Αν είναι στο μέγεθος σου,τρομερή τιμή,πολύ καλό πλαίσιο carbon,για καινούργιο δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο και από Ελλάδα.
Το έχω από το Μάρτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Δεν νομίζω πως ερασιτέχνης χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Πριν το πάρω είχα καβαλήσει ότι έβρισκα μπροστά μου (σε αυτή την κατηγορία) σε βόλτες με φίλους και στο λέω με σιγουριά πως είναι αξιόλογο ποδήλατο.
Το νέο μοντέλο επίσης έχει βγει με υποδεέστερα περιφερειακά.
Καλά τα περιφερειακά του Cube αλλά το ΚΤΜ υπερτερεί σε συμπεριφορά πλαισίου.
Έχω καβαλήσει παλαιότερη έκδοση του Cube αλλά με οικονομικότερα περιφερειακά αν θυμάμαι καλά.
Επίσης έχε υπ'όψη σου πως το ΚΤΜ είναι 3Χ10,πράγμα που εμένα με βόλεψε γιατί κάνω και 30-40 χλμ.για να φτάσω χώμα με το ποδήλατο.
Συν κάποιες ευθείες και ψιλοκατηφόρες σε δασικούς που κουμπώνω τον τρίτο δίσκο.
Αν είσαι μόνο χώμα η λίγο άσφαλτο πάρε 2Χ10.
Ειμαι σε χωμα περισσότερο αν και υο cube ειναι 2x11 οποτε κομπλέ και σε αναρτηση ειναι καλο απο οτι βλεπω..και κατι ακομη γινεται να βαλω τροχους 700c σε 29er mtb
Το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω κάνει ο ίδιος (κάπου το έχω δει) αλλά νομίζω πως γίνεται.
Βέβαια αν έχεις δισκόφρενα θέλεις κέντρα για δισκόφρενα.
Μόλις πήρε το μάτι μου το παρακάτω.
Πολλή καλή περίπτωση.
Οι τροχοί νομίζω μόνο πρέπει να είναι κοντά στο χιλιάρικο.
Αν είναι στο μέγεθος σου και πέφτει η τιμή,μπορείς να του ρίξεις μια ματιά.
Πολλή καλή περίπτωση.
Αν πρόσεξα καλά γράφτηκες στο Cyclist,οπότε θα το είδες.
Το έχει και στις ποδηλατικές αγγελίες στο FB.
Grand Canyon SLX 29άρι hardtail, μοντέλο 2013 μέγεθος Large
μολις διαβασα το θεμα που ανοιξες στο διπλα φορουμ. αλλα θα απαντησω εδω γιατι απο εδω ξεκινησα. λοιπον, αμα θες αλματα, βραχια κτλπ. δεν χρειαζεσαι xc αλλα trail ή am ποδηλατο. συμφωνεις?
Άλματα μη φανταστείς τπτ τρελα...με hardtail γινονται άνετα! Απλα επειδη ανεβηκα προσφατα σε fullsup... Και δεν με βολεψε καθολου η πισο αναρτηση γι αυτο και ειπα κατι σε hardtail
1.οτι το εχει σε medium δεν λεει τιποτα. αμα κρατησεις υπομονη λιγες μερες μπορεις να του ζητησεις να στο φερει σε οποιο μεγεθος θελεις.
2.η canyon δουλευει μονο με παραγγελιες μεσω internet. δεν εχει αντιπρωσοπους.
σου βαζουν δεξια αριστερα λινκ με ποδηλατα που δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο και επειδη σε ενα λινκ δεν κανει το μεγεθος θεωρεις οτι εισαι ατυχος??
..
Γνωμη μου ειναι να ριξεις το ποσο. Να παρεις με 700-800 ενα ποδηλατο για αρχη, που παλι θα ειναι υπεραρκετο και πολυ καλο. ΝΑ το χρησιμοποιησεις 2-3 χρονια και μετα να το πουλησεις 350-400 και να παρεις το παραπανω αν θεωρησεις οτι το θελεις, ή το καταλληλο για την χρηση που θελεις.
ΜΕ 150 το χρονο ουσιαστικα θα εχεις αγορασει γνωση και το επομενο θα ειναι παντου οπως το θελεις. Τωρα σου προτεινουμε καρμπον xc, σου προτεινουμε τρειλ γιατι ουτε εσυ ξερεις τι θα κανεις, ή τι ακριβως χρειαζεσαι για αυτο που θελεις να κανεις
...
