Τα ποδήλατα μπαίνουν στον ΗΣΑΠ χωρίς περιορισμούς ώρας (δοκιμαστικά)

92 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Σήμερα που κινήθηκα με τον ΗΣΑΠ (λογω ελαφριάς ασθένειας που δεν μου επέτρεψε να καβαλήσω) είχα μια ευχάριστη έκπληξη.
Στους σταθμούς είχε αναρτηθεί ανακοίνωση ότι από σήμερα 5/11 έως και τις 5/12 επιτρέπεται ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ η επιβίβαση των ποδηλάτων στους συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς περιορισμό ωραρίου.
Φυσικά συνεχίζουν να ισχύουν οι κανόνες του τελευταίου βαγονιού, 2 ποδήλατα ανά συρμό, απαγόρευση εισόδου σε Μοναστηράκι, Ομόνοια, Αττική κλπ.

Η άρση του περιορισμού τείθεται σε δοκιμαστική εφαρμογή.

Αυτό είναι μια μικρή νίκη της ποδηλατικής κοινότητας. Πρέπει να εκμεταλευτούμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται για να δείξουμε και να αποδείξουμε ότι ΜΜΜ και ποδήλατα μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά.
Προσοχή λοιπόν, να είμαστε όλοι κόσμιοι. Όχι καγκουριλίκια, όχι τραμπουκισμοί, όχι στριμωξίδι.
Ας φροντίσουμε όλοι μας, με τη συμπεριφορά μας να γίνει μόνιμο το ελεύθερο ωράριο.

Και ένα μικρό μυστικό. Συνήθως οι συρμοί έρχονται εναλάξ, ένας μακρύς και ένας κοντός. Συνήθως στο τελευταίο βαγόνι του κοντού γίνεται χαμός, ενώ αυτό του μακρύ έχει λίγο κόσμο.
Αν υπάρχει η δυνατότητα δε χρειάζεται να στριμωχνόμαστε σε κοντό τρένο. Ας περιμένουμε το επόμενο που θα είναι μακρύ.

Άντε και με τη νίκη!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Royaloak
Απών/απούσα

Όπως μας λέγανε όταν είμασταν μικρά, κάθε φορά που κατακτούσαμε και κάποιο στάδιο προόδου.

Συμφωνώ για την κοσμιότητα στην εμφάνισή μας όλο αυτό το διάστημα. Θέτω ένα ερώτημα όμως που αφορά σε μια κατάσταση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω.

Έστω λοιπόν ποδηλάτης ή ποδηλάτισσα που προσπαθούν να ανέβουν στον τελευταίο συρμό και η θέση των ποδηλάτων (κοντά στον θάλαμο του μηχανοδηγού) είναι κατηλειμμένη από επιβάτες. Ο συρμός δεν είναι τόσο γεμάτος και οι επιβάτες αυτοί μπορούν να πάνε λίγο πιο μέσα, έτσι ώστε να χορέσουν τα ποδήλατα. Στην περίπτωσή μου ζήτησα ευγενικά να μου επιτρέψουν να καταλάβω τον νόμιμό μου χώρο κι αντιμετώπισα έντονη δυσαρέσκεια και το σχόλιο από κυρία άσχετη "σιγά-σιγά θα βάλουν και μηχανάκια μέσα". Πήρε το μέρος μου κάποιος κύριος κι αυτός όμως μάλλον επιβεβαιώνοντας το δικαίωμά μου, παρά ενθουσιασμένος για την ύπαρξη του ποδηλάτου εκεί.

Το ρεζουμέ: διεκδικούμε το χώρο μας, αν επιβάτες τον καταλαμβάνουν, ενώ είναι εφικτό να κινηθούν σε άλλο σημείο του συρμού; Αν όχι, πώς ο εργαζόμενος ή εργαζόμενη, που μεταφέρουν το ποδήλατό τους δεν θα περάσουν άγνωστο, αλλά πολύ χρόνο στην πλατφόρμα μέχρι να βρεθεί άδειος συρμός, με κίνδυνο να αργήσουν στη δουλειά τους;

dragonfly
Απών/απούσα

τι τέλειο νέο!!!!!!!!!!!

ilias
Απών/απούσα

Φίλε Ναύαρχε, μήπως έχεις κρατήσει την ανακοίνωση;
Αν όχι, αύριο το πρωί θα πεταχτώ σε κάποιον σταθμό για να την πάρω και να την βάλουμε στο πρωτοσέλιδο.

