Αγορά ή μετατροπή;

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
louitzi85
Απών/απούσα
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο παρακάτω ερώτημά μου.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω τρίαθλον και είμαι ανάμεσα σε αγορά μιας μεταχειρισμένης κούρσας και σε μετατροπή του υφιστάμενου ποδηλάτου μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Scott Sub 40 του 2011, το οποίο είναι ένα σχετικά ελαφρύ ποδήλατο και το οποίο θεωρείται ποδήλατο γυμναστικής. Σε περίπτωση μετατροπής του σκέφτομαι να αλλάξω το τιμόνι του και να βάλω κέρατο μαζί με μπάρες τριάθλου.

Τι από τα δυο μου προτείνετε;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
μανιακος
Εικόνα μανιακος
Απών/απούσα

Για να καταλάβω θέλεις να κάνεις το ποδήλατο το συγκεκριμένο ποδήλατο τριάθλου?γιατί το ποδήλατο που έχεις δεν έχει καμία σχέση με ποδήλατο κούρσας πόσο μάλλον ποδήλατο τρίαθλο και μιλώ για τη γεωμετρία του για τα περιφερειακά του για όλα... Προτιμότερο είναι να το πουλήσεις και να πάρεις μία καθαρόαιμη κούρσα που τουλάχιστον θα έχεις αεροδυναμική και σωστό στήσιμο   και θα μπορείς να επενδύσεις πάνω του ωστε να βαλεις αερομπαρες.παρά να δώσεις λεφτά για να μετατρέψεις αυτός σε ποδήλατο για τριάθλο. Δηλαδή και να μπεις στον κόπο να το κάνεις θα δαπανήσει περισσότερα χρήματα ώστε να ταιριάξεις φρένα ταχύτητες και όλα.. και πες ότι το κάνεις δεν πιστεύω να βολευτείς λόγω μεγέθους.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

οχι δεν  μπορείς να κάνεις το sub κούρσα πόσο μάλλον τριάθλου

 

louitzi85
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με κατατοπίσατε πλήρως!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

βασικά δεν είπαμαι και τιποτα

 

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Γιατι? Ολα τα ειπατε.

Εκτος απο το οτι δεν πειραζει να ξεκινησει προπονηση τωρα με οτι εχει και να παρει κατι συγκεκριμενο οταν ξερει οτι το τριαθλο ειναι αυτο που θελει να κανει και δεν θα σκεφτεται απλα να το ξεκινησει

Σε καθε πριπτωση, αφηνω αυτο εδω, ετσι για την κουβεντα grin big

μανιακος
Εικόνα μανιακος
Απών/απούσα

Σε καθε πριπτωση, αφηνω αυτο εδω, ετσι για την κουβεντα grin big

αχαχαχαχα 

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

πας κατευθείαν στα σκληρά... περαστικά σου.... (ζηλέυω, μακάρι να ήμουν 20 χρόνια νεότερος και να μπορούσα και γω....!!!).

Το τρίαθλο - προφανώς θα τα ξέρεις καλύτερα από μένα - προϋποθέτει πολύ προπόνηση, εκγύμναση ΠΑΝΤΟΥ, όλο το σώμα στο μέγιστο... και πολύ ειδικό εξοπλισμο. Αλλά, για να ξεκινήσεις και να δεις ότι θέλεις να συνεχίσεις, αρκεί το Sub που έχεις. Όπως αρκεί και το μαγίο και τα γυαλάκια που ήδη έχεις, όπως αρκεί και το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που ήδη έχεις, όπως αρκεί και το απλό καρδιοσυχνόμετρο που ήδη έχεις.

Όταν / όσο προχωράς με την προπόνηση σου, όσο δομείς το πρόγραμμά σου και βελτιώνεις τα δεδομένα σου σε κάθε άξονα, τόσο θα προσθέτεις ειδικό / κατάλληλο εξοπλισμό, οπότε κάποτε θα φτάσεις και στην κούρσα για τρίαθλο, με τιμονόμπαρες ή ειδικό ΤΤ τιμόνι ή ότι άλλο.

Καλο κουράγιο (θέλει πολύ χρόνο, πολύ πρόγραμμα και πολύ ιδρώτα....).

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τελικά τι έκανες?
 

contact