Καλημερα κ καλώς σας βρήκα!
Λέγομαι Στάθης είμαι 42 ετών παντρεμένος με 4 παιδιά κ κατοικώ στην Βέροια!
Είμαι ερασιτέχνης δρομέας μικρών αποστάσεων 10, 17 χιλιόμετρα εδώ κ 3 χρόνια κ θέλω να ασχοληθώ με το ποδήλατο.
Μου αρέσει η φύση κ για αυτό το λόγο οπότε έτρεχα το έκανα στον δρόμο κ όχι στο γήπεδο.
Θέλω ποδηλατο για να απολαμβάνω τις βόλτες στην άσφαλτο στην φύση μιας κ η περιοχή είναι μέσα στο πράσινο.
Θέλω δλδ να πηγαίνω από την Βέροια στην Νάουσα (20χλμ),παράλληλα με τον Αλιάκμονα μέχρι το φράγμα της λίμνης Πολυφύτου κ άλλες τέτοιες διαδρομές που δυστυχώς με το τρέξιμο δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθω.
Τα λεφτά είναι στγκεκριμενα.
Έχω βάλει φωτιά το πληκτρολόγιο αυτές τις μέρες αλλά πιο πολύ έχω μπερδευτεί ιδίως με τα σασμάν τα χειριστήρια κ τα πηρούνια.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω σκελετό αλουμινίου κ όσο πιο ελαφρύ γίνεται στα λεφτά που διαθέτω.
Η ανάρτηση επίσης θέλω να είναι ξερή αλλά ακόμα κι εάν εχει,να κληδωνει.
Έχω διαβάσει καλά λόγια για τα merida ,τα ghost ( με ανάρτηση που κλειδωνει όμως) , τα ideal, τα drag.
Επισης για 2 αμερικανικά τα trek κ τα kona αλλά βλέπω πως με shimano altus κ φρένα απλά πορεύονται κ τα λεφτά εκεί στα 400-450 τα θεωρώ πολλά για αυτά που προσφέρουν!
Τι λέτε;
Να σου πω την αλήθεια, στην ίδια φάση είμαι και εγώ και έψαχνα ποδήλατο με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις.
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις urban/fitness/hybrid ποδήλατο με ξερό πιρούνι και στο σωστό μέγεθος στα 350-450 euro. Τουλάχιστον για ύψος αναβάτη 185-193cm. Για πιο χαμηλά (κοινά) ύψη υποθέτω πως θα υπάρχουν και περισσότερες επιλογές...
My story:
Αυτό που ήθελα ήταν το ideal city run στα 360e αλλά δεν το βρήκα που-θε-νά σε XL μέγεθος. Η επίσημη ενημέρωση από το εργοστάσιο της ideal είναι ότι θα παράξει το συγκεκριμένο μοντέλο, ξανά, μετά το Πάσχα.
Μια, ούτως ή άλλως, καλύτερη επιλογή του city run είναι το ideal funcore όπου το φετινό θα κοστίζει 470 euro (και όχι 500+ που λένε διάφορα sites) και λογικά πρέπει να βγαίνει στην αγορά αυτές τις μέρες...
Προσωπικά, μετά από 2,5 μήνες και πολλές περιπέτειες και αναποδιές, παρ'όλο το ψάξιμο, τα 8-9 καταστήματα που επισκέφτηκα και τα άλλα τόσα που πήρα τηλέφωνο, η τύχη μου τα έφερε να καταλήξω στο Raleigh Strada 2 το οποίο και περιμένω να έρθει μέσα στη βδομάδα.
2 ακόμα αξιόλογα ποδήλατα, με επιλογή στο μέγεθός τους και στα όρια τιμής που έχεις θέσει, είναι αυτά:
merida crossway urban με υδραυλικά δισκόφρενα
gt traffic 3.0 με μηχανικά δισκόφρενα
Προσωπικά, ο λόγος που δεν τα προτίμησα έναντι του Strada 2 ήταν κυρίως αισθητικός.