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

Παντως στον χώρο που δίνουν σημερα για τα ποδήλατα δεν χωράνε πάνω απο δυο. Με λίγη καλη θέληση ίσως μπουν 3.
Εδω εικονα επιστροφής απο φρηντεη, όταν 'κλεψαμε' λίγο τον κανονισμο
http://i37.tinypic.com/2s9tz55.jpg

Αμα ειναι στοιβαγμενα εχεις μεγαλο προβλημα, μπερδευονται πεταλια στις αλυσιδες, με τις ακτινες κτλ. Ασε που μπορει να πρεπει να κατεβεί πρώτος αυτος που εχει το πίσω ποδήλατο.

Παντως οπως κοιτάω τη φωτογραφία, νομίζω οτι με μια μικρη διαμόρφωση του χώρου θα μπορουσε να εξυπηρετήσει ανετα 6 ποδήλατα και να αφήνει και χώρο.
Τα ποδήλατα θα μπορουσαν να μπαινουν ορθια.
Τρια τσιγκελάκια αριστερά και 3 δεξια.
Μενει και ανοιχτή η πόρτα στο κέντρο, που πολλές φορές την μπλοκάρουμε αναγκαστικά.
Θα μπορουσαμε ισως να το προτείνουμε σαν ιδέα στον ΗΣΑΠ

Μιλάμε για μια μετατροπή που έχει πολύ μικρό κόστος.
Οπως και να'χει, αλλο να μπαινουν 6 και 6 ποδήλατα σε καθε συρμο
και άλλο να μπαινουν 2 και 2

Επίσης βλέποντας οι επιβάτες οτι υπάρχει πρόβλεψη για τα ποδήλατα στο εσωτερικό των βαγονιών, δεν θα διαμαρτύρονταν όπως μπορεί να κάνουν καποιοι σήμερα.

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

ilias wrote:
Φίλε Ναύαρχε, μήπως έχεις κρατήσει την ανακοίνωση;
Αν όχι, αύριο το πρωί θα πεταχτώ σε κάποιον σταθμό για να την πάρω και να την βάλουμε στο πρωτοσέλιδο.

Όχι γιατί ήταν αναρτημένη σε πίνακα ανακοινώσεων. Εννοείται ότι δεν ήθελα να την κατεβάσω. Ούτε και στο site του ΗΣΑΠ γράφει κάτι.
Αλλά αν πας σε οποιοδήποτε σταθμό σίγουρα θα τη δεις. Εγώ την είδα αρχικά στη Βικτώρια και μετά ξανακοίταξα στα Πευκάκια. Έτσι, για να σιγουρευτώ ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Επιτέλους!!!!!!!! Μετά απο πολλή επιμονή και αναμονή, παρεξηγήσεις με τους υπεύθυνους του ΗΣΑΠ, τηλεφωνήματα και ανυπομονησία, ανακοίνωσαν επιτέλους αυτά που μας ειχαν υποσχεθεί το καλοκαίρι!!!
Πάντως όσοι χρησιμοποιούν τους συρμούς ας είναι όσο πιο κόσμιοι είναι γιατί τέτοιες αποφάσεις κρέμονται απο μια τρίχα...Πολλοί εκει μέσα περιμένουν πότε ο ποδηλάτης θα κάνει κάτι που θα προσβάλει κάποιον επιβάτη ώστε να αρθεί η απόφαση και να πούνε χαιρέκακα :"εγώ σας το έλεγα,, τα ποδήλατα δεν έχουν καμμία θέση στα βαγόνια.." Προσοχή και ευγένεια λοιπόν......

happy_trails
Απών/απούσα

:D
πάντως εγώ αν πάω να σηκώσω όρθιο το ποδήλατο για να το κρεμάσω στο τσιγκέλι και ξεκινήσει το τρένο εκείνη τη στιγμή (πολύ πιθανό τάιμινγκ)
παίζει το να το φέρω σε κάποιου το κεφάλι και αυτό δεν θα είναι καθόλου καλή εικόνα ποδηλάτη!
"κι ύστερα σου λέει, έχουν καλή ισορροπία!"
"και μιλάνε και για την αγωγή των οδηγών αυτοκινήτων... Κοίτα συμπεριφορά πρωί-πρωί!"

