ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΦΤΑΙΓΑ ΟΜΩΣ

13 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vaghel
Εικόνα vaghel
Απών/απούσα

Λοιπόν παιδιά ήμουν σε ενα δρόμο μίασ κατέυθυνσης/ λεοφώρος αλλά μίας κατέυθυνσης. δεξιά αριστερά είχε σε κάθε τετράγωνο στενά για να μπούν στη λεοφώρο. εγώ επιδή πήγαινα αντίθετα προτιμούσα το πεζοδρόμιο. πήγαινα πήγαινα. και σε κάθε τράγωνο, πριν μπω στο νέο πεζοδρόμιο κοίταζα αν έρχεται κανέις από το στενό.και τσουπ συνέχιζα στο άλλο πεζοδρόμιο.
Κάποια στιγμή ένα στενό έιχε λίγη ανηφόρα και μάλλον δεν κόιταξα καλά. τι να πώ και έρχεται φουριόζος ένας γύρω στα 40 με γυναίκα δίπλα και σύο κοριτσάκια πίσω. και με χτύπησε με το προφυλακτήρα του. δεν έπεσα.αλλά με χτύπησε. ναι ήμουν αντίθετα. είχα άδικο. αλλά είχε στοπ. δεν σταμάτησε να δει. είχα άδικο όμωσ τα πήρα όταν μου πε μέσα από το αμάξι, ρε μαλακκ@@@μενο γαμώ την πα@@@@@για. με τα κωλοποδήλατα σας. έβρυζε έβρυζε. άρχισα και εγώ εσύ είσαι μαλακισμένο, η γυναίκα του του λεγε να σταματήσει, και μετα ήρθεσ κοντά στο πρόσωό μου έτοιμος να μου σκάσει μπουνιά. τον έβρυσα και εγώ. μου πε ρε μαλακ@@μενο ήσουν αντίθετα. του πα δεν κοίταξες ενώ είχες στοπ. δεν το τράβηξα όυτε χειροδίκισα που με έλεγε μαλακισμένο και μαλακισμένο. αυτά, έφταιγα, αλλά με πείραξε οτρόπος που είπε με τα κωλοποδήλατα σας και ήρθε να με χτυπήσει. αυτά, ήρθαν και κάποιοι και του παν μην εκνευρίζεσαι έχεις δίκιο και τότε με ΄΄εβρυζε πιο πολύ. ψιλο στανεχωρήθηκα, πήγα στην άκρη και έκατσα κανα μισάωρο να ηρεμήσω, μετά το καβάλησα και έφυγα. αυτα

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
jeanmarat
Απών/απούσα

ε καλα δεν το λες και ατυχημα αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να πας απο τα πεζοδρομια , πιασε δεξια και πηγαινε απο τους δρομους.

vaghel
Εικόνα vaghel
Απών/απούσα

ΔΕ ΓΙΝΌΤΑΝ. Ήμουν αντίθετα για να πάω από δρόμους. και από δρόμο πάλι ίδια κατάληξη θα είχα

Malavidas
Εικόνα Malavidas
Απών/απούσα

Ότι έγινε έγινε τώρα! Αρκεί που είσαι καλά και δεν έπαθες τπτ! Καλές βόλτες με προσοχή!!

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Δεν είναι καλό το πεζοδρόμιο, έχει και πεζούς που ενοχλούντε και γίνονται εύκολα λάθη τέτοιου τύπου από τους καθέτους. Αλλά μπορεί και να γίνει και κάποιο λάθος με κάποιον πεζό. Καλύτερα στον κανονικό δρόμο νομίζω, όχι αντίθετα βέβαια, στο άλλο ρεύμα, που πάει κανονικά. Έτσι πας και πιο γρήγορα, δεν σταματάς όλη την ώρα.

Μάλιστα επειδή σταματάς όλη την ώρα, κάποια στιγμή ίσως πεις δεν βαριέσαι και τότε μπορεί να γίνει το κακό.

Κατά τα άλλα, αυτό το α@@@δι ήθελε μια καλή μπουνιά να ηρεμήσει, που βρήκε ευκαιρία να το παίξει άντρας στην γυναίκα του και τα παιδάκια του. ο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ!

