Πωλείται ολοκαίνουριο mtb CANNONDALE F4 - 2009 - XL

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tasis
Απών/απούσα

Ολοκαίνουργιο με απόδειξη αγοράς από το Γκατσούλη Πειραιά στις 16/1/2009. Στην πρώτη & μοναδική μου αστική βόλτα στον Πειραιά κατάλαβα οτι παρότι το μέγεθός του είναι XL, το ποδήλατο είναι μικρό για το σωματότυπό μου (είμαι 1.95). Αναγκάζομαι λοιπόν να το πουλήσω και από τα 1172 € λιανική τιμή, το πουλάω 200 € χαμηλώτερα, δηλαδή 970 € μια καλή τιμή αν αναλογιστεί κανείς οτι είναι ολοκαίνουργιο και με πλήρη κάλυψη εγγύησης εισαγωγέα. Βρίσκομαι στον Πειραιά και το τηλέφωνό μου είναι 6948304080. Τάσος

Χαρακτηριστικά:
μεγεθος XL
frame: CO2 SL
fork: rockshox toro sl
rims: mavic 317 disc
tires: hutchinson toro 26*2.15
front derailleur: shimano deore
rear derailleur: sram X-9
brakeset: avid juicy 3
shifters: sram XS
saddle: fizik nisene sport 2

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon CANN_F4_1.JPG0 bytes
Image icon CANN_F4_2.JPG0 bytes
Image icon CANN_F4_3.JPG0 bytes
Image icon CANN_F4_4.JPG0 bytes
Image icon CANN_F4_5.JPG0 bytes
Image icon CANN_F4_6.JPG0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο; Δεν νομίζω ότι ο Γατσούλης θα ήθελε να χάσει τον πελάτη του και επίσης δεν πιστεύω να μην στο αλλάξει αν πάρεις κάποιο άλλο ποδήλατο από αυτόν.

tasis
Απών/απούσα

Θα το πήγενα, αλλά δεν βγάζει η cannondale XXL και επίσης δεν μου αρέσουν τα GT και τα sector που εισάγει ο συγκεκριμένος εισαγωγέας. Φυσικά χρήματα δεν επιστρέφει..!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

tasis wrote:
Θα το πήγενα, αλλά δεν βγάζει η cannondale XXL και επίσης δεν μου αρέσουν τα GT και τα sector που εισάγει ο συγκεκριμένος εισαγωγέας. Φυσικά χρήματα δεν επιστρέφει..!

Είναι πολύ ωραίο ποδήλατο.(Μακάρι να είχα λεφτά να το αγοράσω εγώ.)

tasis
Απών/απούσα

Σ ευχαριστώ, κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ποιος σου είπε ότι είναι μικρό?
βασικά θα σου πρότεινα να αλλάξεις μόνο τον σκελετό αν βρεις σκελετό για το ύψος σου
και πίστεψε με ξέρω τις δυσκολίες και εγώ 200cm είμαι
αν και τώρα που είδα το πόσο είναι το xl της cannondale είναι όντος μικρό
αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα βρεις και ποιοτικό και μεγάλο σκελετό :D
εγώ για να βρω έφτιαξα στα μέτρα μου :D
καλή τύχη στην πωλήση του ποδηλάτου :D

geo_milan
Απών/απούσα

μονο 200cm εισαι?

:D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ε ναι φτάνει:D

Spartans
Απών/απούσα

Πουλαω εγω ενα Cannondale f6 xxl 2009 στο κουτι του εχω και φωτο τιμη 900 ευροπουλακια οποιος ενδιαφερεται!

chrisydraiou@gm...
Απών/απούσα

Egw eimai 1,75 les na kanei? Egw exw ena gt apo ton gatsouli to pira k 8elw na to poulisw gia kt kalutero.
Pantws to diko sou den einai k toso idaniko an to 8eleis gia polu. Kala poldilata eida ston tsiriko sto psichiko an k den einai idiaitera eugenikoi..
O gatsoulis einai dustuxws arketa emporos to mono pou ton noiazei einai na poulhsei...