Carbon τροχοί

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Next34
Απών/απούσα

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζουν καλής ποιότητας καρμπον τροχοί για ποδήλατο δρόμου;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

η ερωτηση ειναι λαθος.

πρεπει να διευκρινισεις πρωτα για τι ποδηλατο μιλας (disc ή rim, μπορει να παρει wide ή οχι, τι προφιλ χρειαζεσαι, τι χρηση κτλ κτλ κτλ)

Και αυτα ειναι μονο η αρχη.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Θα προσπαθήσω να δώσω μια ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΗ απαντηση, έτσι για να κάνουμε κουβέντα:

- για ενθουσιώδη χομπίστα, που γράφει πολλά χλμ το χρόνο, που θέλει το ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ εφφέ προφιλάτων τροχών, αλλά που δεν θα κατέβει σε αγώνες, που δεν δαγκώνει την ταυτότητα όταν κάνει κατάβαση από τον Άγιο Μερκουριο ή τον Υμηττό, που δεν είναι υπέρβαρος και δεν βγάζει 300watt αεράτα, θα έλεγα ότι ένα 500αρι € μπορεί να σου δώσει μια αξιόπιστη λύση. Επιπρόσθετα, αν επιλέξεις Έλληνα προμηθευτή, θα έχεις και after sales support, ενώ αν πας σε καθαρόαιμη κινέζικη έτοιμη εισαγωγή θα είσαι λίγο πιο ξεκρέμαστος [χωρίς να είναι κάτι εντελώς απαραίτητο..... ειδικά αν δεν σε κυνηγάει η ατυχία σε επίπεδα "Ντοναλντ Ντακ"].

 

Ο Κωστής, είναι πιο αρμόδιος να σε καθοδηγήσει στις αρκετές επιλογές που πλέον προσφέρει η αγορά.

Για μένα, πριν κάποια χρόνια, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να είναι μαύροι (χχΧΧαχχαχα....) με προφιλ 40-50 και να έχουν αλουμινένια επιφάνεια πέδησης..... Αλλά τότε οι επιλογές ήταν ελάχιστες.... οι εξής δύο: Κίνα_και_κάνε_την_προσευχή_σου, ή πούλα_νεφρό_και_πήγαινε_σε_επώνυμο

Next34
Απών/απούσα

Για Rim κοιτάζω...και για αγωνιστική χρήση...τώρα το wide πώς το μετράω;

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

δεν το κοιτας εσυ. Το κοιταει αυτος που θα σου δωσει τους τροχους. Κανονικα θα πρεπει να ξερει λεγοντας του το μοντελο του σκελετου εαν μπορει να μπει. Ειναι μεγαλη συζητηση εαν θες να το κανεις σωστα. Προσεξε τωρα εαν μιλας για αγωνιστικη χρηση οπως την καταλαβαινω εγω δεν γινεται με φτηνο τροχο. Εαν τωρα με αγωνιστικη χρηση εννοεις κατι Light τοτε γινεται η δουλεια σου και με 500-600 ευρω.