Πώς μπορώ να ψάξω το φόρουμ πριν ρωτήσω για κάποιο θέμα;

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα "ψαχτήρι" δηλαδή μια μηχανή αναζήτησης. Έτσι μπορεί κάποιος να βρει την απάντηση που -ίσως- ψάχνει πολύ γρηγορότερα.

Για να γίνει μια αναζήτηση χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν κάποιες λέξεις-κλειδιά. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να πατήσουμε επάνω στο βασικό μενού το σύνδεσμο/καρτέλα ΠΡΟΣΦΑΤΑ και κατόπιν να επιλέξουμε την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Έτσι θα οδηγηθούμε στην περιοχή αναζήτησης του ιστοχώρου. Εκεί μπορούμε να εισάγουμε λέξεις-κλειδιά και να δούμε τα αποτελέσματα. Υπάρχει επίσης η επιλογή της Σύνθετης Αναζήτησης όπου έχουμε την δυνατότητα για να ψάξουμε συγκεκριμένες περιοχές (όπως μόνο το φόρουμ ή/και τα μπλογκς κ.λπ.).

Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αναζήτηση του Google γράφοντας site:podilates.gr και κατόπιν τις λέξεις-κλειδιά που θέλουμε να αναζητήσουμε. Εάν θέλετε πατήστε κατευθείαν σε αυτό το LINK και συμπληρώστε στο πεδίο της αναζήτησης οτιδήποτε θέλετε αφήνοντας -όπως ήδη είπαμε- το site:podilates.gr στην αρχή.