Άσχετα με το λάθος σου, πραγματικά σου εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και μπράβο για το κουράγιο σου!

jijiconi
Απών/απούσα

Ο τύπος ήταν καραγκιόζης.
Έφταιγες όμως, είναι μεγάλο λάθος μας να μην σεβόμαστε τον ΚΟΚ με το ποδήλατο. Αφού θέλουμε δικαίωμα στον δρόμο να δεκτούμε και τις υποχρεώσεις

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

γενικα ειναι πιο επικινδυνα απο τους μεγαλους δρομους με φαναρια σε θεμα πλαγιομετωπικων ατυχηματων.
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να κινεισαι στο πεζοδρομιο,οτι μηκος και αν εχει αυτο,απο τη στιγμη που στον Κ.Ο.Κ.υπαγεσαι στα οχηματα.
Παλι καλα ομως που εισαι οκ.Αναμενομενο να μην σε περιμενει αναποδα ο τυπος,απο τη στιγμη που προβαλλεται το προφιλ του ποδηλατου ως εναλλακτικο μεσο μετακινησης,θα πρεπε να φερομαστε σαν ολους τους αλλους.
Συμπεριλαμβανομενης και της υπακοης στα κοκκινα φαναρια.

Παρολαυτα,επειδη χτες μου ετυχε να βγει αμαξι απο στοπ χωρις να σταματησει ΚΑΝ αναγκαζοντας με να πεσω εγω στα φρενα(για την ακριβεια γελουσε κιολας που του την ειπα!!!),μη παιρνετε δεδομενη την υπακοη στα σηματα,να ειστε ΠΑΝΤΑ σε εγρηγορση οπου και αν κινειστε.

Και ξεκολληστε απο τα πεζοδρομια.Πραγματικα,στρεφετε τους πεζους εναντιον μας,ενω θα πρεπε να ειναι με το μερος μας.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

1. Τηρούμε πάντα τον ΚΟΚ
2. Προτιμότερο να πηγαίνουμε από το δρόμο παρά από το πεζοδρόμιο. Ενέχει κίνδυνο για τους πεζούς και για μας.
3. Σε περίπτωση που εμπλακούμε σε ατύχημα και
α. το φταίξιμο είναι δικό μας ή εν μέρει δικό μας,
β. δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό όπως στην περίπτωση του vaghel,
γ. ή ακόμα και αν υπάρχουν επιπόλαια τραύματα,
καλό θα είναι να αναλαμβάνουμε την ευθύνη του γεγονότος και να ζητάμε συγνώμη. Το να ζητήσουμε συγνώμη είναι μία πράξη που δεν μας υποτιμά, αντιθέτως μας κάνει να φαινόμαστε στα μάτια του άλλου συνειδητοί και υπεύθυνοι. Μειώνει την οργή αυτού που δεν φταίει (αν φέρετε τον εαυτό σας στη θέση του θα καταλάβετε ότι η κατάσταση επιφέρει τα γνωστά αποτελέσματα ταπηροκρανίωσης) και προλαμβάνει ανεπιθύμητες παρενέργειες (όπως ομηρικές μάχες στη μέση του δρόμου χωρίς λόγο).

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Γειά χαρά,

ο τενεκεδακιστής ήτε μαλώνει ήτε κορνάρει, έτσι δεν είναι; Όταν νομίζει ένας ποδηλάτης έκανε το παραμικρό λάθος, θέλει να τον δείρει. Άν όμως μπαίνουμε στα παιζοδρόμεια με τα ποδήλατα, μήπως δείχνουμε την ίδια συμπεριφορά;;
Συνήθως ποδηλατώ γρήγορα, κι όταν πηγαίνω στενά μονοπάτια πάντα λέω στον εαυτό μου: «μήν ενοχλείς τους πεζούς! Δεν έχουν ποδήλατο και κάνουν βόλτα για χαλάρωση!»
Κατά τη γνώμη μου, δεν κάνει να χτυπήσω τους πιο αδύνατους, αντίθετα, προτιμώ να μαλώσω έναν τενεκεδακιστή :-Ρ

Καλή ποδηλασία

η χαρούμενη φιλέλλην ποδηλατομανής

steliospal
Εικόνα steliospal
Απών/απούσα

Νομίζω οτί θα μπορούσες να ήσουν πιό προσεκτικός... ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ , έπεσες σε μαλάκα που ακόμα και εσένα να μη σεβαστεί, έπρεπε να σεβαστεί την οικογένειά του! Τέσπα , μη σκας.. μλκες υπάρχουν πολλοί , μερικοί που αναγκάζεσαι και αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους και μερικοί που δεν αξίζει! chill out man~!
cheers

