Πωλείται ζευγάρι Bontrager T1 700/25

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Πωλείται ζευγάρι Bontrager T1 700/25 που αγόρασα από συμφοριτισα για δοκιμή εάν μπαίνουν στην κούρσα που έχω, δυστυχώς δεν μπαίνουν. Είναι σχεδόν καινούργια. Size:700 x 25C TPI:30 Type:Clincher Weight:360g τιμή 25€ Περιοχή Καλλιθέα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Ιάσονας
Εικόνα Ιάσονας
Απών/απούσα

Πώς δεν μπαίνουν; Τι εννοείς;
Πες μας ποιο ποδήλατο έχεις.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Το ποδήλατο είναι το orbea aqua ,δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν μου το είπαν από εκεί που το πείρα.
Βρίσκει το λάστιχο στο σφικτηρα του μεσαίου ντεραγιε.

Ιάσονας
Εικόνα Ιάσονας
Απών/απούσα

Ε τότε αυτό φαινόταν και από πριν αφού έβλεπες ότι το 23άρι ήταν ίσα ίσα. Πάντως μην το παρατήσεις με τα 25άρια δοκίμασε και άλλο ένα με πιο στρογγυλεμένο πέλμα γιατί απ' ό,τι βλέπω το T1 είναι λίγο οβάλ.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Οπτικά φαίνεται να μπαίνει αλλΑ πρακτικά όχι και επειδή που το είχαν πει τα παιδιά στο cyclist γι αυτό είπα να πάρω ενΑ ζευγάρι μεταχειρισμένα παρά καινούρια.δεν θα ασχοληθώ περισσότερο για να βάλω 25αρι δε χάθηκε και ο κόσμος.

Wicca
Απών/απούσα

As32 wrote:
Το ποδήλατο είναι το orbea aqua ,δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν μου το είπαν από εκεί που το πείρα.
Βρίσκει το λάστιχο στο σφικτηρα του μεσαίου ντεραγιε.

Άγγελε καλησπέρα.. Αυτό που λες μπορεί να το βλέπεις στο ποδήλατο σου επάνω αλλά δεν είναι σωστό να συμβαίνει.
Προφανώς το ντεραγιέ το ίδιο δεν είναι σωστά τοποθετημένο πάνω στο ποδήλατο.

Δεν γίνεται να ακυρώνει το clearance που έχει το ποδήλατο ο σφιγκτήρας του ντεραγιέ. και η διαφορά ανάμεσα σε 23άρια και 25άρια λάστιχα είναι δύο χιλιοστά. Στην θέση σου αντί να έδινα τα λάστιχα, τα οποία μου είπες και τον λόγο για τον οποίο τα αγόρασες, θα πήγαινα κάπου να μου ρυθμίσουν σωστά τα εξαρτήματα του ποδηλάτου.

Διευκρίνηση.. δεν σου το λέω για να κρατήσεις ντε και καλά τα λάστιχα, ότι θέλεις κάνε τα, καινούργια είναι και κάποιος θα τα πάρει, αλλά στο λέω γιατί γενικότερα αυτό που σου είπαν και που επαναλαμβάνεις εδώ, δεν γίνεται και δεν ισχύει σε καμία κούρσα. Όλες οι κούρσες, αυτής της κατηγορίας σαν αυτή που έχεις, έχουν clearance στο πλαίσιο για μέχρι 25 λάστιχο και κάποιες και ακόμα μεγαλύτερα. Σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνεται αυτό από το που πιάνει το ντεραγιέ..

Πήγαινε κάπου το ποδήλατο να στο ρυθμίσουν..

Ιάσονας
Εικόνα Ιάσονας
Απών/απούσα

Βγάλε και μια φωτογραφία το clamp χωρίς λάστιχα.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

το ντεραγιε είναι σωστά τοποθετημένο ,αλλά το ξανά είπα,δεν θα ασχοληθώ πολύ περισσότερο,κατέβασα 5 psi πίεση και τελείωσε η υπόθεση στο 23 αρι.
Απλά να ξεκαθαρίσω κάτι,κάποιος άλλος πιθανών να τα άφηνε επάνω και τα κυκλοφορούσε ,βρίσκει για ένα χιλιοστό όταν είναι εν κίνησή, απλά εγώ επειδή είμαι ψηρας δεν υπάρχει περίπτωση για κανένα λόγο να κάνω ένα απυροελαχιστο σημάδι στο νίκελ του ντεραγιε ή θολούρα..

Ιάσονας
Εικόνα Ιάσονας
Απών/απούσα

Καλώς..
Επειδή όμως είσαι ψείρας -όπως λες-, θα σου πω ότι με το 25άρι, εκτός από πιο άνετα, θα πηγαίνεις και λίγο πιο γρήγορα για την χρήση που του κάνεις.
Δεν βλάπτει να ανεβάσεις μια φωτογραφία και λιγότερο κόπο θα σου πάρει από το να τα πουλήσεις.
φιλικά πάντα

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

έκανα κάποιες αλλαγές και πλέων περνάνε από το ντεραγιε και το v-brake 1-1,5 χιλιοστα...παγώνει προσωρινά η αγγελία,να δοκιμαστούν.

contact