Καθρεφτης ποδηλατου

20 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jamal
Απών/απούσα

Ψαχνω να βρω σε καταστημα της αθηνας καθρεφτη οβαλ
σαν αυτον

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon image.php_.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

αν θες παρε να σου δωσω..

T4§©
Απών/απούσα

jamal wrote:
Ψαχνω να βρω σε καταστημα της αθηνας καθρεφτη οβαλ
σαν αυτον

Να σε ρωτίσω, θα σε πείραζε να πάρεις αυτον ακριβώς τον καθρέφτη που έχεις στην φωτογραφία αλλά θα το πάρεις απο το http://www.specialbikes.gr/eshop/customer/home.php?cat=68 με μεταφορικά 8.33Ε και 3.00Ε τον καθρέφτη.!!!;;;

jamal
Απών/απούσα

ειδες?
αυτα εχουν τα e-shops
3 ευρω το καθρεφτακι
8 τα μεταφορικα

T4§©
Απών/απούσα

jamal wrote:
ειδες?
αυτα εχουν τα e-shops
3 ευρω το καθρεφτακι
8 τα μεταφορικα

Ναί, σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι κρίμα να χανεις το χρόνο σου για να βρείς μαγαζί στην Αθήνα που πουλάει τέτοια;;;8.00Ε είναι δεν είναι και πολλά!! Οκ, είναι πιο πολλά από τον καθρέφτη αλλά ...τι να κάνουμε;;;

Ένα καθρέφτη θέλεις ή δύο;;;

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Δεν φαίνεται να σας διακατέχει το επιχειρηματικό δαιμόνιο.Ο καθρέφτης που σε ενδιαφέρει έχει 5ευρώ,αγοράζεις λοιπόν 10τεμάχια,συνολικό κόστος 50+8=58ευρώ.
Άρα σου μένουν 9 τεμάχια διά 58,βγαίνει στα 6ευρώ.Τα μεταπωλείς μετά για ένα ευρώ πάνω απο την αρχική τους τιμή γλυτώνοντας όλους εμάς απο τα μεταφορικά.
Οπότε εσύ γλυτώνεις 1ευρώ και οι υπόλοιποι 7ευρώ,συν τα ευχαριστώ και την αναγνώριση που θα αποκτήσεις.

T4§©
Απών/απούσα

Σαν ιδέα η ιδέα σου δεν είναι άσχημη, αλλά μετά μπορεί να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που το έκανε γιατί αν μετά αν δεν θέλει να τα πάρει κανείς θα του μείνουν και...τσάμπα λεφτά...Ούτος ή άλλος εγώ δεν είδα ενδιαφέρον από άλλον για καθρέφτες...!

DrHofmann
Απών/απούσα

συμφωνω...

angelospower
Απών/απούσα

Πρόσφατα πήρα ένα καθρεφτάκι για το ποδήλατάκι μου. Το πρόβλημα είναι πως είναι μικρός σε μήκος με αποτέλεσμα να βλέπω το χέρι μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι οικονομικό και συχρόνως αποτελεσματικός? Δε με πειράζει αν θα είναι αντιαισθητικός. Το τελευταίο είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Έχει πιαστεί ο λαιμός μου να γυρνάω συνεχεια να ελέγχω τους πίσω.

Ευχαριστώ πολύ

spy3
Απών/απούσα

σαν αυτο που δειχνει στην φωτο πηρα απο τον τζορτζοπουλο με 9-10 e ειναι πολυ καλος

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα
pame podilato
Εικόνα pame podilato
Απών/απούσα

http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bike-accessories/mirrors.html?SID=...

εγώ έχω τον ZEFAL CYCLOP Mirror, πολύ καλός αν και λίγο μικρός (έχω συνηθίσει βέβαια και τους καθρέφτες της μοτοσυκλέτας) όμως νομίζω ΄τι για ποδήλατο είναι πολύ καλός. Επίσης πολυ καλός μου φάνηκε και ο ZEFAL SPIN Mirror. Προτίμησα τον άλλο γιατί αυτόν μου πρότεινε ο πολύ καλός πωλητής το καταστήματος. Επίσης από τις φωτό μου αρέσει και ο CATEYE BM-500G. Καλό βόλι!!! Ελπίζω να βοήθησα. ΒΥΥΥΥΥΥΥΥΕ!!!