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ο οδηγός όταν περνάει stop βλέπει μόνο από την μεριά που έρχετε αυτοκίνητο
από την αντιθετή την βλέπει ελαφρά
και ο συγκεκριμένος για να μην σε πάτησε μάλλον προνόησε να δει
ήσουν πολύ τυχερός που γράφεις ακόμα :D
δεν υπάρχει λόγο να πας στο αντίθετο ρεύμα
και είναι και επικίνδυνο και αποδυκνίεις αυτό που λέω
το όχημα δεν κάνει τον οδηγό
και δεν έχουμε πρόβλημα με τα αυτικινητα αλλά με την καφρίλα

όσο για το βρίσιμο είναι φυσική αντίδραση τρομάρας
:D

jimben
Εικόνα jimben
Απών/απούσα

Καταρχάς να σου ευχηθώ να μην σου τύχει ξανά να βρεθείς σε παρόμοια κατάσταση. Χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω τον τύπο - που πίστεψε ότι βρίζοντάς σε θα αποδείκνυε ότι είναι πιο μάγκας (???????????????), άντρας (???????????????) ή ότι άλλο νομίζουν ότι είναι αυτοί που «πουλάνε» τσαμπουκά – και χωρίς φυσικά να υποστηρίζω ότι το «είδος» του είναι μειοψηφία, θα ήθελα να περιγράψω ένα δικό μου αντίστοιχο ατύχημα. Πήγαινα με το ποδήλατο στο σπίτι της θείας μου και βρισκόμουν σε έναν δρόμο (ευθεία) υψηλής ταχύτητας σχετικά κοντά στο τέλος της πόλης (μην ψάξετε το σημείο, μένω στα Ιωάννινα) και χωρίς ιδιαίτερο πετάλι είχα φτάσει τα 40 περίπου km/h. Κάπου εκεί έστριβα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική (για ποδήλατα αλλιώς αν πας γρήγορα με κάποιο αυτοκίνητο θα καταλήξεις χωρίς προφυλακτήρες τουλάχιστον) δεξιά κατηφορική στροφή που συνήθιζα να την περνώ flat out. Από την αντίθετη κατεύθυνση όμως της κατηφορικής στροφής (λίγο πιο κάτω) στρίβουν αυτοκίνητα περνώντας από την δικιά μου κατεύθυνση για να καταλήξουν σε έναν άλλον δρόμο. Εγώ λοιπόν (ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα μου τύχει κάτι τέτοιο και ίσως επειδή όπως οι περισσότεροι έλληνες πιστεύουν ότι είναι άσοι στο τιμόνι) έστριψα όπως πάντα με ταχύτητα και ξαφνικά είδα ένα αυτοκίνητο να στρίβει και να βρίσκεται στο δρόμο «μου». Δεν φρέναρα απότομα αν και γνώριζα ότι τώρα θα τρακάρω δεν ξέρω γιατί (είχε βρέξει κιόλας οπότε καλύτερα). Μόλις με πέτυχε βρέθηκα για λίγο στον αέρα και κατέληξα, αρκετά μέτρα, ευτυχώς εκτός δρόμου. Αν η σύγκρουση δεν είχε γίνει πλαγιομετωπικά δεν θα σας έγραφα τώρα…Ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως κατέβηκε και με ρώτησε πως είμαι (αν ζαλίζομαι…αν πονάω…αν χρειάζεται να με πάει νοσοκομείο (αλήθεια) …αν χρειάζεται να πάρει τηλέφωνο τους γονείς μου (όχι για να κάνει παράπονα)) Ντράπηκα απίστευτα, του ζήτησα συγγνώμη και αφού τον έπεισα ότι είμαι καλά αν και με πονούσε το πόδι μου απερίγραπτα πολύ, του ζήτησα ξανά συγγνώμη και ξανά. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου από όσο θυμάμαι όχι από τον φόβο του τρακαρίσματος αλλά από την ντροπή μου.

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

θα ήθελα μόνο να εκφράσω την αμφιβολία μου για το που κατατάσεται το ποδήλατο, στους πεζούς ή στα οχήματα.

Και πάλι προτεραιότητα στους πεζούς, (αν και τα ποδήλατα είναι "πεζοί", στους χωρίς ποδήλατα) πάντα!

contact