Όπως δεν θα είναι καλή εικόνα και το να το πάρω αγκαλιά και να ξαπλώσουμε κάτω μαζί! Μάλλον όχι κάτω. Θα πέσουμε στα μαλακά, σε άλλον επιβάτη. Μπορεί να γίνει και ντόμινο, έτσι όπως είναι τα τρένα το πρωί.

:)))

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΕΟ!!

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

ρε σε ποιον τα πουλας αυτα? Αφου ξερω οτι εσυ παντα ανοιγες τα βαζα στο σπιτι :Ρ

nevergrad
Απών/απούσα

κάτι τέτοιο λέει η αλεπού, http://www.bicyclecoalition.org/files/images/100_0562.preview.jpg
Ίσως η επόμενη νίκη να είναι αυτό. :). πάντως πολύ καλά νέα!
ΑΤΤΙΚΟ-ΜΕΤΡΟ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???? ακούτε???

σειρά σας..

one less car
Απών/απούσα

Αργά-αργά έγινε η αγουρίδα μέλι!!!

Ηρθε η ώρα να βάλουμε και μεις το δαχτυλάκι μας να δοκιμάσουμε.
Ερχεται και η ώρα του μετρό!

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Oτι πιο ευχαριστο εχω ακουσει τις τελευταιες μερες.Μπραβο μας και μπραβο στον Αραπατσακο και τον ΗΣΑΠ.

Με τη σειρα μας μονο,ας ειμαστε κοσμιοι οταν υπαρχουν ηδη 2 ποδηλατα μεσα στο βαγονι,εκτος του τελευταιου,υπαρχει και το πρωτο οπου μπορουμε να μπαινουμε,ας μην συνοστιζομαστε 3-4 ποδηλατα στο τελευταιο,γιατι θα αρθει το ελευθερο.

Και κατι τελευταιο,κυριως προς την Βαγγελιω αλλα και προς ολους.Μην μπαινετε στη διαδικασια αντιπαραθεσης,απαντηστε οτι ο χωρος προβλεπει να φιλοξενουνται ποδηλατα στα συγκεκριμενα σημεια,ο κοσμος δεν παρατηρει καν τα αυτοκολλητακια στις πορτες των βαγονιων και συχνα τα αγνοει παρολο που τα βλεπει.

Για να λειτουργησει κατι,χρειαζεται συνυπαρξη και αλληλοκατανοηση ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.Ολοι οι καλοι χωρανε.

Και αν βιαζεστε πολυ,που ουτος η αλλος ο ΗΣΑΠ αργει με τα εργα που γινονται και ΘΑ γινονται,δοκιμαστε απο το δρομο.Εγγυημενα φτανεις πιο γρηγορα ακομα και σε αποστασεις 10-15χλμ που φαινομενικα ειναι μεγαλες.Δεν ειναι,μεσα στο μυαλο μας ειναι ολα :)

Tις καλημερες μου σε ολους :)

rearviewmirror
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
Πολλοί εκει μέσα περιμένουν πότε ο ποδηλάτης θα κάνει κάτι που θα προσβάλει κάποιον επιβάτη ώστε να αρθεί η απόφαση και να πούνε χαιρέκακα :"εγώ σας το έλεγα,, τα ποδήλατα δεν έχουν καμμία θέση στα βαγόνια.." Προσοχή και ευγένεια λοιπόν......

Πρέπει να τους αποδείξουμε ότι είχαν άδικο που μας ειχαν βάλει απαγορευτικό ΤΟΣΟ καιρό.Να δικαιωθούμε και όχι να τους δικαιωσουμε.
Μπράβο στον ΗΣΑΠ !!!

