Καλημέρα σας!
Ενδιαφέρομαι για mtb ht με κόστος πάνω κάτω στα 1000 ευρώ.
Μου αρέσει πολύ αυτό:cube LTD race .
Κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτά ?
ΥΓ.Έχει αγοράσει κανείς ποδήλατο από www.chainreactioncycles.com?
Είναι εμπιστο μαγαζί?Χρόνος παράδοσης?
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
αυτό που λες είναι πάνω από 1000 ευρό
πολύ τούμπανο το συγκεκριμένο cube
το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα φρένα με 1000+1 τσιμούχες
και οι τροχοί που όχι ότι δεν είναι καλοί απλά δεν τους ξέρω
σε αυτά την κατηγορία κοιτάς κάτι σε custom
λογικά στα 1050 παίρνεις bianchi με full slx tektro auriga comp δισκόφρενα (στα 1200 βάζεις ή marxochi ή δισκόφρενα xt που το προτειμάω από την ανάρτηση)
και epicon rld 15mm ανάρτηση που είναι πιο βαριά από την fox έχει εξίσου καλό δούλεμα αλλά είναι και για πιο σκληρή χρήση
γενικότερα έχεις πολλές επιλογές
αν είναι να πάρεις το cube δες πόσο το έχουν ελλάδα
αν ή διαφορά δεν είναι πάνω από 200 ευρό το παίρνεις από ελλάδα
Ελλάδα δε το βρίσκω στο μέγεθος μου (22").
Εδώ έχει 1350 ευρώ και δεν θα ήθελα να ανεβώ τόσο.Το ταβάνι μου είναι 1200.
Για custom δε ψήνομαι προς το παρόν,όχι ότι δεν αξίζει σαν ιδέα,αλίμονο..
Ναι το θέμα είναι δεν αξίζει για 100 ευρό σε αυτό το ποσό να το πάρεις από έξω
αν βάλεις τα πρώτα service + την επαφή με τον τοπικό ποδηλατά
+την εγγύηση που θα σε ταλεπορήσουν
δεν αξίζει τα 100 ευρό διαφορά
σου έδωσα ήδη την σύνθεση οπότε να το βαφτίσουμε bianchi kuma special edition?? θα νιώθεις καλύτερα έτσι???
η επιλογή είναι δικιά σου βέβαια
δλδ το να προτειμάς κάτι έτοιμο παρά κάτι που θα το φτιάξεις στα μέτρα
και στις δυνάτοτητες σου
και βάζοντας κάποις πινελιές όπως χρωματιστές ακτίνες καλούς τροχούς ή ακόμα και λευκά τιμόνι για να κάνεις κάτι πιο ιδιαίτερο
τέσπα
απλά αν πας στο cube να το πάρεις από ελλάδα
κάντους και κάνα παζάρι μπας και πέσουν στα 1300
:D
Δεν σου είπα οτι δεν αξίζει το custom απλά απαιτεί καλές γνώσεις περιφερειακών.Κάποιους φίλους που ρώτησα οι οποίοι το κατέχουν το άθλημα,είπαν οτι σαφώς αξίζει το custom γιατί το φέρνεις στα μέτρα σου αισθητικά και περιφερειακά αλλά θα το πληρώσεις πιο ακριβά απ'ότι ένα αντίστοιχο fix με αντίστοιχα περιφερειακά..
Θα το σκεφτώ..
δλδ στο έτοιμο δεν θέλει γνώσεις
εκεί δεν βλέπεις τι φοράει
????
και δεν θα έλεγα πως βγαίνει πιο ακριβά
ακριβώς επειδή το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου βγαίνει πιο οικονομικά
από την στιγμή που έχεις φίλους να κατέχουν ρώτα τους για την σύνθεση που σου έδωσα
Μαλλον οι φιλοι σου δεν κατεχουν το αθλημα οσο νομιζεις ή εσυ δεν καταλαβες την απαντηση που σου εδωσαν. Συνηθως σε αυτο το επιπεδο τιμης τα custom ειναι φτηνοτερα απο τα ετοιμα setup των εταιρειων και θα ειναι και ακριβως οπως το θελεις. Το γιατι θελει πολυ συζητηση και εχει να κανει με πολλα πραγματα.
Η βασικη ερωτηση βεβαια ειναι αλλη. Γιατι θελεις ενα ht στα 1000 ευρω?? Δεν μας εχεις πει τι θελεις απο αυτο.
Και οι φιλοι μου το κατεχουν το αθλημα αλλα κ εγω καταλαβα την απαντηση που μου εδωσαν.Οταν εχω γυρισει κοντα με 10 ποδηλαταδικα κ οι 9 στους 10 προτεινουν να παρω κατι ετοιμο γιατι αν παω σε custom θα το πληρωσω πιο ακριβα,μου λενε ψεματα;Δε νομιζω.Μιλαμε παντα για ποδηλατα με τα ιδια περιφερειακα.Τωρα το γιατι θελω ht των 1000 ευρω,ειναι επειδη αυτη τη στιγμη μπορω να τα διαθεσω κ θελω να παρω κατι αξιοπιστο κ να μου αρεσει.
Το ποδηλατο προοριζεται για χωμα,μονοπατια κ λιγο δρομο.
η πρόταση που σου έκανα στα γρήγορα είναι ακριβότερη από την cube??? Που έβαλες στο αρχικό σου Post
Και να φαντάστεις πως η cube έχει καλή τιμή σύμφωνα με τα ανταλλακτικά
η Bianchi το αντίθετο μιας και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο
:D
και το bianchi είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα
με ένα ερωτηματικό στην ανάρτηση που στο αναλύω πιο πάνω
Θα αλλάξω λίγο τα δικά σου λόγια :
Αν πας σε 10 άτομα που κάνουν custom οι 9 στους 10 θα σου προτεινουν να παρεις κατι custom γιατι αν πας σε ετοιμο θα το πληρωσεις πιο ακριβα, σου λενε ψεματα;
Παρεξηγησες την απαντηση μου. Δεν στο ειπα για να σου εναντιωθω. Αλλα βλεποντας το custom που σου ειπε ο plannet και γνωριζοντας και απο τα setup που κανω για τους δικους μου πελατες μαλλον λαθος κανεις. Δλδ βλεποντας αυτα που προτεινεις ή στην ιδια τιμη θα παρεις καλυτερα περιφερειακα ή στα ιδια περιφερειακα θα εχεις χαμηλοτερη τιμη.
Στο δευτερο σκελος τωρα ξερεις οτι οσο ανεβαινει το ποσο τοσο πιο εξειδικευμενο ειναι το ποδηλατο. Αρα για να θελεις να δωσεις 1000 ευρω σημαινει οτι ξερεις ακριβως την χρηση που θα κανεις. Για να μπορει καποιος να σου πει σοβαρα την γνωμη του θα πρεπει να του εξηγησεις και τι θελεις να κανεις ωστε να εχει αποψη. Δλδ χωμα, μονοπατια και λιγο δρομο δεν λεει τιποτα. Οπως το λες μαλλον προς fs θα επρεπε να πας και οχι ht. Εκτος αν εννοεις χωμα μονο πατημενους χωματοδρομους ή ελαφρο xc.