Γειας σας θελω να εγορασω ενα ποδηλατο δρομου, ειμαι ηδη κατοχος ενος mountain και το θελω για καθαρα ασφαλτινες διαδρομες.Δεν ψαχνω κατι εξειδικευμενο αλλα να ειναι αξιοπιστο.Σκεφτομουν για αρχη το Ideal Onroad , δεν θελω να ξεφυγω πολυ στην τιμη. Εχετε να μου προτεινεται κατι , οποιαδηποτε συμβουλη πανω σε αυτο το θεμα. Ευχαριστω πολυ.Εναλλακτικα δεν ξερω αν καποιος εχει να προτεινει καποιο fitness ποδηλατο.Ευχαριστω.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
τελικα θελεις κουρσα ή φιτνες ? εχουν μια διαφορα. και μεχρι ποσο ακριβως σε τιμη?
Για κουρσα πιο πολυ ενδιαφερομαι απλα ανεφερα το fitness γιατι και αυτα ειναι για ασφαλτινη χρηση.Τωρα σε λεφτα γυρω στα 800.
ριξε μια ματια για merida ride, specialized allez, scott speedster.
Σε ευχαριστω πολυ, θα κοιταξω τι υπαρχει στον Βολο απο αυτα που μου ειπες,Το Merida μαλλον ειναι το πιο προσιτο απο οικονομικης αποψης απ'οτι ειδα..
το merida ειναι και το ποιο ανετο. το specialized πιο αγωνιστικο. και το scott ειναι λιγο-απο-ολα.
Τελικα κατεληξα στο specialized και ειλικρινα ειναι ενα τελειως διαφορετικο απο το scooo mountain που εχω ηδη.Τα παιδια απο το μαγαζι που το πηρα το Bike30 στο Βολο μου εκαναν και παλοιες μετρησεις πανω στο ποδηλατο , ειλικρινα ομως μετα απο τις πρωτες βολτες δεν χορταινω να κοβω χιλιομετρα.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
Τελικα κατεληξα στο specialized και ειλικρινα ειναι ενα τελειως διαφορετικο απο το scott mountain που εχω ηδη.Τα παιδια απο το μαγαζι που το πηρα το Bike30 στο Βολο μου εκαναν και καποιες μετρησεις πανω στο ποδηλατο , ειλικρινα ομως μετα απο τις πρωτες βολτες δεν χορταινω να κοβω χιλιομετρα.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.