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Επεσα πανω του ψαχνοντας για καποια επισημη ανακοινωση του ΗΣΑΠ.

http://www.podilates-thess.gr/2009/10/06/apantisi_dimep_1/

http://news.trikki.gr/news/epikairotita/20104-2009-10-10-07-28-30

Μηπως πρεπει και στην Αθηνα να πιεσουμε τον ΟΣΕ?Στα μισα επιτρεπονται και στα μισα οχι?

Royaloak
Απών/απούσα

Ο λόγος που αναφέρθηκα στην προσωπική μου εμπειρία είναι, γιατί θεωρώ σίγουρο, πως θα υπάρξουν τέτοιες προκλήσεις. Προσωπικά, όταν μου συνέβη, προσπάθησα να ενημερώσω για τις ώρες και τον τρόπο χρήσης του συρμού από ποδήλατα και σιώπησα εντελώς, όταν άκουσα τα ειρωνικά σχόλια κι έτσι οι ειρωνείες έπεσαν στο κενό. Όχι παθητικότητα, όχι επιθετικότητα. Αυτό προτείνω, να κάνουν ακόμα και οι πιο εύφλεκτοι χαρακτήρες. Σ' αυτόν τον ένα μήνα, όσοι κυκλοφορήσουμε με τον ΗΣΑΠ θα είμαστε εκτός των άλλων κι ένας ζωντανός μηχανισμός ενημέρωσης. Ας είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό. Να μιλήσουμε δηλαδή, κουβέντας γενομένης, για όσα πρεσβεύουμε. Θέλει μεγάλη υπομονή και προσοχή!!!

Καλά ταξίδια αδέρφια!!!

nevergrad
Απών/απούσα

Σκέφτομαι ότι μπορεί ένας περίεργος επιβάτης του ΗΣΑΠ να ενοχληθεί και να πάει να πει στον σταθμάρχη κάτι του τύπου "Δεν χωράμε που δεν χωράμε μας βάζετε και ποδήλατα". και μπορεί ολόκληρο μήνα να είναι αρμονική η συμβίωση με του λοιπούς επιβάτες αλλά του σταθμάρχη θα του μείνει αυτή η ατάκα... Οπότε μήπως να τους παινεύουμε και να τους λέμε καλά λόγια έτσι ώστε να τους μείνει στο τέλος ότι τα θετικά σχόλια είναι περισσότερα από τα αρνητικά.

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

λεω μηπως η συγκεκριμενη αρση προερχεται απο την λεγομενη πρασινη αναπτυξη της κυβερνησης και συγκεκριμενα της υπουργου περιβαλλοντος ???(χωρις να ειμαι υποστηρικτης η οπαδος του συγκεκριμμενου κομματος ) πως θα μπορουσαμε να το μαθουμε αυτο ? οπως επισης και η παραλληλη αρση της μεταφορας ποδηλατων στη γραμμη λαρισας-θεσσαλονικης , σαν πολυ περιεργο μου φαινεται να ενδιαφερθηκαν ξαφνικα ολοι οι φορεις για το ποδηλατο...

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Μικρές νίκες παιδιά. Μικρές νίκες που βοηθούν στην ανάπτυξη του ποδηλάτου.

Τη Δευτέρα θα κάνω την πρώτη δοκιμή... να δω αν πρακτικά είναι δυνατό (εννοώ αν χωράει) να βάλω ποδήλατο στο τρένο σε ώρες αιχμής.
Λέτε να καταφέρω να πάω στη δουλειά με ποδήλατο ΚΑΙ ατσαλάκωτος?!?

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

nils wrote:
λεω μηπως η συγκεκριμενη αρση προερχεται απο την λεγομενη πρασινη αναπτυξη της κυβερνησης και συγκεκριμενα της υπουργου περιβαλλοντος ???(χωρις να ειμαι υποστηρικτης η οπαδος του συγκεκριμμενου κομματος ) πως θα μπορουσαμε να το μαθουμε αυτο ? οπως επισης και η παραλληλη αρση της μεταφορας ποδηλατων στη γραμμη λαρισας-θεσσαλονικης , σαν πολυ περιεργο μου φαινεται να ενδιαφερθηκαν ξαφνικα ολοι οι φορεις για το ποδηλατο...

