισμού μέσω συστήματος πληρωμών.

---

Oι μάγκες σου καταθέτουν περισσότερα χρήματα και μετά σου ζητούν να τους επιστρέψεις τη διαφορά. Οι τράπεζες τους έχουν valeur 30+ ημερών. Στο λογαριασμό σου φαίνεται ως κίνηση αλλά δεν έχουν πιστωθεί... Οπότε τους επιστρέφεις τα παραπανίσια κ μετά τα χρωστάς στην τράπεζα σου.

 

 

Γι'αυτό το πουλάω ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, με επαφή από κοντά, με κανονικό χαρτί πώλησης ή σε δικηγόρο ή σε συμβολαιογράφο, ότι γίνεται η μεταβίβαση. Ιντερνετικές απάτες μακρυά..

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Το ποδήλατο προς το παρών αποσύρθηκε από το car.gr θα το κρατήσω ασχετα από το πρόβλημα μου και θα το δώ στο μέλλον. Μου κάνουν κάποιες κλήσεις διάφοροι με περίεργα νούμερα και δεν θέλω μέσω car. Ίσως το πάω στόμα με στόμα, ίσως το δανείσω σε φίλο να κάνει βόλτες κτλ θα δώ. Προς το παρών δεν πωλείται.

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

https://www.kteohellas.gr/category/135/%CE%BC%CE%B5%...

 

https://www.podilates.gr/forum/aggelies-gia-podilata...

https://www.podilates.gr/forum/aggelies-gia-podilata...

 

και δικαιολογητικά μεταβίβασης ποδηλάτου. Με μιά υπεύθυνη δήλωση και επίδειξη ταυτότητας νομίζω οτι ξεπερνιέται το θέμα. Πήρα και τυχαία σε ένα αστυνομικό τμήμα σήμερα. Αρκεί να ζητήσει ο αγοραστής την ταυτότητα του πωλητή, και να ανταλλάξουν υπεύθυνες δηλώσεις, ή μιά μονο υπεύθυνη δηλωση εις διπλούν. Απο εκεί και πέρα οτιδήποτε παραπάνω(βιβλιαράκι με τεχνικά χαρακητριστικά, ενημερωμένο ή μη ενημερωμένο με service, αποδειξη λιανικής απο το κατάστημα, ή προηγούμενη υπεύθυνη δήλωση απο τον πωλητή, έλεγχος χτυπημένου ή αλλοιωμένου αριθμού πλαισίου στα προβλεπόμενα σημεία και λοιπά), στοιχειοθετεί μιά καλή αγοραπωλησία. Συμβολαιογράφος ή δικηγόρος δεν νομίζω να ανακατευτούν, το αναφέρω για τον αυριανό αναγνώστη που θα κοιτάξει στο φόρουμ, ευχαριστώ για την κατανόηση

 

 

 

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

-

 

contact