Αγορα ποδηλατου

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jimarios1
Απών/απούσα

καλησπερα σε ολους!!

κατοχος ενος MTB specialized και με καθημερινη χρηση επι 4 χρονια για τα πηγαινε ελα στη δουλεια, αποφασισα να παω σε κατι πιο ξεκουραστο για μεγαλυτερες βολτες.αρχικο μου budget 300 με 350 εφτασα να κοιταω ποδηλατα σαν το funcore ,το cityrun , το megisto. πιο πολυ εκλεινα προς funcore. 27 ταχυτητες ,υδραυλικα φρενα , καλυτερα περιφεριακα απο το megisto και πιο ελαφρυ.μετα σκεφτικα την μεση μου οπου εχω καποιο θεμα και λεω πολυ χαμηλη σταση οδηγησης το funcore και το οτι δεν εχει αναρτηση με φοβιζε λιγο μιας και οι δρομοι στην αθηνα δεν ειναι απλα μονο για κλωτσιες.το τελευταιο λοιπον που ειπα για το funcore ηταν το 28αρι λαστιχο το οποιο θα μπορουσα να ξεπερασω βαζοντας ενα μεγαλυτερο.παμε λοιπον μετα την απορριψη στο megisto.ωραιο ομορφο,αναρτηση ,υδραυλικα και πιο φαρδυ λαστιχο.αμ ελα μου σημερα μπηκε σφηνα το DRAG Grand canyon team και ειμαι σε νεο διλημα.σαν μαρκα την ξερουν μονο στη βουλγαρια(οποτι καταλαβα)  καλυτερα περιφεριακα απο megisto με 27 ταχυτητες. ειμαι υπερ της αναρτησης και του υδραυλικου φρενου (δε κοιταω ομως μονο με δισκοφρενα) και κατα ελαστικου κατου απο 32. εχετε κατι αλλο να προτεινετε εσεις

Ευχαριστω πολυ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Η χαμηλή στάση οδήγησης είναι καλύτερη για τη μέση (όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό) γιατί έτσι και περνάνε πολύ λιγότεροι (έως καθόλου) κραδασμοί στην σπονδυλική στήλη και το σώμα αποδίδει πιο ξεκούραστα και φυσικά τη δύναμή του στα πετάλια με μόνο αρνητικό (κατά τη γνώμη μου) την χειρότερη ορατότητα (που στην πόλη είναι πρόβλημα αλλά κι αυτό συνηθίζεται από τον σβέρκο).
Γι αυτό (άλλωστε) φτιάχτηκαν και τα τιμόνια στις κούρσες έτσι.
Αρκεί να συνηθίσεις και να σηκώνεις ποπό ενώ χαλαρώνεις πόδια και χέρια την ώρα της λακούβας ώστε όλο σου το σώμα να λειτουργεί σαν αποσβεστήρας της κρούσης και όχι σαν μεταφοέας της στην μέση και στη ράχη.

contact