ειναι πιθανό
Γιατι για κατι τετοιο δεν χρειαζεται ουτε νομοθεσία, ουτε τιποτα πολύπλοκο
Ενα τηλεφώνημα αρκει.

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...μπραβο μας και μπραβο στο Τινακι αν εχει οντως πεσει το τηλεφωνημα που λετε...

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Ελπίζω να σεβαστούμε τους κανόνες.

Theodore
Απών/απούσα

Nayarxos wrote:
Μικρές νίκες παιδιά. Μικρές νίκες που βοηθούν στην ανάπτυξη του ποδηλάτου.

Τη Δευτέρα θα κάνω την πρώτη δοκιμή... να δω αν πρακτικά είναι δυνατό (εννοώ αν χωράει) να βάλω ποδήλατο στο τρένο σε ώρες αιχμής.
Λέτε να καταφέρω να πάω στη δουλειά με ποδήλατο ΚΑΙ ατσαλάκωτος?!?

Χθες πήρα ΗΣΑΠ από Περισσό προς Αττική στις 9:15 και ξανά από Αττική προς Περισσό λίγο μετά τις 16:00. Δεν είχε χώρο ούτε να πέσεις! Σταμάταγε το τρένο στους σταθμούς και έμενε ο κόσμος απ' έξω, γιατί απλά δεν χώραγε.

Νομίζω ότι για τους περισσότερους είναι δώρον άδωρον αυτή η εγκύκλιος - και να επιτρέπουν το ποδήλατο, αν δεν τελειώσουν τα έργα για να αυξηθούν τα δρομολόγια απλώς δεν χωράνε ποδήλατα...

Royaloak
Απών/απούσα

Εύχομαι κάποια μέρα, να αξιωθούμε, να μας βάλουν ειδικό βαγόνι. Να είμαστε τόσοι πολλοί, που να μας έχουν το δικό μας βαγόνι. Luxury. Φοβερό θα ήταν αυτό. Και να επικοινωνούμε με καλημέρες και ανταλλαγή εμπειριών. Κάτι σαν μικρό κουτσομπολιό ίσως ποδηλατικού χαρακτήρα; Πολύ μ' αρέσει η ιδέα...

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
Εύχομαι κάποια μέρα, να αξιωθούμε, να μας βάλουν ειδικό βαγόνι. Να είμαστε τόσοι πολλοί, που να μας έχουν το δικό μας βαγόνι. Luxury. Φοβερό θα ήταν αυτό. Και να επικοινωνούμε με καλημέρες και ανταλλαγή εμπειριών. Κάτι σαν μικρό κουτσομπολιό ίσως ποδηλατικού χαρακτήρα; Πολύ μ' αρέσει η ιδέα...

yummm yummm μου ανοιξες την ορεξη καλη μου :DDD
Αν και φοβαμαι οτι για να γινει αυτο πρεπει να φυγει βαγονι επιβατων γιατι ειναι τσιμα τσιμα οι συρμοι οσες ειναι οι αποβαθρες.Εκτος αν τις βαλουν στους πιο κοντους.
Ρε λες???

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

η σκευοφόρος που μπορει να αντικαταστησει το τελευταιο βαγονι, μπορει ανετα να παρει και επιβατες. Απλα δεν θα εχει καθίσματα.

και τωρα κατι πέρα απο το ποδήλατο
αλλα για το τρενο σαν μέσο μετακίνησης

Μια σκευοφόρος θα εξυπηρετούσε πολυ αυτη τη στιγμη. Εγω ως απλη επιβατης πολυ συχνα γινομαι σαρδελα. Οσο κρατάνε αυτες οι εργασίες οι συρμοί ειναι πολυ λιγοτεροι.
Μια σκευοφόρος θα επαιρνε πολυ περισσοτερο κόσμο
και θα εμενε και χώρος και για οσα ποδήλατα θελαν να επιβιβαστουν

Royaloak
Απών/απούσα

Το περσινό καλοκαίρι σε μια τέτοια κατάσταση με το ποδήλατο και σε διάλογο με τους επιβάτες περί ποδηλάτου, του στυλ αχ τι ωραίο είναι κτλ, μου κλέψανε το πορτοφόλι πίσω απ' το σακίδιο (του στυλ ανοίγω το φερμουάρ, πέρνω αυτό που θέλω και το κλείνω), καλλιτέχνες του είδους και δεν πήρα είδηση. Αξέχαστη εμπειρία. Έκτοτε αποφεύγω τα σαρδελοκούτια...

