Πωλείται Specialized crosstrail elite 2010

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Fer
Απών/απούσα

Πωλείται το ποδήλατο που αναφέρεται στον τίτλο της αγγελίας.Είναι μοντέλο του 2010 κ αγοράστηκε τον Νοέμβριο(2010).Το μέγεθός του είναι medium κ έχει διανύσει περίπου 200 χλμ όλα σε δρόμο.Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστηκά του υπάρχουν εδώ:

http://www.specialized.gr/index.php?page=shop.product_details&category_i...

Το ποδήλατο είναι σε πάρα πολύ κατάσταση κ μετά τον τελευατίο έλεγχο που έγινε δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα.Το δίνω 500 ευρώ με δώρο καινούρια θήκη κ παγούρι specialized.Παρακαλώ για πληροφόρίες κ αποστολή φωτογραφιών επικοινωνήστε με π.μ.

Ευχαριστώ πολύ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ΘΑΝΟΣ888
Απών/απούσα

με 440 ενδιαφερομαι

Fer
Απών/απούσα

Φίλε μου νομίζω οτι τα έιπαμε πρίν λίγη ώρα κ φαίνεται οτι βλέπουμε το θέμα με διαφορετικά κριτήρια.Επίσης καλό είναι όπως γράφω να μιλάμε μέσω π.μ. για να μην ταλαιπωρούνται κ οι υπολοιποι αναγνώστες.Ευχαριστώ

Fer
Απών/απούσα

Το ποδηλατο για όποιον ενδιαφέρεται να το δεί είναι στον Πειραιά

Fer
Απών/απούσα

Νέα τιμή 480 ευρώ + κλειδαριά

Fer
Απών/απούσα

Νέα τελική τιμή 460 ευρώ αδιαπραγμάτευτη μαζί με το παγούρι,τη θήκη κ κλειδαριά.Για φωτογραφίες δείτε το ακόλουθο link

http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?29458-Specialized-crosstrai...

Το ποδήλατο έχει λάστιxα 700c κ 27 ταχύτητες full deore!

margianna
Εικόνα margianna
Απών/απούσα

καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για το ποδήλατο. σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Darth Vader
Εικόνα Darth Vader
Απών/απούσα

ρε φίλε τι παραπέμεπεις στο cyclist? τόσο δύσκολο σου ειναι να αναρτήσεις φωτο εδώ? Εγώ στο λέω για να το σπρώξεις πιο εύκολα γτ έτσι όπως το έχεις παραπέμψει τον βάζεις τον άλλον σε διαδικασίες κτλ...

Fer
Απών/απούσα

Ειλικρινά δεν ήξερα τον τρόπο να ανεβάσω εδώ.Αν παρατηρήσεις το link το ανεβάσα μετά απο κάποιες μέρες γι αυτό το λόγο

manospapo
Απών/απούσα

Το ποδήλατο με ενδιαφέρει άν δεν έχει πωληθεί.
Μπορώ να το πάρω κσι σήμερα άν θέλεις και ειναι οκ με τα χαρτιά του
Σου έστειλα pm με τα στοιχεία μου

Fer
Απών/απούσα

Το ποδήλατο πουλήθηκε!Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία κ το ενδιαφέρον.

contact