Κάποιοι γενικοί κανόνες (ας με διορθώσει κάποιος σε περίποτωση που) είναι ότι:
Όπως λες κι εσύ, για μέσα στην πόλη δε χρειάζεσαι ανάρτηση. Στην κατηγορία τιμών που συζητάμε, οι αναρτήσεις δεν είναι καλές και μόνο βάρος προσθέτουν στο ποδήλατο. Θέλουν ειδική φροντίδα και καθαριότητα για να είναι αποδοτικές και με την πάροδο των χρόνων καταλήγουν μες τη σκουριά. Αν δεν κλειδώνουν κιόλας... τότε οι ασφάλτινες ανηφόρες γίνονται Γολγοθάς. Τα ξερά πιρούνια εν τέλει είναι και πιο ακριβά! Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τα πιο φτηνά ποδήλατα των 120 ευρό έχουν ανάρτηση αντί για ξερό πιρούνι...
Καλύτερα 24 ταχύτητες από 21 (κυρίως λόγο ποιότητας κέντρου και όχι τόσο για τη χρήση των ταχυτήτων). Τέλος, τα φρένα. Τα δισκόφρενα προορίζονται κυρίως για το βουνό όταν και πρέπει να κοκαλώσεις το ποδήλατό σου (σχεδόν) ακαριαία για να μην πέσεις... στο γκρεμό ή για τις κούρσες ώστε να αποφύγεις κάποια... καραμπόλα στην εθνική. Για μέσα στην πόλη δε χρειάζονται εκτός αν... πηγαίνεις πατητός πίσω από κάποιο λεοφωρίο. Δηλαδή δε μπορείς να προβλέψεις πότε θα σταματήσει και βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής. Εκεί ναι, από το να γίνεις χαλκομανία, χρειάζεζεσαι τα δισκόφρενα. Αλλά γιατί να οδηγείς έτσι? Σχετικά με τα μηχανικά δισκόφρενα (που οι περισσότεροι τα λένε "ποζεριά"), στο μόνο που υπερτερούν των v-brakes είναι ότι θα "πιάσουν" καλύτερα σε μεγάλες ταχύτητες στη βροχή, αλλά έχουν σχετικά μεγαλύτερο κόστος συντήρισης οπότε είναι στην κρίση σου αν αξίζει η ενδεχόμενη διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα v brakes. Τα Υδραβλικά δισκόφρενα είναι ανώτερα όλων και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Ωστόσο κάτι μου λέει ότι ποδήλατο με υδραβλικά δισκόφρενα κλειδωμένο στο δρόμο μόνο του... είναι για τα κλεφτρόνια σαν το κόκκινο πανί για τους ταύρους! Όλα αυτά που γράφω είναι ένας "γενικός" κανόνας που σίγουρα διαφέρει ανάλογα την ποιότητα του κάθε εξαρτήματος..
ΥΓ. Πρόσεξε να πάρεις ποδήλατο κατάλληλο για το ύψος σου! Συμβουλέψου τους πίνακες της κατασκευάστριας εταιρίας κάθε ποδηλάτου για να βεβαιωθείς ότι θα αγοράσεις το σωστό ποδήλατο για σένα.
ΥΓ2. Δε μπορώ να σε βοηθήσω με πληροφορίες και λεπτομέριες για τα περιφεριακά. Εδώ που τα λέμε ούτε οι ίδιοι οι πωλητές ποδηλάτων δε γνωρίζουν τεχνικές λεπτομέρειες. Ο σωστός τρόπος είναι να μπεις στο site της κάθε κατασκευαστικής και να δεις από εκεί τις πληροφορίες που χρειάζεσαι πχ shimano αλλά άντε βγάλε άκρη!
Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο ideal funcore 2018.
Η ideal βγάζει καλά ποδήλατα με πολύ καλό δείκτη ποιότητας/τιμής.
Είναι πολύ όμορφο ποδήλατο και είναι κατάλληλο για την χρήση που θες.