PKatsab
Εικόνα PKatsab
Απών/απούσα

Παίρνω ηλεκτρικό από Κηφισιά για Αττική 9.00 περίπου. Γίνεται συνήθως χαμός. Μάλλον θα συνεχίσω με το σπαστό (και γιατί στην επιστροφή δεν μπορώ να μπαίνω στο σταθμό της Αττικής με μη σπαστό. Άλλη παράνοια κι αυτή...). Σε κάθε περίπτωση είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά μάλλον σε κακή συγκυρία με τα έργα στον ΗΣΑΠ.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
Εύχομαι κάποια μέρα, να αξιωθούμε, να μας βάλουν ειδικό βαγόνι. Να είμαστε τόσοι πολλοί, που να μας έχουν το δικό μας βαγόνι. Luxury. Φοβερό θα ήταν αυτό. Και να επικοινωνούμε με καλημέρες και ανταλλαγή εμπειριών. Κάτι σαν μικρό κουτσομπολιό ίσως ποδηλατικού χαρακτήρα; Πολύ μ' αρέσει η ιδέα...

Μπορεί να μην το θυμούνται οι νεώτεροι, αλλά παλιά τα τρένα του HΣΑΠ είχαν σκευοφόρο και εκεί μέσα έμπαιναν και ποδήλατα. Συνήθως ήταν το τελευταίο βαγόνι του τρένου.
Αυτό μπορούσα να το εφαρμόσουν και τώρα άλλωστε η προσθήκη ενός βαγονιού ειδικά για όσους μεταφέρουν, καρότσια, ποδήλατα κτλ δεν θα ήταν κάτι δύσκολο.

platoc8
Εικόνα platoc8
Απών/απούσα

Δεν Eλπίζω .......

Εύχομαι για την ομαλή συνύπαρξη μας στον ΗΣΑΠ … ! :)

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Συγκρατημένη αισιοδοξία πρέπει να δείξουμε στην απόφαση αυτή του ΗΣΑΠ. Προσωπικά δε συμφωνώ με την δοκιμαστική εφαρμογή αυτή την περίοδο διότι γίνονται έργα στο δίκτυο με αποτέλεσμα την αραίωση των δρομολογίων άρα και τον μεγαλύτερο συνωστισμό στους συρμούς. Αν λοιπόν προκύψουν αρνητικά συμπεράσματα θα πρέπει να υπολογίζουμε και στον παραπάνω παράγοντα, δηλαδή ότι λόγω των έργων η ροή των δρομολογίων δεν είναι η κανονική. Η δοκιμασία καλό θα είναι να επαναληφθεί και με την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού του δικτύου όπου λογικά θα βλέπουμε ταχύτερους συρμούς και με καλύτερη συχνότητα.

spirosta
Απών/απούσα

Καλή σαν πρώτη κίνηση. Θεωρώ ότι αν δεν ήταν τα έργα στη μέση τα πράγματα θα ήταν πιο άνετα και οι ώρες πηξήματος πιο περιορισμένες. Τώρα με αυτόν τον πανικό και κάποιες συγκεκριμένες ώρες ούτε που θα το δοκίμαζα.

Χθες μάλιστα security στην Καλλιθέα έλεγε σε ένα παλικάρι να μην κατέβει ομόνοια Αττική και (που αλλού έχει μετρό?). Το παλικάρι κατέβηκε Ομόνοια. Αλήθεια αν σε πιάσουν σε βγάζουν έξω? Καλό.... Αφού έξω θες να πας.....(χιχιχιχι)