angelospower
Απών/απούσα

έχω ψιλοκαταλήξει σε αυτόν: CATEYE BM-500G επειδή έχει μεγαλύτερο τζάμι. Αλλά με προβληματίζει κατα πόσο θα μπαίνει στο ακροτίμονο. Τέλοσπάντων, θα το κοιτάξω από κοντά με τους πωλητές.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...μου έσπασε κι ο δεύτερος CATEYE BM-500G που πήρα.
Ο πρώτος πήγε υπέρ πατρίδος όταν κάποιος επιβάτης του τραίνου θεώρησε φρόνιμο να στηριχτεί πάνω του, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν είδα ακριβώς τι έγινε αλλά όταν πήρα το ποδήλατο είδα τον καθρέπτη να κρέμεται.
Ο δεύτερος όμως, που πήρα με το σκεπτικό ότι είναι μεγάλος και σε καλή θέση ώστε να βλέπω με ευκρίνεια πίσω, μου έσπασε με έναν περίεργο τρόπο που με έβαλε σε σκέψεις για την ποιότητα του πλαστικού που χρησιμοποιείται.
Είχα στα χέρια το ποδήλατο και ανέβαινα κάτι σκαλάκια. Κάποια στιγμή άφησα το τιμόνι και το ποδήλατο έγειρε λίγο μπροστά ώστε ακούμπησε η ρόδα στο σκαλί. Το τιμόνι έστριψε και χτύπησε στον οριζόντιο σωλήνα. Ο καθρέπτης κόπηκε και έπεσε στα πόδια μου.
Έμεινα να κοιτάω το συμβάν μη μπορώντας να πιστέψω ότι κόπηκε έτσι απλά.
Τώρα ψάχνω για κάτι άλλο αφού ο συγκεκριμένος δεν με κάλυψε.

jamal
Απών/απούσα

μπα
μετα απο την αγορα ενος αθλιου καθρεφτη με τον οποιο βλεπω μονο το χερι μου το πηρα αποφαση
γυρνας κεφαλι
βλεπεις πισω

olympics
Εικόνα olympics
Απών/απούσα

jamal wrote:
μπα
μετα απο την αγορα ενος αθλιου καθρεφτη με τον οποιο βλεπω μονο το χερι μου το πηρα αποφαση
γυρνας κεφαλι
βλεπεις πισω

...αγοράζεις οικόπεδο!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....και δη τον εγκέφαλο.
Απλά διευκολύνει. Αντί να γυρίσεις να κοιτάξεις δύο τρεις φορές γυρνάς μία.

41ex
Απών/απούσα

Είχα ένα καθρέφτη κατακόρυφο (Cateye BM-500G αριστερός) αλλά τώρα που έβαλα ακροτίμονα δε χωράει. Οι οριζόντιοι δε με βολεύουν γιατί όταν έχω τα χέρια στα ακροτίμονα δεν τους βλέπω.

Σκεφτόμουν λοιπόν να πάρω ένα καθρέφτη που να κάνει γωνία 45 μοίρες με το οριζόντιο άξονα του τιμονιού. Υπάρχουν τέτοιοι καθρέφτες; Επίσης επειδή τα ακροτίμονα μπαίνουν γύρω από το τιμόνι θα πρέπει ο καθρέφτης να βιδώνει μέσα στο σωλήνα του τιμονιού όπως έκανε ο cateye. Τέλος θα ήθελα να έχει μεγάλο τζάμι για να βλέπω καλά.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι, ευχαριστώ!

Marios90
Εικόνα Marios90
Απών/απούσα

εγώ ψάχνοντας για το καθρέφτη, και όντας αρκετά καχύποπτος για την αισθητική του πάνω στο ποδήλατο επέλεξα έναν δοκιμασμένο από πολλούς, ποιοτικό καθώς είναι της busch & muller, ρυθμίζεται όπου θες, βγαίνει σε διάφορα μεγέθη καθρέφτη και βραχίωνα, και μπαίνει είτε σε ακροτίμονο, είτε στο τιμόνι, είτε βιδώνει μέσα στο σωλήνα του τιμονιού όπως θες και εσύ.

πήρα λοιπόν τον B + M Cycle Star 901/3 mirror σε 60mm και τον έχω στο ακροτίμονο. έχει πέσει το ποδήλατο 2 φορές όλο πάνω στον καθρέφτη και αυτός δεν έσπασε, απλά μετακινήθηκε. είναι πολύ καλός και βλέπεις αρκετά καλά πίσω σου. και αν σε ενδιαφέρει η αισθητική του ποδηλάτου σου είναι και ωραίος!

https://www.rosebikes.com/article/b--m-cycle-star-9013-mirror/aid:26820

Rapid
Εικόνα Rapid
Απών/απούσα

Έχω αυτόν στην κούρσα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δέχεται ρυθμίσεις εν κινήσει και τις κρατάει και βολεύει για όλες τις θέσεις οδήγησης, είτε σε drops είτε σε bars κλπ, κοίτα αν σου κάνει αλλιώς στη ROSE θα βρεις κι άλλες παραλλαγές

https://www.rosebikes.com/article/cateye-bm-45-mirror-for-bar-end/aid:85...

contact