Για να στο πω αλλιως με 1300-1600 που κοιτας επρεπε να ξερεις και τι καπακια θα φορανε οι βαλβιδες απο τις σαμπρελες, οχι να ρωτας εμας να βαζουμε στην τυχη οποιο ποδηλατο ειναι μεσα σε αυτο το ευρος τιμης
Ποδηλατο εχω το cube analog 29er 2014 απλα δεν με καλύπτει η ανάρτηση του ειναι για πεταμα το εχω εδω και 2 χρονια αλλα δεν παει αλλο..γιαυτο ρωτησα εδω δεν ειναι κακο να υπαρχουν γνώμες
Γνωμη μου ειναι να ριξεις το ποσο. Να παρεις με 700-800 ενα ποδηλατο για αρχη, που παλι θα ειναι υπεραρκετο και πολυ καλο. ΝΑ το χρησιμοποιησεις 2-3 χρονια και μετα να το πουλησεις 350-400 και να παρεις το παραπανω αν θεωρησεις οτι το θελεις, ή το καταλληλο για την χρηση που θελεις.
ΜΕ 150 το χρονο ουσιαστικα θα εχεις αγορασει γνωση και το επομενο θα ειναι παντου οπως το θελεις. Τωρα σου προτεινουμε καρμπον xc, σου προτεινουμε τρειλ γιατι ουτε εσυ ξερεις τι θα κανεις, ή τι ακριβως χρειαζεσαι για αυτο που θελεις να κανεις
...
Για να στο πω αλλιως με 1300-1600 που κοιτας επρεπε να ξερεις και τι καπακια θα φορανε οι βαλβιδες απο τις σαμπρελες, οχι να ρωτας εμας να βαζουμε στην τυχη οποιο ποδηλατο ειναι μεσα σε αυτο το ευρος τιμης
ποδηλατο οπως ειπε εχει και απεκτησε αρκετη εμπειρια ωστε να ξερει τι ζηταει. απλα δεν ειναι μεσα στην αγορα για να συγκρινει μοντελα. και γι'αυτο ζητησε μια βοηθεια απο φορουμ που υποτιθεται οτι θα τον βοηθησουν. δεν εκανε κακο.
δεκτο
και με 1500 ειναι δυσκολο να παρεις κατι κακο, σιγουρα θα εχει βελτιωμενα χαρακτηριστηκα παντου το ποδηλατο
απλα μπορει να μην ειναι ακριβως για αυτο που θελεις να κανεις και να μην σε καλυπτει και αυτο με τη σειρα του ή να υπαρχει κατι που να σε καλυπτει με 600-700 απλα και μονο αν βρεις τι ακριβως δεν σε καλυπτει και τι πρεπει να παρεις για να εισαι ικανοποιημενος.
Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με τις γνωμες που ακουστηκαν, ειπα απλα και εγω αλλη μια :)
ποδηλατο οπως ειπε εχει και απεκτησε αρκετη εμπειρια ωστε να ξερει τι ζηταει. απλα δεν ειναι μεσα στην αγορα για να συγκρινει μοντελα. και γι'αυτο ζητησε μια βοηθεια απο φορουμ που υποτιθεται οτι θα τον βοηθησουν. δεν εκανε κακο.
καθολου κακο απλα καλο ειναι οι αποψεις να ειναι κοντα και να συγκρινουν πληντυρια αν η μια προτεινει πληντυριο και η αλλη κουζινα ειναι ψιλοακυρες κατα τη γνωημη μου και δεν βοηθανε ειδικα πριν απο μια μεγαλη αγορα. Αρα πρεπει πρωτα να κατασταλλαξει παραπανω τι ειναι αυτο που θελει να κανει η τι δεν τον καλυπτει και μετα
μεγάλο ποσό
καμία πληροφορία
:D
να πάρε αυτό
http://www.custombicycles.gr/index.php?act=viewProd&productId=1790
:P
Ειναι ονο ο σκελετος σε αυτο που πρότεινες
όσο δεν αναλύσεις το τι θέλεις να κάνεις τόσο και οι προτάσεις θα είναι άσχετες με αυτό που θέλεις να κάνεις
:D
cross-country? all-mountain? fat-bike? τι θελεις?
Cross country μονο με μπροστινή αναρτηση
http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/mountain-bikes-29/hardtail-29ers/ktm-a...
Αν είναι στο μέγεθος σου,τρομερή τιμή,πολύ καλό πλαίσιο carbon,για καινούργιο δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο και από Ελλάδα.
Το έχω από το Μάρτιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Δεν νομίζω πως ερασιτέχνης χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Πριν το πάρω είχα καβαλήσει ότι έβρισκα μπροστά μου (σε αυτή την κατηγορία) σε βόλτες με φίλους και στο λέω με σιγουριά πως είναι αξιόλογο ποδήλατο.
Το νέο μοντέλο επίσης έχει βγει με υποδεέστερα περιφερειακά.
http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=7218&ppp=16&o=price
Τι χεις να πεις γι'αυτό? Σε χεση με το ktm..
Καλά τα περιφερειακά του Cube αλλά το ΚΤΜ υπερτερεί σε συμπεριφορά πλαισίου.
Έχω καβαλήσει παλαιότερη έκδοση του Cube αλλά με οικονομικότερα περιφερειακά αν θυμάμαι καλά.
