Αγορά ποδηλάτου

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
asterianos
Απών/απούσα

Γεια χαρα σε όλους,

είμαι καινούργιος στο forum, οποτε ας συστηθω κιολας. Μιχάλης, φοιτητης στην ξανθη. λοιπον στο θέμα μας τωρα. σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα ποδηλατου. γενικα η ξανθη νομιζω οτι προσφερεται πολυ. δεν εχει την τρομερη κινηση και γενικα μπορεις να βρεις και πιο μικρους δρομους για να μην μπλεξεις μεσα απο τους κεντρικους δρομους. επεισης εξω απο την πολη εχει και ποδηλατοδρομο για το πανεπιστημιο και τη λεσχη. οτι πρεπει δηλαδη.
το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο το τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του. γι αυτο θα ηθελα λιγη βοηθεια. (υψος=1.85, κιλα=65)

ευχαριστω

Υ.Γ.: ψαχνω κατι σε mtb για καμια βολτα και στο βουνο.
τιμη γυρω στα 200 με 300 ευρω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

basika ta noumera tis scott tha sou teriazan kala
meta pas fidusa alla den sou ftanei to budget
basika na deis 4 pragmata
1 podilato monis anartisis
2 podilato xoris diskofrena
3 megethos 48-49
4 8ra kaseta pisw :D

afta apo mena
petros

airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Συμφωνώ με το πιο πάνω,δοκίμασε να βρείς κάτι χωρίς δισκόφρενο,μόνο με μπροστά ανάρτηση,αυτά θα σου εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του ποδηλάτου για αρκετό καιρό τόσο ώστε να το έχεις αγαπήσει τόσο πολυ που πιθανόν κάποια πραγματα που θα σου κακοφαίνοταν στην αρχή να μην σε νοιάζουν πια.
Μην κολλήσεις με μάρκες και ονόματα πάρε αυτό που αντέχεις οικονομικά και ο καιρός θα σε ανταμείψει.Εμένα να φανταστείς το πρώτο μου ποδήλατο σε ηλικία 23 λεγόταν (ραντεβου)-(λεοπαρντ),στοίχισε 150-180ευρώ,δεν είχε αναρτήσεις παρολα αυτά εκανα βουνό και το κρατησά 5 χρόνια(μου το κλεψανε).

teaser
Απών/απούσα

εγώ μόλις αγόρασα ένα ideal megisto το οποίο άλλοι το ονομάζουν trekking, άλλοι trekking+off road και άλλοι all terrain bike…το έχω βγάλει μερικές φορές σε κάτι μικρο χωμάτινα δρομάκια (τίποτα το ιδιαίτερο, στον εθνικό κήπο και στο θησείο) και φαίνεται εντάξει....εαν θες για αποστάσεις που είναι περισσότερο άσφαλτος-τσιμέντο και είναι μεγάλες, καλύτερο είναι ένα trekking...αν θες περισσότερο για χώμα, τότε mtb…γενικώς έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σε παλαιότερα forum για την αγορά ποδηλάτου που εμένα με βοήθησαν πολύ να αποφασίσω τι να πάρω. Τέλος το θέμα του μεγέθους σκελετού παίζει....και τι εννοώ...εγώ είμαι 1.73 και βάσει της ideal ο σκελετός που μου «ταιριάζει» πρέπει να είναι γύρω στα 43 cm…από ότι έχω διαβάσει σε διάφορα site το ύψος του σκελετού πρέπει να είναι τέτοιο που να έχεις ασφάλεια μην χτυπήσεις με την μπάρα....το 42 cm μου ήταν σαν bmx και τελικά πήρα το 47 που και αυτό ήταν πολύ άνετο...βασικά πρέπει να δοκιμάσεις από μάρκα σε μάρκα νομίζω....αυτά...καλή επιτυχία, και να θυμάσαι....διάβασε παλιότερα forum, είναι διαφωτιστικά!

asterianos
Απών/απούσα

θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες διευθυνσεις για να κοιταξω;

jonnylok
Απών/απούσα

kalimeraeimai k ego enas neos katoxos podilatou.To exo parei prin kana mina. Hmoun k ego mperdemenos sto ti na paro k poso klp. O plannet exei dikio se oti sou leei. Edo tha akouseis polla k isos mperdeyteis. Mhn agxonese to idio ixa pathei k ego. Empisteytika ton plannet k ekana agora apo thessaloniki,to podilato mou irthe taxidromika k ime poli euxaristimenos.Bebaia ego diethesa megalo poso 850 eyro, omos k se ftinotera na kitakkseis empistepsou ton ine ok. Auta ta oliga

teaser
Απών/απούσα

η διεύθυνση είναι Γ’ Σεπτεμβρίου 38, (τηλ 210 5248233) ζήτα την κυρία Μαρίνα, οι άλλοι δεν ξέρουν πολλά. Εκεί είναι να πας ΜΟΝΟ αν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, για καλύτερες τιμές. Οπότε πρώτα πήγαινε σε specialized μαγαζιά να σου πουν απόψεις κτλ αν θες. www.tsirikosbikes.gr

www.frederikbikes.gr

Γενικώς κάνε τσάρκες και ρώτα.

καλή επιτυχία

asterianos
Απών/απούσα

σημερα βγηκα για να κοιταξω. δεν εχει και πολλες επιλογες εδω στην ξανθη. φιλε teaser δεν μενω αθηνα πλεον. το πιο κοντινο σε αυτα που ηθελα και στην τιμη που ηθελα ηταν το ideal 200 (ετσι νομιζω λεγοταν το μοντελο). ακολουθησα τις οδηγιες του plannet, για το τι να...μην εχει το ποδηλατο (!) και νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. βασικα με ενδιεφερε κυριως να εχει ενα καλο σκελετο, και ετσι οπως διαβαζω στο φορουμ η ideal πρεπει να εχει καλους.
ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

asterianos
Απών/απούσα

τελικα το αγορασα σημερα. φαινεται αρκετα καλo, ειδικα γι αυτο που το θελω. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ante kalo taksido panta orthios
ante kai me mia kali nyfi pou lene sto xorio mou :D