Πωλείται GT AGGRESSOR 012 SERIES

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vasilis85
Απών/απούσα

Μετά από πολλά πολλά χιλιόμετρα και αξέχαστες στιγμές και διαδρομές πήρα την απόφαση να αποχωριστώ ένα από τα καλύτερα ποδήλατα που πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου. Ίσως το καλύτερο. 

Ο λόγος για το ποδήλατο της φωτογραφίας, ένα σπάνιο πλέον στην Ελλάδα τρεκινγκ GT Aggressor 24 ταχυτήτων. Ένα ποδήλατο το οποίο μπορεί κυριολεκτικά να πάει τον αναβάτη παντού, επιτρέποντάς του να ποδηλατεί ώρες ατέλειωτες ξεκούραστα. Ακόμα θυμάμαι ένα περιστατικό στις πρώτες μου διαδρομές, όταν βγήκα για "μια χαλαρή βόλτα" και χωρίς να το καταλάβω συνειδητοποίησα ότι έχω βρεθεί 3 ώρες μακριά από το σπίτι! Πέραν τούτου, είναι ένα από τα σπάνια είδη ποδηλάτου το οποίο επιδέχεται πραγματικά δεκάδες μετατροπές και αναβαθμίσεις.

Ωστόσο, αποφάσισα να γυρίσω σελίδα και να αγοράσω ένα καινούριο ποδήλατο. Ως εκ τούτου, επειδή είναι κρίμα να το αφήσω να ξεροσταλιάζει στο γκαράζ, πήρα την απόφαση να το διαθέσω προς πώληση σε κάποιον παθιασμένο ποδηλάτη που θα θελήσει να απολαύσει τις καταπληκτικές δυνατότητες που διαθέτει αυτό το υπέροχο ποδήλατο. Τιμή 300 ευρώ. Τηλέφωνο 6985831563

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

https://issuu.com/csgaustralia/docs/gt_mtn     ... νομίζω πως το 1.0    και το 3.0 είναι ΜΤΒ ενώ τ 2.0 είναι ΜΤΒ / εντούρο. Καλοπούλητο!

vasilis85
Απών/απούσα

Το δικό μου είναι το 2.0

Έχεις δίκιο για την παρατήρηση.

Τρομερή σειρά ποδηλάτων αυτή που είχε βγάλει η GT.