Επίσης έχε υπ'όψη σου πως το ΚΤΜ είναι 3Χ10,πράγμα που εμένα με βόλεψε γιατί κάνω και 30-40 χλμ.για να φτάσω χώμα με το ποδήλατο.
Συν κάποιες ευθείες και ψιλοκατηφόρες σε δασικούς που κουμπώνω τον τρίτο δίσκο.
Αν είσαι μόνο χώμα η λίγο άσφαλτο πάρε 2Χ10.
Ειμαι σε χωμα περισσότερο αν και υο cube ειναι 2x11 οποτε κομπλέ και σε αναρτηση ειναι καλο απο οτι βλεπω..και κατι ακομη γινεται να βαλω τροχους 700c σε 29er mtb
Το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω κάνει ο ίδιος (κάπου το έχω δει) αλλά νομίζω πως γίνεται.
Βέβαια αν έχεις δισκόφρενα θέλεις κέντρα για δισκόφρενα.
Πολλή καλή περίπτωση.
http://www.cyclist-friends.gr/topic/46933-grand-canyon-slx-29-hardtail/
Ναι μονο 29αρι με ενδιαφέρει...το λινκ απο το cyclist δεν μ το εμφανιζει λεει οτι πρεπει να συνδεθω στειλε το ονομα του ποδηλατου αν ειναι
Αν πρόσεξα καλά γράφτηκες στο Cyclist,οπότε θα το είδες.
Το έχει και στις ποδηλατικές αγγελίες στο FB.
Grand Canyon SLX 29άρι hardtail, μοντέλο 2013 μέγεθος Large
τι εννοεις??? αν ειναι να κανεις mtb κοιτα το trek superfly 6. αν απλα πας σε χαλαρους χωματοδρομους, δεν θελεις τετοιου ειδος ποδηλατου.
Για mtb εννοείτε..ειδα προσφατα και το cube ltd sl τι λες
μολις διαβασα το θεμα που ανοιξες στο διπλα φορουμ. αλλα θα απαντησω εδω γιατι απο εδω ξεκινησα. λοιπον, αμα θες αλματα, βραχια κτλπ. δεν χρειαζεσαι xc αλλα trail ή am ποδηλατο. συμφωνεις?
Άλματα μη φανταστείς τπτ τρελα...με hardtail γινονται άνετα! Απλα επειδη ανεβηκα προσφατα σε fullsup... Και δεν με βολεψε καθολου η πισο αναρτηση γι αυτο και ειπα κατι σε hardtail
ετσι και αλλιως τα hardtail πηδανε καλυτερα. Αγορα θα κανεις απο εδω ή σκεφτεσαι και απο το εξωτερικο?
Απο ελλαδα μονο... Και εκει ειναι που δυσκολεύομαι γιατι πολλα μοντελα εν υπαρχουν..
το kona honzo al υπαρχει ελλαδα, ειναι μεσα στο budget σου και ειναι super. ριξε μια ματια.
http://www.tsirikosbikes.gr/kona-honzo-al-29er-2017.html
Δεν με θελει πραγματικα...το εχει μονο σε M μεγεθος. Ξερεις αν υπαρχει αντιπρόσωπος της canyon την ελλαδα
1.οτι το εχει σε medium δεν λεει τιποτα. αμα κρατησεις υπομονη λιγες μερες μπορεις να του ζητησεις να στο φερει σε οποιο μεγεθος θελεις.
2.η canyon δουλευει μονο με παραγγελιες μεσω internet. δεν εχει αντιπρωσοπους.
σου βαζουν δεξια αριστερα λινκ με ποδηλατα που δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο και επειδη σε ενα λινκ δεν κανει το μεγεθος θεωρεις οτι εισαι ατυχος??
..
...
Ποδηλατο εχω το cube analog 29er 2014 απλα δεν με καλύπτει η ανάρτηση του ειναι για πεταμα το εχω εδω και 2 χρονια αλλα δεν παει αλλο..γιαυτο ρωτησα εδω δεν ειναι κακο να υπαρχουν γνώμες
Αυτο προσπαθώ να σας πω αλλα δεν βγαίνει άκρη εχω το ποδηλατο 600-700 ευρω απλα δεν με καλύπτει
δεκτο
και με 1500 ειναι δυσκολο να παρεις κατι κακο, σιγουρα θα εχει βελτιωμενα χαρακτηριστηκα παντου το ποδηλατο
απλα μπορει να μην ειναι ακριβως για αυτο που θελεις να κανεις και να μην σε καλυπτει και αυτο με τη σειρα του ή να υπαρχει κατι που να σε καλυπτει με 600-700 απλα και μονο αν βρεις τι ακριβως δεν σε καλυπτει και τι πρεπει να παρεις για να εισαι ικανοποιημενος.
Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με τις γνωμες που ακουστηκαν, ειπα απλα και εγω αλλη μια :)